ben çiğnediğimden beri vucudum güçlendi sanki . ben çignemenin işe yarayacagını düşünüyorum. en olsam bal tarcını karıştırıdım kaşıkla yerdım ustune de çörek otunu çiğnerdim valla. ben zaten her şeyi kafama göre yaparım .Yok cnm ben bak ve tarçınla karıştırıp yapmıştım yine öyle yapmayı düşünüyorum
Yok ateş de ciddi Yükseliş yok kendîsi çatlamayacak psikolojisine girdi bilmiyorum ben de daha çatlayacak diye bekliyorum bilemedimyumurta çatladıysa 18. gun çatlamıştır o gün de çalışmaları var hem de 3 gün yumurtam çatlamdı derken hamile oldugunu öğreniyormuş ne gülerdim ama kahkahalarla ayyyyy gülerin inşallah yaSaskinAnne
Ben şöyle yapıyorum cnm bir tatlı kaşığı Balı alıyorum üzerine bir çay kaşığı çörekotu koyuyorum biraz da tarçın serpiyorum ağzıma her sabah atıyorum çörek otlarını dişlerim Arasında iyice çiğniyorum balın etkisi de Acısını alıyor zaten Kür tam olarak böyle yapılmıyor bu da benim kafama göre yaptığım tarifben çiğnediğimden beri vucudum güçlendi sanki . ben çignemenin işe yarayacagını düşünüyorum. en olsam bal tarcını karıştırıdım kaşıkla yerdım ustune de çörek otunu çiğnerdim valla. ben zaten her şeyi kafama göre yaparım .
Geçen ay yaptım bu kuru 8. Gün catladi yumurta şimdi korkuyom yemeğe adet bitmeden çatlar bu seferdeben çiğnediğimden beri vucudum güçlendi sanki . ben çignemenin işe yarayacagını düşünüyorum. en olsam bal tarcını karıştırıdım kaşıkla yerdım ustune de çörek otunu çiğnerdim valla. ben zaten her şeyi kafama göre yaparım .
Benim de ne zaman yaptıysam Öne çekti.ben bu ay zaten korunuyorum bir an önce adet olsun istiyorumGeçen ay yaptım bu kuru 8. Gün catladi yumurta şimdi korkuyom yemeğe adet bitmeden çatlar bu seferdeVeson
canım dpo kaçta adet geliyor normalde. tablon çok güzel . yarın ki ateşini merak ediyorum . beklıyrum. hadı bakalımcanımmmmmmmmm güzel dileklerin için çok saol :) inş mucizem gelir :)
adet bitmeden de mi çatlıyor yumurta ? canımcım sen de kürü harfıyen yapma. ben hic öyle yapmıyorum. kendımı tartıyorum ona göre yapıyorum. gunde 1 kere yap mıktarı azalt kontrollu gıt.Geçen ay yaptım bu kuru 8. Gün catladi yumurta şimdi korkuyom yemeğe adet bitmeden çatlar bu seferdeVeson
tabı beli olmaz yavas buyur sonradan bırden gelısır . hiç belli olmazYok ateş de ciddi Yükseliş yok kendîsi çatlamayacak psikolojisine girdi bilmiyorum ben de daha çatlayacak diye bekliyorum bilemedim
tabı beli olmaz yavas buyur sonradan bırden gelısır . hiç belli olmaz
benım dun bırden bıre o kadar cok akıntım oldu kı 2 kere camasır degıstırdım. dedım aaa ya 2. kere yumurtam çatladı ya bu enfeksıyon sökulmedı ) ya da sökuldü aktı.... ama dün kesin bir şey oldu.
bu ay da boş diyecegim ama dilim varmıyor söylemek istemediğimden değil içimden birşey engelleıyor böyle demedi. bir umudum var yine de cunku hafıf kasık agrım var dunde akıntı vardı . bunlar işaret degıl aa bır umt işte
Bol bol ye o zamanBenim de ne zaman yaptıysam Öne çekti.ben bu ay zaten korunuyorum bir an önce adet olsun istiyorum
Kız bildiğimden diil ilk kez denedim 6. Gün başladım yemeğe 7 .gün adet bitti aa bi baktım 8 de yum catladiadet bitmeden de mi çatlıyor yumurta ? canımcım sen de kürü harfıyen yapma. ben hic öyle yapmıyorum. kendımı tartıyorum ona göre yapıyorum. gunde 1 kere yap mıktarı azalt kontrollu gıt.
