Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@deeploneliness testin pozitif mi hamile misin?????

nerden gördünki kız?benim haberim yok... tablosuna baktım şimdi...pozitif girmiş..inşallah hamiledir...dün bende varım üzülme demişti bana...

@deeploneliness hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?topice gel çabukkkkkkkkkkkkkkkkk......

Günaydin hanimlar♥
Gece dayanamadim test yaptim. Teste göre hamileyim. Su an yoldayım egitim vardı il dışında. Aksama dr gideceğim. Tek duam bu sefer sağlıklı olmasi. Rabbim hepimize bu güzel duygulari tekrar yaşamayı nasip etsin. Iyiki varsiniz

Cnm çok ama çok sevindim senden ricam intro kısmını değiştirir misin ilk sayfaya tablonu eklemek istiyorum

Cnm seni çok stresli buldum.tabi Haklısın kaç aydır düzene girmedi.bu ay da eşin yanında yok ovu olsa da ilişki olamayacak sanırım.istersen ateş işine ara ver biraz rahatla
Bugun gidecektim evime ama nasil olsa adet agrim var diye gitmedim
Cok sinirlerim bozuldu sorma

Veson bisey sorcam diyelimki ates bugun ovulasyondan dustu ve yarin yukselecek yarin ilişki olsa tutma ihtimali olmaz dimi

hayırlı olsun canım..gözün aydın..darısı başımıza olsun inşallah...sağlıkla devam etsin inşallah...

hayırlı olsun canım..gözün aydın..darısı başımıza olsun inşallah...sağlıkla devam etsin inşallah...
Amin Leyla ablacım. Hep diyoruz ya vakti var diye. Inşallah senden de güzel haberleri alırız bu ay canım mübarek Cuma gününün hürmetine

Arkadaşa hayırlısı olsun biz tanımıyoruz sanırım kendisini.belirti var mıymış, dpo kaçtaymış?
Merhaba. Tek belirtim adet zamanı adet ağrısı ve sancısı. Bir de regl günümde bol sulu akintim oldu. Adet gelecekmis gibiydi. Hala daha öyle belirtiler tipatip ayni diyebilirim. .

Amin Leyla ablacım. Hep diyoruz ya vakti var diye. Inşallah senden de güzel haberleri alırız bu ay canım mübarek Cuma gününün hürmetine
Amin gülüm..Allah razı olsun özlemcim...inşallah senin gebeliğinde sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucakla canım yavrunu...gerçekten çok sevindim...hamile tickeri yap canımcım...

Merhaba. Tek belirtim adet zamanı adet ağrısı ve sancısı. Bir de regl günümde bol sulu akintim oldu. Adet gelecekmis gibiydi. Hala daha öyle belirtiler tipatip ayni diyebilirim. .
benimde sulu akıntım var canım...sabah biraz ağrım oldu..bir yandan ümitleniyorum bir yandanda korkuyorum..hayırlısı inşallah bizimde yüzümüz güler canımcım...duanı eksik etme canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…