ya canımcım ugrastırmıyor devlet ya sadece ınfertılıtecıye gıt sevketsın gun al hepsı bubu echomarda herkesin öve öve bitiremediği yer ama şişli de uzak ben beylikdüzündeyim ağrısız anestesiziz çekiyoruz adetin ilk günü arayın radevu veriyoruz hemen o adet sonuna dedi
Yok be güzelim , kötü bişey demedim anlamak isteyen anlardı yazılarımdan. Buradakiler çok ateşli inandım buna :) bi de bana denk geldi stress topu oldum arada. Olsun.ovvvv ortalik fena karışmış
polimik yapmayin kizlar. herkesin karakteri kişiliği farkli niye birbirini yargılıyor bu insanlar.
ayrıca biz burda senelerdir ugrsan insanlariz gectik artik öyle stresten olmuyo filan durumlarini, her yolu denedik. hic takmamayi da denedik. olmuyo işte. resmen dalgalandik da durulduk
ateş ölçmek, ovulasyon takibi vs bi süre sonra sıradan hale geliyor. mesela ben ne kadat heyecan yapardim. sabah elim titrerdi ates olcerken. simdi arada canim isterse ölcuyorum düşük çıkarsa dereceme espiriler yapiyorum "üşüdün mü bakiim sen" diye. yumurtam catladi mi acaba diye kontrole bile gitmedim bu ay. catlamadiysa napcaktiki doktor. ama ateş sagolsun catladigini ateş sayesinde doktora gitmeden anliyorum ama kaliteli yum olmadigini ateşin yeterli artamayisindan da anliyorum.
neyse icimi döktum azcik.
Coffeeturk arkadasim dedigin hic biseye ne alindim ne kizdim kendince haklisin ama Veson a azcik haksizlik yapmışsın. o asla kimseye zorla ateş ölç demez. aşırı stres yapinca bizi uyarir. hatta bazen ates olcmeye ara vermemizi tavsiye eder. cok pozitif yapıcı biridir bize hep moral verir. sen tanimadigin icin sanirim onu bize zorla ateş ölçtüruyor fila sandin
Benim de yumurtalar sağlam işte. Dr bana tüp lafı bile açmıyo sen gelmişsin bana tüp bebeğe git gerek yok falan diyip ipimi çekiosun... Oldu mu şimdi peki yaptığın....adetin 3. günü alttan muayeneye bakıldıgında eger yeterince yumurta folikülü var sa zaten rezervde sıkıntı olmadıı açıkça görünüyor ama eğer yaş çok ilerlediyse ve fsh cok yükseldiyse her ihtimale karşı Amh bakılıyor. herkese Amh bakılmasına gerek yok ki ! benım bu ay 9 tane folikülüm oluşmuştu ben yaşımdan solayı baktırdım amh ve ıyı cktı bakılmasa da olurdu yanı bu yüzden tedavi kişiye göredir genelleme yapılmaz
Cnm bende gebelik testi negatif gösterdi inş leyloş hamiledirKizlar kizlar herkese iyi aksamlar:)))
Ya ben sizleri cok merak ediyorum . cok arada giriyorum insallah bir haber var diye:)
Insallah guzel haberler yakindir.
Veson cum 23.gune kadar sabrettim olcmedim ateşimi:) bugün ölçtüm. herhalde çatlamış:)))
Beklemek ve beklemek:))
Bu ay daha iyiyim sanki. cok dua ettim. olmazsada olmaz farkindayim. Allah veredebilir vermeyedebilir. bir gun verecek en hayirli zamanda buna artik yurekten inaniyorum. son bir ayda 5 kilo kadar verdim. bitkisel kurume devam ediyorum. hamile olmazsam kirk gune tamamlamis olacam. Bu ayin sonuna 3 günlük bir tatil ayarladık. Öģrenci tatili:))
Insallah güler yüzümüz. inşallah
Hepinize cok dua ediyorum. benden haberler bu kadar:)
iiz canım hala gülüyorum sonsuz boşluk:))) aklima geldikce. parmak testinide ovu oncesi ve sonrasinda hep yaptim. ama skarsilastiramiyorum.
@LeYLa_21 abla ve @80BHc insallah hamilesinizdir. Rabbim hayirlar versin.
