Yok cnm kanama başladığını bile farketmedim wc ye gittim iç çamaşır batmış ben de akıntı sanmıştım :))Çok ağrılı oldu mu senin de
Ay sapık Dr a bak sen ya pis herifarkadaslar o günden beri ilk kez giriyorum cünkü size cok önemli bi sey anlatmam lazim---- amanin dikkat!!! bu anlattgim gercek. burada bir arkadasim var kadin dogum doktoru yardimcisi. staj yaparken yaninda calistigi doktorun neden meslekten atildigini anlatti. kücük dilimi yutuyordum azz dahaaaaa.... adam senelerce hastalarini gizli kameraya almis fotograflarini cekmis!!! hani doktorlarin hep gögsünde bir kalem olur ya onun icine kamera yerlestirmis. ayrica masasinin uzerindeki saatin icine... ya var ya hala kendime gelemedim. yaniinda calisan türk stajyer olayi ortaya cikarmis... adamn elinde binlerce hastasinin vajina kaydi/ fotogafi... burasi avrupa... adam tam anlamiyla sapikmis. ve bu görüntüleri ayrica satiyormus.. vs v ..ben cok kisaca anlattim ama cok ayrintili aslinda... hala dehset üzerimde..
velhasili kelam. öyle. anlatayim icin girdim. tablolara göz atip cikiyorum tekrardan. @Elcankizafrina89 her nasip vaktine tabidir. Rabbimin vardir bir bildigi. herkese bol calismali bol sevili bol bebisli günler:)
@sumbulkokusu canim ya hala sonsuz bosluk aklima geldikce kopuyorum:))) atesinde masallah.
herkesinkine tam bakamadim @leyla21 abla atesin hep yüksek gitsin insallah:)
hepimize sonsuz bosluklu:) günler diliyorummmmmm
Ay sapık Dr a bak sen ya pis herifarkadaslar o günden beri ilk kez giriyorum cünkü size cok önemli bi sey anlatmam lazim---- amanin dikkat!!! bu anlattgim gercek. burada bir arkadasim var kadin dogum doktoru yardimcisi. staj yaparken yaninda calistigi doktorun neden meslekten atildigini anlatti. kücük dilimi yutuyordum azz dahaaaaa.... adam senelerce hastalarini gizli kameraya almis fotograflarini cekmis!!! hani doktorlarin hep gögsünde bir kalem olur ya onun icine kamera yerlestirmis. ayrica masasinin uzerindeki saatin icine... ya var ya hala kendime gelemedim. yaniinda calisan türk stajyer olayi ortaya cikarmis... adamn elinde binlerce hastasinin vajina kaydi/ fotogafi... burasi avrupa... adam tam anlamiyla sapikmis. ve bu görüntüleri ayrica satiyormus.. vs v ..ben cok kisaca anlattim ama cok ayrintili aslinda... hala dehset üzerimde..
velhasili kelam. öyle. anlatayim icin girdim. tablolara göz atip cikiyorum tekrardan. @Elcankizafrina89 her nasip vaktine tabidir. Rabbimin vardir bir bildigi. herkese bol calismali bol sevili bol bebisli günler:)
@sumbulkokusu canim ya hala sonsuz bosluk aklima geldikce kopuyorum:))) atesinde masallah.
herkesinkine tam bakamadim @leyla21 abla atesin hep yüksek gitsin insallah:)
hepimize sonsuz bosluklu:) günler diliyorummmmmm
Cnm ff çizgiyi çekmiş ama henüz yükseliş YÖK bugüne bir çalışma kondurmaya bak dün kanama var falan diye yazmışsın şimdi ne durumda
ilk baslarda menogonla basladık yeterli cvp gelmedi gonalf ye döndük gonalf iyi geldi hatta kendisi catladı yumurtam ovıtrelle yap dedı yaptım adet oldu bu ay yıne gıttım dırek gonal f yap dedı 125 ml ıle basladık sonra 150 ml ye cıktık 11mm kadar yumurtalar hızla buyuyo sonra yavaslıyo her gıttıgımde tup bebek dusunup dusunmedıgımı sordu bende mecbur olursa yapcaz hocam dedım pazartesı gıttım en son ben artık ne yapcagımı bılemedım sana dedı ıgneye devam et persembe gel dedı olmazsa tup bebek dedıniye ne yapmıs ki şimdiye kadar ?
Yok cnm gözüm gibi bakıyorum:))) internet kotam bitti şuan eşimin telinden giriyorum ateşleri biryere not aldım ff benim telde kaldı:)Veson ateşini girmemişsin 2 gündür derecene bir zeval mi geldi?
