Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bdv ye bi bayan konu açmış. ikiz cocuklari varmis birde 9 aylik kizi simdi istemeden tekrar hamile kalmis ve bu seferde ikizmis.... aman Allahim millet ne kadar doğurgan çok özendim kadina valla. keske bende o kadar dogurgan olsaydim da varsin 5 cocugum olsun

Canim simdi hsg icin hastanedeyiz. doktorun takipli hastalari geliyor. giriste oturuyoruz gorevli her gelene hamile misin? diyince esim olumlu yanitlarda hemen bana bakip mucize diyor. gelen her hamilede ayni tepkiyi veriyoruz. gercekten rabbimin mucizesi. insallah bizi de bulsun bu mucize en hayirli zamanda

amiiinnn cnm insallah. uyaninca yaz bize merakla bekliyoruz

Ay onu ben de az once okudum.
Hamileligin nasil bir sey oldugunu gorunce (ki ben pek fazla bulanti yasamadim kusma falan hic olmadi ona ragmen yani) ben 2 cocuk fikrinden bile sogudum. 5 cocuk dusunemiyorum. Allah herkesin gonlune gire versin insallah. Sizlerin de.

Simdiden gecmis olsun canim sonu bebek olsun insallah.

ya takibiki 5 cocuk işin şakası:))) ama insan olmayinca böyle hemencik hamile kaliverenlere özeniyor :)))

ya takibiki 5 cocuk işin şakası:))) ama insan olmayinca böyle hemencik hamile kaliverenlere özeniyor :)))

Ay canim benim cevremde cok var oyle.
Gorumcem ilk gecede hamile kalmis :) Suan 4 cocugu var.
Buyuk eltim 3.ayda hamile kalmis onun da 4.cocugu bu mayista dogdu gorusmuyorum kendisiyle.
Ortanca eltim ayni sekilde evlendikten 1 hafta sonra adet oldu bir daha olmadi.
Eylulde evlenen arkadasim dun 4 haftalik hamile oldugunu soyledi :)
Benim cevre pek dogurganmis da bir ben degilim.
Ilk cocuk isini 8 sene erteledim. Gerci ben de 5 ayda hamile kaldim ama dogurgan sayilmam
Allah hepinize en hayirli zamanlarda nasip eder insallah canim

Gunaydinnnnnnn
Atesim yine yukselmedi aaa nedense hicte sasirmadim
Tam ovulasyon testi olacagi sirada yok keşke alsaydim diyorum neyse
Progestan ates yapmiyor ben en buyuk kanitiyim sanirim yukselmedi gitti ben soyle bisey dusundum adet olacagim ama progestan engel oluyor
Napalim onumuzdeki aya bal tarcin corekotu birde serophene elsin yumurtlar

Hsg inşaallah kolay geçer güzel sonuçlarla çıkarsın bebişe vesile olur

Ay canım çok şanslısın ben bir günde mahvoldum midemi usuttugumu düşünüyorum bi anda bu kadar başlar mi işten eve zor yetiştim akşam o zamandan beri su değse mideme durmuyo

Rahat ol canim Allahin izniyle duyarsin insallah ben 6+3te duymustum..nezaman cagardi kontrol icin
Benimde bugün 6+3 cnm ama pazartesi mi gtsem dyorum yoksa dahami geç gtsem dyorum devlet hast gttim tekrar gel diye bişey demedi genelde 2 hafta sonra cagiriyolarmis ama

Ay canım çok şanslısın ben bir günde mahvoldum midemi usuttugumu düşünüyorum bi anda bu kadar başlar mi işten eve zor yetiştim akşam o zamandan beri su değse mideme durmuyo

Ay gercekten mi gecmis olsun
Benim de zaman zaman bulantim oldu ama cok sukur kusma olmadi hic.
Zaten hamilelik konusunda en korktugum seydi kusma.
Insallah hemen gecer canim.

Ay gercekten mi gecmis olsun
Benim de zaman zaman bulantim oldu ama cok sukur kusma olmadi hic.
Zaten hamilelik konusunda en korktugum seydi kusma.
Insallah hemen gecer canim.
Çarşamba geçmezse sorucam doktoruma bi ilaç varsa versin inşallah da ise yarar bişey vardır ben normalde de mide sorunu yaşarım da bu başka ay şeker hapina alınırken bile böyle olmadı

Günaydın kızlar,
Var mı hamile haberi??

Ben gribal enfeksiyon ve adet sancısıyla bu dönem mahvoldum. Belim bacaklarim kasiklarim koptu.. yatarak gecti günlerim :) bugun iyi gibiyim temizlige vercem kendimi :)

Çarşamba geçmezse sorucam doktoruma bi ilaç varsa versin inşallah da ise yarar bişey vardır ben normalde de mide sorunu yaşarım da bu başka ay şeker hapina alınırken bile böyle olmadı
Kuzum pitpitlari duydun mu:)

Bulanti ve kusma icin kullanilan ilaclar var hamilelikte canim.
Dr eger uygun gorurse verecektir.
Tiroid ilacı önemli ya sabah onu içiyorum iki yudum suyla nasıl kivrandim ilaç erisin gitmesin diye her sabah böyle olursa işimiz var zaten

Tiroid ilacı önemli ya sabah onu içiyorum iki yudum suyla nasıl kivrandim ilaç erisin gitmesin diye her sabah böyle olursa işimiz var zaten

Evet ben de kullaniyorum tiroid ilaci canim. Isin tuhafi ben hamilelikte tsh yukselecek saniyordum.
Hamile kaldigimdan beri 3 defa bakildi.
Hamileligin basinda 2.25'ti. Sonra 2.03'e mi ne dustu. Simdi son kontrolde 1.34 cikti. Hala hamile kalmadan onceki dozu kullaniyorum. Cok saskinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…