Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesten özür diliyorum topik sahibi olarak ortamı yakıştıramadım.bazı Arkadaşlara özelden mesaj attım ama sanırım geç kaldım.bazı arkadaşlar banlandı.

Ceza yediler olacağı buydu.
Canım benim hsg sonrası hiç kanama olmadı senin niye olmus ki

Canim ben de oraya gitmek istiyordum şartlar uymadi kontrole gittiğim doktor cekti gayet rahat zaten. ya orda cektir ya da uyutarak cektir 15 dklik islem zaten.

Canim bende doktorun bana dediğini söyledim bana öyle sormuştu ilişki sonrası lekelenme yasiyormusun diye.sulu ultrasonla bakmıştı polipten emin olmak için istersen söyle doktoruna belki yapar sana da en azından için rahat eder yoksa

Ceza yediler olacağı buydu.
Canım benim hsg sonrası hiç kanama olmadı senin niye olmus ki
Bilmem ki canim az az geliyor. makina eskiydi benim buyuk ihtimalle. o yuzden echomara gitmek istiyordum. Kismet olmadi ama olsun gecer heralde. durun size ne anlatayim azcik gulelim. makina uzerinde almanca yazi vardi onu okurken tam uyutmak icin ilaci verdiler. uyandigimda almanca konusmusum eşimi cagirmislar birseyler diyor biz anlamiyoruz diye. koptum bunu duyunca. esim demis artik almanca konusuyor diye.

aslında gittiğim doktor adetin 5. günü fln gel rahim inceyken iyice bakalım dedi ama babam hastanedeydi gidemedim bu ayı pas geçtim artık rahim kalınlaşmaya başlamıştır şimdi gitsem sonra bida gel dicek fln önümüzdeki ay gidiyim diyorum

Reactions: iiz
dikkatimi çekti canım diğer kızların sıvıyı verilen çubukmudur nedir o incecik sende kapkalın bişey gözüküo o mu zorladı acaba seni

dikkatimi çekti canım diğer kızların sıvıyı verilen çubukmudur nedir o incecik sende kapkalın bişey gözüküo o mu zorladı acaba seni
Olabilir canim mümkün. benim vajina da dar sanırım her vajinal muayene sonrasi lekelenme olur bende genelde

Ay çok güldüm

Ayy komik bi anı kalmış size bende dış gebelik ameliyatına girerken hep aklım tupumdeydi uyanirken bana neslihan başını kaldır kolunu kaldır diyorlardı ben tüpüm alındı mı diye diye uyanmışım servise beni çıkartıp yatırana kadar hep tüpümü sayıklamısım :)

biraz konu dagitalim:) Veson bir.ara konusmstuk ama bn yazaaktim.olmamisti. isteksizlikle nasil.asa cikabiliriz.diye. ilk.ve.en.onemli mesele sanirim zihnin yanlis.bilgilerden arindirilmasibiz.kadinlarim.zihni taa.cocukluktan.beri o kadar.basmakalip.ve yanlis fikirlerle.dolduruluyor.ki cinselligin. ssadee erkekler.icin.oldugu zaneiliyor. yok oyle.degil.desekte.bilincaltimiz o sekilde. batidaki kadinlar.ile turkiyedeki.kadinlara.bir.soru.soruyorlar evin.icinde..cok. hangi odayi seviyorsunuz diye. turk.kadinlari bizi.sasirtmiyor ve.mutfakcevabini veryor.batidaki kadinlarin ise buyuk orani yatak odasi.cevabini veriyor. bu basit.bir arastirma.gibi gorunebilir ama aslinda degil ve cok onemli. 1)her zaman degilse.bile.yumurtlama gunleroinde dahi olsa hayaline esinle ilgili ya da cinsellikle.ilgili.birseyler gelmiyorsa 2)orgazmin.bir.efsane.olduguma.inaniyorsan 3)uyarilma noktalarini bilmiorsan 4) cinselligi. hep.esinden bekliyorsan 5) evlendigim.gunden bugune.b konuyu eine boyuna kocanla.hic.kpnusmamiss kanimca bir.problem var demektir. duygular.ve fizyoloji.bastrilmis demektir. bu dA cinselligi.amgarya gormeye, git.gide.iskenceye.donusmesine sebep olmustur. yani toparlayck.olursam once beynimizin.icindeki tabulari.yikmak.sonra.bedenimizi tanimak.ve ardindan bunu esimizle.konusmak hemde.hic.cekinmeden. kendimi.ifade ebilmsimdir.ins ve de konu dagilmistir.diye.umuyorum:)

Kiyamam ya bilincalti hep işte. Rabbim bir daha yaşatmasın canim. ben de açıkmıymış diyerek uyanirim diyordum ama cok farkli oldu

Anaaaa banlanan olmus konu uzadi gitti ve arkadas sagolsun uzun zamandir ilk defa ağladım
Ysadiklarim geldi gozumun onune

Bir de eşim dalga geciyordu benle daha once ufak bir operasyon olmustu o zmaan askim seni cift görüyorum bana tek lazimsin seni seviyorum falan demişim. annemler falan baya eglenmisler. videoya alcam seni diyordu allahtan unutmuş.
Acaba niye öyle bir etki yapıyo narkoz ben 2 seferde de ne düşünerek gittiysem yine onunla uyandım

anaaa @8403BCH banlanmis yarin en kritik günüydü. tatlim sen ateşini muhakkak olc ff ye gir. merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…