- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
eger bıraz daha deneyeyım dıyorsan o zaman sık calısasmalısın . amh cok düşmüş gecen her ay dezavantaj. aşılama basıt bir yontem . en azından 1-2 kere denemende fayda var.fsh ın kaç canım ?
.
eger bıraz daha deneyeyım dıyorsan o zaman sık calısasmalısın . amh cok düşmüş gecen her ay dezavantaj. aşılama basıt bir yontem . en azından 1-2 kere denemende fayda var.fsh ın kaç canım ?
fsh yuksek değilmiş.Tsh 0,80
Fsh 5,20
Lh 4,89
yani klomenleren sonra iğne vermediler mi ? e vermezlerse tabı kist olur bu zaten yuksek ıhtımal eger doktorun böyle yaptysa sen hemen doktoru degıstır. ben sadece 1 ay klomen kulandım ve doktor bana ıster iğne kulan ister kullanma sen bilirisn dedı ve bır daha o doktora gıtmedım . ıgne kulanmadım ve kist oldu ama ben ble bıle rıske attım .Reglimin daha 12.günündeyim. Yumurtlama takibi yapmıyorum. Çalışmalar devam bu ay olmaZsa yapcak bişey yok o zmn önümüzdeki ay başlıcam verdiği iğnelere. Letrasan ve menogon yazmış reçeteye. Klomenden farklı sanırım. İğne kist yapmazmış diyor dr um. Korkum kist olduğu için.
.
fsh yuksek değilmiş.
senın yerınde olsam ne yapardım diye düşündüm.
hani amelıyat oldun ya rahım kapalıymıs. o yuzden en fazla 3 ay kendıme sure tanırdım normal denerdım ve olmazsa dırek gözum kapalı tedavıye dalardım 1-2 kere ust uste aşılama dener hemen tüp bebege gecerdım heralde
Cnm seni çok stresli buldum.tabi Haklısın kaç aydır düzene girmedi.bu ay da eşin yanında yok ovu olsa da ilişki olamayacak sanırım.istersen ateş işine ara ver biraz rahatlaVeson atesim daha ne kadar dusecek merak ediyorum adet agrilarim da var
nerden gördünki kız?benim haberim yok...@deeploneliness testin pozitif mi hamile misin?????
Amin gülüm...cumalar hürmetine iki canınla ettiğin dualar kabul olsun inşallah gülüm...Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah...
Ama siz böyle derseniz ben umutlanmam mı o kadar ihtiyacım var ki bebeğime :) akşama karnıma sarılarak uyuduk eşimle umut etmesi hayal kurması bile güsel.
cnm her ay umut edip o tertemiz gebelik testini gördüm ya bu ay bişi yapmadan ayın 5 i bir geçse çok iyi olucak.ben böle derken birden ateşte düşebilir, yapacak bişi yok8403BHC kuzum bence bugun bir idrar testi yap guzel gidiyor 12 gun catlamadan sonra :) insallah guzel haberler bekliyorum
ne akıntı ne bişi hiçbişim yok kupkuruyum ama sağ kasığım yine bi hoş, gece bile belim ağrıyor o da belki bir rahatsızlık bilemiyorum.sende var mı bir belirti leyloşum :)8403BHC canım belirti varmı bugün?
sabah yine çamaşır değiştirdim canım akıntım var sarı kıvamlı...çiş yapmışım gibi afedersin...bel ağrısıda bir belirti canım...cumalar hürmetine inşallah ikimizde hamileyizdir inşallah....ne akıntı ne bişi hiçbişim yok kupkuruyum ama sağ kasığım yine bi hoş, gece bile belim ağrıyor o da belki bir rahatsızlık bilemiyorum.sende var mı bir belirti leyloşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?