Canım bu urologları hiç anlamıyorum eşimin sayı mlde 15 morfoloji 1 ken bile dogal yolla olur dediler..hareket te ileri ve yerinde toplamı alınır..varikosel falan var mı peki baktırdı mı?Doktor hiç sıkıntı Yok demiş..önemli olan total ile ileri hareketliliğin toplamı demiş.oda yüzde elli oluyor demiş.bana da tam tersi geldi .total demek toplam demek zaten.iyi olanların toplamı 28 demek ..ürolog göründüğü kişi..kadın Doğuma mı gitmemi gerekiyor?..napalım ne yapmamız lazım..kafam bulandı..
geçen aydan kalan femera etkisi mi kiben de ilk senin tabloya baktım ciddi düşüş olmuş hayırlısı demekki gerçekten 8 de çatlamış yumurta
3 aydır kullanıyor keçiboynuzu pekmezi olandan.kür farklı mı oluyor.doktorda vitamin ilacı yazmış.Keçiboynuzu kürü uygula eşine canım
Sayı ve hareket düşük.vitamin ilaçlarıylada destekle inş yukselir
Muayene de olmuş.bir sıkıntı Yok demiş.Canım bu urologları hiç anlamıyorum eşimin sayı mlde 15 morfoloji 1 ken bile dogal yolla olur dediler..hareket te ileri ve yerinde toplamı alınır..varikosel falan var mı peki baktırdı mı?
Keçiboynuzu özüde mutlaka yesin eşin
Evet farklı suda haslıyorsun ibrahim saracoğlu k.boynuzu kuru yaz cıkar.3 aydır kullanıyor keçiboynuzu pekmezi olandan.kür farklı mı oluyor.doktorda vitamin ilacı yazmış.
NeofortilEvet farklı suda haslıyorsun ibrahim saracoğlu k.boynuzu kuru yaz cıkar.
Hangi vitamin ilacını yazmış
Benim ilacda bana 1 ayda 3 kilo aldirdi!!!Pis kırmızılarkızlar ya primolut acayip bir şişkinlik yaptı çatlayacak gibi hissediyorum bitsin artık ilaçlar yaa
Allah şifa versin canım geçmiş olsun inşallah temiz sonuçlar gelir daha ağır tedaviler geçirmek zorunda kalmaz canımevet bakamadm buraya tlfnlar susmuo malum 8.30 da girdi tam 5 saat sürdü sol akciğerin yarısını almışlar alınan parça patolojiye gidicek onun sonucuna göre kemoterapi ya da radyoterapi önerilebilirmiş 10 gün sonra belli olcak bugün kesin yoğun bakımda yarın durumuna göre odaya alıcaklar hiç göremedik akşam 6da anneme göstercekler beş dk
benim de 1.5 kg olmuşBenim ilacda bana 1 ayda 3 kilo aldirdi!!!
Baya fazla geliyor.. pihti pıhtı demek ki mımırta olmuuuusss :)))xpreiaZ
Allah şifa versin canım yaa inşallah en kısa sürede toparlar baban, patoloji sonucu da olabilecek en iyi şekilde gelir inşallah...evet bakamadm buraya tlfnlar susmuo malum 8.30 da girdi tam 5 saat sürdü sol akciğerin yarısını almışlar alınan parça patolojiye gidicek onun sonucuna göre kemoterapi ya da radyoterapi önerilebilirmiş 10 gün sonra belli olcak bugün kesin yoğun bakımda yarın durumuna göre odaya alıcaklar hiç göremedik akşam 6da anneme göstercekler beş dk
Ayyyy ayakta duramiyorum belim parcalaniyor sanki.. eski halime geldim bu agri bile sevindirdiYumurtlama olduğunu yada ne zaman olduğunu ya ultrasonla takip olup bilebilirdik yada hamile kalsak. ikisi de olmadığı için oldu yada olmadı dememiz mümkün değil. ben ff'nin yalancısıyım , burda ff den kesitleri yazdım. parça parça gelmesinin yumurta ile alakası yok. yumurta mikroskobik büyüklükte birşey. östrojen kullandığınız için endometriyum normalden fazla kalınlaştı, adetle dökülen şey yani.. senin öyle olduysa benim adeti düşünemedim yaasen 10 gün günde 2 mg kullandın östrofemi ben 27 gün günde 6 mg endometriyum şu an 20 mm olmuştur herhalde. çok sancılı olacağını tahmin ediyorum adetin
Canım bu urologları hiç anlamıyorum eşimin sayı mlde 15 morfoloji 1 ken bile dogal yolla olur dediler..hareket te ileri ve yerinde toplamı alınır..varikosel falan var mı peki baktırdı mı?
