Bende eutrox50lik kullaniyorum tsh t3 2 civarinda t4 sinirda cikiyor benimde 4 civari bakalim duzenli kullaniyorum.naneli sakız şeker gidiyorum ben de canım iyi geliyo sabah tiroid ilacı içiyorum ya yemek yiyene kadar bi tansiyonum oynuyo bişeyler yiyince biraz toparlıyorum akşam bi bulantı tutuyo onunla uyumak zorunda kalıyorum o çok zor oluyo henüz kusma olmadı belki olmaz bi kere olursa gerisi gelir dediler kendimi zorluyorum
Cok gecmis olsun canim.Rabbim sifa versin insallah.hastane de hala yarın gidicem giribimde ama maskeyle fln giricem artık annem bi eve gitsin diye dün gece zımba dikişleri kanamış hemşire durduramayınca doktor bakmış film fln çekmişler dikişleri söküp kanı boşaltıp pansuman yapıp bşda dikmişler kan birikmiş meğer ondan ağrı yapıomuş ama dreni de var neden birikmiş onu anlamadm yemek yemiyomuş hemşire de protein tüketmesi lazım dokular kendini tamir etsin diye demiş bakalım inşallah çabuk iyileşir
Rahat ol canim Allahin izniyle duyarsin insallah ben 6+3te duymustum..nezaman cagardi kontrol icinİyi gbi çok tedirginim hayrlisiyla bi kalp atışını duysam @elmol sen kalp atışını duydunmu gttinmi cnm
Sen çok ümitsşzsin ama ben senin yumurtanın çatlayacağını düşünüyorum nedense ateş sakin sakin düşüşe geçti ovulasyon düşüşüdür inşallahVeson adet olmadim ben :) umarim ovulasyon dususudur ya yemin ederim artik hanile kalmayi falan gectim tek istedigim yumurtam catlasin
Merhaba cnmArkadaşlar merhaba
Benim t3 t4 iyi tsh 3 ben de eutrox 25 kullanıyorum bakalım bir ay sonra kontrol dediBende eutrox50lik kullaniyorum tsh t3 2 civarinda t4 sinirda cikiyor benimde 4 civari bakalim duzenli kullaniyorum.
Canim benim cogumuzun yaralari var insallah bu gebeliginle evladini sagliklica kucagina almak nasip olsun..Rabbim yardimcimiz olsunTeşekkürler hanımlar iyi dilekleriniz icin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, olanlara da tamamına erdirmeyi nasip etsin. Kendimi tanitayim oncelikle
Iki yıllık evliyim. Evlendikten sonra 2 ay korundum. Sonra bir bebegimiz olsun istedik. Fakat hemen olmadı ve olmayinca her ay daha cok stres olduk. Esim o dönem tayinini bekliyorduk bir 8 ay birbirimizden de uzaktik. Kah ovulasyona denk geldik kah gelemedik derken gecen sene ocakta hamile olduğumu öğrendim. Cok sevindik ilk gebelik. Her sey iyi ilerliyordu ta ki baska bir dr bana kanama alanlarin var diyene kadar. Hemen kendi drma gittim umursamadi bu durumda dışa kanama olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama ben zorla progestan yazdirmistim. Bu arada midem felaket bulaniyor is yapamaz hale geliyordum. Ilk gebelik olduğu icin bu kadar bulantinin normal olduğunu dusunuyordum oysaki oyle degilmis. Bu arada yeni dr arayışına girdim. Bir sonraki kontrole gittim ve dr un bir kac muayenesinde bebegin kalp atiminin durdugubu soyledi. 8+6 günlük olmasi gereken bebek 8+5 te ölmüş yani bir gun once. Nasıl yikildigimi anlatamam. Inanmadik baska dr gittik. Sonra bir baska hastane dr derken bebegi genel anastezi ile aldilar. Sonra tekrar kurtaj durumu oldu bunlari es gececegim 40 gun sonra patoloji raporunda bebegim kismi mol gebelik olduğu, 6 ay boyunca cocuk sahibi olmamam gerektiği soylendi bana. O kadar cocuk istememe ragmen hamile kalmam yasakti cunku her ay kan vermem gerekiyormus. Beta hcg nin sifirlanmasi gerekmis. Aksi halde bebege ait kan hucreleri diğer organlara yerlesip tümör oluşturma ve akabinde kemoterapi görme durumum olabilirdi. Neyse ki zor süreçler gecti gecen ağustosta korunmam bitti ve simdi yeniden hamile kaldim. Bu sefer kesin olur gözüyle bakamıyorum Rabbime emanet. Tek duam sağlıklı olması baska hiçbir sey degil. Uzun yazdim kusura bakmayin. Hakkınızı helal edin..
Tmm cnm benim dr da koenzim verdi ve bu ilaç 3 ayda ancak etkisini gösterir Demişti biz de 2. Aydanız inşallah gelecek aya bizim de Güler yüzümüz inşallahKoenzim 3 aydır kullaniyordum solgar marka. Çörek otu yağıni da soğuk sıkım olarak aktardan almıştık. Ilk defa bu ay yumurtlamaya kadar kullanmıştım. Ben her sabah ac karnına bir tatlı kaşığı olarak aldim. Pesine de kestane bali yedim.