@elmol @xDerinMavix @melissa cim sizede guzel hamilelikler diliyorum. insallah saglikla sihhatle kucaginiza alırsınız.. bir yerde okumustum gebeliklerin belli miktarda bulantiyla gecmesi bebegin sihhatinden sebepmiş:) inşallah kolaylikla gecer.
Ve diger arkadaslar. dpo bekleyenler, ovu bekleyenler. hepimize Allah'tan sabirlar, guzel psikolojiler, pozitif enerjiler:)
Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.
senin icin heyecanli bi ay olcak. rahim filmi cekiliceksin belki onun sayesinde hamile kalirsin
Doktorum alaninda gayet basarili oturdugum sehirde en iyisi denilen bir prof. turBen zaten yumurta takibi yapmıyorum ve yaptırmıyorumki ? Bunu sen söyledin şuan ben yapmıyorum. Amh a baktırmadıysan daha sen neden bilinçsizce yumurtlama takibi yapıyorsun ? Şimdi sence doğru yolda olan ben miyim sen misin hayatım ? Bana yapmadığım halde takip yapma diyorsun ya, belki senin bunu boşuna yaptığına ne diyeyim ben . Amh ına bakmayan dr unu değiştirmelisin şaka bi tarafa . Doğru bi dr bunu es geçemez.
istediğinde dön biz burdayız canım. bazne hepimize böyle oluyor . dinlen birazateş bugün 36,4 çıktı ve adet oldum.programı sildim,derecemi kırdım attım çöpe ki bir daha başlamamak için. ateş takibi vs.yapmayacam canım.Çünkü gerçek anlamda çok yoruldum 3 senedir hiç bir zaman ümidimi kaybetmeden her ay yeni umutlarla ilerledim ama bir kere hani kimyasal dahi olsa hamilelik oluşmadı bir sebep olmamasına rağmen.Her şartı sağlıyoruz yumurta var sperm var ama olmayınca olmuyor işte.Stres yapıyorum çok buda bütün vücudumu etkiliyor adete.. vücudum hamile kalmamak için savaşıyor resmen.Ne kadar çok çabalasamda bu stresle bu psikolojiyle olması imkansız gibi bişey.Bu sebeple kendimi dinlemeyi bırakıp artık normal yaşantıma dönemeye karar verdim.Gerekirse bu çocuk fikrini kafamdan atmak için psikolojik destek alcam.Mune ye de mesaj attım kk üyeliğimin iptali için ne zaman geri dönüş yapar bilmiyorum.Büyük ihtimalle gün içinde iptal olur diye düşünüyorum.Dışardan takip de etmemek için siteye giriş engellemesini yapcam.Benden buraya kadar canım inşallah kafamı toplarım.Belli mi olur günün birinde hamile kalırsam tekrar geri dönerim aranıza.Hakkınızı helal edin.Hiç bir kadın evlat hasreti çekmesin inşallah..Hoşçakalınn
ya canımcım ugrastırmıyor devlet ya sadece ınfertılıtecıye gıt sevketsın gun al hepsı bu
sonra ins
Çok şükür cnm iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl?Slm kızlar nasılsınız napiyorsunuz yeni haberler varmi??
ben belki korunurken hamile kalirsin diyodum amaB BenanAsiye güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşallah
ShinSeGi ben de de eski heyecan yok korunuyorum ondan mı dersin eskiden heyecandan Ölçüm saatimden önce uyanıveriyor bir daha uyku tutmazdı
iiz çok güldüm ya infertiliteci''
Bu laf bana herhaldeDaha yumurtlama rezervini bilmiyorsun, kendi yumurta yaşını kontrol ettirmemişsin bana takip yapma tüp bebeğe git diyorsun.ben dış kapının mandalıyım hayatım, önce sen kendi yumurtalarını öğren sonra takip yap o zaman. Olur mu. Çünkü önemli amh. Dediğin gibi belki sende tüp bebek yapmalısın bilemeyiz kimsenin başına gelmesin inş.
