olmazsa olmaz da ne tatlım , sen daha küüksün ve daha yeni evlisin aklına gelemsin bile bu dur akalım daha dun bugun ıkı . yakında alırız haberını ınsallah sen çalışmaara devam et yeterKizlar kizlar herkese iyi aksamlar:)))
Ya ben sizleri cok merak ediyorum . cok arada giriyorum insallah bir haber var diye:)
Insallah guzel haberler yakindir.
Veson cum 23.gune kadar sabrettim olcmedim ateşimi:) bugün ölçtüm. herhalde çatlamış:)))
Beklemek ve beklemek:))
Bu ay daha iyiyim sanki. cok dua ettim. olmazsada olmaz farkindayim. Allah veredebilir vermeyedebilir. bir gun verecek en hayirli zamanda buna artik yurekten inaniyorum. son bir ayda 5 kilo kadar verdim. bitkisel kurume devam ediyorum. hamile olmazsam kirk gune tamamlamis olacam. Bu ayin sonuna 3 günlük bir tatil ayarladık. Öģrenci tatili:))
Insallah güler yüzümüz. inşallah
Hepinize cok dua ediyorum. benden haberler bu kadar:)
iiz canım hala gülüyorum sonsuz boşluk:))) aklima geldikce. parmak testinide ovu oncesi ve sonrasinda hep yaptim. ama skarsilastiramiyorum.
@LeYLa_21 abla ve @80BHc insallah hamilesinizdir. Rabbim hayirlar versin.
@elmol @xDerinMavix @melissa cim sizede guzel hamilelikler diliyorum. insallah saglikla sihhatle kucaginiza alırsınız.. bir yerde okumustum gebeliklerin belli miktarda bulantiyla gecmesi bebegin sihhatinden sebepmiş:) inşallah kolaylikla gecer.
Ve diger arkadaslar. dpo bekleyenler, ovu bekleyenler. hepimize Allah'tan sabirlar, guzel psikolojiler, pozitif enerjiler:)
Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.
Valla bilmiyorum ki canim. ama aynen en son kafanda ne varsa onla uyaniyorsun. ben sene hastanede calistim. arkadasim beraber calistigi doktora kufur ederek uyanmıştı. kiz icinde ne var ne yok dökmüştü. Cok calistirmasindan tut nelerneler. en facia buydi benim bildigim.Acaba niye öyle bir etki yapıyo narkoz ben 2 seferde de ne düşünerek gittiysem yine onunla uyandım
Cnm söyledklerine Katılıyorum ama benimki böyle bir sorun değil.çocuktan önce değişik fantezilerimiz dahi vardı.ilişkimiz gayet Ateşli idi ama ne oldu ise sonradan oldu yaş da etkiliyor biraz biraz da Yaşananlar birikiyor bu da yatak Odası'nı etkiliyor.erkekler öyle değil işte hemen unutuyor Kafasında büyütmüyor sanırım sorun burda ama nasıl aşabilirim bir fikrim yokbiraz konu dagitalim:)Veson bir.ara konusmstuk ama bn yazaaktim.olmamisti. isteksizlikle nasil.asa cikabiliriz.diye. ilk.ve.en.onemli mesele sanirim zihnin yanlis.bilgilerden arindirilmasibiz.kadinlarim.zihni taa.cocukluktan.beri o kadar.basmakalip.ve yanlis fikirlerle.dolduruluyor.ki cinselligin. ssadee erkekler.icin.oldugu zaneiliyor. yok oyle.degil.desekte.bilincaltimiz o sekilde. batidaki kadinlar.ile turkiyedeki.kadinlara.bir.soru.soruyorlar evin.icinde..cok. hangi odayi seviyorsunuz diye. turk.kadinlari bizi.sasirtmiyor ve.mutfakcevabini veryor.batidaki kadinlarin ise buyuk orani yatak odasi.cevabini veriyor. bu basit.bir arastirma.gibi gorunebilir ama aslinda degil ve cok onemli. 1)her zaman degilse.bile.yumurtlama gunleroinde dahi olsa hayaline esinle ilgili ya da cinsellikle.ilgili.birseyler gelmiyorsa 2)orgazmin.bir.efsane.olduguma.inaniyorsan 3)uyarilma noktalarini bilmiorsan 4) cinselligi. hep.esinden bekliyorsan 5) evlendigim.gunden bugune.b konuyu eine boyuna kocanla.hic.kpnusmamiss kanimca bir.problem var demektir. duygular.ve fizyoloji.bastrilmis demektir. bu dA cinselligi.amgarya gormeye, git.gide.iskenceye.donusmesine sebep olmustur. yani toparlayck.olursam once beynimizin.icindeki tabulari.yikmak.sonra.bedenimizi tanimak.ve ardindan bunu esimizle.konusmak hemde.hic.cekinmeden. kendimi.ifade ebilmsimdir.ins ve de konu dagilmistir.diye.umuyorum:)
tatlım galibaShinSeGi , Veson , @leyla21 ,@Cok da Seyapmamak Lazim dpo en fazla kaç gün sürer kızlar bilginiz var mı?
