inş cnm inşş :)sabah yine çamaşır değiştirdim canım akıntım var sarı kıvamlı...çiş yapmışım gibi afedersin...bel ağrısıda bir belirti canım...cumalar hürmetine inşallah ikimizde hamileyizdir inşallah....
@deeploneliness testin pozitif mi hamile misin?????
nerden gördünki kız?benim haberim yok...tablosuna baktım şimdi...pozitif girmiş..inşallah hamiledir...dün bende varım üzülme demişti bana...
Günaydin hanimlar♥
Cnm çok ama çok sevindim senden ricam intro kısmını değiştirir misin ilk sayfaya tablonu eklemek istiyorumGünaydin hanimlar♥
Gece dayanamadim test yaptim. Teste göre hamileyim. Su an yoldayım egitim vardı il dışında. Aksama dr gideceğim. Tek duam bu sefer sağlıklı olmasi. Rabbim hepimize bu güzel duygulari tekrar yaşamayı nasip etsin. Iyiki varsiniz
Bugun gidecektim evime ama nasil olsa adet agrim var diye gitmedimCnm seni çok stresli buldum.tabi Haklısın kaç aydır düzene girmedi.bu ay da eşin yanında yok ovu olsa da ilişki olamayacak sanırım.istersen ateş işine ara ver biraz rahatla
Sağolasın canım♥. Deneyeyim bi degistirebilecek miyimCnm çok ama çok sevindim senden ricam intro kısmını değiştirir misin ilk sayfaya tablonu eklemek istiyorum
Benim ff de sıkıntı var şuan açılmıyor nerden düzeleceğini açılışında atarım sen yine dene bakalımSağolasın canım♥. Deneyeyim bi degistirebilecek miyim
Var cnm yumurta en az 24 saat canlı kalabiliyorVeson bisey sorcam diyelimki ates bugun ovulasyondan dustu ve yarin yukselecek yarin ilişki olsa tutma ihtimali olmaz dimi
hayırlı olsun canım..gözün aydın..darısı başımıza olsun inşallah...sağlıkla devam etsin inşallah...Günaydin hanimlar♥
Gece dayanamadim test yaptim. Teste göre hamileyim. Su an yoldayım egitim vardı il dışında. Aksama dr gideceğim. Tek duam bu sefer sağlıklı olmasi. Rabbim hepimize bu güzel duygulari tekrar yaşamayı nasip etsin. Iyiki varsiniz
Arkadaşa hayırlısı olsun biz tanımıyoruz sanırım kendisini.belirti var mıymış, dpo kaçtaymış?hayırlı olsun canım..gözün aydın..darısı başımıza olsun inşallah...sağlıkla devam etsin inşallah...
dpo 15 de test yapmış canım...ff çizgiyi 13.güne çekmiş...bugünkü ateşi 37,0Arkadaşa hayırlısı olsun biz tanımıyoruz sanırım kendisini.belirti var mıymış, dpo kaçtaymış?
Amin Leyla ablacım. Hep diyoruz ya vakti var diye. Inşallah senden de güzel haberleri alırız bu ay canım mübarek Cuma gününün hürmetinehayırlı olsun canım..gözün aydın..darısı başımıza olsun inşallah...sağlıkla devam etsin inşallah...
Merhaba. Tek belirtim adet zamanı adet ağrısı ve sancısı. Bir de regl günümde bol sulu akintim oldu. Adet gelecekmis gibiydi. Hala daha öyle belirtiler tipatip ayni diyebilirim. .Arkadaşa hayırlısı olsun biz tanımıyoruz sanırım kendisini.belirti var mıymış, dpo kaçtaymış?
Amin gülüm..Allah razı olsun özlemcim...inşallah senin gebeliğinde sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucakla canım yavrunu...gerçekten çok sevindim...hamile tickeri yap canımcım...Amin Leyla ablacım. Hep diyoruz ya vakti var diye. Inşallah senden de güzel haberleri alırız bu ay canım mübarek Cuma gününün hürmetine
Adet günün geçeli ne kadar oldu cnm ?Merhaba. Tek belirtim adet zamanı adet ağrısı ve sancısı. Bir de regl günümde bol sulu akintim oldu. Adet gelecekmis gibiydi. Hala daha öyle belirtiler tipatip ayni diyebilirim. .
benimde sulu akıntım var canım...sabah biraz ağrım oldu..bir yandan ümitleniyorum bir yandanda korkuyorum..hayırlısı inşallah bizimde yüzümüz güler canımcım...duanı eksik etme canım...Merhaba. Tek belirtim adet zamanı adet ağrısı ve sancısı. Bir de regl günümde bol sulu akintim oldu. Adet gelecekmis gibiydi. Hala daha öyle belirtiler tipatip ayni diyebilirim. .
1 gun oldu dahaAdet günün geçeli ne kadar oldu cnm ?
ben de hiç akıntı yok kibenimde sulu akıntım var canım...sabah biraz ağrım oldu..bir yandan ümitleniyorum bir yandanda korkuyorum..hayırlısı inşallah bizimde yüzümüz güler canımcım...duanı eksik etme canım...
hayırlısı olsun tekrardan, sonu güzel olsun inş :)1 gun oldu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?