Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar ne zaman ıcıcez ve ne ıse yarıyor ay ne cok sordum
Bildiğin çörek otunu dişlerinin arasında ezerek aklına geldikçe yiyormuş arkadaşlar. yumurta çatlamadan önce yaparsın hatta istersen adetli iken başlarsın. balla karıştırıp yiyen de varmış acı olduğu için. zahmetli bişey değil aklına geldikçe bir çimdik bir çimdik ağza atılıp çiğnenebilir. kür gibi değil yani..

Ben geçen adetin 6. Günü bal çörek otu tarçın karışımı yedim ama bolca yedim 8. Gün yum catladi ondan mı bilmiyorum ama öyle oldu bi de ben 8. Günü belimi cektirdim kızlar ya ve erkenden adet oldum bi seyler oldu bana ama inşallah iyi şeylerin alametidir

Ben onu klomen kullandığım bi ay yaptım da yapacağıma bin pişman oldum. Ve önceki ay prolaktinin normal olmasına güvendim yine de beni mahvetti gogusler acıdan öldü yumurta gelişmesi gorülmedi takipte. Bende bıraktım hem kürü hem ilişkiyi gitti 27. Günde ilişkisiz bingunde çatladi benim yumurta. Subat tatili dönemi idi gün aşırı çalışacağız diye kv evinde soğuktan ne zorlandık ne çile çektik o ay eşimle o yüzden aman dikkat prolaktini tahlillerde aşağı yukarı oynayan varsa benim gibi kullanmasın bence ama hep normal çıkıyorsa sorun yok demektir kullanabilir

Benin kadar oynak prolaktini olan yoktur herhalde canım incir yükseltiyor ama çörek otunu duymamıştım

Benin kadar oynak prolaktini olan yoktur herhalde canım incir yükseltiyor ama çörek otunu duymamıştım
Benimki bal tarçın çörekotu karışımı idi doğum sonrası tüketmeyi düşünüyorum gayet etkili olduğunu deneyip gördüğüm icin

Bana yine bi ara kanama geliyor gibi kizlar yine adet agrilarim ve kahverengi lekelenmem var

Benimki bal tarçın çörekotu karışımı idi doğum sonrası tüketmeyi düşünüyorum gayet etkili olduğunu deneyip gördüğüm icin
Canım ama hormonları dengeledigini biliyorum ben çörek otunun sen öyle deyince şaşırdım şimdi

Ne için canım hormonları mi düzenliyor ya da ikinci için mi anlamadım da

allah yardımcınız olsun

bencede söyleme onlar korkuya kapılıyor. evet canım eger hamılelık ıcın yeterlı dıye düşünüyorlarsa hamıle kalan bunlada kalır mantıgı stresse sokmuyorlar bencede.

sen sprm kalıtesı arttırmak falan dıye keçiboynuzu kürü yap

arkadaslar o günden beri ilk kez giriyorum cünkü size cok önemli bi sey anlatmam lazim---- amanin dikkat!!! bu anlattgim gercek. burada bir arkadasim var kadin dogum doktoru yardimcisi. staj yaparken yaninda calistigi doktorun neden meslekten atildigini anlatti. kücük dilimi yutuyordum azz dahaaaaa.... adam senelerce hastalarini gizli kameraya almis fotograflarini cekmis!!! hani doktorlarin hep gögsünde bir kalem olur ya onun icine kamera yerlestirmis. ayrica masasinin uzerindeki saatin icine... ya var ya hala kendime gelemedim. yaniinda calisan türk stajyer olayi ortaya cikarmis... adamn elinde binlerce hastasinin vajina kaydi/ fotogafi... burasi avrupa... adam tam anlamiyla sapikmis. ve bu görüntüleri ayrica satiyormus.. vs v ..ben cok kisaca anlattim ama cok ayrintili aslinda... hala dehset üzerimde..
velhasili kelam. öyle. anlatayim icin girdim. tablolara göz atip cikiyorum tekrardan. Elcanki zafrina89 her nasip vaktine tabidir. Rabbimin vardir bir bildigi. herkese bol calismali bol sevili bol bebisli günler:)
iiz canim ya hala sonsuz bosluk aklima geldikce kopuyorum:))) atesinde masallah.
herkesinkine tam bakamadim L leyla21 abla atesin hep yüksek gitsin insallah:)
hepimize sonsuz bosluklu:) günler diliyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…