Amin canım. Aynen biliyorum. Bundan sonrasi guzel olsun.Rabbime emanet zaten veren de O alan da. Hepimiz sag saglim güzel haberleri verelim ins.
herşey çok yeni cnm zamanda herşey düzelecektirhastane de hala yarın gidicem giribimde ama maskeyle fln giricem artık annem bi eve gitsin diye dün gece zımba dikişleri kanamış hemşire durduramayınca doktor bakmış film fln çekmişler dikişleri söküp kanı boşaltıp pansuman yapıp bşda dikmişler kan birikmiş meğer ondan ağrı yapıomuş ama dreni de var neden birikmiş onu anlamadm yemek yemiyomuş hemşire de protein tüketmesi lazım dokular kendini tamir etsin diye demiş bakalım inşallah çabuk iyileşir
Hayirlisi guzelim insallah bilmiyorum ben oyle dusunuyorum insallah mucizen gelicek insallahcnm her ay umut edip o tertemiz gebelik testini gördüm ya bu ay bişi yapmadan ayın 5 i bir geçse çok iyi olucak.ben böle derken birden ateşte düşebilir, yapacak bişi yokinşallah güzel haberler gelsin topiğimize.
canımmmmmmmmm güzel dileklerin için çok saol :) inş mucizem gelir :)Hayirlisi guzelim insallah bilmiyorum ben oyle dusunuyorum insallah mucizen gelicek insallah
LeYLa_21 ve 8403BHC kizlar atesler cok guzel. SaskinAnne canim cok negatif dusunuyorsun. sanki düşüş ovulasyon düşüsu gibi geldi bana. stres yapma biraz akisina birak. zafrina89 canim rabbim babana tez zamanda şifa versin. cok zor durumlar saglik cok önemli. Veson cok da Seyapmamak Lazim yine mesaj gondermis baktigi tablolar tüp yapilan tablolarmis. Themodernmumma canim nasilsin cok görmüyorum seni bebis nasil
gözün aydın canım allah devamına erdırsın saglıcakla kuagına al inşallahTeşekkürler hanımlar iyi dilekleriniz icin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, olanlara da tamamına erdirmeyi nasip etsin. Kendimi tanitayim oncelikle
Iki yıllık evliyim. Evlendikten sonra 2 ay korundum. Sonra bir bebegimiz olsun istedik. Fakat hemen olmadı ve olmayinca her ay daha cok stres olduk. Esim o dönem tayinini bekliyorduk bir 8 ay birbirimizden de uzaktik. Kah ovulasyona denk geldik kah gelemedik derken gecen sene ocakta hamile olduğumu öğrendim. Cok sevindik ilk gebelik. Her sey iyi ilerliyordu ta ki baska bir dr bana kanama alanlarin var diyene kadar. Hemen kendi drma gittim umursamadi bu durumda dışa kanama olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama ben zorla progestan yazdirmistim. Bu arada midem felaket bulaniyor is yapamaz hale geliyordum. Ilk gebelik olduğu icin bu kadar bulantinin normal olduğunu dusunuyordum oysaki oyle degilmis. Bu arada yeni dr arayışına girdim. Bir sonraki kontrole gittim ve dr un bir kac muayenesinde bebegin kalp atiminin durdugubu soyledi. 8+6 günlük olmasi gereken bebek 8+5 te ölmüş yani bir gun once. Nasıl yikildigimi anlatamam. Inanmadik baska dr gittik. Sonra bir baska hastane dr derken bebegi genel anastezi ile aldilar. Sonra tekrar kurtaj durumu oldu bunlari es gececegim 40 gun sonra patoloji raporunda bebegim kismi mol gebelik olduğu, 6 ay boyunca cocuk sahibi olmamam gerektiği soylendi bana. O kadar cocuk istememe ragmen hamile kalmam yasakti cunku her ay kan vermem gerekiyormus. Beta hcg nin sifirlanmasi gerekmis. Aksi halde bebege ait kan hucreleri diğer organlara yerlesip tümör oluşturma ve akabinde kemoterapi görme durumum olabilirdi. Neyse ki zor süreçler gecti gecen ağustosta korunmam bitti ve simdi yeniden hamile kaldim. Bu sefer kesin olur gözüyle bakamıyorum Rabbime emanet. Tek duam sağlıklı olması baska hiçbir sey degil. Uzun yazdim kusura bakmayin. Hakkınızı helal edin..
valla çigne insana ıyı gelıyor galıba bağısıklıgı güçlendiriyor galiba. dışarda nasl kesıcı soguk var degıl mı ama ben nedense üşümüyorum bile. galiba sebebi çörek otu. ben artık bır seyın tedavısı için çiğnemiyorum alışkanlık yaptı gelip gidip çiğniyorum eğlenceli ama az alın agzınıza ilk başta tiksindiiryor fazla alıncaTmm cnm aslında yağını değil de kendisini çiğnemeyi düşünüyorum bu ay korunuyorum ama düzene girsin diye birşeyler yapacağım yine de.bugün 4. Gün daha başlayamadım yarın başlayım bari
canım ıncırle havuc kürü yaptın mı ? incir yumurta kalitesini arttırıyor ve yumurtayı geliştiiryor havucta catlatıyor.yapması da basıt ıcmesı de güzelVeson adet olmadim ben :) umarim ovulasyon dususudur ya yemin ederim artik hanile kalmayi falan gectim tek istedigim yumurtam catlasin
Yok cnm ben bak ve tarçınla karıştırıp yapmıştım yine öyle yapmayı düşünüyorumvalla çigne insana ıyı gelıyor galıba bağısıklıgı güçlendiriyor galiba. dışarda nasl kesıcı soguk var degıl mı ama ben nedense üşümüyorum bile. galiba sebebi çörek otu. ben artık bır seyın tedavısı için çiğnemiyorum alışkanlık yaptı gelip gidip çiğniyorum eğlenceli ama az alın agzınıza ilk başta tiksindiiryor fazla alınca
Sen çok ümitsşzsin ama ben senin yumurtanın çatlayacağını düşünüyorum nedense ateş sakin sakin düşüşe geçti ovulasyon düşüşüdür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?