Ceza yediler olacağı buydu.Valla konunun kapatilmasi lazim arkadaslar. Uzadıkça uzadı. herkes ayni sekil devam lutfen.Okurken yoruldum bu arada konu dağılsın benim bugun hsg sonrasi 3. gun hala hafif kanama geliyor. Korunsam mi bu ay derken siftah yapamadik daha. doktor östrojen seviyen dusuk dedi ama ruyalarima girmeye basladi
Canim ben de oraya gitmek istiyordum şartlar uymadi kontrole gittiğim doktor cekti gayet rahat zaten. ya orda cektir ya da uyutarak cektir 15 dklik islem zaten.istanbuldayım bi kesinleştiriyim olmadı oraya giderim herkes echomarı söylio bakim bu ayı atlatıyım da iyi bi doktor bulmam lazım neslihan ya bu polip olabilir demiştin ya dün yine ilişki sonrası kanama yaşadım bugünde kahve olarak devam etti hatta
Canim bende doktorun bana dediğini söyledim bana öyle sormuştu ilişki sonrası lekelenme yasiyormusun diye.sulu ultrasonla bakmıştı polipten emin olmak için istersen söyle doktoruna belki yapar sana da en azından için rahat eder yoksaistanbuldayım bi kesinleştiriyim olmadı oraya giderim herkes echomarı söylio bakim bu ayı atlatıyım da iyi bi doktor bulmam lazım neslihan ya bu polip olabilir demiştin ya dün yine ilişki sonrası kanama yaşadım bugünde kahve olarak devam etti hatta
Bilmem ki canim az az geliyor. makina eskiydi benim buyuk ihtimalle. o yuzden echomara gitmek istiyordum. Kismet olmadi ama olsun gecer heralde. durun size ne anlatayim azcik gulelim. makina uzerinde almanca yazi vardi onu okurken tam uyutmak icin ilaci verdiler. uyandigimda almanca konusmusum eşimi cagirmislar birseyler diyor biz anlamiyoruz diye. koptum bunu duyunca. esim demis artik almanca konusuyor diye.Ceza yediler olacağı buydu.
Canım benim hsg sonrası hiç kanama olmadı senin niye olmus ki
aslında gittiğim doktor adetin 5. günü fln gel rahim inceyken iyice bakalım dedi ama babam hastanedeydi gidemedim bu ayı pas geçtim artık rahim kalınlaşmaya başlamıştır şimdi gitsem sonra bida gel dicek fln önümüzdeki ay gidiyim diyorumCanim bende doktorun bana dediğini söyledim bana öyle sormuştu ilişki sonrası lekelenme yasiyormusun diye.sulu ultrasonla bakmış polipten emin olmak için istersen söyle doktoruna belki yapar sana da en azından için rahat eder yoksa
dikkatimi çekti canım diğer kızların sıvıyı verilen çubukmudur nedir o incecik sende kapkalın bişey gözüküo o mu zorladı acaba seniBilmem ki canim az az geliyor. makina eskiydi benim buyuk ihtimalle. o yuzden echomara gitmek istiyordum. Kismet olmadi ama olsun gecer heralde. durun size ne anlatayim azcik gulelim. makina uzerinde almanca yazi vardi onu okurken tam uyutmak icin ilaci verdiler. uyandigimda almanca konusmusum eşimi cagirmislar birseyler diyor biz anlamiyoruz diye. koptum bunu duyunca. esim demis artik almanca konusuyor diye.
Olabilir canim mümkün. benim vajina da dar sanırım her vajinal muayene sonrasi lekelenme olur bende geneldedikkatimi çekti canım diğer kızların sıvıyı verilen çubukmudur nedir o incecik sende kapkalın bişey gözüküo o mu zorladı acaba seni
az daha sabir cnm gecicek bu günlerde. insallah isleriniz güzel olur da ikinci bebekte cok rahat olursunuzHiç deme hiç deme aramız yine limoniyakında ihtiyaç gidermeye gelir otel ya evimiz
Ay çok güldümBilmem ki canim az az geliyor. makina eskiydi benim buyuk ihtimalle. o yuzden echomara gitmek istiyordum. Kismet olmadi ama olsun gecer heralde. durun size ne anlatayim azcik gulelim. makina uzerinde almanca yazi vardi onu okurken tam uyutmak icin ilaci verdiler. uyandigimda almanca konusmusum eşimi cagirmislar birseyler diyor biz anlamiyoruz diye. koptum bunu duyunca. esim demis artik almanca konusuyor diye.
Ayy komik bi anı kalmış size bende dış gebelik ameliyatına girerken hep aklım tupumdeydi uyanirken bana neslihan başını kaldır kolunu kaldır diyorlardı ben tüpüm alındı mı diye diye uyanmışım servise beni çıkartıp yatırana kadar hep tüpümü sayıklamısım :)Bilmem ki canim az az geliyor. makina eskiydi benim buyuk ihtimalle. o yuzden echomara gitmek istiyordum. Kismet olmadi ama olsun gecer heralde. durun size ne anlatayim azcik gulelim. makina uzerinde almanca yazi vardi onu okurken tam uyutmak icin ilaci verdiler. uyandigimda almanca konusmusum eşimi cagirmislar birseyler diyor biz anlamiyoruz diye. koptum bunu duyunca. esim demis artik almanca konusuyor diye.
Bir de eşim dalga geciyordu benle daha once ufak bir operasyon olmustu o zmaan askim seni cift görüyorum bana tek lazimsin seni seviyorum falan demişim. annemler falan baya eglenmisler. videoya alcam seni diyordu allahtan unutmuş.Ay çok güldüm
olabilir ne bilim kızlarınkinde tel gibi ince bişey gözüküodu çabuk geçsin bçalışmalar başlasınOlabilir canim mümkün. benim vajina da dar sanırım her vajinal muayene sonrasi lekelenme olur bende genelde
Kiyamam ya bilincalti hep işte. Rabbim bir daha yaşatmasın canim. ben de açıkmıymış diyerek uyanirim diyordum ama cok farkli olduAyy komik bi anı kalmış size bende dış gebelik ameliyatına girerken hep aklım tupumdeydi uyanirken bana neslihan başını kaldır kolunu kaldır diyorlardı ben tüpüm alındı mı diye diye uyanmışım servise beni çıkartıp yatırana kadar hep tüpümü sayıklamısım :)
Acaba niye öyle bir etki yapıyo narkoz ben 2 seferde de ne düşünerek gittiysem yine onunla uyandımBir de eşim dalga geciyordu benle daha once ufak bir operasyon olmustu o zmaan askim seni cift görüyorum bana tek lazimsin seni seviyorum falan demişim. annemler falan baya eglenmisler. videoya alcam seni diyordu allahtan unutmuş.
Ay çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?