Bari adresini ver mapusun sana temiz çamaşır ve cigara gönderelim belli mi olur yine mapusluk olursunBen susuyorum banlanmamak adına , mapustan yeni çıktım zaten , elimi kana bulamak istemiyorum tekrar. sonra neden banlanıyorsun diyorsunuz bana
Ateş ölçmeyi saçma bulan insan ne yapıyor ateş topiğinde bunu anlayamadımhayır kimseye de yalvardığımız olmadı gel ille de ölç diye. ölç yada ölçme banane?
Ben ateş ölçeli 7 ay oldu. arada ara verdim 3-4 ay hiç ölçmedim. Ha ondan önce herşey süper miydi? 2. düşüğümle 3. düşüğüm arasında 10 ay yine bunalmış ara vermiştim ateş de ölçmüyordum. bu konu ister takip yap ister yapma stresli zor bir yol.. ateş ölçsen de ölçmesen de değişen birşey yok...
Sağol canım sana da nasip olsun sıkıntısız sağlıklı hamilelikler inşallah kimyasaldan sonra hep eksik dua ettiğimi düşünüp kucağıma almayı nasip etsin dedim meğer sıkıntısız bi hamilelik de dilemek gerekirmiş şükrediyorum sağlıklı devam ediyo ki böyleyim diyorum ama çok zor gerçekten biraz iyi gibiyim bi saattir bu kadar yazabildim şükür yaaelmol @Melissa81 kizlar baslamis bulantilar allah kolaylik versin. rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin insallah. kizlar gerilmeyin ya yazarak insan yanlis anliyor, anlasiliyor. ates bana gore sabah 1 dklik is ne stres ne baska bisey. bir ay 16sinda bir ay 26sinda bir ay adet beklediğim gun yumurtlama olunca ates olmasa napardim bilmiyorum. onceden regl günümü bilmezdim agrili yasamadigim icin gelse de anlamazdim ama yumurtlamayi tespi ettigimde regli 12. gun bekliyorum. kafam daha rahat. herkes tabiki ozgur burda biz ne dertlerimize ortak olduk. neler gecirdik beraber. biri mutsuzsa hepimiz mutsuzuz. o yuzden arkadasiMIZ kesinlikle umrumuzda. surekli burda olunca anliyor insan
Seni anlıyorum.ama bu kadar ufak bi konu ve daha tanımadığın bilmediğin insana bu kadar sinirlenmen gereksiz sanki. Tamam ölç ateşini ama sakin ol bence. Uffff çok ciddiye alıyosunuz herşeyi ya .. takılma tamamBen susuyorum banlanmamak adına , mapustan yeni çıktım zaten , elimi kana bulamak istemiyorum tekrar. sonra neden banlanıyorsun diyorsunuz bana
Ateş ölçmeyi saçma bulan insan ne yapıyor ateş topiğinde bunu anlayamadımhayır kimseye de yalvardığımız olmadı gel ille de ölç diye. ölç yada ölçme banane?
Ben ateş ölçeli 7 ay oldu. arada ara verdim 3-4 ay hiç ölçmedim. Ha ondan önce herşey süper miydi? 2. düşüğümle 3. düşüğüm arasında 10 ay yine bunalmış ara vermiştim ateş de ölçmüyordum. bu konu ister takip yap ister yapma stresli zor bir yol.. ateş ölçsen de ölçmesen de değişen birşey yok...
Benim bu topiğe girme sebebimi tekrar okumayanlara sunuyorum. Bakın histereskopi yazdığınızda aramaya konu geçen topiklere yönlendirio. Ve ben bu yüzden bu topiğe geldim. Ateş ölçmeye değil. Şu an cvp yazanlarla bu konuyu yazıştım sürekli.hatrınızda kalmamış ne diyebilirim. Histereskopi amaçlı bilgi edinme amacı. Umarım anlaşılır oldu. Ne bu trip falan yazmalara gerek yok çnkü savunmadığım bi sayfaya gelme sebebim bu ... histereskopi olanlardan bilgi almak... net değilse tekrar açıklarım sorana arkadaşlar. Mahpusa düşmeye gerek yok. Sen savunursun ben savunmam. Keselim mi birbirimizi şimdi.yapmayın yahu
Tamam canım sen topiğe yanlış gelmişsin o zaman. burası ateş ölçme topiği (başlıkta ve ilk sayfada detaylı bilgiler var) ama burda sadece ateş hakkında konuşmuyoruz.hsg, histereskopi, klomen kullanımı, progestan kullanımı, aşılama ve tüp bebek deneyimleri vs vs... hiç ateş ölçmeyen arkadaşlar da var. Ama daha bir kere "ateş saçma ölçmeyin stres yapıyorsunuz yapmayın vs vs " demediler. ölçmek istemiyor olabilirsin o zaman ölçme. sana burda kimse ölçmelisin mutlaka dedi mi?
