Ben burdan öğrendiğim şeylerden doktoruma bahsedince ne güzel diyo hemen bak zaten biliyosun diyo hatta bi sefer dogurmamasi gerekenler doğuruyor bazen de herşeye bilinçli yaklaşan araştıran öğrenen insanlar uğraşıyor böyle ama olacak inşallah sen hiç takma kafanı demişti bi kere de zaten böyle konuştukça benim hep sohbet edesim geliyo doktorumlaBİRDEN FAZLA BEĞENME ŞANSIM NEDEN YOK
ÇÜNKÜ BU YAZINI ÇOKÇA BEĞENMEK İSTEDİM VESONCUM.
ATEŞ ÖLÇMEYİ BİLİMDEN SAYMIYOR SANIRIM ARKADAŞ BÜTÜN DOKTORLAR DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, DÜZENLİ UYGULADIĞIM İÇİN DR TEBRİK EDİYOR.
BİRDEN FAZLA BEĞENME ŞANSIM NEDEN YOK
ÇÜNKÜ BU YAZINI ÇOKÇA BEĞENMEK İSTEDİM VESONCUM.
ATEŞ ÖLÇMEYİ BİLİMDEN SAYMIYOR SANIRIM ARKADAŞ BÜTÜN DOKTORLAR DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, DÜZENLİ UYGULADIĞIM İÇİN DR TEBRİK EDİYOR.
öyle şundan çok korkuyorumluk bi durumum yok herkes farklı annem vajinal muayeneden bile korkuyo ki iki çocuğu normal doğurmuş devlet hastanesinde yaş 54 ama nafile :) karakterler değişmioAynen tatlım . İnce bi sıvı girme hissi var başka bi ağrı yok.güçlü bi kadınsın sen belliki. :) korkunun faydası yok. Kanama bi sorun bende önce bu soruna odaklanmıştım ve geldi geçti bile. Şimdi ise histereskopi sonrası sadece rahime toparlanma süresi verdim.önümüzdeki ay bu da geçicek. Seninde iyi geçecek hayırlısıyla.
EBen burdan öğrendiğim şeylerden doktoruma bahsedince ne güzel diyo hemen bak zaten biliyosun diyo hatta bi sefer dogurmamasi gerekenler doğuruyor bazen de herşeye bilinçli yaklaşan araştıran öğrenen insanlar uğraşıyor böyle ama olacak inşallah sen hiç takma kafanı demişti bi kere de zaten böyle konuştukça benim hep sohbet edesim geliyo doktorumla
ÇİRKİN OLAN TEK KELİME SÖYLER MİSİN YAZIM İÇİNDE?Çok çirkin... çok ...
çok gereksiz bir yaZı... inanın .
Canim cok subjektif bakmışsın olaya. Hüsranla sonuclananlar kadar olumlu sonuclar da var. Herkesin kendi tercihi dedigin gibi. Ama cogumuzun adet duzensizligi var ve ne zaman yumurtladigimizi bilemiyoruz. Ates sayesinde yumurtlama gunlerini ogreniyorum. Pko olanlarda ozellikle ovulasyon testleri dahi kesin sonuc vermiyor her zaman silik gösteriyorArkadaşın üzüntüsünü okudunuz di mi ? Pek etkilenmemişsiniz ki hala ölçmeye devam edin der gibisiniz ,boşverin arkadaş gitsin üzülsün napalım mı bu cvbın arkadaşım ? Burdaki her arkadaşınıZın sonu bu. Farkındasınız di mi bunu. Ölçmeyin demiyorum kendiniz için sölüyorum sonunuz heray hüsran ve devam ediosunuz ? Allah topiğinize zeval vermesin ne diim. Umarım hayatın akışına bu kadar mudahale etmekten bigün vazgeçer de kendinizi her ay üzgün görmekten Zevk almaZsınız arkadaşlar. Sevgiyle...
