Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ben de anestezisiz çektirdim en ufak ağrım olmadı arkadaşın vajinısmus geçmişi var anestezisiz düşünmüyor
Sana alıntı yapmışım.
Çocuk doğurmak ondan zor,o zaman ne yapılcak peki :) aşılması gerek bence. Bunu yapamayan diğerlerine nasıl katlanabilir.öncelikle psikoloji düZeltilmeli bence

Cnm adet gelsin diye ilaç mı verecek yumurta çatlamış gözüküyor ama belki gebelik var
Evet ilaç verdi duphaston 5 gün iç bırak dedi benim kafam çok karışık bana bir akıl verin ne yapayım ben anlamadım çatladımı yoksa yum gelişmedimi kafamda deli sorular bugünki artışı ben hafif bir gribal var ama öyle çok kötüde değilim yani ateşi etkilermi ?

Gittim hayatım. Herşey yolunda.önümüzdeki aya iğne verdi.aşılama önerdi.ilk olacak heyecanlıyım sanırım
Hadi gözün aydın o zaman. Benim adetime 20 güne yakın var daha önümüzdeki ay dediğin bu ay mı bundan sonraki mi? Ben taşınana kadar (eşimi bulduğum kadar) normal denemeyi düşünüyorum. Trabzon git gel çok zor oluyor. Adetle kontrole gidip şimdilik tedaviyi bırakıcam.

Sana alıntı yapmışım.
Çocuk doğurmak ondan zor,o zaman ne yapılcak peki :) aşılması gerek bence. Bunu yapamayan diğerlerine nasıl katlanabilir.öncelikle psikoloji düZeltilmeli bence
Cnm ben vajinusmus değildim o yüzden nasıl bir psikoloji olduğunu bilmiyorum senelerce uğraşıp bunu ancak yenebiliyorlar falan.bence de anesteziye hiç gerek yok.ama tercih meselesi

Yarınki ateşe de bak cnm bana çatlamış gibi geldi dediğin gibi dün değil de daha önce çatlamış ise bunu bilemez ki

Öyle ise benim olası bir çatlama varsada bu dün değildi yani yum yoktu hiç dr baktı bugün demek oluyorki 3 gün önce çatladı ve ateş yükselmedi benimde geç salgılıyor progesteron öylemi canm

Öyle ise benim olası bir çatlama varsada bu dün değildi yani yum yoktu hiç dr baktı bugün demek oluyorki 3 gün önce çatladı ve ateş yükselmedi benimde geç salgılıyor progesteron öylemi canm
Olabilir cnm Yasemin de hep önce ovu ağrısı oluyor ateş çok sonra yükseliyordu.benanasiye nin Dr u öyle demiş bazen progesteron geç salgılanır bu yüzden ateş geç yükselir demiş.bazen olabiliyor demek ki

Yarınki ateşe de bak cnm bana çatlamış gibi geldi dediğin gibi dün değil de daha önce çatlamış ise bunu bilemez ki
Tamam canm ben en iyisi ilaç falan almıyım takip edeyim ateşi 1 hafta duruma göre başlarım gerekirse ilaca

Bu hayıt otunu regl gelene kadar mı içtin ovulasyana kadarmı?canm

Canim ben dün aksam 4 te gittim profa dünde catlamis olabilir bugünde catlamis olabilir dedi. Ama benim ates bu gece hala yukselmemistj

Nerde cekildigine bağlı galiba.kimisi cok ağrı sızı oldu diyor.birde ben vajinismuslu olarak bazı kaslarim istemsiz karşılıyor ve film iyi cekilmiyormus arkadaşım bir zaman cekiyirmus o soyledi

Canim ben dün aksam 4 te gittim profa dünde catlamis olabilir bugünde catlamis olabilir dedi. Ama benim ates bu gece hala yukselmemistj
Demek ki senin progesteron geç salgılanıyor bu ay. zaten sen hep önce ağrı yaşıyordun ateş hep çok sonra yükseliyordu.demekki sen de genellikle geç salgılanıyor

Bende içiyordum adaçayı çatlama olana kadar sonrasında bırakıyordum. Bitki çayı içmeyi zaten severim o yüzden zor gelmiyordu onu hazirlamak içmek.
6 ay ben de kullandım ama hazırlaması bir süre sonra işkence gelmeye başladı baktım bebek de olmuyor bıraktım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…