Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pekş hitereskopi de hangi işlem yapıldı problem neydi

Adet olacagim karnim fena agriyor ve de siskinlik var
Neyse progesteron sayesinde ara kanama yasamadim bu ay buna da şükür
Adet olup serophene baslayayim da kaliteli kaliteli yumurtalarim olsun
Mide bulantilarim da adet olacagim icin herhalde hic kesilmedi 3 gundur cok fenayim

Bu ara kanamalardan ötürü prof a gittik.dr değiştirdim artık.prof rahimde 9mm lik polip olduğunu ve rahimde yer kapladığını çocuk olmasına da engel olduğunu söyledi.histereskopi de o polipin alınacağını belirtti. Ameliyata girdim çıktım ve işin ilginci polip olmadığını rahim şekilsizliği olduğunu ve rahimin ters olduğunu söledi.ameliyat güzel geçti şükür herşey yolunda şuan. Peki ilişki sırasında ağrın oluyo mu

Bu ara kanamalardan ötürü prof a gittik.dr değiştirdim artık.prof rahimde 9mm lik polip olduğunu ve rahimde yer kapladığını çocuk olmasına da engel olduğunu söyledi.histereskopi de o polipin alınacağını belirtti. Ameliyata girdim çıktım ve işin ilginci polip olmadığını rahim şekilsizliği olduğunu ve rahimin ters olduğunu söledi.ameliyat güzel geçti şükür herşey yolunda şuan. Peki ilişki sırasında ağrın oluyo mu

işin garibi de o ağrım genelde olmuo eşim çok aceleci davranmazsa ama ağrı sızı olmasa da kanama yaşıyorum kaç doktora gittm hepsi temiz dedi ama bnm şüphelerim geçmio sonuç olarak normal bş durum değil peki polip olduğunu naaıl anladı ultrason kontrolünde mi

şişli echomarı aradım 500tl dediler hsg ye

medicana beylikdüzü hastanesinin tüp bebek merkezi ve interfilite uzmanı doktoları var doç dr 230tl uzman dr 170tl dediler hsg için şiili echomara yönlendiriyolarmış pahalı da ama devletle uğraşıcak vaktimde olmuo iş yüzünden sizce napsam

Seni çok iyi anlıyorum. İlk dr um bu sorun için gittiğimde bi sorun yok dedi. Devam edince başka bi dr a gittik diğerini bırakmadan fikir almak için. Hsg smear hepsini yaptırdık temizdi ama lekeler regli ortasında bi gün baZen iki gün oluyodu hala. Ultrasonda dedikleri sdece rahim kalınlaşmasıydı.ama sorun görmüyolardı.en son gittiğim reglinin 7. Günü gel dedi rahim kalınlaşması mı polip mi anlarız. Gittik polip dedi. Ama benim ilişki sırasında ağrı gibi değilde sanki bişeye takılıyomuş hissi oluyodu. Ultrasonda polip gibi bişey dendi. Et beni dendi ama hiçbiri çıkmadı.

Ben bakırköy radyomar a yaptırdım hsg yi. Memnun kaldım. 400 tl ye.

XXYYXXYY cnm tablon neden açıl mıyor?

ateş bugün 36,4 çıktı ve adet oldum.programı sildim,derecemi kırdım attım çöpe ki bir daha başlamamak için. ateş takibi vs.yapmayacam canım.Çünkü gerçek anlamda çok yoruldum 3 senedir hiç bir zaman ümidimi kaybetmeden her ay yeni umutlarla ilerledim ama bir kere hani kimyasal dahi olsa hamilelik oluşmadı bir sebep olmamasına rağmen.Her şartı sağlıyoruz yumurta var sperm var ama olmayınca olmuyor işte.Stres yapıyorum çok buda bütün vücudumu etkiliyor adete.. vücudum hamile kalmamak için savaşıyor resmen.Ne kadar çok çabalasamda bu stresle bu psikolojiyle olması imkansız gibi bişey.Bu sebeple kendimi dinlemeyi bırakıp artık normal yaşantıma dönemeye karar verdim.Gerekirse bu çocuk fikrini kafamdan atmak için psikolojik destek alcam.Mune ye de mesaj attım kk üyeliğimin iptali için ne zaman geri dönüş yapar bilmiyorum.Büyük ihtimalle gün içinde iptal olur diye düşünüyorum.Dışardan takip de etmemek için siteye giriş engellemesini yapcam.Benden buraya kadar canım inşallah kafamı toplarım.Belli mi olur günün birinde hamile kalırsam tekrar geri dönerim aranıza.Hakkınızı helal edin.Hiç bir kadın evlat hasreti çekmesin inşallah..Hoşçakalınn

Kendine iyi bak cnm hamile kalınca gel kesin yaz bekleriz.

echomar herkesin bahsettiği ağrısız yer değil mi? ben istanbulda olsam orda çekilirdim.ben manisada anestezili özelde 700 e çekilcem

Reactions: iiz
Bende geçenki yazımda bundan bahsediyordum. Ateş ölçme yumurta takip testleri ovulasyonlar bunlar insanı yoran ve ileri derecede hastalık yaratan unsurlar. Tabiki hepimizin bi şekilde evlat çabası içindeyiz ama bu sürekli her sabah takiple olmaz. Akışında bırakmak kendine dikkat etmek atlayıp zıplamamak ağır işler yapmamak ve düZenli 2 günde bir ilişkiyle mutlu huzurlu normal hayat yaşamak önemli. Senin bu yazın diğer insanlara örnek olur inş. Burayı kapatman ya da engellemen önleyici bi faktör olmasa da normal hayatına dönme kararını tebrik ediyorum. Umarım en yakın zamanda mutlu haberlerinle karşılaşırsın tatlım...
Kendine iyi bak cnm hamile kalınca gel kesin yaz bekleriz.

biraz kafa dinlemek iyi geliyor bazen canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerle dönersin.. ve hatta döndüğünde hepimizden de güzel haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…