Anca mı soyluyokızlar bugün çok yakın bi arkadaşımın 4 aylık hamile olduğunu öğrendimüzülsem mi sevinsen mi duygularım karman çorman gözlerim dolu dolu eşim gidip gelip sarılıyo üzülme diyo ama elimde diil
Kiyamam sana üzülme canım onlarin bebekleri olsun bizde onların sevinclerine ortak olalım.Rabbim bizede nasip eder inş.bi arkadaşım bir düşükten sonra hamile kalmıştı onun sevincine hep ortak oldum üc aylık olmuştu uç hafta önce karnında ölmüş dün öğrendik dün kürtaj oldu çok üzüldüm agladimkızlar bugün çok yakın bi arkadaşımın 4 aylık hamile olduğunu öğrendimüzülsem mi sevinsen mi duygularım karman çorman gözlerim dolu dolu eşim gidip gelip sarılıyo üzülme diyo ama elimde diil
Uzulme canim benim oturdugum sitede herkes hamile nerdeyse bir araya gelince surekli bebeklerinin tekmelerinden falan konusuyoar yanimda dusun napalim bizimde olacak birgunkızlar bugün çok yakın bi arkadaşımın 4 aylık hamile olduğunu öğrendimüzülsem mi sevinsen mi duygularım karman çorman gözlerim dolu dolu eşim gidip gelip sarılıyo üzülme diyo ama elimde diil
18 yillik arkadasimin hamileligini fb. da ogrendim aradim kac aylik diye 8 aylik dedi onumuzdeki ay dogum yapicam dedi erken dogum yapmis onu da fb. dan ogrendim soylemedi bile banaAnca mı soyluyo
Benim en yakın arkadaşım evlendi hamile kaldıgında hemen soylemezse uzulurum acıkcası..nazar değdircegimizi falan dusunuyorlar heralde bu beni daha cok uzuyo
İnşallah senin meleginde gelecek biz cok agır bi imtihandayız bu zorlu zamanları sabır ve şükürle atlatacagız inşallah
Bebişi kucagımıza alınca herseyi unutcaz
Amin canım inşallah...Koenzim 3 aydır kullaniyordum solgar marka. Çörek otu yağıni da soğuk sıkım olarak aktardan almıştık. Ilk defa bu ay yumurtlamaya kadar kullanmıştım. Ben her sabah ac karnına bir tatlı kaşığı olarak aldim. Pesine de kestane bali yedim.
Amin canım. Aynen biliyorum. Bundan sonrasi guzel olsun.Rabbime emanet zaten veren de O alan da. Hepimiz sag saglim güzel haberleri verelim ins.
30 mg canım 60 tablet 68 tl idi.kizlar solgarin kullandiginiz koenzimi 30mg mi 100mg mi? bi de kac paraya aldiniz?LeYLa_21 @deeploneliness
Sağol canım inşallah sonu güzel olur... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün bitanem...LeYLa_21 ve 8403BHC kizlar atesler cok guzel. SaskinAnne canim cok negatif dusunuyorsun. sanki düşüş ovulasyon düşüsu gibi geldi bana. stres yapma biraz akisina birak. zafrina89 canim rabbim babana tez zamanda şifa versin. cok zor durumlar saglik cok önemli. Veson cok da Seyapmamak Lazim yine mesaj gondermis baktigi tablolar tüp yapilan tablolarmis. @Themodernmumma canim nasilsin cok görmüyorum seni bebis nasil
Tek tabloyamı yorum var sümbül hanım. Aşkolsun.. bizden umutlu değilsin anlaşılan...canım dpo kaçta adet geliyor normalde. tablon çok güzel . yarın ki ateşini merak ediyorum . beklıyrum. hadı bakalım
Hepimiz hamile kalıp çatır çatır doğuracaz gülüm merak etme. Rabbim dileğimizi biliyor inşallah yüzümüz gülecek. Kabede bol dua bekliyorum senden gülüm...Bide ben varım leyla abla 3 yıldır bu topikteyim demirbaş oldum :)
Anestezili mıydı cnm inş iyi cikar.merakla bekliyoruz.abimin eşi Yengem bir ay önce hamile kaldığını öğrendiler annem Yengem hepsi çekinmiş söylemeye ne kadar kizdim onlara yegenim olucak niye üzüleyim dedim.Kizlar yarin sabah hsg cektircem dua edin sonucu iyi çıksın. Heyecan bastirdi fena halde.@zafrina89 canim üzülme bazilari hassas davranip uzmek istemiyor. bazilari nazar deger diye soylemiyor. onlara da hak veriyorum. benim de cok yakin arkadaslarim hamile kaldi soyledi sevinçlerini paylasti ama akrabalardan cok soylemek istemiyorlar. anneme uzulmesin diye demisler anlayis gostercez napalim.
Uyutarak canim evet. aynen insan üzülür mu boyle bir haber karsisinda ama iste düşünceler farkli olabiliyor.Anestezili mıydı cnm inş iyi cikar.merakla bekliyoruz.abimin eşi Yengem bir ay önce hamile kaldığını öğrendiler annem Yengem hepsi çekinmiş söylemeye ne kadar kizdim onlara yegenim olucak niye üzüleyim dedim.