Bilimsel takibimi yapıyorum ben falan demişsin de bu da kocakarı yöntemi değil, gayet tıbbi bir yöntem. şüphen varsa sana tıp kaynaklarından belgeler göndereyim yada git doktoruna sor , "ateş ölçüyorlar ne iş?" diye..
Topiğimizin asıl amacı ateş ölçümü, ölçene müdahale etmeden ölçmeden sohbete katılabilir yada kendine daha uygun bir topik bulabilirsin.
Germe bence topiği daha fazla...
Ben senin ne demek istedigini anladım aslinda kendi dusuncelerin kendine gore dogrudur elbette ama burda belli bir amac icin toplanan bayanlar bende dahil senin dusuncelerin bize ters geliyorBenim bu topiğe girme sebebimi tekrar okumayanlara sunuyorum. Bakın histereskopi yazdığınızda aramaya konu geçen topiklere yönlendirio. Ve ben bu yüzden bu topiğe geldim. Ateş ölçmeye değil. Şu an cvp yazanlarla bu konuyu yazıştım sürekli.hatrınızda kalmamış ne diyebilirim. Histereskopi amaçlı bilgi edinme amacı. Umarım anlaşılır oldu. Ne bu trip falan yazmalara gerek yok çnkü savunmadığım bi sayfaya gelme sebebim bu ... histereskopi olanlardan bilgi almak... net değilse tekrar açıklarım sorana arkadaşlar. Mahpusa düşmeye gerek yok. Sen savunursun ben savunmam. Keselim mi birbirimizi şimdi.yapmayın yahu
Yarın Ateş'in düşüşe geçerse?????Ben senin ne demek istedigini anladım aslinda kendi dusuncelerin kendine gore dogrudur elbette ama burda belli bir amac icin toplanan bayanlar bende dahil senin dusuncelerin bize ters geliyor
Ben hep 13 ile 17. gun arasi yumurtlama olan bir bayanim 3 aydir duzenim alt ust oldu bu ay kacinci gunde oldu yumurtlama dusun eger bilmesem gider test yapardim adetim yaklaştı hamilemiyim diye ve bu beni daha da gererdi
Veson sagolsun bana defalarca ates olcme stres oluyorsun dedi stres olmadim desem yalan olur bu ay ama onu dinlemedim devam ettim ve bu sabah atesim yukseldi ve sukurler olsun yumurtam catladi dedim iste iki aydir yumurtasi olmayan bir kadin icin bence en guzel sey bunu yakalamak
Histereskopi araştırır ken gelmissin sayfaya burda hist. olan arkadaşlar var bende olacagim zaten her yazdigina da cevap yazdik sende bize yazdin. o arkadas sayfadan ayrılmak istedi diye genelleme yaparak konusman burda gerginlik yaratti bence.
