- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Buda benim duphaston kullandığım tablom belki fikir verir sana canım 15. Gün başlıyordum kutuyaTabloya progestan girmedin mi peki? girmedi isen belli olur mu ki hangi günler kullandığın? bir de yumurtlama sonrası mı başlıyordun?
Buda benim duphaston kullandığım tablom belki fikir verir sana canım 15. Gün başlıyordum kutuya
kuzum bence başla bir an önce glifora. ben faydasını gördüğüme inanıyorum. ilk hafta günde 1 içersin o kadar çarpmaz. ben günde 1 içtiğimde hiçbir yan etki hissetmiyordum. gitmene de daha çok var o zamana kadar bünyen çoktan alışmış olur. gliforun etki göstermesi için de 60-90 gün gerekli imiş zaten. gidip dönene kadar da 1 ayı geçirmiş olursunBu arada benim dün relg gelmesi gerekiyordu hala gelen giden yok Şu kimyasaldan sonra duzenimde tamamen bozuldu galiba solda pco hiç gorunmezken orda bile pco göründü bakalım relg ne zaman gelecek çok zamandır 36 günü hiç geçmemişti
Doktorda hemen başla demişti bende biturlu baslayamadim umrede kullanmak istemiyorum primolut zaten şişkinlik veriyormus orda kullanicam şimdi başlasam vücut tam alisacak gidecem bırakacam diye kararsız kaldım başlamakta.banada doktor ilk 15 gün 1 tane al sonra 2 ile devam et dedikuzum bence başla bir an önce glifora. ben faydasını gördüğüme inanıyorum. ilk hafta günde 1 içersin o kadar çarpmaz. ben günde 1 içtiğimde hiçbir yan etki hissetmiyordum. gitmene de daha çok var o zamana kadar bünyen çoktan alışmış olur. gliforun etki göstermesi için de 60-90 gün gerekli imiş zaten. gidip dönene kadar da 1 ayı geçirmiş olursun
gidince bırakma yanında götüremiyor musun? bak glifor sana sıkıntı verse ilk hafta vericek zaten, sonra hiçbir yan etkisi kalmadı bende. primolut da dün çok kötü hissettirdi beni , balon gibiydim ama galiba yemeği de biraz fazla kaçırdım dünDoktorda hemen başla demişti bende biturlu baslayamadim umrede kullanmak istemiyorum primolut zaten şişkinlik veriyormus orda kullanicam şimdi başlasam vücut tam alisacak gidecem bırakacam diye kararsız kaldım başlamakta.banada doktor ilk 15 gün 1 tane al sonra 2 ile devam et dedi
çok ilginç sizinkilerde hiç yükselme olmamışyok çözemedim bu progesteron ateş ilişkisini
gidince bırakma yanında götüremiyor musun? bak glifor sana sıkıntı verse ilk hafta vericek zaten, sonra hiçbir yan etkisi kalmadı bende. primolut da dün çok kötü hissettirdi beni , balon gibiydim ama galiba yemeği de biraz fazla kaçırdım dünilacı da tam suçlamak istemiyorum ama bugün gayet iyiyim çok şükür
Cesaret verdin bana başlayayım o zaman yan etkisi çok olursa orda içmem olmazsa bırakmadan devam ederim hadi hayırlısıgidince bırakma yanında götüremiyor musun? bak glifor sana sıkıntı verse ilk hafta vericek zaten, sonra hiçbir yan etkisi kalmadı bende. primolut da dün çok kötü hissettirdi beni , balon gibiydim ama galiba yemeği de biraz fazla kaçırdım dünilacı da tam suçlamak istemiyorum ama bugün gayet iyiyim çok şükür
Aynen canm dr geldim bir sorun yokmuş ben kist falan oldu sandım temiz dedi gelişen yum yokmuş ben anlamadım şimdi bu testler neden pik yaptı ve bukadar ağrım oldugerçekten en rahatı takiple oluyo canım takip olduğunda ben çok rahat hissediyorum kendimi onun dışındaki aylar hep stresle geçti
Ne güzel denk gelmiş öyle benimde testler pik ama ateş yükselmedi çatladığını nasıl anlıyorlar bana hiç öyle bişey demedi dr ateşte bugün yükseldi ama ben dün çatladığını sanmıyorum benimde progesteron geç yükseliyor sanırımKızlar ben dün doktora gittim yum çatlamış dedi doktor bugün iliski olsun dedi.