Keçiboynuzu özüde mutlaka yesin eşin
ya ama zehrenur işin ilginç tarafı da yazmıştım buraya bir arkadaş eşine yaptırmıştı test. ileri hız ve toplam hız acaip düşüktü. ürolog normal demiş yollamış yine. ben görünce bişey de diyemedim üzülmesin diye. doktor normal demiş sonuçta normal demekki dedim. kız doktor normal dedikten sonra 6 ay içinde 2 kere hamile kaldı. ilki kimyasal oldu. ikincisi sağlıkla devam ediyor şimdi
keza sallialanın eşinin sonuçları da son derece şaşırtıcı idi ve o ay hamilelik oldu.. kuzenimin fsh sı 12 lh sı 0.1 gibi bişey çıkmıştı. sonuçları görünce nasıl olur bu kadar bozukluk diye kalakaldım yine.. laboratuvar hatasıdır böyle saçma sonuç görmedim dedim. adeti bekliyordu tekrar yaptırmak için ve hamile kaldı oğlu 6 aylık oldu şimdi
Allah nasip ettikten sonra azospermi olan kendiliğinden hamile kalıyor, menapoza girmişsin denilen kadınlar korunmayı bırakıp hamile kalıyor... bize nasip olmadı bir türlü işte...
gözün aydın canım kalp atışlarında sıra inşallah :) kese boyutu söyledi mi ya da görüntü verdi mi ?Kızlar degerim 6133 olmuş kesede göründü şükür ama henüz küçük dedi doktr devlet hast gittiğim için pek açıklama yapmadı hayrlisi bakalım zaman ne gostercek
Bende prolaktin beyinde hipofiz pko olmasına rağmen doktor normal dedi..eşim de de bu değerler...bu değerlerle eşime de normal dendi.. acaba stres olmasın diye mi normal diyorlar..relax sonra hop hamile..o yüzden eşime söylemeyeyim diyorum..ya ama zehrenur işin ilginç tarafı da yazmıştım buraya bir arkadaş eşine yaptırmıştı test. ileri hız ve toplam hız acaip düşüktü. ürolog normal demiş yollamış yine. ben görünce bişey de diyemedim üzülmesin diye. doktor normal demiş sonuçta normal demekki dedim. kız doktor normal dedikten sonra 6 ay içinde 2 kere hamile kaldı. ilki kimyasal oldu. ikincisi sağlıkla devam ediyor şimdi
keza sallialanın eşinin sonuçları da son derece şaşırtıcı idi ve o ay hamilelik oldu.. kuzenimin fsh sı 12 lh sı 0.1 gibi bişey çıkmıştı. sonuçları görünce nasıl olur bu kadar bozukluk diye kalakaldım yine.. laboratuvar hatasıdır böyle saçma sonuç görmedim dedim. adeti bekliyordu tekrar yaptırmak için ve hamile kaldı oğlu 6 aylık oldu şimdi
Allah nasip ettikten sonra azospermi olan kendiliğinden hamile kalıyor, menapoza girmişsin denilen kadınlar korunmayı bırakıp hamile kalıyor... bize nasip olmadı bir türlü işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?