Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu echomarda herkesin öve öve bitiremediği yer ama şişli de uzak ben beylikdüzündeyim ağrısız anestesiziz çekiyoruz adetin ilk günü arayın radevu veriyoruz hemen o adet sonuna dedi
ya canımcım ugrastırmıyor devlet ya sadece ınfertılıtecıye gıt sevketsın gun al hepsı bu

Yok be güzelim , kötü bişey demedim anlamak isteyen anlardı yazılarımdan. Buradakiler çok ateşli inandım buna :) bi de bana denk geldi stress topu oldum arada. Olsun.

Benim de yumurtalar sağlam işte. Dr bana tüp lafı bile açmıyo sen gelmişsin bana tüp bebeğe git gerek yok falan diyip ipimi çekiosun... Oldu mu şimdi peki yaptığın....
Ki benim doğuştan rahim kıvrıkmış diyorum, sperm giremiyor o yüzden.daha yeni ameliyat oldum işte, dr dio ki bi sıkıntı yok beklicez açtık çünkü yolu , sen gelmişsin ne diyorsun yaralamak uğruna ...

Bu tartışmanın üstüne cok dertlendim. uzun zamandir bebek mevzusu yüzünden kötü hissetmemistim simdi yine huzunlendim...

iki buçuk yıl... böyle deyince kulağa az geliyor. yaklaşık 30 ay diyeyem... ne kontroller. ne takipler.tahliller, tetkikler. asilamalar, tüp bebekler... hic takmadigim aylar da oldu, deli gibi yumurta takibi yaptigim aylarda. her defasinda tam gününü yakalamama ragmen, sperm degerleri cok iyi olmasina ragmen bi türlü gelemeyen bebek...

bıkkınlık oldu artik ya da caresizlik hissi tam ifade edemedim.

ahhh ahhh. cikolata kisti bitirdin beni. Rabbim kimselere yasatmasin bu süreçleri.

bunun üstüne bi sigara yakilir ama icmedigim icin bi turk kahvesi patlatayim arkadaşın nicki yüzünden canim çekti

Cnm bende gebelik testi negatif gösterdi inş leyloş hamiledir

senin icin heyecanli bi ay olcak. rahim filmi cekiliceksin belki onun sayesinde hamile kalirsin

zaten kafama 2 şey takılıyor. 1. si kürtaj sırasında yapışıklık falan mı oldu 2. de galiba doktrun dediği gibi hafif mantar ya da iltihap var tam yumurtlama da azıyor

benım normalde hiç koum olmaz ama yum. çatlıyor koku oluyor ben de dedımkı , haa demek ki bu yumurtlama kokusu çünkü yum bitiyor koku hafifliyor bazen kesiliyor. tabi ben yumurtlamaya yordum bunu. tabi sene bana söylemiştin (!) iltihap mantar olablir demiştin ama ıyı bır doktor yoktu ya mecbur bekledim hatırlasana

neyse şimdi de diyorum ki demek ki yum zamanı yumurtlama belkı de bu ıltıhabı acıga cıkarıyor azdırıyor yanı ö bölge hareketlenınce yanı belkı de bu engel

ben yapabilirsem hsg den sonra şu maydanoz buharını yapıcam ama hsg den sonrada ıltıhap olma olayı falan yksek ertelemem lazım aslında .. bakalım . şimdi yapsam ne olur ne olmaz bellı mı olur kasıklarımda genel agrı var Allah bilir

Doktorum alaninda gayet basarili oturdugum sehirde en iyisi denilen bir prof. tur
Takiplerimde hherhangi bir yumurta sıkıntım yoktu ve gebeligim de oldu
Sen devam et dogru yolunda kolay gelsin

Reactions: iiz
istediğinde dön biz burdayız canım. bazne hepimize böyle oluyor . dinlen biraz

B BenanAsiye güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşallah

ShinSeGi ben de de eski heyecan yok korunuyorum ondan mı dersineskiden heyecandan Ölçüm saatimden önce uyanıveriyor bir daha uyku tutmazdı

iiz çok güldüm ya infertiliteci''
ya canımcım ugrastırmıyor devlet ya sadece ınfertılıtecıye gıt sevketsın gun al hepsı bu

tependeyım canım nce smear ... şakası yok ki ama bunun ne kadar önemli bilmiyorsun o zaman. gebeliğide tehlikeye atacak düşüge sebep olacak rahım hastalıkları var bunlar smearle bakılıyor . bu işin sonrası mı var en başta bunu yapacaksın

