Bildiğin çörek otunu dişlerinin arasında ezerek aklına geldikçe yiyormuş arkadaşlar. yumurta çatlamadan önce yaparsın hatta istersen adetli iken başlarsın. balla karıştırıp yiyen de varmış acı olduğu için. zahmetli bişey değil aklına geldikçe bir çimdik bir çimdik ağza atılıp çiğnenebilir. kür gibi değil yani..ne kadar ne zaman ıcıcez ve ne ıse yarıyor ay ne cok sordum
Canım ben de akşamları bi kase yoğurda bi kasık bolca karıştırıp yiyodumne kadar ne zaman ıcıcez ve ne ıse yarıyor ay ne cok sordum
Ben onu klomen kullandığım bi ay yaptım da yapacağıma bin pişman oldum. Ve önceki ay prolaktinin normal olmasına güvendim yine de beni mahvetti gogusler acıdan öldü yumurta gelişmesi gorülmedi takipte. Bende bıraktım hem kürü hem ilişkiyi gitti 27. Günde ilişkisiz bingunde çatladi benim yumurta. Subat tatili dönemi idi gün aşırı çalışacağız diye kv evinde soğuktan ne zorlandık ne çile çektik o ay eşimleBildiğin çörek otunu dişlerinin arasında ezerek aklına geldikçe yiyormuş arkadaşlar. yumurta çatlamadan önce yaparsın hatta istersen adetli iken başlarsın. balla karıştırıp yiyen de varmış acı olduğu için. zahmetli bişey değil aklına geldikçe bir çimdik bir çimdik ağza atılıp çiğnenebilir. kür gibi değil yani..
Benin kadar oynak prolaktini olan yoktur herhalde canımBen onu klomen kullandığım bi ay yaptım da yapacağıma bin pişman oldum. Ve önceki ay prolaktinin normal olmasına güvendim yine de beni mahvetti gogusler acıdan öldü yumurta gelişmesi gorülmedi takipte. Bende bıraktım hem kürü hem ilişkiyi gitti 27. Günde ilişkisiz bingunde çatladi benim yumurta. Subat tatili dönemi idi gün aşırı çalışacağız diye kv evinde soğuktan ne zorlandık ne çile çektik o ay eşimleo yüzden aman dikkat prolaktini tahlillerde aşağı yukarı oynayan varsa benim gibi kullanmasın bence ama hep normal çıkıyorsa sorun yok demektir kullanabilir
Benimki bal tarçın çörekotu karışımı idiBenin kadar oynak prolaktini olan yoktur herhalde canımincir yükseltiyor ama çörek otunu duymamıştım
Canım ama hormonları dengeledigini biliyorum ben çörek otunun sen öyle deyince şaşırdım şimdiBenimki bal tarçın çörekotu karışımı ididoğum sonrası tüketmeyi düşünüyorum gayet etkili olduğunu deneyip gördüğüm icin
Benimki sadece çörekotu değildi bal tarçın ile beraberdi ikisinin arasında fark vardır mutlaka.Canım ama hormonları dengeledigini biliyorum ben çörek otunun sen öyle deyince şaşırdım şimdi
Evet bende öyle yedim prolaktini bal ile tarçın mi etkiledi acabaBenimki sadece çörekotu değildi bal tarçın ile beraberdi ikisinin arasında fark vardır mutlaka.
Ne için canım hormonları mi düzenliyor ya da ikinci için mi anlamadım daBenimki bal tarçın çörekotu karışımı ididoğum sonrası tüketmeyi düşünüyorum gayet etkili olduğunu deneyip gördüğüm icin
Prolaktini yükselmiş ya kullanınca doğum sonrası da süt olsun diye dır herhaldeNe için canım hormonları mi düzenliyor ya da ikinci için mi anlamadım da
tablon bana öyle geldı öyle olsun inşallahAYYYYYYYYY NE DİYOSUNNNNNNN İNŞ
AMA HİÇBİR BELİRTİ FALAN YOK NE AKINTI NE MİDE BULANTI NE GÖĞÜS ŞİŞLİĞİ NE BİŞİ SADECE SAĞ KASIĞIMDA TARİF EDEMEDİĞİM BİŞİ VAR.
allah yardımcınız olsunevet bakamadm buraya tlfnlar susmuo malum 8.30 da girdi tam 5 saat sürdü sol akciğerin yarısını almışlar alınan parça patolojiye gidicek onun sonucuna göre kemoterapi ya da radyoterapi önerilebilirmiş 10 gün sonra belli olcak bugün kesin yoğun bakımda yarın durumuna göre odaya alıcaklar hiç göremedik akşam 6da anneme göstercekler beş dk
bencede söyleme onlar korkuya kapılıyor. evet canım eger hamılelık ıcın yeterlı dıye düşünüyorlarsa hamıle kalan bunlada kalır mantıgı stresse sokmuyorlar bencede.Bende prolaktin beyinde hipofiz pko olmasına rağmen doktor normal dedi..eşim de de bu değerler...bu değerlerle eşime de normal dendi.. acaba stres olmasın diye mi normal diyorlar..relax sonra hop hamile..o yüzden eşime söylemeyeyim diyorum..
niye ne yapmıs ki şimdiye kadar ?benim doktor ben sana ne yapcagımı bılemıyorum artık dedı moralimi bozdu
ben tek başına çörek oyu çiğnedim ve her şey cok ıyı oldu . cok memnun kaldımEvet bende öyle yedim prolaktini bal ile tarçın mi etkiledi acaba
Prolaktin süt hormonu ya o yüzden süt bol olsun diye bebişeNe için canım hormonları mi düzenliyor ya da ikinci için mi anlamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?