Teşekkür ederim canım beni anlamaya çalışıp en azından olumlu davrandığın için. Ben tekrar ediyorum bana göre dedim yani ben tercih etmem bu yöntemi dedim. Bakış açısı diyelim, net olmak diyelim, yani her ne denirse densin. Deneyimlerinizi bilmiyorum, henüz iki seneye yaklaşıo evliyim. Ama bir senedir herkes gibi benim de uzun sıkıntılı dr ların para getirisi uğruna savaştığım hastaneler,mantık dışı istemler, yok prolaktin yok polip yok tüpler diye diye Sürekli kan vererek sürekli kontrollerle geçen yılım var. Herkes yorulmuş ya burda e ben anlatmıyorum diye yorgun değil miyim. Daha çok yeniyim bu forumda. Ama dediğim şey tecrübelerimle sabit olarak şuydu; ben ve eşim bunu yapmayız.bu kadar. Siz yapmayın demedim, sadece iyi niyetimle sanki biraz rahat bırakmalısınız anlamında bi sözdü. Yahu bu kadar yaftalamak olmaz. Kadınız. Ve yine sölüyorum arkadaşa çok üzülmüş olabilirim, etkilenmiş olabilirim. Ama yok mahpus yok git başka topiğe aman sen yapma biz yaparız lar çirkin. Neyse ki çok takılan bi mizacım yoktur. Önemli değil aynı yolun yolcusuyuzBen senin ne demek istedigini anladım aslinda kendi dusuncelerin kendine gore dogrudur elbette ama burda belli bir amac icin toplanan bayanlar bende dahil senin dusuncelerin bize ters geliyor
Ben hep 13 ile 17. gun arasi yumurtlama olan bir bayanim 3 aydir duzenim alt ust oldu bu ay kacinci gunde oldu yumurtlama dusun eger bilmesem gider test yapardim adetim yaklaştı hamilemiyim diye ve bu beni daha da gererdi
Veson sagolsun bana defalarca ates olcme stres oluyorsun dedi stres olmadim desem yalan olur bu ay ama onu dinlemedim devam ettim ve bu sabah atesim yukseldi ve sukurler olsun yumurtam catladi dedim iste iki aydir yumurtasi olmayan bir kadin icin bence en guzel sey bunu yakalamak
Histereskopi araştırır ken gelmissin sayfaya burda hist. olan arkadaşlar var bende olacagim zaten her yazdigina da cevap yazdik sende bize yazdin. o arkadas sayfadan ayrılmak istedi diye genelleme yaparak konusman burda gerginlik yaratti bence.
Gecerse gecsin ya napalim nasil olsa tup bebek yaptircam eninde sonundaYarın Ateş'in düşüşe geçerse?????
Benden sana nacizane bir tavsiye yapmam deme birgun yolun sonuna gelir cozum yolu ararsin mantikli gelir ateste olcersin ovu. testi de yaparsin bu isler boyle parayla degil sırayla daha iki yil olmus bismillah zamanla hersey yapiliyor tabi insaallah gerek kalmaz da olur bebeginTeşekkür ederim canım beni anlamaya çalışıp en azından olumlu davrandığın için. Ben tekrar ediyorum bana göre dedim yani ben tercih etmem bu yöntemi dedim. Bakış açısı diyelim, net olmak diyelim, yani her ne denirse densin. Deneyimlerinizi bilmiyorum, henüz iki seneye yaklaşıo evliyim. Ama bir senedir herkes gibi benim de uzun sıkıntılı dr ların para getirisi uğruna savaştığım hastaneler,mantık dışı istemler, yok prolaktin yok polip yok tüpler diye diye Sürekli kan vererek sürekli kontrollerle geçen yılım var. Herkes yorulmuş ya burda e ben anlatmıyorum diye yorgun değil miyim. Daha çok yeniyim bu forumda. Ama dediğim şey tecrübelerimle sabit olarak şuydu; ben ve eşim bunu yapmayız.bu kadar. Siz yapmayın demedim, sadece iyi niyetimle sanki biraz rahat bırakmalısınız anlamında bi sözdü. Yahu bu kadar yaftalamak olmaz. Kadınız. Ve yine sölüyorum arkadaşa çok üzülmüş olabilirim, etkilenmiş olabilirim. Ama yok mahpus yok git başka topiğe aman sen yapma biz yaparız lar çirkin. Neyse ki çok takılan bi mizacım yoktur. Önemli değil aynı yolun yolcusuyuz