Bu laf bana herhalde
Evet senin tup bebek en yuksek sansin bende yaptirdim bak yaziyorum
BEN 2 DEFA TUP 1 ASILAMA SAYISIZ TAKIP TEDAVI GORDUM
HATTA TUP BEBEGIMIN ILKI TUTTU BILE 3 AYLIKTI KAYBETTİM
vAr mi baska sıkıntı hatta sebepsiz falan degil esimde de bende de sıkıntı var desem mutlu olurmusun
Ben utanmam arkadasim yaptigimdan tedaviden ates olcmeden
Birdaha tup deseler maddiyat el verdikce yine yaptiririm gocunmam

bu echomarda herkesin öve öve bitiremediği yer ama şişli de uzak ben beylikdüzündeyim ağrısız anestesiziz çekiyoruz adetin ilk günü arayın radevu veriyoruz hemen o adet sonuna dedi
Canim istanbuldaysan hiç düşünme git echomarda çektir ben sırf iyi bir yerde çekilsin ve anestezi almayayim diye Rize'den çıktım gittim orda çektirdim. Radyomar kapandı diye biliyorum ben

Size de tekrar söliim o Zaman yorulmadan,bıkmadan
Ölçmüyorumki zaten .... Tercihim bu yönde . Teşekkürler size de.
Bi de enteresanki, elinden dereceyi alacak Adam kendini balkondan atsın demek ,kocam bana yavrum diyemez demek erkeğin ağzından çıkmış gibi olmuyor. Ama benim kocam alır atar demem erkek ağzı çıkmış oluyor:) ilginç bi tez ... Bence terslik sende .

8403BHC cnm klomen ve çatlatma iğnesi bende hep lüteal fazı uzatmıştır.dpo18 de gelmişti ama herkeste uzatmıyor burda birçok arkadaş vaktinde oldu inşallah hamilesindir Allahtan Ümit kesilmez

Ve amh baktırmadın öle yazmışsın bana çünkü. Amh değerini öğrenmeden bunu yaptı dr un öle mi.... İlginç ben yine şok.... Yahu bak şimdi, sen ne atıyorsun yine ortaya ya, ben sana böle bişey dedim mi . Gocunmam falanlar. Yapma arkadaşım nolur bi sakin ol ya. Niye Mutlu olayım neden bu kadar çabuk üretiyorsun kafanda bişeyleri.... Ooooof arkadaşlar yoruldum ya. Tamam üzülüyorum gerçekten neler dediniz ya... Ben psikopat mıhım tanımadığım ya da tanıdığım bile olsa bunları neden düşünüp Mutlu olayım... İşte dediğim doğru arkadaşlar psikolojiler çökmüş yapmayın ya...

Son düzenleme:

ne yapalım canım topiği kapatıp dagıllalım mı ! ne diyorusn anlayamadım. benımde dogru bulmadıgımşeyler var ve yapmıyorum. sen de öyle yap. burada olmanın anlamı ne öyleyse burası ateş mlçerek sürecini takip etmeyi tercih edenlerin toplandığı yer ayrıca kafayı yemek ateş ölçmeden de oluyor . her ay üzgün değiliz ayrıca kendi yaşamlarımıza var ve burada hamile kalan arkadaşlarımızda var aylarca beraber acısını ttalısını paylaşıp sonucu dört gözle beklediğimiz ve beraber sevindiğimiz arkadaşlarımız.. sen bizi merak etme

7-8 aydır buradayım ve kızlar sabit burdalar ve bugune kadar kimse kimseyi üzecek tek kelime söylemmeişti

iiz ve SaskinAnne kızlar artik yorulmayin ya herşeyi en iyi o biliyor başka kimse bilmiyor
8403BHC cnm klomen ve çatlatma iğnesi bende hep lüteal fazı uzatmıştır.dpo18 de gelmişti ama herkeste uzatmıyor burda birçok arkadaş vaktinde oldu inşallah hamilesindir Allahtan Ümit kesilmez
Yok cnm ya degilimdir test yalan söylemez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…