Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu urologları hiç anlamıyorum eşimin sayı mlde 15 morfoloji 1 ken bile dogal yolla olur dediler..hareket te ileri ve yerinde toplamı alınır..varikosel falan var mı peki baktırdı mı?
Keçiboynuzu özüde mutlaka yesin eşin

Allah şifa versin canım geçmiş olsun inşallah temiz sonuçlar gelir daha ağır tedaviler geçirmek zorunda kalmaz canım

Baya fazla geliyor.. pihti pıhtı demek ki mımırta olmuuuusss :))) xpreiaZ

Yumurtlama olduğunu yada ne zaman olduğunu ya ultrasonla takip olup bilebilirdik yada hamile kalsak. ikisi de olmadığı için oldu yada olmadı dememiz mümkün değil. ben ff'nin yalancısıyım , burda ff den kesitleri yazdım. parça parça gelmesinin yumurta ile alakası yok. yumurta mikroskobik büyüklükte birşey. östrojen kullandığınız için endometriyum normalden fazla kalınlaştı, adetle dökülen şey yani.. senin öyle olduysa benim adeti düşünemedim yaa sen 10 gün günde 2 mg kullandın östrofemi ben 27 gün günde 6 mg endometriyum şu an 20 mm olmuştur herhalde. çok sancılı olacağını tahmin ediyorum adetin

Reactions: iiz
Allah şifa versin canım yaa inşallah en kısa sürede toparlar baban, patoloji sonucu da olabilecek en iyi şekilde gelir inşallah...

Ayyyy ayakta duramiyorum belim parcalaniyor sanki.. eski halime geldim bu agri bile sevindirdi

ya ama zehrenur işin ilginç tarafı da yazmıştım buraya bir arkadaş eşine yaptırmıştı test. ileri hız ve toplam hız acaip düşüktü. ürolog normal demiş yollamış yine. ben görünce bişey de diyemedim üzülmesin diye. doktor normal demiş sonuçta normal demekki dedim. kız doktor normal dedikten sonra 6 ay içinde 2 kere hamile kaldı. ilki kimyasal oldu. ikincisi sağlıkla devam ediyor şimdi

keza sallialanın eşinin sonuçları da son derece şaşırtıcı idi ve o ay hamilelik oldu.. kuzenimin fsh sı 12 lh sı 0.1 gibi bişey çıkmıştı. sonuçları görünce nasıl olur bu kadar bozukluk diye kalakaldım yine.. laboratuvar hatasıdır böyle saçma sonuç görmedim dedim. adeti bekliyordu tekrar yaptırmak için ve hamile kaldı oğlu 6 aylık oldu şimdi

Allah nasip ettikten sonra azospermi olan kendiliğinden hamile kalıyor, menapoza girmişsin denilen kadınlar korunmayı bırakıp hamile kalıyor... bize nasip olmadı bir türlü işte...

Canım orası amenna benim şahit oldugum 4 kişi varki hiç birsekilde hamile kalamazsın imkansız denilen kişiler.
kimi 15 kimi 20 yıl sonra hamile kaldı ama kaldı mucize dedikleri bu Allah nasip ettikten sonra gerisi boş bunu hep soyluyorum ama belli sebepler varsada pesinden gitmek caba gostermek gerekiyor
Mesela bizim için bile normal olur diyen kaç tane dr oldu onları dinleyip kos kos de oturamıyorum tedaviyle sebepler dairesinde Allah nasip eder diye umit ediyoruz

Kızlar degerim 6133 olmuş kesede göründü şükür ama henüz küçük dedi doktr devlet hast gittiğim için pek açıklama yapmadı hayrlisi bakalım zaman ne gostercek
gözün aydın canım kalp atışlarında sıra inşallah :) kese boyutu söyledi mi ya da görüntü verdi mi ?

Bende prolaktin beyinde hipofiz pko olmasına rağmen doktor normal dedi..eşim de de bu değerler...bu değerlerle eşime de normal dendi.. acaba stres olmasın diye mi normal diyorlar..relax sonra hop hamile..o yüzden eşime söylemeyeyim diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…