Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine ve bebişe annesi....

İnşallah canm

evet canım klomen + çatlatma iğnesi ama ben choriomon 5000 kullanıyorum niyeyse uğurlu geldiğini düşünüyorum iğnede, pko var haşimato var canım

canım benim ya bende pazartesi bu iğneden oldum klomen sonrası sen bu şekildemi hamile kalmıştın

Teşekkürler hanımlar iyi dilekleriniz icin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, olanlara da tamamına erdirmeyi nasip etsin. Kendimi tanitayim oncelikle
Iki yıllık evliyim. Evlendikten sonra 2 ay korundum. Sonra bir bebegimiz olsun istedik. Fakat hemen olmadı ve olmayinca her ay daha cok stres olduk. Esim o dönem tayinini bekliyorduk bir 8 ay birbirimizden de uzaktik. Kah ovulasyona denk geldik kah gelemedik derken gecen sene ocakta hamile olduğumu öğrendim. Cok sevindik ilk gebelik. Her sey iyi ilerliyordu ta ki baska bir dr bana kanama alanlarin var diyene kadar. Hemen kendi drma gittim umursamadi bu durumda dışa kanama olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama ben zorla progestan yazdirmistim. Bu arada midem felaket bulaniyor is yapamaz hale geliyordum. Ilk gebelik olduğu icin bu kadar bulantinin normal olduğunu dusunuyordum oysaki oyle degilmis. Bu arada yeni dr arayışına girdim. Bir sonraki kontrole gittim ve dr un bir kac muayenesinde bebegin kalp atiminin durdugubu soyledi. 8+6 günlük olmasi gereken bebek 8+5 te ölmüş yani bir gun once. Nasıl yikildigimi anlatamam. Inanmadik baska dr gittik. Sonra bir baska hastane dr derken bebegi genel anastezi ile aldilar. Sonra tekrar kurtaj durumu oldu bunlari es gececegim 40 gun sonra patoloji raporunda bebegim kismi mol gebelik olduğu, 6 ay boyunca cocuk sahibi olmamam gerektiği soylendi bana. O kadar cocuk istememe ragmen hamile kalmam yasakti cunku her ay kan vermem gerekiyormus. Beta hcg nin sifirlanmasi gerekmis. Aksi halde bebege ait kan hucreleri diğer organlara yerlesip tümör oluşturma ve akabinde kemoterapi görme durumum olabilirdi. Neyse ki zor süreçler gecti gecen ağustosta korunmam bitti ve simdi yeniden hamile kaldim. Bu sefer kesin olur gözüyle bakamıyorum Rabbime emanet. Tek duam sağlıklı olması baska hiçbir sey degil. Uzun yazdim kusura bakmayin. Hakkınızı helal edin..

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ilk ayımızdı. Ben önlem amaçlı öylesine yapmıştım..bilseydim böyle olduğunu kazanla yapardım

bende pazartesi bu iğneden oldum klomen sonrası sizin kaçıncı oluşunuz acaba
ben bu iğneden 3 kere oldum ikisinde hamilelik oldu ilki kimyasal oldu bu çok şükür şuan sağlıklı devam ediyor inşallah sizin de olur

ben bu iğneden 3 kere oldum ikisinde hamilelik oldu ilki kimyasal oldu bu çok şükür şuan sağlıklı devam ediyor inşallah sizin de olur

bizede dua edin lütfen bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum sizde pko vardı sanırım ben artık tüplerimden şüphe ediyorum kaç aydır olmuyo çünkü.

bizede dua edin lütfen bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum sizde pko vardı sanırım ben artık tüplerimden şüphe ediyorum kaç aydır olmuyo çünkü.
evet canım bende pko var hem kist hem hormon olarak pkoluydum çok şükür bekletmedi sağlıkla da kucağıma almak nasip olur inşallah, ben hiç hsg çektirmedim eşim de tahlil vermedi henüz biraz körü körüne klomen tedavisine giriştim ama çok şükür güzel sonuçlar aldım inşallah size de nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…