Bizde iyiz cnm cok şükür hersey yolunda uyku sorunu haricÇok şükür cnm iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl?
Hadi ya düzelmedi mi daha dişler bitene kadar oluyor öyle Allah yardımcın olsunBizde iyiz cnm cok şükür hersey yolunda uyku sorunu haric
Ne güZel demiş dr unuz. Takmayın kafanızı akışına bırakın ;
Ay ne bileyim insan Ümit etmeden yapamıyor hayırlısıiiz ve @SaskinAnne kızlar artik yorulmayin ya herşeyi en iyi o biliyor başka kimse bilmiyor
Yok cnm ya degilimdir test yalan söylemez galiba
hemde koca eve nadiren uğrarkenDeme ya korunurken hamile kalırmışım bir de çok Güler'im ama
Ben susuyorum banlanmamak adına , mapustan yeni çıktım zaten , elimi kana bulamak istemiyorum tekrar. sonra neden banlanıyorsun diyorsunuz bana
Ateş ölçmeyi saçma bulan insan ne yapıyor ateş topiğinde bunu anlayamadımhayır kimseye de yalvardığımız olmadı gel ille de ölç diye. ölç yada ölçme banane?
Ben ateş ölçeli 7 ay oldu. arada ara verdim 3-4 ay hiç ölçmedim. Ha ondan önce herşey süper miydi? 2. düşüğümle 3. düşüğüm arasında 10 ay yine bunalmış ara vermiştim ateş de ölçmüyordum. bu konu ister takip yap ister yapma stresli zor bir yol.. ateş ölçsen de ölçmesen de değişen birşey yok...
Seni vicdanınla bırakıyorum... Herşeyi bildiğimi mi iddia ettim ben... Yahu sabahtan beri demediğim seyleri derdi diyip üretiyorsunuz bu nası bi kadınlık bu nası bişey ya. Kötü müsün Can'ım sen . Nerden çıkardın birden herşeyi bildiğimi ya ? Hani öle bi iddiam nerde göster ? Ateş ölçmem dedim ya, bu ... Gerçekten yazık. normal konuşamadım kimseyle kavga tartışma peşine düşmeyin bırakın artık saatler geçmiş ya. İyi geceler herkese Mutlu huzurlu sevinçli haberler diliyorum.iiz ve @SaskinAnne kızlar artik yorulmayin ya herşeyi en iyi o biliyor başka kimse bilmiyor
Yok cnm ya degilimdir test yalan söylemez galiba
Hiç deme hiç deme aramız yine limonihemde koca eve nadiren uğrarkentam mucize olur valla
Bizler iyiyiz canım seni sormalı nasıl bebis kaç aylık oldu iyisinizdir inşallahSlm kızlar nasılsınız napiyorsunuz yeni haberler varmi??
herkes pamuk şekeri gibiydi aslında ama kızdırdın herkesi ....Seni anlıyorum.ama bu kadar ufak bi konu ve daha tanımadığın bilmediğin insana bu kadar sinirlenmen gereksiz sanki. Tamam ölç ateşini ama sakin ol bence. Uffff çok ciddiye alıyosunuz herşeyi ya .. takılma tamamayyy neymiş burası böle aman allahım panter gibisiniz yapmayın .
Ne kadar üzgünüm bir bilsen ...Seni etiketlemedim arkadaslarimin yorulmasına kiyamadim onlara yazdım seninle muhatap bile olmuyorum.
Sadece gülüyorum sana kibar hanımefendiNe kadar üzgünüm bir bilsen ...
Senin gibi kibar ve hala bana sataşıp konuyu tekrara getiren bi arkadaş kaybediyorum. Nolur uzatmayın huzur dilendi mutluluk dilendi konu bitti gitti... Yazmayınız ki yazmayayım... Olur mu. Rica.
Teşekkür ederim canım beni anlamaya çalışıp en azından olumlu davrandığın için. Ben tekrar ediyorum bana göre dedim yani ben tercih etmem bu yöntemi dedim. Bakış açısı diyelim, net olmak diyelim, yani her ne denirse densin. Deneyimlerinizi bilmiyorum, henüz iki seneye yaklaşıo evliyim. Ama bir senedir herkes gibi benim de uzun sıkıntılı dr ların para getirisi uğruna savaştığım hastaneler,mantık dışı istemler, yok prolaktin yok polip yok tüpler diye diye Sürekli kan vererek sürekli kontrollerle geçen yılım var. Herkes yorulmuş ya burda e ben anlatmıyorum diye yorgun değil miyim. Daha çok yeniyim bu forumda. Ama dediğim şey tecrübelerimle sabit olarak şuydu; ben ve eşim bunu yapmayız.bu kadar. Siz yapmayın demedim, sadece iyi niyetimle sanki biraz rahat bırakmalısınız anlamında bi sözdü. Yahu bu kadar yaftalamak olmaz. Kadınız. Ve yine sölüyorum arkadaşa çok üzülmüş olabilirim, etkilenmiş olabilirim. Ama yok mahpus yok git başka topiğe aman sen yapma biz yaparız lar çirkin. Neyse ki çok takılan bi mizacım yoktur. Önemli değil aynı yolun yolcusuyuz
istanbuldayım bi kesinleştiriyim olmadı oraya giderim herkes echomarı söylio bakim bu ayı atlatıyım da iyi bi doktor bulmam lazım neslihan ya bu polip olabilir demiştin ya dün yine ilişki sonrası kanama yaşadım bugünde kahve olarak devam etti hattaCanim istanbuldaysan hiç düşünme git echomarda çektir ben sırf iyi bir yerde çekilsin ve anestezi almayayim diye Rize'den çıktım gittim orda çektirdim. Radyomar kapandı diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?