Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yaa enfeksiyonlu başladı benim yeni dönem. Yarın antibiyotik kullanacağım. Şu fitilin adi neydi? Doktorum tavsiye etmisti daha hic kullanmadim. Recetesiz alabiliyoduk onu dimi???
kafana göre antıbıyotık alma faydsı degıl zararı olur ne olur nr olmaz

Gecmisin oyleyse tamam bu bir arti. ama cocuktan sonra ne olduysa oldu diyorsun ya iste bunun uzerine gitmelisin. bu demektir ki cocugunu ya da onunla klgili isleri ev islerini ya da mesleginle ilgili ugdaslari daha fazla dusunmeye ayrintilamaya baslamis olabilirsin. zihnini bunlardan arindirabilirsin. Yas meselesine gelince bilmiyorum 30 dan once ya da sonra misin ama kadin cinselligi 30 dan sonra kendini buluyor ister istemez. tabularin yikilmasi kadinin ztangacligini atmasi. (bir nevi utanma duygusunun olmesiyle birlikte)
Evet yasla birliktd sayida azalma olmasi normal ama daha normal olan ise niteliģin artmis olmasi. bu cok onemli . hani yaşananlar etkiliyor diyorsun ya bunu biz yapiyoruz aslinda. bizim bir ablamiz derdi kadinin ikk vazifesi hayatini yatak odasi kapisindan iceri ve disari diye ikiye ayirmasi ve bu iki dunyayi birbirine karistirmamasi. . bir yerde yasananla ilgili diger yere fafura cikarmamasi.
Yani sorunlar hepimizin var ama soyle baksak hayat degisecek: yatak odasi Allahin biz insanlarin stresini atmasi bi yarim saatligine de olsa dunyadan uzaklasip sıkıntilarini atmasi icin verdigi bir mucize .bir rizik.
Filmlerde genellikle cinsellikle ilgili yanlis algilar olmakla beraber genelde partnerlerin birbirine kizgin, uzgun ya da kavgali ya da suc isledikten sonraki halleri en cilgin ve atesli iletisimleri oldugunu goruruz. ilginc gelir ama bu aslinda cok duz insan mantigina en uygunudur.
Biz kadinlar olayi duygusallastiriyoruz edebiyata vururyoruz. dvin borcu mu var tak kafaya. bebek mi olmuyor tak kafaya. kaynanama bunu dedi..kocam bunu yapmadi. gitti isini batiddi..cart yapti curt yapti vs vs ben bu adamla nasil iletisim kuracam. vs vs diyoruz. sanki bunlara ragmen yatak odasinsa mutlu olsak sapik damgasi yiyecez. ruhsuz bir insan olacaz. halbuki sevmenin bin bir turku vechesi var. cinsellikte bunun bir boyutu. esimiz bize hir yanlis yaptigindan onu sevmekten vazgeciyor muyuz? yemegini hazirlamaktan? esasende cinsellite yemek icmek kavga etmek sevmek uzulmek gibi bir duygu. olaylari cok baglamak dogru ddgil.
Ve aslinda en onemlisi cinselligi istemen arzulamak zorundaiyz bu bir mecburiyet. en cok da kendi iyiligimiz icin. eger arzulamiyorsak bunu problem olarak kabul etmeliyiz . (esimiz arzulamiyorsa onu cozume nasil ikna edebiliriz bunun uzerine dusunmeliyiz)

Cok konustum. cozum olarak sun alistirmalarla baslayabilirsin. inan cok ise yariyor. kac kisi kendini bu sekilde rehabilite etti ve resetledi. isteksizlige care buldu
1) telefona alarm kur ya da belli saatler secil gun icinde en az 5 kez cinsellikle ilgili hayal kur. soyle olsa guzsl okur. aunu seviyorum . sundan hoslaniyorum. sunu yapsa cok heyecanlaniyorum.
2)aklina geldikce aynanin karsina gec ve cinselikle ilgili olumlamalar soyle. ben cinselligi seviyorum. cok mutlz bir iliskim var
3)bir defter yap ve ona yukarida dusundugun hayal rttigin ssyleri ve olumlamalari yaz. muhakkak her gun ama her gun yaz.
4) esinle konusmayi dene.
5)netten cinsel uyarmayi artiracak yiyecekleri arastir. inan ise yariyor.

Cok uzun oldu gakiba kusura bakmayin:)
Veson cum heosini sana soyluyormusum gibi oldu ama oyle degil. paylasmis olayim istedim.

(N

hsg yı normal doktorun mu cektı canım ? bırazda sen anlatsana nasıl oldu. hem klay kolay dıyoruz hem kaygılanıyoruz
Canim son gittigim su inceligi tespit eden doktor cekti. ister burda cektir istersen baska yerde dedi. biz uyutarak cekiyoz dedi. benim de echomar uymadi mecbur orda cektirdim. sabah gittim damar yolundan verdiler ben uyudum. sonra kalktim hic bisey yok. ciktik eve geldik baktim regl 1. gun kadar az kanama. sonra 2 gundur lekelenme. agri falan olmadi. inan korkcak bisey yok. leke seklinde devam ediyor kanama sadece. o da makinadan byuk ihtimalle. hic korkma erteleme.