Benden sana nacizane bir tavsiye yapmam deme birgun yolun sonuna gelir cozum yolu ararsin mantikli gelir ateste olcersin ovu. testi de yaparsin bu isler boyle parayla degil sırayla daha iki yil olmus bismillah zamanla hersey yapiliyor tabi insaallah gerek kalmaz da olur bebegin
Bende diyorum ki yapmam demeBenden de bi tavsiye o vakit. Hayat herkese bi nizam biçio. Kaçışın yok. ne kadar zorlarsan zorla sana biçilenden dışını yaşayamazsın.ateşte ölçsen takipte yapsan nafile gelir. Hayat çocukla tabiki güzel ama olmuyosa olmuyodur. Hayatı kaçırıpta çok takılmamak gerek. Biz eşimle gelmişiz 35 40 lara. Vermişiz kafa kafaya olursa olur olmazsa nefesimiz bir diye. Evde konusu geçmez. Takip yapmam , yine sölüyorum, ateş falan ölçmem, o zmna gelirsem dediğin gibi dr a takip ettiririm ben yorulcağıma her sabah,5 dk kesin bilgiyle içerden gerçeğine bakarım durumu ne diye . Üzmeyin beni
Umarım düşmez Çatladı demek için yükselişin devam etmesi gerek.dediğin gibi Hayırlısı inşallah tüp beneğe gerek kalmaz.bu arada VIP olmuşsunGecerse gecsin ya napalim nasil olsa tup bebek yaptircam eninde sonunda
Anammmmm birde dusuyor mu ayyyy agzimu hayra acayim
Ne güzel her ay gidip ovulasyon takibi yapma imkanın varmış. ben nerde yaşıyorum mesela biliyor musun? en yakın kadın doğumcu 80 km uzakta. Ha bu sıradan rastgele bir kadın doğumcudan bahsediyorum ve arada pöske dağı var kışın karda gitmemiz mümkün değil , bir tüp bebek doktoru bulmak için ise 240 km gitmem gerekiyor ve arada zigana dağı var, karda ordan gitmek de hiç akıllı bir seçenek değil. histereskopi sonrası kontrole bile gidemedim mesela. 8-5 çalışıyorum ve izin almak için izinden 2 hafta önce yerime bakacak adam ayarlamam gerekiyor. öyle bugün adet oldum dur yarın kadın doğuma gideyim diye bir imkanım yok.Benden de bi tavsiye o vakit. Hayat herkese bi nizam biçio. Kaçışın yok. ne kadar zorlarsan zorla sana biçilenden dışını yaşayamazsın.ateşte ölçsen takipte yapsan nafile gelir. Hayat çocukla tabiki güzel ama olmuyosa olmuyodur. Hayatı kaçırıpta çok takılmamak gerek. Biz eşimle gelmişiz 35 40 lara. Vermişiz kafa kafaya olursa olur olmazsa nefesimiz bir diye. Evde konusu geçmez. Takip yapmam , yine sölüyorum, ateş falan ölçmem, o zmna gelirsem dediğin gibi dr a takip ettiririm ben yorulcağıma her sabah,5 dk kesin bilgiyle içerden gerçeğine bakarım durumu ne diye . Üzmeyin beni
Evet canim duzensizlik oldugu olmustu vip de hediyebanaUmarım düşmez Çatladı demek için yükselişin devam etmesi gerek.dediğin gibi Hayırlısı inşallah tüp beneğe gerek kalmaz.bu arada VIP olmuşsunadet düzensizliği gerçekten sık sık yaşamışsın
Amh 0,77 benim tatlım ...Bende diyorum ki yapmam deme
Bizim evde de hic cocuk mevzusu geçmez burda kimsenin evinde hadi gel biz ne halt ettik evlendikte cocugumuz olmadi ne yapalim gibi bir konu gecmiyr eminim zaten ikinci cocugunu isteyenler var
Benimde yasim 33 bu yastan sonra sansim azaliyor biliyorum ama ugrasiyorum da
ALLAH bizlere soyle buyurmus "" biz insanlarin kaderini kendi cabasina bagli kildik" bi bakmissin hic cocugumuz olmaz bi bakmissin arka arkaya olur Allah nasibime yazdi veya yazmadi diye düşünsem herseyi bir kenara birakip rahatıma bakmam lazim.
Yumurta takibi mantıklı ama ben takip yapilirken cat. ignesi yaptirdim ates te olcuyordum doktorun catlar dedigi yumurta catlamadi bunu da atesten anladim. bilimsel yontem aslinda sadece kk da degil ki yabanci siteler var birkac tane surekli takip ederim orada da var takip yapanlar. o zaman bu kadinlar komple tirlatti mi?
Senin dusuncene saygim sonsuz ama buyuk konusmaya karsiyim sadece
O zaman tup bebekten baska sansin yok ki bosuna yumurta takibi yaptirmaAmh 0,77 benim tatlım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?