Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evleneli 5.5 yil oldu neler neler sığdırdım bu yillara ameliyat tedaviler asilamalar tup bebekler ates olcmeler ovulasyon testleri... vs birsuru sey otur yaz deseler belki yazamam bile. sebep ne olmamasi icin? kocaman bir hic. sebepsiz infertlite açık tüpler temiz bir rahim 140 milyon sperm duzenli iliski ama yok. bende dusuk yapanlara ne derdim biliyormusun en azindan hamile kalabiliyorsunuz bende o da yok. ve yillar sonra tup bebek ile hamile kaldim ilk heyecan halen saklarim testlerimi ultrason goruntulerini. 3 aylikken daha doyamadan hamile kaldim diye sevinemeden buz gibi ameliyat masasinda biraktim yavrumu. parcalarini gosterdiler bana aklimda kalan bir o birde ekranda gordugum minicik vucudu.
Neden anlatiyorsun diyeceksin hani dedin ya kimyasal da olsa yasamadim diye yasama da zaten inan ister kimyasal ister kürtaj isterse ölü dogum hepsi hepsi cok zor bir anne icin.
Kafani topla kendine gel elbette ama umutsuz olma eger umutsuz olunsaydi ben olurdum. olacak Allahin izni ile her adet donemi yeni yumurta onlari üzemem derim ben hep. hormonlarini iyi yonde etkile. umarim hersey gonlune gore olur

Gecmis olsun canim.yanma icin gaviskonun gebeler icin olani varmis onu veriyorlar..kanama bendede oluyo burun ici.takvim ne derse cikiyor gercektende.vucut fazla kan urettigi icin oluyormus.

çok tşk ederim.İnşallah

biraz kafa dinlemek iyi geliyor bazen canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerle dönersin.. ve hatta döndüğünde hepimizden de güzel haberler alırsın inşallah

İnşallah cnm inşallah

Haklısın cnm Her türlüsü çok zor..Tşk ederim iyi dileklerin için

Gecmis olsun canim.yanma icin gaviskonun gebeler icin olani varmis onu veriyorlar..kanama bendede oluyo burun ici.takvim ne derse cikiyor gercektende.vucut fazla kan urettigi icin oluyormus.
Bende takvim demeden basladi daha :)
Gaviscon durup var evde ama tadi berbat midemi agzima getiriyor. O yuzden sutle idare ediyorum.

echomar herkesin bahsettiği ağrısız yer değil mi? ben istanbulda olsam orda çekilirdim.ben manisada anestezili özelde 700 e çekilcem
evt cnm orası doktor yönlendirmesi veya dışardan gidip kendin çektirmen farketmez fiyat 500 dedi

Bu kişiden kişiye değişen bir karar cnm ben ateş ölçmeden ovulasyon takibi yapmadan daha çok stres olurum.benim gibi Düşünen arkadaşlar da var senin gibi düşünen arkadaşlarda bu tamamamen Şahsi bir karar kimseyi ovulasyon takibi yapma ya da yapmama konusunda zorlayamayız zaten.kim nasıl rahat olacaksa öyle yapmalı

ben başka yerlerinde çok ağrılı olduğuna inananıyorum sonuç olarak içeri bi sıvı veriliyo okdr kesme biçme bi işlem yok ki orta da neyse bu ayı bi geçireyimde önce şu kanamaları çözmem lazım

çoğu insan hangi gün yumurtladığını bilmiyor, hangi günlerde ilişkiye önem vermesi gerektiğini bilmiyor(ATEŞ-YUMURTLAMA ARASINDAKİ İLİŞKİYİ BİLMEDİĞİ İÇİN)ovulasyon gününü bilmeden tamamen belirsizlik bence.herkesin özgür fikri ama biz elimizden geleni yaptığımızdan emin olalım, rabbimize dua edelim, herşey onun elinde

BENİ BAYILTSINLAR ZAFRİNA, AĞRI OLUCAK DÜŞÜNCESİ BİLE ÇILDIRTIYO BENİ

Reactions: iiz
Ben de senin gibi düşünüyorum ovuladyon Gününü bilmemek benim için belirsizlik demek ve bu belirsizlik beni strese sokar.tamamen kişisel bir tercih.2 senedir ateş ölçüyorum.hergün ateş ölçtüğüm için hiç bir yorgunluk hissetmedim şimdiye kadar.ileri derecede hastalık da olmadı çok şükğr:))Tabiki insan bazen bunalıyor mola vermek istiyor bu gerçekten doğal bir durum çünkü bu bebwk mevzusu gerçekten yorucu ve Üzücü bir mesele.akışına bırakabilen varsa en Güzeli ama bana göre değil

bu echomarda herkesin öve öve bitiremediği yer ama şişli de uzak ben beylikdüzündeyim ağrısız anestesiziz çekiyoruz adetin ilk günü arayın radevu veriyoruz hemen o adet sonuna dedi
Bakırköy mü bunu dedi ,anlamadım canım? Evet adetin başladığında arıyosun rand alıyosun. Bende anestezisiz yaptırdım