Canim istanbuldaysan hiç düşünme git echomarda çektir ben sırf iyi bir yerde çekilsin ve anestezi almayayim diye Rize'den çıktım gittim orda çektirdim. Radyomar kapandı diye biliyorum benbu echomarda herkesin öve öve bitiremediği yer ama şişli de uzak ben beylikdüzündeyim ağrısız anestesiziz çekiyoruz adetin ilk günü arayın radevu veriyoruz hemen o adet sonuna dedi
benim elımden dereceyı alıp atacak adam kendını balkondan atsın. bana yavrum dıyemez cunku ben annemle babamın yavrusuyum bana ancak karıcığım dıyebılırım tatlım balım dıyebılır. yazdıgını garıpsedım . bir kadının değil erkeğin ağzındna çıkmış gibi....
ben de duzenlı ates ölçmüyorum ama bazen günde 10 kere ölçüyorum takip yapmak bu süreci yasamak bazen keyıflı geliyor. ayrıca ateş ölçme yeri burası. bunu yapmak isteyenler ve sevenler burada toplanıyoruz yoksa hamileliğe hazırlık süreci ile ilgisi bir sürü başlık var zaten. diğer sorunları da konusuyoruz çünkü akadaş oluyoruz burada yardım ediyoruz birbirimize ama birbirimizin durumunu anlamak ve yorumlamak için doğruya yakın tahmınler yapabilmek için o ateş tablolarını görmemiz lazım. bu bir istatistik . saçmalık değil ve bilimsel. hurafe değil yani ! vucut ısımızın akıntımızın adet zamanlarımızı ve lutuel fazı aynı anda tek yerde sıstemlı görmenın en ıyı yolu bu. yani çok akıllıca
mutlaka ölçüm yapma konusunda hiç kimse ısrarcı olmaz bu sadece bir tercihtir . sen nasıl istersen öyle yap
ben yaklaşık 8-9 aydır bu topicteyim derecemi seviyorum , topikteki arkadaşlarımı seviyorum, ateş ölçmeyi de seviyorum. sen diyorsun ya başka işin mi yok diye evet ben öyleyim. ne başka bir derdim var ne ciddi bir hayat kaygım var ne de önemli bir işim var yani başka işim yok . böyle bir çıkış yapmana gerek yoktu sen istemiyorsan ölçme hepsi bu.
Ve amh baktırmadın öle yazmışsın bana çünkü. Amh değerini öğrenmeden bunu yaptı dr un öle mi.... İlginç ben yine şok.... Yahu bak şimdi, sen ne atıyorsun yine ortaya ya, ben sana böle bişey dedim mi . Gocunmam falanlar. Yapma arkadaşım nolur bi sakin ol ya. Niye Mutlu olayım neden bu kadar çabuk üretiyorsun kafanda bişeyleri.... Ooooof arkadaşlar yoruldum ya. Tamam üzülüyorum gerçekten neler dediniz ya... Ben psikopat mıhım tanımadığım ya da tanıdığım bile olsa bunları neden düşünüp Mutlu olayım... İşte dediğim doğru arkadaşlar psikolojiler çökmüş yapmayın ya...Bu laf bana herhalde
Evet senin tup bebek en yuksek sansin bende yaptirdim bak yaziyorum
BEN 2 DEFA TUP 1 ASILAMA SAYISIZ TAKIP TEDAVI GORDUM
HATTA TUP BEBEGIMIN ILKI TUTTU BILE 3 AYLIKTI KAYBETTİM
vAr mi baska sıkıntı hatta sebepsiz falan degil esimde de bende de sıkıntı var desem mutlu olurmusun
Ben utanmam arkadasim yaptigimdan tedaviden ates olcmeden
Birdaha tup deseler maddiyat el verdikce yine yaptiririm gocunmam
Arkadaşın üzüntüsünü okudunuz di mi ? Pek etkilenmemişsiniz ki hala ölçmeye devam edin der gibisiniz ,boşverin arkadaş gitsin üzülsün napalım mı bu cvbın arkadaşım ? Burdaki her arkadaşınıZın sonu bu. Farkındasınız di mi bunu. Ölçmeyin demiyorum kendiniz için sölüyorum sonunuz heray hüsran ve devam ediosunuz ? Allah topiğinize zeval vermesin ne diim. Umarım hayatın akışına bu kadar mudahale etmekten bigün vazgeçer de kendinizi her ay üzgün görmekten Zevk almaZsınız arkadaşlar. Sevgiyle...
Yok cnm ya degilimdir test yalan söylemez galiba8403BHC cnm klomen ve çatlatma iğnesi bende hep lüteal fazı uzatmıştır.dpo18 de gelmişti ama herkeste uzatmıyor burda birçok arkadaş vaktinde oldu inşallah hamilesindir Allahtan Ümit kesilmez
Deme ya korunurken hamile kalırmışım bir de çok Güler'im amaben belki korunurken hamile kalirsin diyodum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?