linki kaldırmış ihtimalenXXYYXXYY cnm tablon neden açıl mıyor?
Link duruyor tıklıyorum açılmıyorlinki kaldırmış ihtimalen
pekş hitereskopi de hangi işlem yapıldı problem neydiCanım aynısını yaşadım bende. Nisan ve mayıs ayında. sonunda histereskopi oldum işte. Smear yaptılar temiz çıktı,hsg istediler temiz çıktı, sorun yok dendi ama kanama oluyodu ilişkiden sonra minik minik. İhmal etme o kanamalar bi belirti çünkü.
senin icin heyecanli bi ay olcak. rahim filmi cekiliceksin belki onun sayesinde hamile kalirsinolmadı olmadııı olmadı işte her ay sonu ben gelecek aya hıc bır sey yapamam dıyorum bu ay da aynı moddayım sonra adet daha bıtmeden gun saymaya baslıyorım acaba bu ay da yapabilecek miyim
Bu ara kanamalardan ötürü prof a gittik.dr değiştirdim artık.prof rahimde 9mm lik polip olduğunu ve rahimde yer kapladığını çocuk olmasına da engel olduğunu söyledi.histereskopi de o polipin alınacağını belirtti. Ameliyata girdim çıktım ve işin ilginci polip olmadığını rahim şekilsizliği olduğunu ve rahimin ters olduğunu söledi.ameliyat güzel geçti şükür herşey yolunda şuan. Peki ilişki sırasında ağrın oluyo mupekş hitereskopi de hangi işlem yapıldı problem neydi
Bu ara kanamalardan ötürü prof a gittik.dr değiştirdim artık.prof rahimde 9mm lik polip olduğunu ve rahimde yer kapladığını çocuk olmasına da engel olduğunu söyledi.histereskopi de o polipin alınacağını belirtti. Ameliyata girdim çıktım ve işin ilginci polip olmadığını rahim şekilsizliği olduğunu ve rahimin ters olduğunu söledi.ameliyat güzel geçti şükür herşey yolunda şuan. Peki ilişki sırasında ağrın oluyo mupekş hitereskopi de hangi işlem yapıldı problem neydi
Canm sabah ben baktım açılmıştı sanırım çok üzgün regl gelmişti bugün ondan kaldırmıştır ff yiLink duruyor tıklıyorum açılmıyor
işin garibi de o ağrım genelde olmuo eşim çok aceleci davranmazsa ama ağrı sızı olmasa da kanama yaşıyorum kaç doktora gittm hepsi temiz dedi ama bnm şüphelerim geçmio sonuç olarak normal bş durum değil peki polip olduğunu naaıl anladı ultrason kontrolünde miBu ara kanamalardan ötürü prof a gittik.dr değiştirdim artık.prof rahimde 9mm lik polip olduğunu ve rahimde yer kapladığını çocuk olmasına da engel olduğunu söyledi.histereskopi de o polipin alınacağını belirtti. Ameliyata girdim çıktım ve işin ilginci polip olmadığını rahim şekilsizliği olduğunu ve rahimin ters olduğunu söledi.ameliyat güzel geçti şükür herşey yolunda şuan. Peki ilişki sırasında ağrın oluyo mu
işin garibi de o ağrım genelde olmuo eşim çok aceleci davranmazsa ama ağrı sızı olmasa da kanama yaşıyorum kaç doktora gittm hepsi temiz dedi ama bnm şüphelerim geçmio sonuç olarak normal bş durum değil peki polip olduğunu naaıl anladı ultrason kontrolünde mi
Hadi ya gerçekten mi? HayırlısıCanm sabah ben baktım açılmıştı sanırım çok üzgün regl gelmişti bugün ondan kaldırmıştır ff yi
Ben bakırköy radyomar a yaptırdım hsg yi. Memnun kaldım. 400 tl ye.şişli echomarı aradım 500tl dediler hsg ye
medicana beylikdüzü hastanesinin tüp bebek merkezi ve interfilite uzmanı doktoları var doç dr 230tl uzman dr 170tl dediler hsg için şiili echomara yönlendiriyolarmış pahalı da ama devletle uğraşıcak vaktimde olmuo iş yüzünden sizce napsam
XXYYXXYY cnm tablon neden açıl mıyor?
