- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Olsun canim biliyorum test yaptgini ama sonucta hala umut varKız test yaptık daha ne ateşiadet bekleniyor bebeğim ama o da geç kaldı
amin gülüm inşallah...hayırlısı hakkımızda..duanızı eksik etmeyin kuzum...Aaa insaallah bu ay olur gecen ay da cok umitlenmistik bu ay gelmistir bebis insaaallah
yok cnm yumurtladığım günü doktor kontrolünde biliyorum, daha sonrasında da ilişki yok bence ihtimal yokOlsun canim biliyorum test yaptgini ama sonucta hala umut var
Bence ihtimal varyok cnm yumurtladığım günü doktor kontrolünde biliyorum, daha sonrasında da ilişki yok bence ihtimal yok
ateşin çok iyi 2 güne de bakalım . hadi inşallahamin gülüm inşallah...hayırlısı hakkımızda..duanızı eksik etmeyin kuzum...
ben de olabilecegini düşünüyorum bencede test yapBence ihtimal var
Iliski zamanlari dogru zaten catladiktan sonra iliski cok ta onemli ddegl
Atesin geçen aya gore yuksek ve sabitlenmis
Ben olabilecegini dusunuyorum yarin test yap istersen
ilaçtan canım yok bu ay bende bir durum yani. 14-29 günler arasında yumurtlama olmuş olabilir diyor ff
yok tatlım ya ben artık olmadığını, adetin geleceğini düşünüyorum test yapmam bu ay artık :)ben de olabilecegini düşünüyorum bencede test yap8403BHC bugun yapmasan bile yarında ateş iyiyse yarın kesin yap
Tmm cnm çok teşekkür ederim13. gün çatlama olmus olabilir yarın ki ateşi görmemiz lazım emin olmak için
canım tabloya gır değerleri bizim gibi böyle yorumlamak zor her şeyi göremeyiz. 1. sayfaya bak göreceksin
benim gibi... heralde bu ayda olmadi sümbül. olsun önümüzdeki aya artikson gunlerde gene ateşimi ölçememeye başladım ama gn içinde bile ateim çok düşük 36.6 larda
kiyamamKizlar 2 gundur feci mide yanmalarim basladi. Uykumdan ediyor vallahi.
Elimde sutle geziyorum artik :)
Bulantilar hafifledi mide yanmasi basladi.
Bir de burun tikanikligi ve kanamasi var yaklasik 3 4 gundur.
Bugun gebelik takvimimde de yaziyor bu durum.
Canım aynısını yaşadım bende. Nisan ve mayıs ayında. sonunda histereskopi oldum işte. Smear yaptılar temiz çıktı,hsg istediler temiz çıktı, sorun yok dendi ama kanama oluyodu ilişkiden sonra minik minik. İhmal etme o kanamalar bi belirti çünkü.brn yine dün ilişki sonrası lekelenme yaşadımkesin bi problemim var smear bi yılı geçti bida yaptırıyım bari bide polip fln var mı baktırsym enfeksiyondanda olur diyo interette bugün hala devam ediyo
kiyamamama az kaldi insallah yakinda problemsiz aylara giriş yaparsin son aya kadar rahat olursun insallah
Amin hayırlısı hakkımızda canım... 9 ay düşmesin inşallah..ateşin çok iyi 2 güne de bakalım . hadi inşallah
olmadı olmadııı olmadı işte her ay sonu ben gelecek aya hıc bır sey yapamam dıyorum bu ay da aynı moddayım sonra adet daha bıtmeden gun saymaya baslıyorım acaba bu ay da yapabilecek miyimbenim gibi... heralde bu ayda olmadi sümbül. olsun önümüzdeki aya artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?