Bu ay umidim de yoktu aslında hatta senle mesajlasmistik bir garip tablo vardi. Lh yüksek kaldi filan.. Duamda olacaksiniz ablacimbenimde sulu akıntım var canım...sabah biraz ağrım oldu..bir yandan ümitleniyorum bir yandanda korkuyorum..hayırlısı inşallah bizimde yüzümüz güler canımcım...duanı eksik etme canım...
herkesin belirtisi aynı olmaz canım...kimisi kuru hamile kalıyor kimisi ıslak....ben de hiç akıntı yok ki
hayırlısı olsun tekrardan, sonu güzel olsun inş :)
ateş tablon var mı?
evet hatırlıyorum...sonu güzel oldu çok şükür...darısı başımıza gülüm..dualarına da yürekten amin diyorum...Bu ay umidim de yoktu aslında hatta senle mesajlasmistik bir garip tablo vardi. Lh yüksek kaldi filan.. Duamda olacaksiniz ablacim
evet hatırlıyorum...sonu güzel oldu çok şükür...darısı başımıza gülüm..dualarına da yürekten amin diyorum...Bu ay umidim de yoktu aslında hatta senle mesajlasmistik bir garip tablo vardi. Lh yüksek kaldi filan.. Duamda olacaksiniz ablacim
Evet canm bu ay baya ateşim kendinden emin tek ölçümle sabit gidiyor inşallah hayırlara işarettir umutlanıyım mı? Bilemedim tşkler canm yorumun için
Cok cok sevindim canim insallah vardir sagliklica gelsin..dikkat et kendineGünaydin hanimlar♥
Gece dayanamadim test yaptim. Teste göre hamileyim. Su an yoldayım egitim vardı il dışında. Aksama dr gideceğim. Tek duam bu sefer sağlıklı olmasi. Rabbim hepimize bu güzel duygulari tekrar yaşamayı nasip etsin. Iyiki varsiniz
Amin gülüm...cumalar hürmetine iki canınla ettiğin dualar kabul olsun inşallah gülüm...Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah...sen nasılsın bebiş nasıl annesi?
Ama siz böyle derseniz ben umutlanmam mı o kadar ihtiyacım var ki bebeğime :) akşama karnıma sarılarak uyuduk eşimle umut etmesi hayal kurması bile güsel.
olmazsa da hsg bekle beni geliyorumüzülmek ara vermek yok yaşım olmuş 28
Evet canm bu ay baya ateşim kendinden emin tek ölçümle sabit gidiyor inşallah hayırlara işarettir umutlanıyım mı? Bilemedim tşkler canm yorumun için
yani klomenleren sonra iğne vermediler mi ? e vermezlerse tabı kist olur bu zaten yuksek ıhtımal eger doktorun böyle yaptysa sen hemen doktoru degıstır. ben sadece 1 ay klomen kulandım ve doktor bana ıster iğne kulan ister kullanma sen bilirisn dedı ve bır daha o doktora gıtmedım . ıgne kulanmadım ve kist oldu ama ben ble bıle rıske attım .
Ekledim cnm merak edenler bakabilir cnm 27 deki akıntıyı siler misin bir
canım benim sabah akşam bulantım oluyo ya erkenden başladı tabi ben bunu iyiye işaret alıyorum :)
Hadi ya kraker cubuk peksimet yesen gecmiyormu..biraz ugrascaksin ozaman..ferahlatcak biseyler yemeye icmeye calis salitalik limonata bana iyi geliyorducanım benim sabah akşam bulantım oluyo ya erkenden başladı tabi ben bunu iyiye işaret alıyorum :)
Vesoncum dün öğrenmiş ama geriye doğru yeşili çizmiş neden cnm öleEkledim cnm merak edenler bakabilir cnm 27 deki akıntıyı siler misin bir
naneli sakız şeker gidiyorum ben de canım iyi geliyo sabah tiroid ilacı içiyorum ya yemek yiyene kadar bi tansiyonum oynuyo bişeyler yiyince biraz toparlıyorum akşam bi bulantı tutuyo onunla uyumak zorunda kalıyorum o çok zor oluyo henüz kusma olmadı belki olmaz bi kere olursa gerisi gelir dediler kendimi zorluyorumHadi ya kraker cubuk peksimet yesen gecmiyormu..biraz ugrascaksin ozaman..ferahlatcak biseyler yemeye icmeye calis salitalik limonata bana iyi geliyordu
En son o gün Ölçüm yaptığı için o günden çekmiş yeşil çizgiyi Düne falan ateş girse ordan çekerdiVesoncum dün öğrenmiş ama geriye doğru yeşili çizmiş neden cnm öle
Hic dogal yoldan cocugum olmaz gibi geliyor bana yumurta bile olmuyor ya okadar uzgunum ki anlatamamVar cnm yumurta en az 24 saat canlı kalabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?