Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ONU ANLADIM NASIL ANLIYCAĞINI ANLAMADIM :)
benim vucudum resmen bağırıyor .ilk hamılelıgımde 5 dk yuruyemıyordum ben . sureklı uyuyrdum. cok agır oluyordu. hzırandada sanırım kımyasal oldu o zaman da ovu gunu bır basladı adete kadar uyuyamadım bıle vucut uyutmadı bu defa anormallık vardı .

ANLADIM CNM

Evet ilk defa. Hareketlilik de hangi değer önemli
bak doktor işaretlemiş zaten önemli olan yerlerin altını, miktar olarak da az çıkmış. sayı olarak da hareket olarak da. altını çizdiği değerler önemli olanlar. karşılarında da olması gereken aralık yazıyor. morfoloji de sınırda çıkmış

denizege34 transfer güzel geçer inşallah kaç embriyo konacsk

evet ben de merak ettim canım bide denizege34 nin transferi olacaktı bugün üç buçukta diye kalmış aklımda ondan da güzel haberler bekliyoruz

Bekliyorum kızlar. 16.30 da olacak. 2 embriyo transfer edilecekmis:) transferden sonra çok girmek istemiyorum buraya. İnşallah güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler duyarım:) öpüyorum hepinizi

Bekliyorum kızlar. 16.30 da olacak. 2 embriyo transfer edilecekmis:) transferden sonra çok girmek istemiyorum buraya. İnşallah güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler duyarım:) öpüyorum hepinizi
allah yardımcın olsun canım inşallah sımsıkı tutunsunlar bebişler gelsin bi ikiz daha topiğimize
valla girmemekte de haklısın aslında ben kese görmeye gideceğim akşam aklımı oynatacaktım okuya okuya uyku uyuyamadım resmen doktorun anlattıklarından çok ekrana baktım herşeyi biliyoruz zaten anlatmasa da anlıyoruz içim ancak rahatladı şimdi de kalp atışı derdi sardı ama onu okumuyorum

Doktor hiç sıkıntı Yok demiş..önemli olan total ile ileri hareketliliğin toplamı demiş.oda yüzde elli oluyor demiş.bana da tam tersi geldi .total demek toplam demek zaten.iyi olanların toplamı 28 demek ..ürolog göründüğü kişi..kadın Doğuma mı gitmemi gerekiyor?..napalım ne yapmamız lazım..kafam bulandı..

zafrina89 baban ameliyattan çıktı mı canım nasıl geçti? iyidir inşallah
evet bakamadm buraya tlfnlar susmuo malum 8.30 da girdi tam 5 saat sürdü sol akciğerin yarısını almışlar alınan parça patolojiye gidicek onun sonucuna göre kemoterapi ya da radyoterapi önerilebilirmiş 10 gün sonra belli olcak bugün kesin yoğun bakımda yarın durumuna göre odaya alıcaklar hiç göremedik akşam 6da anneme göstercekler beş dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…