Aynen tatlım . İnce bi sıvı girme hissi var başka bi ağrı yok.güçlü bi kadınsın sen belliki. :) korkunun faydası yok. Kanama bi sorun bende önce bu soruna odaklanmıştım ve geldi geçti bile. Şimdi ise histereskopi sonrası sadece rahime toparlanma süresi verdim.önümüzdeki ay bu da geçicek. Seninde iyi geçecek hayırlısıyla.

Bazı göndermeler var bana karşı. Şöyle açıklıım. Tabiki herkesin kendi tercihleri. Kendi boş zamanları,kendi kendileriyle sürekli uğraşma istekleri,kendilerine olduğu gibi sürekli eşlerine de her anı buymuş ,hayat çocuktan çocuk yapmaktan ibaretmiş gibi göstermeleri,kendi uğraşları yani. Bende sizler gibi kendi düşüncelerimi naçizane paylaşımda bulundum ve tebrik ettim kararını o kadar. Açıkcası ben sabahın bi vakti (ki her sabah oluyomuş bu ölçüm) yataktan çıkmayıp elime sürekli aleti alıp ölçüm yapıcam ve benim eşim de aklımdan şüphe etmicek ve elimden alıp onu atmıcak yere ? Kafayı mı yedin yavrum işin gücün yok mu der hergün bunla uğraşıosun. Biz herşeyimizi bilime tıpa ve dr lara bıraktık. Yapacağımızı yaptık ve bundan sonrası sadece akışa bırakmak dedik. Bunun günleri ne tabiki ben biliyorum ,9 dan 16 ıncı günlere dikkat... olay bu. Neye çok gözünüzü dikerseniz o sizden uZaklaşır. üzülen biz oluruz rahat bırakın.

Cnm burası topiğin adından da anlaşılacağı üzere ateş topiği.burada herkes her sabah aynı saatte ateşini ölçüyor:: eşinin deyimi ile Kafayı yemiş durumda.gelip de burda ateş ölçmeyin rahat bırakın demen biraz garip Kaçtı bence.

Örneğin ben herşey belirsiz testler ateş işin içinden cikilmiyodu ama hiçbişey yapmadan rahat edemiyodum ateş zaten bağımlılık olmuş durumda hala bırakamadım doktor kontrolü de ayrı bağımlılık yapmıştı burda doktorumdan aldığım enerjinin de etkili olduğunu düşünüyorum tek ara vereceğim durum kilo vermeye bayağı takmış olmamdı son zamanda o da fırsat olmadı şükür geldi bebeğim bu kusmalarla veririm herhalde ama su da var kafa rahatlığı da çok çok önemli gerçekten ben böyle rahatım mesela nasip kucağıma almak nasip olur ya da olmaz bebek düşündüğüm sürece ben de bişeyler yapmaktan vazgeçemem gibi geliyor Allah herkesin sabırlı beklentilerini mukafatlandirsin inşallah

BİRDEN FAZLA BEĞENME ŞANSIM NEDEN YOK
ÇÜNKÜ BU YAZINI ÇOKÇA BEĞENMEK İSTEDİM VESONCUM.
ATEŞ ÖLÇMEYİ BİLİMDEN SAYMIYOR SANIRIM ARKADAŞ BÜTÜN DOKTORLAR DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, DÜZENLİ UYGULADIĞIM İÇİN DR TEBRİK EDİYOR.

Arkadaşın üzüntüsünü okudunuz di mi ? Pek etkilenmemişsiniz ki hala ölçmeye devam edin der gibisiniz ,boşverin arkadaş gitsin üzülsün napalım mı bu cvbın arkadaşım ? Burdaki her arkadaşınıZın sonu bu. Farkındasınız di mi bunu. Ölçmeyin demiyorum kendiniz için sölüyorum sonunuz heray hüsran ve devam ediosunuz ? Allah topiğinize zeval vermesin ne diim. Umarım hayatın akışına bu kadar mudahale etmekten bigün vazgeçer de kendinizi her ay üzgün görmekten Zevk almaZsınız arkadaşlar. Sevgiyle...

Bakırköy mü bunu dedi ,anlamadım canım? Evet adetin başladığında arıyosun rand alıyosun. Bende anestezisiz yaptırdım
yok bakırköy radyomarı okumuştum forumdan medicana şişli echomara yönlendiriyoruz deyince orayı aradm bilgi alıyım diye ordan dediler 500 diye radyomarı da yarın arıyım şişliden yakın bakırköy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…