Evet canım bi sor hangisi uygunsa sana tabiki orası olcak. Bende gerilmedim değil tabiki ama güçlü olmak zorunda kadınlar maalesef :) adamlar ancak fındık fıstık badem yesin :)yok bakırköy radyomarı okumuştum forumdan medicana şişli echomara yönlendiriyoruz deyince orayı aradm bilgi alıyım diye ordan dediler 500 diye radyomarı da yarın arıyım şişliden yakın bakırköy :)
O arkadaşın eline dereceyi zorla veren ben Değilim.herkes buraya gelmekte Özgür olduğu kadar ayeş ölçmeyi bırakmak da da özgürdür.aramıza yeni katıldığın için beni tanımıyorsun.bir çok arkadaşa ateş ölçmek stres yapıyor sen ölçme ateşini diye Israr etmişliğim bile vardır.tekrar ve tekrar söylüyorum bu işi akışına bırakmak en Güzeli ama bunu yapabilene .herkes ovulasyon takibi yapıp yapmamak da özgürdür.bu kararına SAYGI duymak zorundayız.Arkadaşın üzüntüsünü okudunuz di mi ? Pek etkilenmemişsiniz ki hala ölçmeye devam edin der gibisiniz ,boşverin arkadaş gitsin üzülsün napalım mı bu cvbın arkadaşım ? Burdaki her arkadaşınıZın sonu bu. Farkındasınız di mi bunu. Ölçmeyin demiyorum kendiniz için sölüyorum sonunuz heray hüsran ve devam ediosunuz ? Allah topiğinize zeval vermesin ne diim. Umarım hayatın akışına bu kadar mudahale etmekten bigün vazgeçer de kendinizi her ay üzgün görmekten Zevk almaZsınız arkadaşlar. Sevgiyle...
Evet canım bi sor hangisi uygunsa sana tabiki orası olcak. Bende gerilmedim değil tabiki ama güçlü olmak zorunda kadınlar maalesef :) adamlar ancak fındık fıstık badem yesin :)
Olabilir tabiki. Hüsran yaşamış hatun sabah ve fazla etkilenmiş olabilirim elbette. Ölçmeyin diye bişey sölemedim , örneklendirdim eşimle beni.Eşim böle der bizde bu kafa yok dedim o kdr. Tabiki topiği farkındayım. Ben bu topikte histereskopi paylaşımı bulduğum için bulunuyorum. Yani beni arama linki buraya attı ve o yüzden katıldım. Histereskopi olanlardan paylaşımlarından dolayı. Yoksa konuyla ilgim yok hayatım. Ateşlerinizin derecesini okumuyorumki hergün benCanim cok subjektif bakmışsın olaya. Hüsranla sonuclananlar kadar olumlu sonuclar da var. Herkesin kendi tercihi dedigin gibi. Ama cogumuzun adet duzensizligi var ve ne zaman yumurtladigimizi bilemiyoruz. Ates sayesinde yumurtlama gunlerini ogreniyorum. Pko olanlarda ozellikle ovulasyon testleri dahi kesin sonuc vermiyor her zaman silik gösteriyorben hamile kaldigimda 30. Gun yumurtlamistim ornegin. 16-17 gun yuksek suren ates sonucu aldim hamile oldugum haberini.. yani her seyin oldugu gibi bunun da iyi ve kotu yanlari var.. bence iyi yanlari kotu yanlarini bastirir. Vesonun da dedigi gibi adi ustunde ates topigi. Kimse silah dayanarak ates ölçmüyor. Bu bir tercihtir. Burda ölçmeyin demek bence oldukca abes.. adi üstünde.. olcmeyenler zaten burda degil :) o yuzden bence bu kadar takilma.. biz takilmiyoruz. Herkesin kendi tercihi.. objektif bakmakta fayda var
selam ve dua ile..
canım sen bu topiği nerden buldun? neden ilgini çekti peki?Bazı göndermeler var bana karşı. Şöyle açıklıım. Tabiki herkesin kendi tercihleri. Kendi boş zamanları,kendi kendileriyle sürekli uğraşma istekleri,kendilerine olduğu gibi sürekli eşlerine de her anı buymuş ,hayat çocuktan çocuk yapmaktan ibaretmiş gibi göstermeleri,kendi uğraşları yani. Bende sizler gibi kendi düşüncelerimi naçizane paylaşımda bulundum ve tebrik ettim kararını o kadar. Açıkcası ben sabahın bi vakti (ki her sabah oluyomuş bu ölçüm) yataktan çıkmayıp elime sürekli aleti alıp ölçüm yapıcam ve benim eşim de aklımdan şüphe etmicek ve elimden alıp onu atmıcak yere ? Kafayı mı yedin yavrum işin gücün yok mu der hergün bunla uğraşıosun. Biz herşeyimizi bilime tıpa ve dr lara bıraktık. Yapacağımızı yaptık ve bundan sonrası sadece akışa bırakmak dedik. Bunun günleri ne tabiki ben biliyorum ,9 dan 16 ıncı günlere dikkat... olay bu. Neye çok gözünüzü dikerseniz o sizden uZaklaşır. üzülen biz oluruz rahat bırakın.
