Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabloya progestan girmedin mi peki? girmedi isen belli olur mu ki hangi günler kullandığın? bir de yumurtlama sonrası mı başlıyordun?
Buda benim duphaston kullandığım tablom belki fikir verir sana canım 15. Gün başlıyordum kutuya

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-30-11-34-15.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu arada benim dün relg gelmesi gerekiyordu hala gelen giden yok Şu kimyasaldan sonra duzenimde tamamen bozuldu galiba solda pco hiç gorunmezken orda bile pco göründü bakalım relg ne zaman gelecek çok zamandır 36 günü hiç geçmemişti

kuzum bence başla bir an önce glifora. ben faydasını gördüğüme inanıyorum. ilk hafta günde 1 içersin o kadar çarpmaz. ben günde 1 içtiğimde hiçbir yan etki hissetmiyordum. gitmene de daha çok var o zamana kadar bünyen çoktan alışmış olur. gliforun etki göstermesi için de 60-90 gün gerekli imiş zaten. gidip dönene kadar da 1 ayı geçirmiş olursun

Doktorda hemen başla demişti bende biturlu baslayamadim umrede kullanmak istemiyorum primolut zaten şişkinlik veriyormus orda kullanicam şimdi başlasam vücut tam alisacak gidecem bırakacam diye kararsız kaldım başlamakta.banada doktor ilk 15 gün 1 tane al sonra 2 ile devam et dedi

gidince bırakma yanında götüremiyor musun? bak glifor sana sıkıntı verse ilk hafta vericek zaten, sonra hiçbir yan etkisi kalmadı bende. primolut da dün çok kötü hissettirdi beni , balon gibiydim ama galiba yemeği de biraz fazla kaçırdım dün ilacı da tam suçlamak istemiyorum ama bugün gayet iyiyim çok şükür

İşte ben de bunu anlayamıyorum kız.
Ben Glifor'u neredeyse kutu bitene kadar kullandım ama mide bulantısı hiç geçmedi.
Mecburen bıraktım. Alışamadım gitti.

Cesaret verdin bana başlayayım o zaman yan etkisi çok olursa orda içmem olmazsa bırakmadan devam ederim hadi hayırlısı

gerçekten en rahatı takiple oluyo canım takip olduğunda ben çok rahat hissediyorum kendimi onun dışındaki aylar hep stresle geçti
Aynen canm dr geldim bir sorun yokmuş ben kist falan oldu sandım temiz dedi gelişen yum yokmuş ben anlamadım şimdi bu testler neden pik yaptı ve bukadar ağrım oldu 3 tane test istedi sonuçlara göre ilaç verir sanırım regl gelsin diye sonra takibe başlıyacaz en iyisi bu

Ne güzel denk gelmiş öyle benimde testler pik ama ateş yükselmedi çatladığını nasıl anlıyorlar bana hiç öyle bişey demedi dr ateşte bugün yükseldi ama ben dün çatladığını sanmıyorum benimde progesteron geç yükseliyor sanırım

Doktor bu ilacı yazdığından beri hayatımdan tatlıları çikolataları reçelleri hep çıkardım çayı da şekersiz içiyorum artık başta alışmak zor oldu ama şimdi şimdi çayın tadı normale döndü.esim diyor ki 3 yıldır sana şekersiz içmeye çalış diyorum hiç yanaşmadin ama annelik isteği nasıl pat diye bıraktırdı senden iyi bir anne olacak diyo bende inşallah diyorum o gelsin yeterki onun için herşeyi yaparım ben

Pekmez kullanıyordu ..kürü de ekleyeyim mi..vitamin dr kullanacak..3 birlikte olur mu

Reactions: iiz
Glifor ne amaçlı..doktor reçetesi ile mi alınıyor

Evet canim olabilir valla nasil anliyorlar bilmiyorum sıvı mı birikmis ne dedi demek oyle anlasiliyor catladigi inşaallah tutarya

xpreiaZ canim sana birsey soracagim
Ff de cizgiyi kendimiz cekebiliyormuyuz? benim dun catladi eminim ama atesim yukselmedi belkide ara kanama yasayacagim yine
Dun cok sinir bozucu seyler geldi basima disim kirildi sinirden sıka sıka sabahtan bu yana doktor da olumca yazip ssoramadim

Tamam canim aklimda olsun cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…