Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende eutrox50lik kullaniyorum tsh t3 2 civarinda t4 sinirda cikiyor benimde 4 civari bakalim duzenli kullaniyorum.

Cok gecmis olsun canim.Rabbim sifa versin insallah.

Veson adet olmadim ben :) umarim ovulasyon dususudur ya yemin ederim artik hanile kalmayi falan gectim tek istedigim yumurtam catlasin
Sen çok ümitsşzsin ama ben senin yumurtanın çatlayacağını düşünüyorum nedense ateş sakin sakin düşüşe geçti ovulasyon düşüşüdür inşallah

Bende eutrox50lik kullaniyorum tsh t3 2 civarinda t4 sinirda cikiyor benimde 4 civari bakalim duzenli kullaniyorum.
Benim t3 t4 iyi tsh 3 ben de eutrox 25 kullanıyorum bakalım bir ay sonra kontrol dedi

Canim benim cogumuzun yaralari var insallah bu gebeliginle evladini sagliklica kucagina almak nasip olsun..Rabbim yardimcimiz olsun

Tmm cnm benim dr da koenzim verdi ve bu ilaç 3 ayda ancak etkisini gösterir Demişti biz de 2. Aydanız inşallah gelecek aya bizim de Güler yüzümüz inşallah

Son düzenleme:
H
herşey çok yeni cnm zamanda herşey düzelecektir

Kizlar ben tum mesajlari sirasiyla goremiyorum..bazen yazilan cevaplardan goruyorum..@sumbulkokusu canim keci boynuzu kurunden bahsetmisiniz benim arkadasimin esi 1 milyon cikmis spermi.yanayakila bir care ariyordu..durumuda yok tup yapmaya.o keci boynuzu kuru nasil birseymişki tatlim ?

Hayirlisi guzelim insallah bilmiyorum ben oyle dusunuyorum insallah mucizen gelicek insallah

LeYLa_21 ve 8403BHC kizlar atesler cok guzel. SaskinAnne canim cok negatif dusunuyorsun. sanki düşüş ovulasyon düşüsu gibi geldi bana. stres yapma biraz akisina birak. zafrina89 canim rabbim babana tez zamanda şifa versin. cok zor durumlar saglik cok önemli. Veson cok da Seyapmamak Lazim yine mesaj gondermis baktigi tablolar tüp yapilan tablolarmis. Themodernmumma canim nasilsin cok görmüyorum seni bebis nasil

@Cok da Seyapmamak Lazim cnm nerelerdesin kaç gğn banlandın ?çok takma ya progesteron a bu kadar yumurta olsu ise de olmadı ise de zaten ilk ay bu histden sonra inşallah çok bekletmeden bebişler gelir

gözün aydın canım allah devamına erdırsın saglıcakla kuagına al inşallah

Tmm cnm aslında yağını değil de kendisini çiğnemeyi düşünüyorum bu ay korunuyorum ama düzene girsin diye birşeyler yapacağım yine de.bugün 4. Gün daha başlayamadım yarın başlayım bari
valla çigne insana ıyı gelıyor galıba bağısıklıgı güçlendiriyor galiba. dışarda nasl kesıcı soguk var degıl mı ama ben nedense üşümüyorum bile. galiba sebebi çörek otu. ben artık bır seyın tedavısı için çiğnemiyorum alışkanlık yaptı gelip gidip çiğniyorum eğlenceli ama az alın agzınıza ilk başta tiksindiiryor fazla alınca

Veson adet olmadim ben :) umarim ovulasyon dususudur ya yemin ederim artik hanile kalmayi falan gectim tek istedigim yumurtam catlasin
canım ıncırle havuc kürü yaptın mı ? incir yumurta kalitesini arttırıyor ve yumurtayı geliştiiryor havucta catlatıyor.yapması da basıt ıcmesı de güzel

Yok cnm ben bak ve tarçınla karıştırıp yapmıştım yine öyle yapmayı düşünüyorum

Reactions: iiz
Sen çok ümitsşzsin ama ben senin yumurtanın çatlayacağını düşünüyorum nedense ateş sakin sakin düşüşe geçti ovulasyon düşüşüdür inşallah

yumurta çatladıysa 18. gun çatlamıştır o gün de çalışmaları var hem de 3 gün yumurtam çatlamdı derken hamile oldugunu öğreniyormuş ne gülerdim ama kahkahalarla ayyyyy gülerin inşallah ya SaskinAnne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…