edebiliyorum ben. akıntı gelme şekli farklı sperm asagı ınıverıyor akıntı sureklı oluyor devamı gelıyor. hep ıslaklık var yanıYumurtlama günleri ilişkiye girdiğinizde akıntıyı nasıl tespit edebiliyosunuzki ? Spermlerle akıntıyı ayırt etmek Zor. O günler sık ilişki olduğu için ben ayırt edemiyorum mesela...
Belli olmaz umudunu kesme ...
insaallah canim yarin evime gidecegim Allah nasip ederse ama yemin ederim bebek mevzusundan gectim inan yumurtam olmuyor diye psikolojim bozulduSen çok ümitsşzsin ama ben senin yumurtanın çatlayacağını düşünüyorum nedense ateş sakin sakin düşüşe geçti ovulasyon düşüşüdür inşallah
insaallah oyledir. son 3 aylik atesim berbat olunca bildigin gerildim ya@LeYLa_21 ve8403BHC kizlar atesler cok guzel. SaskinAnne canim cok negatif dusunuyorsun. sanki düşüş ovulasyon düşüsu gibi geldi bana. stres yapma biraz akisina birak. @zafrina89 canim rabbim babana tez zamanda şifa versin. cok zor durumlar saglik cok önemli. Veson cok da Seyapmamak Lazim yine mesaj gondermis baktigi tablolar tüp yapilan tablolarmis. @Themodernmumma canim nasilsin cok görmüyorum seni bebis nasil
Bana incir havuc deme mahvetti o beni. gecen ay yaptim ilk defa ara kanama oldu canimcanım ıncırle havuc kürü yaptın mı ? incir yumurta kalitesini arttırıyor ve yumurtayı geliştiiryor havucta catlatıyor.yapması da basıt ıcmesı de güzel
Ibrahim tatlisesin sarkisi aklima geldi gulmek sana yakışıyoryumurta çatladıysa 18. gun çatlamıştır o gün de çalışmaları var hem de 3 gün yumurtam çatlamdı derken hamile oldugunu öğreniyormuş ne gülerdim ama kahkahalarla ayyyyy gülerin inşallah yaSaskinAnne
Bide ben varım leyla abla 3 yıldır bu topikteyim demirbaş oldum :)
Yumurtlama günleri ilişkiye girdiğinizde akıntıyı nasıl tespit edebiliyosunuzki ? Spermlerle akıntıyı ayırt etmek Zor. O günler sık ilişki olduğu için ben ayırt edemiyorum mesela...
Belli olmaz umudunu kesme ...
Sümbülüm heyecanlandirma beni dpo 12ydi bitti yarına Allah kerimcanım dpo kaçta adet geliyor normalde. tablon çok güzel . yarın ki ateşini merak ediyorum . beklıyrum. hadı bakalım
Sperm kokuyor bana mi oyle geliyor ama oyleCanim ben şöyle ayirt ediyorum. akinti biraz daha uzayan kivamda oluyor. ama sperm hemen kopar. Ben ayirt edebiliyorum. Burda da kokudan ayirilabilcegi soyleyenler oldu ama ben denemedim onu.
Tabi canim sperm kokulu oluyor. sen kasma geliyor bence ovulasyon.Sperm kokuyor bana mi oyle geliyor ama oyle
Birde ew daha seffaf sperm mat oluyor sanki ff de oyle bişeyler yaziyordu ama
Bu arada benim sulu akintim var hic kkesilmede geliyor acaba diyorum yumurta catlayacak yer mi ariyor
Ff bana 5 gunluk vip vermis haberim yoktu :) orada daTabi canim sperm kokulu oluyor. sen kasma geliyor bence ovulasyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?