Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler yorumun için .

Amh ı ben merakımdan yaptırmadımki. Hiçbirşeye taktığım için başlamadım daha doğrusu.6. Ayımızda dr a gitmeye karar verdik. Çünkü benim ara kanamalarım başlamıştı o sırada başladı hersey. Çocuk olmuyo dıye başlamadı yani kontrole gıttık doğal olarak. Yumurtlama Zaman'ı neden lekelenme olur dıye başladık dr a. Sonrası hersey dr isteğiyle gerçekleşti yani dediğiniz gibi meraktan çıkmadı amh sonuçlarım.dr herşeyi birden istedi hormon testleri vs hepsi. Bizde sorduğumuzda tam bakmam lazım herseye dedi. Öle öle Hsg ler histereskopiler süre geldi. Çünkü sorun olarak amh ı görmedi dr, rahim doğuştan ters kıvrılmış ve sperm girişine engelmiş sonra ilişkideki Ağrı'm bundanmış falan derken derdimiz önce sağlık açısından bunu çözmekti. Şuanda da Fsh lh vs değerlerim dr un isteği doğrultusunda, bi sıkıntı görmedi ki ben yumurtladığımı her ay anlarım ve dr a sağ sol dıye basta söylerim evet der doğru hissetmişsin. Kocalarınıza ve onlarla diyaloğunuza konuyu Nasıl getirdiniz onu da anlamadım arkadaşlar... Bende sizin gibi evlat sahibi olmak istiyorum tabiki ama benim seçtiğim yol ayrı sizinki ayrı o kadar. Neyse Cvp özetle şu, ben çok taktığım için dr a gitmedim ya da amh ı o sebepten öğrenmedim, ben ara kanama başlayınca dr a gittim ve öncelikle sağlığım için ameliyat sunuldu ve oldum. Başka soru ?

Ben zaten yumurta takibi yapmıyorum ve yaptırmıyorumki ? Bunu sen söyledin şuan ben yapmıyorum. Amh a baktırmadıysan daha sen neden bilinçsizce yumurtlama takibi yapıyorsun ? Şimdi sence doğru yolda olan ben miyim sen misin hayatım ? Bana yapmadığım halde takip yapma diyorsun ya, belki senin bunu boşuna yaptığına ne diyeyim ben . Amh ına bakmayan dr unu değiştirmelisin şaka bi tarafa . Doğru bi dr bunu es geçemez.

ovvvv ortalik fena karışmış
polimik yapmayin kizlar. herkesin karakteri kişiliği farkli niye birbirini yargılıyor bu insanlar.
ayrıca biz burda senelerdir ugrsan insanlariz gectik artik öyle stresten olmuyo filan durumlarini, her yolu denedik. hic takmamayi da denedik. olmuyo işte. resmen dalgalandik da durulduk

ateş ölçmek, ovulasyon takibi vs bi süre sonra sıradan hale geliyor. mesela ben ne kadat heyecan yapardim. sabah elim titrerdi ates olcerken. simdi arada canim isterse ölcuyorum düşük çıkarsa dereceme espiriler yapiyorum "üşüdün mü bakiim sen" diye. yumurtam catladi mi acaba diye kontrole bile gitmedim bu ay. catlamadiysa napcaktiki doktor. ama ateş sagolsun catladigini ateş sayesinde doktora gitmeden anliyorum ama kaliteli yum olmadigini ateşin yeterli artamayisindan da anliyorum.

neyse icimi döktum azcik.

Coffeeturk arkadasim dedigin hic biseye ne alindim ne kizdim kendince haklisin ama Veson a azcik haksizlik yapmışsın. o asla kimseye zorla ateş ölç demez. aşırı stres yapinca bizi uyarir. hatta bazen ates olcmeye ara vermemizi tavsiye eder. cok pozitif yapıcı biridir bize hep moral verir. sen tanimadigin icin sanirim onu bize zorla ateş ölçtüruyor fila sandin

benım elımden dereceyı alıp atacak adam kendını balkondan atsın. bana yavrum dıyemez cunku ben annemle babamın yavrusuyum bana ancak karıcığım dıyebılırım tatlım balım dıyebılır. yazdıgını garıpsedım . bir kadının değil erkeğin ağzındna çıkmış gibi....