Cnm adet gelsin diye ilaç mı verecek yumurta çatlamış gözüküyor ama belki gebelik varAynen canm dr geldim bir sorun yokmuş ben kist falan oldu sandım temiz dedi gelişen yum yokmuş ben anlamadım şimdi bu testler neden pik yaptı ve bukadar ağrım oldu3 tane test istedi sonuçlara göre ilaç verir sanırım regl gelsin diye sonra takibe başlıyacaz en iyisi bu
Heee anladım canım aman ona bişey olmasın da. Ben bugün ölçemedim bir türlü yaa... bir açamamışım, bir ağzımdan düşürmüş uyuyakalmışımYok cnm gözüm gibi bakıyorum:))) internet kotam bitti şuan eşimin telinden giriyorum ateşleri biryere not aldım ff benim telde kaldı:)
Olur cnm yapPekmez kullanıyordu ..kürü de ekleyeyim mi..vitamin dr kullanacak..3 birlikte olur mu
Yen'i çatladı ise usg de anlaşılıyor yumurta folükülden atılırken etrafındaki sıvı ile dışarı atılıyor işte bu sıvı usg de gözüküyor.ya öatlarken denk gelecek yada Yen'i çatlamış olmalıEvet canim olabilir valla nasil anliyorlar bilmiyorum sıvı mı birikmis ne dedi demek oyle anlasiliyor catladigi inşaallah tutarya
Evet devlette anestezisiz yapılıyor cnmKIZLAR DEVLET HASTANELERİ, ÜNİVERSİTELER HSG Yİ BAYILTMADAN ÇEKİYORLARMIŞ.BENİM ÖZELDEN BAŞKA ŞANSIM YOK GALİBA
Gittim hayatım. Herşey yolunda.önümüzdeki aya iğne verdi.aşılama önerdi.ilk olacak heyecanlıyım sanırımcanım gittin mi histereskopi sonrası kontrole?
Okudum maceranı:)))Heee anladım canım aman ona bişey olmasın da. Ben bugün ölçemedim bir türlü yaa... bir açamamışım, bir ağzımdan düşürmüş uyuyakalmışımerkenden de yatmıştım uykumu da almıştım ama böyle oldu bugün
Kür dene cnmilk baslarda menogonla basladık yeterli cvp gelmedi gonalf ye döndük gonalf iyi geldi hatta kendisi catladı yumurtam ovıtrelle yap dedı yaptım adet oldu bu ay yıne gıttım dırek gonal f yap dedı 125 ml ıle basladık sonra 150 ml ye cıktık 11mm kadar yumurtalar hızla buyuyo sonra yavaslıyo her gıttıgımde tup bebek dusunup dusunmedıgımı sordu bende mecbur olursa yapcaz hocam dedım pazartesı gıttım en son ben artık ne yapcagımı bılemedım sana dedı ıgneye devam et persembe gel dedı olmazsa tup bebek dedı
hsg rahım fılmı mıydıKIZLAR DEVLET HASTANELERİ, ÜNİVERSİTELER HSG Yİ BAYILTMADAN ÇEKİYORLARMIŞ.BENİM ÖZELDEN BAŞKA ŞANSIM YOK GALİBA
Canım hsg için anesteziye gerek yokki. Gerçekten korkulacak bişey değil,bunu çok içten ve deneyimlemiş olarak sölüyorum.sadece tüplerine sıvı iletip röntgeni o sırada karnının üstünden çekiyolar ve sonra da bitiyor. Adet sancısı bile ondan ağrılı düşün.ufak bi sızı o kadarEvet devlette anestezisiz yapılıyor cnm
nasıl bi kür canım???Kür dene cnm
Cnm ben de anestezisiz çektirdim en ufak ağrım olmadı arkadaşın vajinısmus geçmişi var anestezisiz düşünmüyorCanım hsg için anesteziye gerek yokki. Gerçekten korkulacak bişey değil,bunu çok içten ve deneyimlemiş olarak sölüyorum.sadece tüplerine sıvı iletip röntgeni o sırada karnının üstünden çekiyolar ve sonra da bitiyor. Adet sancısı bile ondan ağrılı düşün.ufak bi sızı o kadar
Bilemiyorum sana hangisi fayda edeceğini sen bulacaksın ben bir ara adaçayı hayıt kullandım bir ara da bal çörekotu tarçın kürü her ikisinden de fayda gördüm bebek olmadı ama ovulasın hep öne çekti her iki kür de.hatta bazı aylar hepsini bir kullandım.nasıl bi kür canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?