Kendine iyi bak cnm hamile kalınca gel kesin yaz bekleriz.ateş bugün 36,4 çıktı ve adet oldum.programı sildim,derecemi kırdım attım çöpe ki bir daha başlamamak için. ateş takibi vs.yapmayacam canım.Çünkü gerçek anlamda çok yoruldum 3 senedir hiç bir zaman ümidimi kaybetmeden her ay yeni umutlarla ilerledim ama bir kere hani kimyasal dahi olsa hamilelik oluşmadı bir sebep olmamasına rağmen.Her şartı sağlıyoruz yumurta var sperm var ama olmayınca olmuyor işte.Stres yapıyorum çok buda bütün vücudumu etkiliyor adete.. vücudum hamile kalmamak için savaşıyor resmen.Ne kadar çok çabalasamda bu stresle bu psikolojiyle olması imkansız gibi bişey.Bu sebeple kendimi dinlemeyi bırakıp artık normal yaşantıma dönemeye karar verdim.Gerekirse bu çocuk fikrini kafamdan atmak için psikolojik destek alcam.Mune ye de mesaj attım kk üyeliğimin iptali için ne zaman geri dönüş yapar bilmiyorum.Büyük ihtimalle gün içinde iptal olur diye düşünüyorum.Dışardan takip de etmemek için siteye giriş engellemesini yapcam.Benden buraya kadar canım inşallah kafamı toplarım.Belli mi olur günün birinde hamile kalırsam tekrar geri dönerim aranıza.Hakkınızı helal edin.Hiç bir kadın evlat hasreti çekmesin inşallah..Hoşçakalınn
echomar herkesin bahsettiği ağrısız yer değil mi? ben istanbulda olsam orda çekilirdim.ben manisada anestezili özelde 700 e çekilcemşişli echomarı aradım 500tl dediler hsg ye
medicana beylikdüzü hastanesinin tüp bebek merkezi ve interfilite uzmanı doktoları var doç dr 230tl uzman dr 170tl dediler hsg için şiili echomara yönlendiriyolarmış pahalı da ama devletle uğraşıcak vaktimde olmuo iş yüzünden sizce napsam
Kendine iyi bak cnm hamile kalınca gel kesin yaz bekleriz.
ateş bugün 36,4 çıktı ve adet oldum.programı sildim,derecemi kırdım attım çöpe ki bir daha başlamamak için. ateş takibi vs.yapmayacam canım.Çünkü gerçek anlamda çok yoruldum 3 senedir hiç bir zaman ümidimi kaybetmeden her ay yeni umutlarla ilerledim ama bir kere hani kimyasal dahi olsa hamilelik oluşmadı bir sebep olmamasına rağmen.Her şartı sağlıyoruz yumurta var sperm var ama olmayınca olmuyor işte.Stres yapıyorum çok buda bütün vücudumu etkiliyor adete.. vücudum hamile kalmamak için savaşıyor resmen.Ne kadar çok çabalasamda bu stresle bu psikolojiyle olması imkansız gibi bişey.Bu sebeple kendimi dinlemeyi bırakıp artık normal yaşantıma dönemeye karar verdim.Gerekirse bu çocuk fikrini kafamdan atmak için psikolojik destek alcam.Mune ye de mesaj attım kk üyeliğimin iptali için ne zaman geri dönüş yapar bilmiyorum.Büyük ihtimalle gün içinde iptal olur diye düşünüyorum.Dışardan takip de etmemek için siteye giriş engellemesini yapcam.Benden buraya kadar canım inşallah kafamı toplarım.Belli mi olur günün birinde hamile kalırsam tekrar geri dönerim aranıza.Hakkınızı helal edin.Hiç bir kadın evlat hasreti çekmesin inşallah..Hoşçakalınn
önce smear testi önce smear hadi bakalım
biraz kafa dinlemek iyi geliyor bazen canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerle dönersin.. ve hatta döndüğünde hepimizden de güzel haberler alırsın inşallahateş bugün 36,4 çıktı ve adet oldum.programı sildim,derecemi kırdım attım çöpe ki bir daha başlamamak için. ateş takibi vs.yapmayacam canım.Çünkü gerçek anlamda çok yoruldum 3 senedir hiç bir zaman ümidimi kaybetmeden her ay yeni umutlarla ilerledim ama bir kere hani kimyasal dahi olsa hamilelik oluşmadı bir sebep olmamasına rağmen.Her şartı sağlıyoruz yumurta var sperm var ama olmayınca olmuyor işte.Stres yapıyorum çok buda bütün vücudumu etkiliyor adete.. vücudum hamile kalmamak için savaşıyor resmen.Ne kadar çok çabalasamda bu stresle bu psikolojiyle olması imkansız gibi bişey.Bu sebeple kendimi dinlemeyi bırakıp artık normal yaşantıma dönemeye karar verdim.Gerekirse bu çocuk fikrini kafamdan atmak için psikolojik destek alcam.Mune ye de mesaj attım kk üyeliğimin iptali için ne zaman geri dönüş yapar bilmiyorum.Büyük ihtimalle gün içinde iptal olur diye düşünüyorum.Dışardan takip de etmemek için siteye giriş engellemesini yapcam.Benden buraya kadar canım inşallah kafamı toplarım.Belli mi olur günün birinde hamile kalırsam tekrar geri dönerim aranıza.Hakkınızı helal edin.Hiç bir kadın evlat hasreti çekmesin inşallah..Hoşçakalınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?