benim vucudum resmen bağırıyor .ilk hamılelıgımde 5 dk yuruyemıyordum ben . sureklı uyuyrdum. cok agır oluyordu. hzırandada sanırım kımyasal oldu o zaman da ovu gunu bır basladı adete kadar uyuyamadım bıle vucut uyutmadı bu defa anormallık vardı .ONU ANLADIM NASIL ANLIYCAĞINI ANLAMADIM :)
Benimde..Kirmizilar geldi
ONU ANLADIM NASIL ANLIYCAĞINI ANLAMADIM :)
Kirmizilar geldi
Benimde..
AYYYYYYYYY NE DİYOSUNNNNNNN İNŞ
tablon hamile tablosuna benziyor ..... hadi inşallahdiyelim
ANLADIM CNMbenim vucudum resmen bağırıyor .ilk hamılelıgımde 5 dk yuruyemıyordum ben . sureklı uyuyrdum. cok agır oluyordu. hzırandada sanırım kımyasal oldu o zaman da ovu gunu bır basladı adete kadar uyuyamadım bıle vucut uyutmadı bu defa anormallık vardı .
evet ben de merak ettim canım bidezafrina89 baban ameliyattan çıktı mı canım nasıl geçti? iyidir inşallah
8 de çatladı ise dpo12 de regl gelmiş bu da gayet normalYinede erken diil mi canım ya
benim deKirmizilar geldi
sayı ve hareketlilik az gibi.. ilk defa mı veriyor eşin?Yorumunuza ihtiyacım var..bilen varsa bilgisini aktarabilir mi
Evet ilk defa. Hareketlilik de hangi değer önemlisayı ve hareketlilik az gibi.. ilk defa mı veriyor eşin?
bak doktor işaretlemiş zaten önemli olan yerlerin altını, miktar olarak da az çıkmış. sayı olarak da hareket olarak da. altını çizdiği değerler önemli olanlar. karşılarında da olması gereken aralık yazıyor. morfoloji de sınırda çıkmışEvet ilk defa. Hareketlilik de hangi değer önemli
denizege34 transfer güzel geçer inşallah kaç embriyo konacsk
evet ben de merak ettim canım bidedenizege34 nin transferi olacaktı bugün üç buçukta diye kalmış aklımda ondan da güzel haberler bekliyoruz
allah yardımcın olsun canım inşallah sımsıkı tutunsunlar bebişler gelsin bi ikiz daha topiğimizeBekliyorum kızlar. 16.30 da olacak. 2 embriyo transfer edilecekmis:) transferden sonra çok girmek istemiyorum buraya. İnşallah güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler duyarım:) öpüyorum hepinizi
Doktor hiç sıkıntı Yok demiş..önemli olan total ile ileri hareketliliğin toplamı demiş.oda yüzde elli oluyor demiş.bana da tam tersi geldi .total demek toplam demek zaten.iyi olanların toplamı 28 demek ..ürolog göründüğü kişi..kadın Doğuma mı gitmemi gerekiyor?..napalım ne yapmamız lazım..kafam bulandı..bak doktor işaretlemiş zaten önemli olan yerlerin altını, miktar olarak da az çıkmış. sayı olarak da hareket olarak da. altını çizdiği değerler önemli olanlar. karşılarında da olması gereken aralık yazıyor. morfoloji de sınırda çıkmış
2.5 gün perhizi ..o etkiler misayı ve hareketlilik az gibi.. ilk defa mı veriyor eşin?
Keçiboynuzu kürü uygula eşine canımEvet ilk defa. Hareketlilik de hangi değer önemli
evet bakamadm buraya tlfnlar susmuo malum 8.30 da girdi tam 5 saat sürdü sol akciğerin yarısını almışlar alınan parça patolojiye gidicek onun sonucuna göre kemoterapi ya da radyoterapi önerilebilirmiş 10 gün sonra belli olcak bugün kesin yoğun bakımda yarın durumuna göre odaya alıcaklar hiç göremedik akşam 6da anneme göstercekler beş dkzafrina89 baban ameliyattan çıktı mı canım nasıl geçti? iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?