Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde sulu akıntım var canım...sabah biraz ağrım oldu..bir yandan ümitleniyorum bir yandanda korkuyorum..hayırlısı inşallah bizimde yüzümüz güler canımcım...duanı eksik etme canım...
Bu ay umidim de yoktu aslında hatta senle mesajlasmistik bir garip tablo vardi. Lh yüksek kaldi filan.. Duamda olacaksiniz ablacim

Bu ay umidim de yoktu aslında hatta senle mesajlasmistik bir garip tablo vardi. Lh yüksek kaldi filan.. Duamda olacaksiniz ablacim
evet hatırlıyorum...sonu güzel oldu çok şükür...darısı başımıza gülüm..dualarına da yürekten amin diyorum...

Evet canm bu ay baya ateşim kendinden emin tek ölçümle sabit gidiyor inşallah hayırlara işarettir umutlanıyım mı? Bilemedim tşkler canm yorumun için

Cok cok sevindim canim insallah vardir sagliklica gelsin..dikkat et kendine

Amin gülüm...cumalar hürmetine iki canınla ettiğin dualar kabul olsun inşallah gülüm...Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah... sen nasılsın bebiş nasıl annesi?

Amin ablacım hepimizin inşallah.
Bebiş iyi teyzesi. Ben de diş problemleri ve baş ağrısıyla uğraşıyorum.
Bu aralar sık sık burun kanaması yaşıyorum ama sanırım normalmiş.

İnşallah hsg'ye gerek kalmaz canım. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.

Evet canm bu ay baya ateşim kendinden emin tek ölçümle sabit gidiyor inşallah hayırlara işarettir umutlanıyım mı? Bilemedim tşkler canm yorumun için

Umut her zaman var. İnşallah bebiş geliyordur :)

Hayır hayatım çatlatma iğnesi verdi tabiki .bana klomen hap olarak kist yaptı. Şimdi iğne olarak verdi yumurta geliştiriciyi.klomen vermedi yani. Aslında yumurtalarım gelişiyor.sanırım garantiye alıyolar aşılamada. Ben bi senedir göztepe de özele gidiyordum. Zaten değiştirdim o dr'u. Prof a gidiyorum şimdi.

Hadi ya kraker cubuk peksimet yesen gecmiyormu..biraz ugrascaksin ozaman..ferahlatcak biseyler yemeye icmeye calis salitalik limonata bana iyi geliyordu
naneli sakız şeker gidiyorum ben de canım iyi geliyo sabah tiroid ilacı içiyorum ya yemek yiyene kadar bi tansiyonum oynuyo bişeyler yiyince biraz toparlıyorum akşam bi bulantı tutuyo onunla uyumak zorunda kalıyorum o çok zor oluyo henüz kusma olmadı belki olmaz bi kere olursa gerisi gelir dediler kendimi zorluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…