Korkma canım. temiz çıkar inşallah... dualarım seninle tatlım...Kizlar yarin sabah hsg cektircem dua edin sonucu iyi çıksın. Heyecan bastirdi fena halde.@zafrina89 canim üzülme bazilari hassas davranip uzmek istemiyor. bazilari nazar deger diye soylemiyor. onlara da hak veriyorum. benim de cok yakin arkadaslarim hamile kaldi soyledi sevinçlerini paylasti ama akrabalardan cok soylemek istemiyorlar. anneme uzulmesin diye demisler anlayis gostercez napalim.
zaten korka korka bir şey söylüyorum. inşallah gülsün yüzün canım. inşallah ama tablon gercekten ıyı gunler öncesınden de söylemıstım ve öylede devam ettı gıderek sıstemlı artıs var . ben manyak manyak ff tablları ıncelıyrum ya saatlerce :) bu arada kendı ateimi de takıp etmıyorum nedense :) öyle kendımce yorumluyorum işte yoksa bin çeşit tablo var hepsı ayrı ..Sümbülüm heyecanlandirma beni dpo 12ydi bitti yarına Allah kerim
Amin canım inşallah...
30 mg canım 60 tablet 68 tl idi.
Sağol canım inşallah sonu güzel olur... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün bitanem...
Tek tabloyamı yorum var sümbül hanım. Aşkolsun.. bizden umutlu değilsin anlaşılan...
Hepimiz hamile kalıp çatır çatır doğuracaz gülüm merak etme. Rabbim dileğimizi biliyor inşallah yüzümüz gülecek. Kabede bol dua bekliyorum senden gülüm...
Bakarsın çifter çifter çıkar canım.. bak öbür topicte aynı anda iki kişi hamile kaldı.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş.. artık
ben çenemi tutamayıp bir şey söylüyorum sen erkenden stress yapıyorum Leylacım o yüzden ses cıkarmıyorum. ben bılgısayar başında oturmuş hepinizin sırayla hamıle kalamsınjı beklıyourm kuzum :) birde kendım calıssam
birer birer giidyoruz o kötü çifter çifter gitsek iyi olurdu hızlı yol alırdık
Sen sadece stress yapmıyorsun yıpranıyorsunda ve kendını hemen toplayamıyorsun yksa ben aklımagelenı söylerım vallaBakarsın çifter çifter çıkar canım.. bak öbür topicte aynı anda iki kişi hamile kaldı.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş.. artıkVeson bile yorum yapmaz oldu bana.. stres yapıyorum diye.. sizi anlıyorum ama bunlar da insanı motive ediyor be kuzum... neyse hepimizin hakkinda hayirlisi olsun... bu ay seninde güzel ilerliyor sanki neden karamsarlığa kapıldın anlamadım. bir sıkıntımı var. tablona bakmadım ama...
İçimizde yıpranmayan varmı bi söylesene bana... hepimiz yıpranıyoruz ve üzülüyoruz... insan bir anda elbette kendini toparlayamaz canım artık bünyelerimiz okadar hassas olmuşki... çoğumuzun hayatının odak noktası haline geldi bu iş... şu ana kadar kolayca hamile kalan varsa helal olsun derim.. herşey okadar zorlaştıki.. haliyle durum böyle olunca yıpranmamak elde değil..Sen sadece stress yapmıyorsun yıpranıyorsunda ve kendını hemen toplayamıyorsun yksa ben aklımagelenı söylerım valla
ben ateş bile ölçemiyorum çok zor oluyor artık bana ...İçimizde yıpranmayan varmı bi söylesene bana... hepimiz yıpranıyoruz ve üzülüyoruz... insan bir anda elbette kendini toparlayamaz canım artık bünyelerimiz okadar hassas olmuşki... çoğumuzun hayatının odak noktası haline geldi bu iş... şu ana kadar kolayca hamile kalan varsa helal olsun derim.. herşey okadar zorlaştıki.. haliyle durum böyle olunca yıpranmamak elde değil..
Canim ben şöyle ayirt ediyorum. akinti biraz daha uzayan kivamda oluyor. ama sperm hemen kopar. Ben ayirt edebiliyorum. Burda da kokudan ayirilabilcegi soyleyenler oldu ama ben denemedim onu.
İçimizde yıpranmayan varmı bi söylesene bana... hepimiz yıpranıyoruz ve üzülüyoruz... insan bir anda elbette kendini toparlayamaz canım artık bünyelerimiz okadar hassas olmuşki... çoğumuzun hayatının odak noktası haline geldi bu iş... şu ana kadar kolayca hamile kalan varsa helal olsun derim.. herşey okadar zorlaştıki.. haliyle durum böyle olunca yıpranmamak elde değil..
Evet koku konusunda katılıyorum. Hatta ertesi güne ped koysam dahi kokuyu alıyorum kendi kendime. Benim eşim günde 8 tane hap içiyor. Ben ona yoruyorum gerçi kokuyu. Ama akıntıyı kontrol etmediğim için mat mı şeffaf mı bilemiyorumCanim ben şöyle ayirt ediyorum. akinti biraz daha uzayan kivamda oluyor. ama sperm hemen kopar. Ben ayirt edebiliyorum. Burda da kokudan ayirilabilcegi soyleyenler oldu ama ben denemedim onu.
Cnm ateşin düşmeye başladığı gün sabit değil, çok değişken.zaten korka korka bir şey söylüyorum. inşallah gülsün yüzün canım. inşallah ama tablon gercekten ıyı gunler öncesınden de söylemıstım ve öylede devam ettı gıderek sıstemlı artıs var . ben manyak manyak ff tablları ıncelıyrum ya saatlerce :) bu arada kendı ateimi de takıp etmıyorum nedense :) öyle kendımce yorumluyorum işte yoksa bin çeşit tablo var hepsı ayrı ..
normlde ateş ne zaman düşüşe gecer sen de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?