- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Çok teşekkür ederim ne diim ,O zaman tup bebekten baska sansin yok ki bosuna yumurta takibi yaptirma
Teşekkürler yorumun için .Coffeeturk bu arada dikkatimi cekti sen bizden daha cok takiyorsun kafana neden itiraf etmiyorsun kotu bisey mi bu? ben daha hic amh baktirmadim mesela cok enteresan
Hic mi esinle konusmuyorsun hic mi istemiyorsun amh bu kadar dusukken tup bebek dusunmedin mi dusunceni esinle paylasmadin mi? mumkun degil
Edit: esime sordum benim hergun ates olcmem hakkinda ne dusunuyorsun diye eger sana gunun hakkinda kesin bilgi veriyorsa ne var bunda dedi.
Bu beni rahatlatir seni rahatlatmaz herkesin kendi karari ama sakin evde hic konusulmadi deme zira tedaviye baslamaya karar verdigim siralarda biz hep konusurduk zaman gecti ustu sogudu bizde konu kapandi.
link burada duruyorda o ff den sılmıstır burada ki gecersız ıhtımalen ya da ff hata verıyor duzelecekLink duruyor tıklıyorum açılmıyor
bencedeben başka yerlerinde çok ağrılı olduğuna inananıyorum sonuç olarak içeri bi sıvı veriliyo okdr kesme biçme bi işlem yok ki orta da neyse bu ayı bi geçireyimde önce şu kanamaları çözmem lazım
Ben zaten yumurta takibi yapmıyorum ve yaptırmıyorumki ? Bunu sen söyledin şuan ben yapmıyorum. Amh a baktırmadıysan daha sen neden bilinçsizce yumurtlama takibi yapıyorsun ? Şimdi sence doğru yolda olan ben miyim sen misin hayatım ? Bana yapmadığım halde takip yapma diyorsun ya, belki senin bunu boşuna yaptığına ne diyeyim ben . Amh ına bakmayan dr unu değiştirmelisin şaka bi tarafa . Doğru bi dr bunu es geçemez.Coffeeturk bu arada dikkatimi cekti sen bizden daha cok takiyorsun kafana neden itiraf etmiyorsun kotu bisey mi bu? ben daha hic amh baktirmadim mesela cok enteresan
Hic mi esinle konusmuyorsun hic mi istemiyorsun amh bu kadar dusukken tup bebek dusunmedin mi dusunceni esinle paylasmadin mi? mumkun degil
Edit: esime sordum benim hergun ates olcmem hakkinda ne dusunuyorsun diye eger sana gunun hakkinda kesin bilgi veriyorsa ne var bunda dedi.
Bu beni rahatlatir seni rahatlatmaz herkesin kendi karari ama sakin evde hic konusulmadi deme zira tedaviye baslamaya karar verdigim siralarda biz hep konusurduk zaman gecti ustu sogudu bizde konu kapandi.
benım elımden dereceyı alıp atacak adam kendını balkondan atsın. bana yavrum dıyemez cunku ben annemle babamın yavrusuyum bana ancak karıcığım dıyebılırım tatlım balım dıyebılır. yazdıgını garıpsedım . bir kadının değil erkeğin ağzındna çıkmış gibi....Bazı göndermeler var bana karşı. Şöyle açıklıım. Tabiki herkesin kendi tercihleri. Kendi boş zamanları,kendi kendileriyle sürekli uğraşma istekleri,kendilerine olduğu gibi sürekli eşlerine de her anı buymuş ,hayat çocuktan çocuk yapmaktan ibaretmiş gibi göstermeleri,kendi uğraşları yani. Bende sizler gibi kendi düşüncelerimi naçizane paylaşımda bulundum ve tebrik ettim kararını o kadar. Açıkcası ben sabahın bi vakti (ki her sabah oluyomuş bu ölçüm) yataktan çıkmayıp elime sürekli aleti alıp ölçüm yapıcam ve benim eşim de aklımdan şüphe etmicek ve elimden alıp onu atmıcak yere ? Kafayı mı yedin yavrum işin gücün yok mu der hergün bunla uğraşıosun. Biz herşeyimizi bilime tıpa ve dr lara bıraktık. Yapacağımızı yaptık ve bundan sonrası sadece akışa bırakmak dedik. Bunun günleri ne tabiki ben biliyorum ,9 dan 16 ıncı günlere dikkat... olay bu. Neye çok gözünüzü dikerseniz o sizden uZaklaşır. üzülen biz oluruz rahat bırakın.