ben de duzenlı ates ölçmüyorum ama bazen günde 10 kere ölçüyorum takip yapmak bu süreci yasamak bazen keyıflı geliyor. ayrıca ateş ölçme yeri burası. bunu yapmak isteyenler ve sevenler burada toplanıyoruz yoksa hamileliğe hazırlık süreci ile ilgisi bir sürü başlık var zaten. diğer sorunları da konusuyoruz çünkü akadaş oluyoruz burada yardım ediyoruz birbirimize ama birbirimizin durumunu anlamak ve yorumlamak için doğruya yakın tahmınler yapabilmek için o ateş tablolarını görmemiz lazım. bu bir istatistik . saçmalık değil ve bilimsel. hurafe değil yani ! vucut ısımızın akıntımızın adet zamanlarımızı ve lutuel fazı aynı anda tek yerde sıstemlı görmenın en ıyı yolu bu. yani çok akıllıca

mutlaka ölçüm yapma konusunda hiç kimse ısrarcı olmaz bu sadece bir tercihtir . sen nasıl istersen öyle yap

ben yaklaşık 8-9 aydır bu topicteyim derecemi seviyorum , topikteki arkadaşlarımı seviyorum, ateş ölçmeyi de seviyorum. sen diyorsun ya başka işin mi yok diye evet ben öyleyim. ne başka bir derdim var ne ciddi bir hayat kaygım var ne de önemli bir işim var yani başka işim yok . böyle bir çıkış yapmana gerek yoktu sen istemiyorsan ölçme hepsi bu.

Kizlar kizlar herkese iyi aksamlar:)))
Ya ben sizleri cok merak ediyorum . cok arada giriyorum insallah bir haber var diye:)
Insallah guzel haberler yakindir.
Veson cum 23.gune kadar sabrettim olcmedim ateşimi:) bugün ölçtüm. herhalde çatlamış:)))
Beklemek ve beklemek:))
Bu ay daha iyiyim sanki. cok dua ettim. olmazsada olmaz farkindayim. Allah veredebilir vermeyedebilir. bir gun verecek en hayirli zamanda buna artik yurekten inaniyorum. son bir ayda 5 kilo kadar verdim. bitkisel kurume devam ediyorum. hamile olmazsam kirk gune tamamlamis olacam. Bu ayin sonuna 3 günlük bir tatil ayarladık. Öģrenci tatili:))

Insallah güler yüzümüz. inşallah

Hepinize cok dua ediyorum. benden haberler bu kadar:)

iiz canım hala gülüyorum sonsuz boşluk:))) aklima geldikce. parmak testinide ovu oncesi ve sonrasinda hep yaptim. ama skarsilastiramiyorum.

LeYLa_21 abla ve @80BHc insallah hamilesinizdir. Rabbim hayirlar versin.

elmol X xDerinMavix melissa cim sizede guzel hamilelikler diliyorum. insallah saglikla sihhatle kucaginiza alırsınız.. bir yerde okumustum gebeliklerin belli miktarda bulantiyla gecmesi bebegin sihhatinden sebepmiş:) inşallah kolaylikla gecer.

Ve diger arkadaslar. dpo bekleyenler, ovu bekleyenler. hepimize Allah'tan sabirlar, guzel psikolojiler, pozitif enerjiler:)
Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.

adetin 3. günü alttan muayeneye bakıldıgında eger yeterince yumurta folikülü var sa zaten rezervde sıkıntı olmadıı açıkça görünüyor ama eğer yaş çok ilerlediyse ve fsh cok yükseldiyse her ihtimale karşı Amh bakılıyor. herkese Amh bakılmasına gerek yok ki ! benım bu ay 9 tane folikülüm oluşmuştu ben yaşımdan solayı baktırdım amh ve ıyı cktı bakılmasa da olurdu yanı bu yüzden tedavi kişiye göredir genelleme yapılmaz

Amin canım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim ablacım... inşallah seninde hamile haberini alırız tatlışım...

Daha yumurtlama rezervini bilmiyorsun, kendi yumurta yaşını kontrol ettirmemişsin bana takip yapma tüp bebeğe git diyorsun.ben dış kapının mandalıyım hayatım, önce sen kendi yumurtalarını öğren sonra takip yap o zaman. Olur mu. Çünkü önemli amh. Dediğin gibi belki sende tüp bebek yapmalısın bilemeyiz kimsenin başına gelmesin inş.

Birde son tartışmaya binaen; herkes istediğini yapsın. ovu kiti kullanan onu kullansin, ateş olcen olcsun. kimseye kimse zodla bir şey yaptiramaz zaten. insanlik hali böyle herkes bir sebebe sarilmak istiyor.. hepimiz elimizden geleni yapmakla mukellefiz.
Hepiciginizi cok seviyom :))

bir de dip not: benim eşim bazi sabahlar benimle birlikte ateş ölçerdi bi zamanlar (hevesli, cok umutlu oldugumuz zamanlar). ikimizde deliyiz azicik

evde ka tane derecem var bilmiyorum sırf sarı derecemi sevıyorum onu kaybettım diye biliyorsunuz ölçüm yapmadım eşime git derece al dedim o da başka almış ben gıttım bır daha aldım. deli miyim ben ne

ayrıca ben benzinlikte ovulasyon testi yapmış piknikte ateş ölçmüş biri olarak en deli benim galiba. parmaklama testimizden hiç bahsetmeyeim tabi en bilimseli oydu ama kapatalım bu parmaklama testi konumuzu

Sonsuz boşluğu bulana kadar devammmmm:))))

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…