Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm ben bak ve tarçınla karıştırıp yapmıştım yine öyle yapmayı düşünüyorum
ben çiğnediğimden beri vucudum güçlendi sanki . ben çignemenin işe yarayacagını düşünüyorum. en olsam bal tarcını karıştırıdım kaşıkla yerdım ustune de çörek otunu çiğnerdim valla. ben zaten her şeyi kafama göre yaparım .

Yok ateş de ciddi Yükseliş yok kendîsi çatlamayacak psikolojisine girdi bilmiyorum ben de daha çatlayacak diye bekliyorum bilemedim

Reactions: iiz
Ben şöyle yapıyorum cnm bir tatlı kaşığı Balı alıyorum üzerine bir çay kaşığı çörekotu koyuyorum biraz da tarçın serpiyorum ağzıma her sabah atıyorum çörek otlarını dişlerim Arasında iyice çiğniyorum balın etkisi de Acısını alıyor zaten Kür tam olarak böyle yapılmıyor bu da benim kafama göre yaptığım tarif

Geçen ay yaptım bu kuru 8. Gün catladi yumurta şimdi korkuyom yemeğe adet bitmeden çatlar bu seferde Veson

Geçen ay yaptım bu kuru 8. Gün catladi yumurta şimdi korkuyom yemeğe adet bitmeden çatlar bu seferde Veson
adet bitmeden de mi çatlıyor yumurta ? canımcım sen de kürü harfıyen yapma. ben hic öyle yapmıyorum. kendımı tartıyorum ona göre yapıyorum. gunde 1 kere yap mıktarı azalt kontrollu gıt.

Yok ateş de ciddi Yükseliş yok kendîsi çatlamayacak psikolojisine girdi bilmiyorum ben de daha çatlayacak diye bekliyorum bilemedim
tabı beli olmaz yavas buyur sonradan bırden gelısır . hiç belli olmaz

benım dun bırden bıre o kadar cok akıntım oldu kı 2 kere camasır degıstırdım. dedım aaa ya 2. kere yumurtam çatladı ya bu enfeksıyon sökulmedı ) ya da sökuldü aktı.... ama dün kesin bir şey oldu.

bu ay da boş diyecegim ama dilim varmıyor söylemek istemediğimden değil içimden birşey engelleıyor böyle demedi. bir umudum var yine de cunku hafıf kasık agrım var dunde akıntı vardı . bunlar işaret degıl aa bır umt işte

Yumurtlama günleri ilişkiye girdiğinizde akıntıyı nasıl tespit edebiliyosunuzki ? Spermlerle akıntıyı ayırt etmek Zor. O günler sık ilişki olduğu için ben ayırt edemiyorum mesela...
Belli olmaz umudunu kesme ...

adet bitmeden de mi çatlıyor yumurta ? canımcım sen de kürü harfıyen yapma. ben hic öyle yapmıyorum. kendımı tartıyorum ona göre yapıyorum. gunde 1 kere yap mıktarı azalt kontrollu gıt.
Kız bildiğimden diil ilk kez denedim 6. Gün başladım yemeğe 7 .gün adet bitti aa bi baktım 8 de yum catladi

edebiliyorum ben. akıntı gelme şekli farklı sperm asagı ınıverıyor akıntı sureklı oluyor devamı gelıyor. hep ıslaklık var yanı

Sen çok ümitsşzsin ama ben senin yumurtanın çatlayacağını düşünüyorum nedense ateş sakin sakin düşüşe geçti ovulasyon düşüşüdür inşallah
insaallah canim yarin evime gidecegim Allah nasip ederse ama yemin ederim bebek mevzusundan gectim inan yumurtam olmuyor diye psikolojim bozuldu

insaallah oyledir. son 3 aylik atesim berbat olunca bildigin gerildim ya

canım ıncırle havuc kürü yaptın mı ? incir yumurta kalitesini arttırıyor ve yumurtayı geliştiiryor havucta catlatıyor.yapması da basıt ıcmesı de güzel
Bana incir havuc deme mahvetti o beni. gecen ay yaptim ilk defa ara kanama oldu canim
Ibrahim tatlisesin sarkisi aklima geldi gulmek sana yakışıyor
18. gun bizim burda tup bebek yapilan merkezle ilgili bazi sıkıntılar olmustu soranlara memnun kalmadim dedim diye nerden duydularsa artik beni aradi merkezin doktoru. kendi doktorum orada calismiyor sadece orada tup yapiyor. nasil sinirliydim olay uzun anlatmak istiyorum ama nneredn baslasam bilemedim neyse iste doktorumun klinigine gittim moralim cok bozuktu tam onunla konuşurken agri saplandi dedim hatta aaa benim yumurtam catliyor falan diye ates kesin yukselir dedim hooop dustu
Hatta hem sinir bozuklugu hem kasik agrisi disim kirildi o gun

Benim relg gelmiyo lekelenmeden de eser kalmadı tertemiz of kafayı yiycem niye böyle oldu

Canim ben şöyle ayirt ediyorum. akinti biraz daha uzayan kivamda oluyor. ama sperm hemen kopar. Ben ayirt edebiliyorum. Burda da kokudan ayirilabilcegi soyleyenler oldu ama ben denemedim onu.

Canim ben şöyle ayirt ediyorum. akinti biraz daha uzayan kivamda oluyor. ama sperm hemen kopar. Ben ayirt edebiliyorum. Burda da kokudan ayirilabilcegi soyleyenler oldu ama ben denemedim onu.
Sperm kokuyor bana mi oyle geliyor ama oyle
Birde ew daha seffaf sperm mat oluyor sanki ff de oyle bişeyler yaziyordu ama
Bu arada benim sulu akintim var hic kkesilmede geliyor acaba diyorum yumurta catlayacak yer mi ariyor

Sperm kokuyor bana mi oyle geliyor ama oyle
Birde ew daha seffaf sperm mat oluyor sanki ff de oyle bişeyler yaziyordu ama
Bu arada benim sulu akintim var hic kkesilmede geliyor acaba diyorum yumurta catlayacak yer mi ariyor
Tabi canim sperm kokulu oluyor. sen kasma geliyor bence ovulasyon.

Tabi canim sperm kokulu oluyor. sen kasma geliyor bence ovulasyon.
Ff bana 5 gunluk vip vermis haberim yoktu :) orada da iiz nun dedigi gibi iliski oldugu 3 gunu ovulasyon gibi gosteriyor ama çizgiyi cekmeyince olmadi eminim
Vucut tepkilerim yumurtladin diyor ates cok bekle diyor bana
Atesi yukselmeden yumurtasi catlayan haydi birde hamile kalsam yumurtasiz hamile kalan da ilk ben olurum herhalde
Genelde yatmadan once olctugum ates dogru sonuc veriyor sabah hemen hemen aynisi cikiyor aksam bi olceyim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…