Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güZel demiş dr unuz. Takmayın kafanızı akışına bırakın ;

herkes akışına bırakamaz . herkesin durumu kendine özeldir. mesela 35 yaşın üstüne çıkmış birinin illa çocuk istiyorsa akışına bırakma lüksü yoktur

mesela Amh düşmüş yumurta rezervi çok azalmış ya da bitmeye yakın birinin akışına bırakma lüksü yoktur

mesela eşi sürekli yanında olamayan uzakta çalışan birinin akışına bırakma lüksü yoktur ovuyu mutlaka tesbit etmesi gerekir

mesela önemli bir hastalığı lan birinin akışına bırakma lüksü yoktur doktor kontrolunde ve dogru zamanda yapmalıdır..... bu örnek yüzlerce hatta binlerceyi bulur. bu yüzden dediğin şeyin en anlama geldiğini bilip öyle söyleseydin kimse kızmazdı sana . bu toicte ki herkes oldukça anlayışlı, sevgi dolu, yardımsever, iyi kalpli ve en önemlisi hoşgörülü ve eğitimli insanlar . umarım anlatabilmişimdir

ben zaten konuştum aman aman sen konuşma sonra bir d eyolunu bekliyoruz 2 gün tam geldin derken ertesi gün gene atılıyorsun. ateş ölçmek değilde bak bu beni stress yapar mesela

iiz ve @SaskinAnne kızlar artik yorulmayin ya herşeyi en iyi o biliyor başka kimse bilmiyor

Yok cnm ya degilimdir test yalan söylemez galiba
Seni vicdanınla bırakıyorum... Herşeyi bildiğimi mi iddia ettim ben... Yahu sabahtan beri demediğim seyleri derdi diyip üretiyorsunuz bu nası bi kadınlık bu nası bişey ya. Kötü müsün Can'ım sen . Nerden çıkardın birden herşeyi bildiğimi ya ? Hani öle bi iddiam nerde göster ? Ateş ölçmem dedim ya, bu ... Gerçekten yazık. normal konuşamadım kimseyle kavga tartışma peşine düşmeyin bırakın artık saatler geçmiş ya. İyi geceler herkese Mutlu huzurlu sevinçli haberler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes pamuk şekeri gibiydi aslında ama kızdırdın herkesi ....

Seni etiketlemedim arkadaslarimin yorulmasına kiyamadim onlara yazdım seninle muhatap bile olmuyorum.

Çirkin dedin yazdıklarıma ki içinde çirkin hiçbirşey yoktu.simdi de kötü musun demişsin sen diyirsan dogrudur hadi sen ilgilendigin topige gitte keyfimizi baya kacirdin

Seni etiketlemedim arkadaslarimin yorulmasına kiyamadim onlara yazdım seninle muhatap bile olmuyorum.
Ne kadar üzgünüm bir bilsen ...
Senin gibi kibar ve hala bana sataşıp konuyu tekrara getiren bi arkadaş kaybediyorum. Nolur uzatmayın huzur dilendi mutluluk dilendi konu bitti gitti... Yazmayınız ki yazmayayım... Olur mu. Rica.

Sadece gülüyorum sana kibar hanımefendi

Konu sahibi Veson rica etsem konuyu dağıtır mısın . Gerçekten uzadı. Rica ediyorum sıkılan bana tevcit pilavı gibi geri yazmasın... Konunun kapanması dileğiyle... Hoşçakalın.

fikrin her şey olabilir . burada ki herkesin çeşit çeşit fikri var hepimiz onaylamıyoruz zaten senin uslubun kötüydü. cevağ verecek o kadar çok şeyin var ki, hala da devam etmişsin. sprm verme yöntemi neymi sapıklıkmış ! öyle diyormuş kocan ! hem bilimden bahsediyorsun hem bilimin geregi olan bugunun yöntemıne sapıklık diyorsunuz sen de kocanı onaylıyorsun ya .... eger iğneyle sperm çekmek gii bir yöntem olsaydı heralde kimse bunu yapmazdı değil mi ! bugünün koşullarında bu . istediğin kadar kız böyle kocam olsa 3 kere üst üste boşardım hızımı alamayıp

Valla konunun kapatilmasi lazim arkadaslar. Uzadıkça uzadı. herkes ayni sekil devam lutfen. Okurken yoruldum bu arada konu dağılsın benim bugun hsg sonrasi 3. gun hala hafif kanama geliyor. Korunsam mi bu ay derken siftah yapamadik daha. doktor östrojen seviyen dusuk dedi ama ruyalarima girmeye basladi

Canim istanbuldaysan hiç düşünme git echomarda çektir ben sırf iyi bir yerde çekilsin ve anestezi almayayim diye Rize'den çıktım gittim orda çektirdim. Radyomar kapandı diye biliyorum ben
istanbuldayım bi kesinleştiriyim olmadı oraya giderim herkes echomarı söylio bakim bu ayı atlatıyım da iyi bi doktor bulmam lazım neslihan ya bu polip olabilir demiştin ya dün yine ilişki sonrası kanama yaşadım bugünde kahve olarak devam etti hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…