Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sapık Dr a bak sen ya pis herif

Ay sapık Dr a bak sen ya pis herif

niye ne yapmıs ki şimdiye kadar ?
ilk baslarda menogonla basladık yeterli cvp gelmedi gonalf ye döndük gonalf iyi geldi hatta kendisi catladı yumurtam ovıtrelle yap dedı yaptım adet oldu bu ay yıne gıttım dırek gonal f yap dedı 125 ml ıle basladık sonra 150 ml ye cıktık 11mm kadar yumurtalar hızla buyuyo sonra yavaslıyo her gıttıgımde tup bebek dusunup dusunmedıgımı sordu bende mecbur olursa yapcaz hocam dedım pazartesı gıttım en son ben artık ne yapcagımı bılemedım sana dedı ıgneye devam et persembe gel dedı olmazsa tup bebek dedı

Cnm adet gelsin diye ilaç mı verecek yumurta çatlamış gözüküyor ama belki gebelik var

Yok cnm gözüm gibi bakıyorum:))) internet kotam bitti şuan eşimin telinden giriyorum ateşleri biryere not aldım ff benim telde kaldı:)
Heee anladım canım aman ona bişey olmasın da. Ben bugün ölçemedim bir türlü yaa... bir açamamışım, bir ağzımdan düşürmüş uyuyakalmışım erkenden de yatmıştım uykumu da almıştım ama böyle oldu bugün

Evet canim olabilir valla nasil anliyorlar bilmiyorum sıvı mı birikmis ne dedi demek oyle anlasiliyor catladigi inşaallah tutarya
Yen'i çatladı ise usg de anlaşılıyor yumurta folükülden atılırken etrafındaki sıvı ile dışarı atılıyor işte bu sıvı usg de gözüküyor.ya öatlarken denk gelecek yada Yen'i çatlamış olmalı A aichazeyn

Son düzenleme:
Kür dene cnm

Evet devlette anestezisiz yapılıyor cnm
Canım hsg için anesteziye gerek yokki. Gerçekten korkulacak bişey değil,bunu çok içten ve deneyimlemiş olarak sölüyorum.sadece tüplerine sıvı iletip röntgeni o sırada karnının üstünden çekiyolar ve sonra da bitiyor. Adet sancısı bile ondan ağrılı düşün.ufak bi sızı o kadar

Cnm ben de anestezisiz çektirdim en ufak ağrım olmadı arkadaşın vajinısmus geçmişi var anestezisiz düşünmüyor

nasıl bi kür canım???
Bilemiyorum sana hangisi fayda edeceğini sen bulacaksın ben bir ara adaçayı hayıt kullandım bir ara da bal çörekotu tarçın kürü her ikisinden de fayda gördüm bebek olmadı ama ovulasın hep öne çekti her iki kür de.hatta bazı aylar hepsini bir kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…