evet çektirebiliyorsun canım, ilk sayfada tarifi var mavi çizgi çekiyor ff. geçmiş olsun çokxpreiaZ canim sana birsey soracagim
Ff de cizgiyi kendimiz cekebiliyormuyuz? benim dun catladi eminim ama atesim yukselmedi belkide ara kanama yasayacagim yine
Dun cok sinir bozucu seyler geldi basima disim kirildi sinirden sıka sıka sabahtan bu yana doktor da olumca yazip ssoramadim
Sagol canim sacma sapan insanlar hayatimda ooldug surece daha çok disim kirilirevet çektirebiliyorsun canım, ilk sayfada tarifi var mavi çizgi çekiyor ff. geçmiş olsun çok
Ff abartmışFf benim yumurtlayabilir gunlerimi oldukca net bir sekilde ortaya koymus.Neredeyse butun ay iliskiye gir diyor. Oda iliski sayimi az buldu tabi. Aliskin degil garibim
ayni muhabbeti bugün eşimle yaptik cnm tevafuk oldu :) esimde diyordu calismaya devam nolur nolmaz belki ikinci yumurta gelisir diye. aslinda bu nadir olan bisey ama olabiliyor sonucta. sen klomen filan kullanmis miydin bu ay?ShinSeGi @sumbulkokusu kızlar bugün yine yumurta takibi için gittim yumurtam çatlamış ama sağ overde başka bir yumoş daha oluşmuş 18mm dedi dr :) gün aşırı ilişkiye devam edin dedi. Benim bu sabah ateşim ani bir artış gösterdi, normalde yumurtam çatladı diye ilişkiyi bırakıyordum ama meğer başka yumurtam daha varmış. Sizde de böyle şeyler olabilir, yumurtam çatladı diye ilişkiyi bırakmayın sakın ha :)
Hadi yaa :) eşin haklıymış. Ben hiç klomen kullanmadım sadece ilk kez bu ay Protestan verdi dr, ovulasyondan sonra kanamam oluyor diye. Onu da daha 2 gün kullandımayni muhabbeti bugün eşimle yaptik cnm tevafuk oldu :) esimde diyordu calismaya devam nolur nolmaz belki ikinci yumurta gelisir diye. aslinda bu nadir olan bisey ama olabiliyor sonucta. sen klomen filan kullanmis miydin bu ay?
bence cok güzel bi mucize olmus. insallah ikisi de tutarHadi yaa :) eşin haklıymış. Ben hiç klomen kullanmadım sadece ilk kez bu ay Protestan verdi dr, ovulasyondan sonra kanamam oluyor diye. Onu da daha 2 gün kullandım
Onu bilmiyorum ama makineleri eski tip narkozsuz cok agrı olur diye dusunuyorum.KIZLAR DEVLET HASTANELERİ, ÜNİVERSİTELER HSG Yİ BAYILTMADAN ÇEKİYORLARMIŞ.BENİM ÖZELDEN BAŞKA ŞANSIM YOK GALİBA
ne echomar mış kardeşim herkes aynı yerden bahsediyorOnu bilmiyorum ama makineleri eski tip narkozsuz cok agrı olur diye dusunuyorum.
Ben ozelde gecen sene 400 narkozlu cektirdim makine eski tipmiş drum narkozsuz cok agrılı oluyor dediği için narkoz aldım zaten cok tırsagım bu konuda iyi oldu..echomardaki dijital aletmiş narkozsuz cekiliyolar hiç agrı olmuyormus herkes tavsiye ediyor İstanbuldaysan arastır derim
Bende özel hastanelerde çok uğraştım.çok yıprandım.en son çareyi özel muayenehanesi olan bir profta buldum.öZel hastanelerdeki çoğu dr artık kafayı yemiş durumda. Bu arada prolaktin bende de bi sorun.hala haftada yarım dostinex kullanıyorum. Senin değerin kaç pekiBir yıldan beri hep özele gittim..hormon testlerim ısrarlar sonucu alındı..prolaktin yüksekliğim önemsenmedi ..artık göğüslerim açısından duramıyordum ..hipofiz bezi MR istendi..ur çıktı ..dostinexle tadavim başlandı ..dediğiniz doğru ya ısrar et ya da akışına bırak..
Onu bilmiyorum ama makineleri eski tip narkozsuz cok agrı olur diye dusunuyorum.
Ben ozelde gecen sene 400 narkozlu cektirdim makine eski tipmiş drum narkozsuz cok agrılı oluyor dediği için narkoz aldım zaten cok tırsagım bu konuda iyi oldu..echomardaki dijital aletmiş narkozsuz cekiliyolar hiç agrı olmuyormus herkes tavsiye ediyor İstanbuldaysan arastır derim
ne echomar mış kardeşim herkes aynı yerden bahsediyoryok cnm istanbulda değilim manisadayım üniversiteyi sordurdum bayıltma yokmuş.özelin birinde 700,00 tl birinde de 550,00 tl imiş
nereye çektiricem bilmiyorum gerçi adet gelecek mi o da belli değil
İnşallah canımm en az birisi tutsa yeterli :)bence cok güzel bi mucize olmus. insallah ikisi de tutar
biz ikiz cok istiyoruz hatta tüp bebegi yaptirmamizin bi nedenide oydu.
canım gittin mi histereskopi sonrası kontrole?Narkoz alma derim.çünkü gerçekten kolay bir işlem. Ben narkozsuz girdim.bende çok korkuodum ama yersiZmiş.adet olduğunda hissettiğin sızlama sancı gibi ince bi his yaşıosun sıvı verildiği için o kadar. Gerçekten basit bi işlem.
Olabilir cnm bu ilaçlar her şekilde insanın düzenini bızuyorgeçen aydan kalan femera etkisi mi ki
Cnm benim de pıhtı pıhtı et gibi parçalar geldi ben histereskopi ye bağladım ams ilaç da etkili olmuş demeli sen de de öyle oldu iseBaya fazla geliyor.. pihti pıhtı demek ki mımırta olmuuuusss :)))xpreiaZ
Çok ağrılı oldu mu senin deCnm benim de pıhtı pıhtı et gibi parçalar geldi ben histereskopi ye bağladım ams ilaç da etkili olmuş demeli sen de de öyle oldu ise
Gözün aydın cnmKızlar degerim 6133 olmuş kesede göründü şükür ama henüz küçük dedi doktr devlet hast gittiğim için pek açıklama yapmadı hayrlisi bakalım zaman ne gostercek
İnşallah benek yer yapıyordur adet döngüsü sapıtınca öyle derlerBen geçen adetin 6. Günü bal çörek otu tarçın karışımı yedim ama bolca yedim 8. Gün yum catladi ondan mı bilmiyorum ama öyle oldu bi de ben 8. Günü belimi cektirdim kızlar ya ve erkenden adet oldum bi seyler oldu bana ama inşallah iyi şeylerin alametidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?