Ben zaten yumurta takibi yapmıyorum ve yaptırmıyorumki ? Bunu sen söyledin şuan ben yapmıyorum. Amh a baktırmadıysan daha sen neden bilinçsizce yumurtlama takibi yapıyorsun ? Şimdi sence doğru yolda olan ben miyim sen misin hayatım ? Bana yapmadığım halde takip yapma diyorsun ya, belki senin bunu boşuna yaptığına ne diyeyim ben . Amh ına bakmayan dr unu değiştirmelisin şaka bi tarafa . Doğru bi dr bunu es geçemez.
Amin canım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim ablacım... inşallah seninde hamile haberini alırız tatlışım...Kizlar kizlar herkese iyi aksamlar:)))
Ya ben sizleri cok merak ediyorum . cok arada giriyorum insallah bir haber var diye:)
Insallah guzel haberler yakindir.
Veson cum 23.gune kadar sabrettim olcmedim ateşimi:) bugün ölçtüm. herhalde çatlamış:)))
Beklemek ve beklemek:))
Bu ay daha iyiyim sanki. cok dua ettim. olmazsada olmaz farkindayim. Allah veredebilir vermeyedebilir. bir gun verecek en hayirli zamanda buna artik yurekten inaniyorum. son bir ayda 5 kilo kadar verdim. bitkisel kurume devam ediyorum. hamile olmazsam kirk gune tamamlamis olacam. Bu ayin sonuna 3 günlük bir tatil ayarladık. Öģrenci tatili:))
Insallah güler yüzümüz. inşallah
Hepinize cok dua ediyorum. benden haberler bu kadar:)
iiz canım hala gülüyorum sonsuz boşluk:))) aklima geldikce. parmak testinide ovu oncesi ve sonrasinda hep yaptim. ama skarsilastiramiyorum.
LeYLa_21 abla ve @80BHc insallah hamilesinizdir. Rabbim hayirlar versin.
elmol X xDerinMavix melissa cim sizede guzel hamilelikler diliyorum. insallah saglikla sihhatle kucaginiza alırsınız.. bir yerde okumustum gebeliklerin belli miktarda bulantiyla gecmesi bebegin sihhatinden sebepmiş:) inşallah kolaylikla gecer.
Ve diger arkadaslar. dpo bekleyenler, ovu bekleyenler. hepimize Allah'tan sabirlar, guzel psikolojiler, pozitif enerjiler:)
Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.
Daha yumurtlama rezervini bilmiyorsun, kendi yumurta yaşını kontrol ettirmemişsin bana takip yapma tüp bebeğe git diyorsun.ben dış kapının mandalıyım hayatım, önce sen kendi yumurtalarını öğren sonra takip yap o zaman. Olur mu. Çünkü önemli amh. Dediğin gibi belki sende tüp bebek yapmalısın bilemeyiz kimsenin başına gelmesin inş.Ben zaten yumurta takibi yapmıyorum ve yaptırmıyorumki ? Bunu sen söyledin şuan ben yapmıyorum. Amh a baktırmadıysan daha sen neden bilinçsizce yumurtlama takibi yapıyorsun ? Şimdi sence doğru yolda olan ben miyim sen misin hayatım ? Bana yapmadığım halde takip yapma diyorsun ya, belki senin bunu boşuna yaptığına ne diyeyim ben . Amh ına bakmayan dr unu değiştirmelisin şaka bi tarafa . Doğru bi dr bunu es geçemez.
bir de dip not: benim eşim bazi sabahlar benimle birlikte ateş ölçerdi bi zamanlar (hevesli, cok umutlu oldugumuz zamanlar). ikimizde deliyiz azicik
@Cok da Seyapmamak Lazim tatlim sakin... banlanma birazcik sen yavvv.. seni takibe mi alsak napsak :))))
Sonsuz boşluğu bulana kadar devammmmm:))))
evde ka tane derecem var bilmiyorum sırf sarı derecemi sevıyorum onu kaybettım diye biliyorsunuz ölçüm yapmadım eşime git derece al dedim o da başka almış ben gıttım bır daha aldım. deli miyim ben ne
ayrıca ben benzinlikte ovulasyon testi yapmış piknikte ateş ölçmüş biri olarak en deli benim galiba. parmaklama testimizden hiç bahsetmeyeimtabi en bilimseli oydu ama kapatalım bu parmaklama testi konumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?