Cnmmm çok sağolasın inşallah hamileyimdir
Canim simdi hsg icin hastanedeyiz. doktorun takipli hastalari geliyor. giriste oturuyoruz gorevli her gelene hamile misin? diyince esim olumlu yanitlarda hemen bana bakip mucize diyor. gelen her hamilede ayni tepkiyi veriyoruz. gercekten rabbimin mucizesi. insallah bizi de bulsun bu mucize en hayirli zamandaBdv ye bi bayan konu açmış. ikiz cocuklari varmis birde 9 aylik kizi simdi istemeden tekrar hamile kalmis ve bu seferde ikizmis.... aman Allahim millet ne kadar doğurgan çok özendim kadina valla. keske bende o kadar dogurgan olsaydim da varsin 5 cocugum olsun
amiiinnn cnm insallah. uyaninca yaz bize merakla bekliyoruzCanim simdi hsg icin hastanedeyiz. doktorun takipli hastalari geliyor. giriste oturuyoruz gorevli her gelene hamile misin? diyince esim olumlu yanitlarda hemen bana bakip mucize diyor. gelen her hamilede ayni tepkiyi veriyoruz. gercekten rabbimin mucizesi. insallah bizi de bulsun bu mucize en hayirli zamanda
Bdv ye bi bayan konu açmış. ikiz cocuklari varmis birde 9 aylik kizi simdi istemeden tekrar hamile kalmis ve bu seferde ikizmis.... aman Allahim millet ne kadar doğurgan çok özendim kadina valla. keske bende o kadar dogurgan olsaydim da varsin 5 cocugum olsun
Canim simdi hsg icin hastanedeyiz. doktorun takipli hastalari geliyor. giriste oturuyoruz gorevli her gelene hamile misin? diyince esim olumlu yanitlarda hemen bana bakip mucize diyor. gelen her hamilede ayni tepkiyi veriyoruz. gercekten rabbimin mucizesi. insallah bizi de bulsun bu mucize en hayirli zamanda
ya takibiki 5 cocuk işin şakası:))) ama insan olmayinca böyle hemencik hamile kaliverenlere özeniyor :)))Ay onu ben de az once okudum.
Hamileligin nasil bir sey oldugunu gorunce (ki ben pek fazla bulanti yasamadim kusma falan hic olmadi ona ragmen yani) ben 2 cocuk fikrinden bile sogudum. 5 cocuk dusunemiyorum. Allah herkesin gonlune gire versin insallah. Sizlerin de.
ya takibiki 5 cocuk işin şakası:))) ama insan olmayinca böyle hemencik hamile kaliverenlere özeniyor :)))
Hsg inşaallah kolay geçer güzel sonuçlarla çıkarsın bebişe vesile olurCanim simdi hsg icin hastanedeyiz. doktorun takipli hastalari geliyor. giriste oturuyoruz gorevli her gelene hamile misin? diyince esim olumlu yanitlarda hemen bana bakip mucize diyor. gelen her hamilede ayni tepkiyi veriyoruz. gercekten rabbimin mucizesi. insallah bizi de bulsun bu mucize en hayirli zamanda
Ay canım çok şanslısın ben bir günde mahvoldumAy onu ben de az once okudum.
Hamileligin nasil bir sey oldugunu gorunce (ki ben pek fazla bulanti yasamadim kusma falan hic olmadi ona ragmen yani) ben 2 cocuk fikrinden bile sogudum. 5 cocuk dusunemiyorum. Allah herkesin gonlune gire versin insallah. Sizlerin de.
Benimde bugün 6+3 cnm ama pazartesi mi gtsem dyorum yoksa dahami geç gtsem dyorum devlet hast gttim tekrar gel diye bişey demedi genelde 2 hafta sonra cagiriyolarmis amaRahat ol canim Allahin izniyle duyarsin insallah ben 6+3te duymustum..nezaman cagardi kontrol icin
Ay canım çok şanslısın ben bir günde mahvoldummidemi usuttugumu düşünüyorum bi anda bu kadar başlar mi işten eve zor yetiştim akşam o zamandan beri su değse mideme durmuyo
Çarşamba geçmezse sorucam doktoruma bi ilaç varsa versin inşallah da ise yarar bişey vardır ben normalde de mide sorunu yaşarım da bu başka ay şeker hapina alınırken bile böyle olmadıAy gercekten mi gecmis olsun
Benim de zaman zaman bulantim oldu ama cok sukur kusma olmadi hic.
Zaten hamilelik konusunda en korktugum seydi kusma.
Insallah hemen gecer canim.
Kuzum pitpitlari duydun mu:)Çarşamba geçmezse sorucam doktoruma bi ilaç varsa versin inşallah da ise yarar bişey vardır ben normalde de mide sorunu yaşarım da bu başka ay şeker hapina alınırken bile böyle olmadı
Çarşamba gidicem inşallah duyarım canım sabırsızım çoookKuzum pitpitlari duydun mu:)
Çarşamba geçmezse sorucam doktoruma bi ilaç varsa versin inşallah da ise yarar bişey vardır ben normalde de mide sorunu yaşarım da bu başka ay şeker hapina alınırken bile böyle olmadı
Tiroid ilacı önemli ya sabah onu içiyorum iki yudum suyla nasıl kivrandim ilaç erisin gitmesin diye her sabah böyle olursa işimiz var zatenBulanti ve kusma icin kullanilan ilaclar var hamilelikte canim.
Dr eger uygun gorurse verecektir.
Tiroid ilacı önemli ya sabah onu içiyorum iki yudum suyla nasıl kivrandim ilaç erisin gitmesin diye her sabah böyle olursa işimiz var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?