geçmiş olsun canım..dikkat et kendine ve bebişe annesi....Amin ablacım hepimizin inşallah.
Bebiş iyi teyzesi. Ben de diş problemleri ve baş ağrısıyla uğraşıyorum.
Bu aralar sık sık burun kanaması yaşıyorum ama sanırım normalmiş.
İnşallah hsg'ye gerek kalmaz canım. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Umut her zaman var. İnşallah bebiş geliyordur :)
Cnm ümidini yitirme lütfen vakti zamanı gelince hep anne olacağız üzme kendiniHic dogal yoldan cocugum olmaz gibi geliyor bana yumurta bile olmuyor ya okadar uzgunum ki anlatamam
İyi gbi çok tedirginim hayrlisiyla bi kalp atışını duysam @elmol sen kalp atışını duydunmu gttinmi cnm
hayır canım çarşamba gidicem randevumu aldım inşallah duyalım sağlıklaİyi gbi çok tedirginim hayrlisiyla bi kalp atışını duysam @elmol sen kalp atışını duydunmu gttinmi cnm
İnşallah canmAmin ablacım hepimizin inşallah.
Bebiş iyi teyzesi. Ben de diş problemleri ve baş ağrısıyla uğraşıyorum.
Bu aralar sık sık burun kanaması yaşıyorum ama sanırım normalmiş.
İnşallah hsg'ye gerek kalmaz canım. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Umut her zaman var. İnşallah bebiş geliyordur :)
Bende varım malesef
Arada bir ikinci için uğraşanlar topiğine takılıyorum.nasıl doğmuş bu çocuklar mucize gerçektenBende varım malesef
evet canım klomen + çatlatma iğnesi ama ben choriomon 5000 kullanıyorum niyeyse uğurlu geldiğini düşünüyorum iğnede, pko var haşimato var canım
elmol canm sen çatlatma iğnesiylemi hamile kaldın sende mi pko vardı yoksa elankide mi?? b endede pco varda ondan sordum
Insaallah canim ama iste birkac aydir boyle olunca ister istemez üzülüyorumCnm ümidini yitirme lütfen vakti zamanı gelince hep anne olacağız üzme kendini
evet canım bu şekilde hamile kaldımcanım benim ya bende pazartesi bu iğneden oldum klomen sonrası sen bu şekildemi hamile kalmıştın
O zaman ilk ayımızdı. Ben önlem amaçlı öylesine yapmıştım..bilseydim böyle olduğunu kazanla yapardımam kecıboynuzu kürüde cok basıt zaten. sogan her defasında yapıldıgı ıcın bıraz daha zor .
biri yazmıstı 7 milyon sperm 1 ay lık kürde 40 milyona cıkmıs. sence degmez mı ! kecboynuzu kaynatmakta ne var
evet canım bu şekilde hamile kaldım
ben bu iğneden 3 kere oldum ikisinde hamilelik oldu ilki kimyasal oldu bu çok şükür şuan sağlıklı devam ediyor inşallah sizin de olurbende pazartesi bu iğneden oldum klomen sonrası sizin kaçıncı oluşunuz acaba
ben bu iğneden 3 kere oldum ikisinde hamilelik oldu ilki kimyasal oldu bu çok şükür şuan sağlıklı devam ediyor inşallah sizin de olur
evet canım bende pko var hem kist hem hormon olarak pkoluydum çok şükür bekletmedi sağlıkla da kucağıma almak nasip olur inşallah, ben hiç hsg çektirmedim eşim de tahlil vermedi henüz biraz körü körüne klomen tedavisine giriştim ama çok şükür güzel sonuçlar aldım inşallah size de nasip olsunbizede dua edin lütfen bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum sizde pko vardı sanırım ben artık tüplerimden şüphe ediyorum kaç aydır olmuyo çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?