Aynen kötü oldu allahtan ff var ordan takip edebilicez.anaaa @8403BCH banlanmisyarin en kritik günüydü. tatlim sen ateşini muhakkak olc ff ye gir. merakla bekliyorum
olmazsa olmaz da ne tatlım , sen daha küüksün ve daha yeni evlisin aklına gelemsin bile bu dur akalım daha dun bugun ıkı . yakında alırız haberınhahahhhdnxı ınsallah sen canimsinçalışmaara devam et yeter[/ QUOTE] canimsin
ycanimsin.ya insallah insallah. agzidan.bal.damlasin. uzulyecem.onumzdei.aya bakacam.anlaminda dedin. ben.buradan.gic.aliyprum. hepiniz.o.kadar.gucli.kadinlarsiniz.ki.her.ay.yeni.umu he seye. ragmen. . senin tahminlerin tutuyor insallah yakindir.hayirlisiolmazsa olmaz da ne tatlım , sen daha küüksün ve daha yeni evlisin aklına gelemsin bile bu dur akalım daha dun bugun ıkı . yakında alırız haberını ınsallah sen çalışmaara devam et yeter
Evet canim cekildim. temiz çıktı. zaten ovulasyongec oluyor sade o zmaan çalışırım artikVuuu bugun topikçe ateş fırlamış
passionete hsg cekilmişsin gecmiş olsun canım tüplerin açıktır inş
Bana korunma vermemişti dr
Bazı drlar veriyor
Doktorum alaninda gayet basarili oturdugum sehirde en iyisi denilen bir prof. tur
Takiplerimde hherhangi bir yumurta sıkıntım yoktu ve gebeligim de oldu
Sen devam et dogru yolunda kolay gelsin
B BenanAsiye güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşallah
ShinSeGi ben de de eski heyecan yok korunuyorum ondan mı dersin eskiden heyecandan Ölçüm saatimden önce uyanıveriyor bir daha uyku tutmazdı
iiz çok güldüm ya infertiliteci''
ben belki korunurken hamile kalirsin diyodum ama
Ay ne bileyim insan Ümit etmeden yapamıyor hayırlısı
Canim benim dpolar 13-14 gün.. döngüm uzun ama dpo normal. Gec yumurtlama oluyordutatlım galibaElcanki uzun sürüyordu o daha ıyı blr. eskı tablolarına bir baksında söylesın bıze yanı 2 ay da adet olunmayabilir hem d egebelik yokken biliyorsun adet düzeni degısebılır zaman zaman
ayy aklıma gelenı de yazdım. valla bilmiyorum ki doğrusu ne ?
hsg yı normal doktorun mu cektı canım ? bırazda sen anlatsana nasıl oldu. hem klay kolay dıyoruz hem kaygılanıyoruzCanim ben de oraya gitmek istiyordum şartlar uymadi kontrole gittiğim doktor cekti gayet rahat zaten. ya orda cektir ya da uyutarak cektir 15 dklik islem zaten.
niye yarın kritik ti ?anaaa8403BHC banlanmis yarin en kritik günüydü. tatlim sen ateşini muhakkak olc ff ye gir. merakla bekliyorum
aaaaa yarın test yapacakmıydı ? ama yapmayacagım yazmamıs mıydı ? yarn ki ateşi de var tabi. kafam gttı ya tühhh840BHC mesajın olursa sen ff introsuna yaz biz ordan görürüz inşallah pozitifini görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?