Reactions: iiz

B BenanAsiye yazızdıkların gibi hiç değil kuzum ya malesef bu çözüm değil

bana da ne oldu bende anlayamadım. tamamen uzaklaştım ve ovu zamanı cok zorlanıyorum ben şu an da ne ılac kullansam ne yapsma dıye düşünmüyorum yumurtlama da nasıl çalışacagım dıye düşünür oldum. önceden de abartılıydı ilişkimiz ikisi arasında uçurum var abzne günde 2 bile oluyordu bebek iin çabaladıkça iyice zorlaştı ve çözmek için aklıma bir şey gelmiyor. içimden gelmiyor artık

hergun bu konuda düşünmek çözümün başlangıcı olabilir çok doğru bak. hiç konuyla alakalı olmayıp bırden bıre yataga gırmek stresse sebep oluyor zorlandıkcada bır daha kı daha zor oluyor

840BHC mesajın olursa sen ff introsuna yaz biz ordan görürüz inşallah pozitifini görürüz
tabı nereden yazacagını biliyorsa ıhtımalen bilmiyor ama tabloya girer test yaptıysada biz göruruz.resım ekle yerı var aslında ordan testini bile ekeyebilir

Harikasın

kuzum iste aslinda yazarken cevabi icinde veriyorsun. 'bebek icin cabaladikca' evet zod. bunu akildam cikarmak zor ama imkansiz degil. 2.yazdigimi okuyabildin mi? zihinsel alistirma yapmak cok onemli. zihni bosaltmak ve pozitif seylerle yeniden doldurmak. zihin hazir oldugunda bedende ona cevao veriyor.
Fizyoloji kayitsiz kalmiyor . en onemlisi bunlar atlatilabilor seyler. zihinde sorunlarla cinselkigi ayirmak. bu da ciddi efor gerektiriyor....
Mesela ben kurtajdan sonra gumlerce hic bisi anlamadim esimle kurdugum iletisimden... 2 ay gdcti belki daha fazla noluyor dedim... zihinsel alistirmalara basladim. inaniyorum ise yariyor.. cok ksiide de gordum

yok ertelemeyecegım de ama ben devlette cektırıcem dısardan cektıreyım dedım hayır dedıler bana amam dedım ben de. yanı uyutma uyusturma yokmus ama zor olacagını sanmıyorum

sen daha gecen hafta cektırdın dogru ya kafamız karıstı bugun . kurtuldun gecmıs olsun

smear cektır sen smear de mantar mı var baska sey mı var belli oluyormus o zama doktor ne yapacagını söyler.bu ay doktor bana ıltıhap var dıye 1 hap verdı ulandım tekrar gıdemedım hala
Valla canim bu ara doktor moktor göresimm yok. Az biraz kendi halime takılmak istiyorum. Gecen aydan bunalmıştım cok. Bu ay nedense bi rahatlık var :)

Reactions: iiz
hergun bu konuda düşünmek çözümün başlangıcı olabilir çok doğru bak. hiç konuyla alakalı olmayıp bırden bıre yataga gırmek stresse sebep oluyor zorlandıkcada bır daha kı daha zor oluyor
Surekli tekrar, hayal kurmak, yazmak, dusunmek. olumlu mesaj iletmek. hepsi cok.knemli.
Erkeklerin olaya genelde kendilerini vermesinin sebebide bu. hayal dunyasinda yasiyorlar:)

Rabbim en ummadığın anda güldürsün yüzünü tüm dertlerin çektiğin sıkıntılar bir bebek sesi ile silinip gitsin inşaallah.

Bizim topikte her konuda fikir danışmak serbest ya bende bişey danışayim kızlar kış gelince malum doğalgaz ısınma ve fatura sorunu sizce bazı petekleri kapalı tutmak gerçekten faturayı azaltır mı.bide en az kaç petek açık olmalı

kısaltma yaptım ben kısaca infertiliteci .. yani şöyle düşn naylon satarlarmış ya eskiden mahallelerdi nayloncu öyle bişi işte

Konu temcid pilavi gibi ortaya ciksin istemedim ama yeni gordum canim yazdiginj
Soyle birsey var elestirdigi sey amh bakilmasi ve oortaa lafi atan da kendiai
Bu grupta hatta kk da kimse amh bakilacak kadar uzun süre bebek beklemesin insaallah

Kizlar bugun sabah uyamdim kalktim ve 3 yada 5 adim ötedeki ısı ölçeri alıp ateşimi hemen ölçtüm, saniye anca geçmiştir. 37.0 çıktı. Göğüslerim cok ağrıyor. Normalde her an adet olmam gerekiyor ancak adetime yakin atesim 36.0 yada 36.2 civarındadir herzaman. Şimdi neden yüksek sizce. Gebelik olabilir mi.

iiz Veson B BenanAsiye bizde de var ayni sıkıntılar hatta yazmistim burda adam benden kaciyor dogru dürüst iliski olmuyor birde serophene klomen falan kullandiginda kuruluk oluyor cok kotu bisey

Eşim en az 3 yeterli diyor evim sıcak oluyor biz başka yakmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…