Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok cnm yumurtladığım günü doktor kontrolünde biliyorum, daha sonrasında da ilişki yok bence ihtimal yok
Bence ihtimal var
Iliski zamanlari dogru zaten catladiktan sonra iliski cok ta onemli ddegl
Atesin geçen aya gore yuksek ve sabitlenmis
Ben olabilecegini dusunuyorum yarin test yap istersen

xpreiaZ canımcım ateşin nasıl ucmus öyle maasallah tırmanmıs. ff çizg çekmemiş ama ilaların mı etkisi sence ?

8403BHC cok güzel tablon çokkkkk . testte cıkmadı yazmıstın ama belli de olmaz

Bence ihtimal var
Iliski zamanlari dogru zaten catladiktan sonra iliski cok ta onemli ddegl
Atesin geçen aya gore yuksek ve sabitlenmis
Ben olabilecegini dusunuyorum yarin test yap istersen
ben de olabilecegini düşünüyorum bencede test yap 8403BHC bugun yapmasan bile yarında ateş iyiyse yarın kesin yap

son gunlerde gene ateşimi ölçememeye başladım ama gn içinde bile ateim çok düşük 36.6 larda

ilaçtan canım yok bu ay bende bir durum yani. 14-29 günler arasında yumurtlama olmuş olabilir diyor ff çok yardımcı oldu bu ay ymurtayı falan geçtim canım zaten şu ilaçlar bitse artık şiştim patladım hormondan, 2 haftada büyüyen tavuk gibi hissediyorum kendimi 2 kg almışım 30 günde! bugün yürüyüş bandına başlama planım var artık bakalım...

brn yine dün ilişki sonrası lekelenme yaşadım kesin bi problemim var smear bi yılı geçti bida yaptırıyım bari bide polip fln var mı baktırsym enfeksiyondanda olur diyo interette bugün hala devam ediyo

Reactions: iiz
Kizlar 2 gundur feci mide yanmalarim basladi. Uykumdan ediyor vallahi.
Elimde sutle geziyorum artik :)
Bulantilar hafifledi mide yanmasi basladi.
Bir de burun tikanikligi ve kanamasi var yaklasik 3 4 gundur.
Bugun gebelik takvimimde de yaziyor bu durum.

kiyamam ama az kaldi insallah yakinda problemsiz aylara giriş yaparsin son aya kadar rahat olursun insallah

brn yine dün ilişki sonrası lekelenme yaşadım kesin bi problemim var smear bi yılı geçti bida yaptırıyım bari bide polip fln var mı baktırsym enfeksiyondanda olur diyo interette bugün hala devam ediyo
Canım aynısını yaşadım bende. Nisan ve mayıs ayında. sonunda histereskopi oldum işte. Smear yaptılar temiz çıktı,hsg istediler temiz çıktı, sorun yok dendi ama kanama oluyodu ilişkiden sonra minik minik. İhmal etme o kanamalar bi belirti çünkü.

benim gibi... heralde bu ayda olmadi sümbül. olsun önümüzdeki aya artik
olmadı olmadııı olmadı işte her ay sonu ben gelecek aya hıc bır sey yapamam dıyorum bu ay da aynı moddayım sonra adet daha bıtmeden gun saymaya baslıyorım acaba bu ay da yapabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…