Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olmazsa olmaz da ne tatlım , sen daha küüksün ve daha yeni evlisin aklına gelemsin bile bu dur akalım daha dun bugun ıkı . yakında alırız haberını ınsallah sen çalışmaara devam et yeter

Acaba niye öyle bir etki yapıyo narkoz ben 2 seferde de ne düşünerek gittiysem yine onunla uyandım
Valla bilmiyorum ki canim. ama aynen en son kafanda ne varsa onla uyaniyorsun. ben sene hastanede calistim. arkadasim beraber calistigi doktora kufur ederek uyanmıştı. kiz icinde ne var ne yok dökmüştü. Cok calistirmasindan tut nelerneler. en facia buydi benim bildigim.

Cnm söyledklerine Katılıyorum ama benimki böyle bir sorun değil.çocuktan önce değişik fantezilerimiz dahi vardı.ilişkimiz gayet Ateşli idi ama ne oldu ise sonradan oldu yaş da etkiliyor biraz biraz da Yaşananlar birikiyor bu da yatak Odası'nı etkiliyor.erkekler öyle değil işte hemen unutuyor Kafasında büyütmüyor sanırım sorun burda ama nasıl aşabilirim bir fikrim yok

8403BHC cnm ben ilac kullandigim aylarda iki- üç kere yumurtladigim için dpo uzadı. ama en fazla 17 gün oldu diye aklimda

Doktorum alaninda gayet basarili oturdugum sehirde en iyisi denilen bir prof. tur
Takiplerimde hherhangi bir yumurta sıkıntım yoktu ve gebeligim de oldu
Sen devam et dogru yolunda kolay gelsin

kısaltma yaptım ben kısaca infertiliteci .. yani şöyle düşn naylon satarlarmış ya eskiden mahallelerdi nayloncu öyle bişi işte

Ay yaa enfeksiyonlu başladı benim yeni dönem. Yarın antibiyotik kullanacağım. Şu fitilin adi neydi? Doktorum tavsiye etmisti daha hic kullanmadim. Recetesiz alabiliyoduk onu dimi???

Reactions: iiz
Canim benim dpolar 13-14 gün.. döngüm uzun ama dpo normal. Gec yumurtlama oluyordu

Reactions: iiz
Canim ben de oraya gitmek istiyordum şartlar uymadi kontrole gittiğim doktor cekti gayet rahat zaten. ya orda cektir ya da uyutarak cektir 15 dklik islem zaten.
hsg yı normal doktorun mu cektı canım ? bırazda sen anlatsana nasıl oldu. hem klay kolay dıyoruz hem kaygılanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…