:) sana şunu söliim benim eşim o odada onu da beceremedi bayağı bi süre. Bu nası bi sapkınlık yahu dedi, beni neden kendi kendimle uğraşmaya zorluyorlar diye . İnanki bizden daha çok hassaslar. Dediğin gibi neredeyse her muayenede açıp kapatıyoruz doktora , biz güçlü yaratılmışız. Mıy mıylığa yer yok maalesefbi sperm testi veriyolar onda da kasıla kasıla bi hal oluyolar utana sıkıla oda yanında kimse yok biz her ay vajinal muayene oluyoruz ona bişe yok
Canım takmamak ateş olcmeyince olacak ya da testleri yapmayınca olacak bişey değil ki ateşi bırakan zaten bırakıyor topikten de ayrilabiliyor başka şeylere yöneliyor ya da hiçbişey yapmadan unutarak da takmamayı tercih edebiliyor ya da hiçbişey yapmaz ama sabah akşam tedavi araştırır herkesin problemlerini kendinde arar acaba bende de mi bu var ben de bu testi yaptırayım ben de şunu araştırayım der bu da bi takma olur kısaca kişi elinden geleni yaptığını düşünür zamana bırakır nasip der ya da hiçbişey yapmaz yine olmadı der her ay sonu isyan eder psikolojisini bozar inan burda bu şekilde olana bile destek verilip toparlanması için güzel bi bağ var onu da seven varNe güZel demiş dr unuz. Takmayın kafanızı akışına bırakın ;
E
niye bukdr gerildiniz yahu hiç anlamadım :)Kızlar ateşlerinizi yaZın nolur.
Sayfa alakasız olmasın. Sevgiler benden.
Ben susuyorum banlanmamak adına , mapustan yeni çıktım zaten , elimi kana bulamak istemiyorum tekrar. sonra neden banlanıyorsun diyorsunuz banagerilmeyin kızlar sakinnn
Coffeeturk ateşi isteyen ölçer istemeyen ölçer dediğin gibi stres yapan arkadaşlarda oluo ama adet düzensizliği olanlar için akışına bırakmak çözüm olmuyor çünkü illa ki yıllar geçtikçe ilişki sıklığı azalıyor adet düzensizliği olanlar hangi tarihlerde ilişkiye yoğunluk vermek gerektiğini bilemiyor bn mesela 32 gün döngüm 15 25 arası ilişki yeterli diyebilirim ama onu diyemeyenler var ya da eşiyle uzak olan gün tutturmaya çalışan uzun yıllardır bebek özlemiyle yanıp tutuşan her yolu denemiş belki tüp bebekte bile negatif görmüş artık bi mucize bekleyen bu yolda çok yıpratıyoruz kendimizi doğru keşke yapmasak ama etrafımdaki her hamile haberiyle ben bi çöküş yaşıyorum ertesi gün yine umut doluyum tabi stressiz olmak en önemlisi hayatımızda takip bizi geriyorsa bırakalım gitsin ama herkesin kendi kararı tabi
Ya komik gelmeye başladı:) ne bu trip, pardon?Kızlar ateşlerinizi yaZın nolur.
Sayfa alakasız olmasın. Sevgiler benden.
Gerilmedim tatlım. Sadece uygun yerde olmadığım için uzatmadım o kadar. Olabilir bazen yanlış anlaşılmalar. Topik te kalabalık olmasın bu yazılar. Çnkü bakanlar için bilgi kirliliği olur. Bu.niye bukdr gerildiniz yahu hiç anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?