Sıvı birikmiş dün de çatlamış olabilir dedi.
Benim ateş hala yükselmedi demekki benim önce yum catlıyor ama ateş hemen yükselmiyor.
Geçen burda yazmıstınız hatta progesteron geç yükselebilir vücutta diye demekki benim ki böyle.
Eğer dün doktora gitmeseydim ateş yükselmedi yum catlamamıs sanacaktım
Doktor bu ilacı yazdığından beri hayatımdan tatlıları çikolataları reçelleri hep çıkardım çayı da şekersiz içiyorum artık başta alışmak zor oldu ama şimdi şimdi çayın tadı normale döndü.esim diyor ki 3 yıldır sana şekersiz içmeye çalış diyorum hiç yanaşmadin ama annelik isteği nasıl pat diye bıraktırdı senden iyi bir anne olacak diyo bende inşallah diyorum o gelsin yeterki onun için herşeyi yaparım bengidince bırakma yanında götüremiyor musun? bak glifor sana sıkıntı verse ilk hafta vericek zaten, sonra hiçbir yan etkisi kalmadı bende. primolut da dün çok kötü hissettirdi beni , balon gibiydim ama galiba yemeği de biraz fazla kaçırdım dünilacı da tam suçlamak istemiyorum ama bugün gayet iyiyim çok şükür
Pekmez kullanıyordu ..kürü de ekleyeyim mi..vitamin dr kullanacak..3 birlikte olur mubencede söyleme onlar korkuya kapılıyor. evet canım eger hamılelık ıcın yeterlı dıye düşünüyorlarsa hamıle kalan bunlada kalır mantıgı stresse sokmuyorlar bencede.
sen sprm kalıtesı arttırmak falan dıye keçiboynuzu kürü yap
Glifor ne amaçlı..doktor reçetesi ile mi alınıyorkuzum bence başla bir an önce glifora. ben faydasını gördüğüme inanıyorum. ilk hafta günde 1 içersin o kadar çarpmaz. ben günde 1 içtiğimde hiçbir yan etki hissetmiyordum. gitmene de daha çok var o zamana kadar bünyen çoktan alışmış olur. gliforun etki göstermesi için de 60-90 gün gerekli imiş zaten. gidip dönene kadar da 1 ayı geçirmiş olursun
Evet canim olabilir valla nasil anliyorlar bilmiyorum sıvı mı birikmis ne dedi demek oyle anlasiliyor catladigi inşaallah tutaryaNe güzel denk gelmiş öyle benimde testler pik ama ateş yükselmedi çatladığını nasıl anlıyorlar bana hiç öyle bişey demedi dr ateşte bugün yükseldi ama ben dün çatladığını sanmıyorum benimde progesteron geç yükseliyor sanırım
İnşallah canm ilişki günlerin çok iyi bekleyişin son bulsun bu ayEvet canim olabilir valla nasil anliyorlar bilmiyorum sıvı mı birikmis ne dedi demek oyle anlasiliyor catladigi inşaallah tutarya
şeker ilacı , pcos için reçete ile doktor veriyorGlifor ne amaçlı..doktor reçetesi ile mi alınıyor
Tamam canim aklimda olsun cok sagolBildiğin çörek otunu dişlerinin arasında ezerek aklına geldikçe yiyormuş arkadaşlar. yumurta çatlamadan önce yaparsın hatta istersen adetli iken başlarsın. balla karıştırıp yiyen de varmış acı olduğu için. zahmetli bişey değil aklına geldikçe bir çimdik bir çimdik ağza atılıp çiğnenebilir. kür gibi değil yani..
Cok sagol canim deniyim bendeCanım ben de akşamları bi kase yoğurda bi kasık bolca karıştırıp yiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?