Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
xpreiaZ canım ben şu glucophage ye başladım 4 gün oluyo bende mide bulantısı yapmadı ama ben düzenli sürekli ilaç kullanamıyorum ya psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum artık ben hastayım psikolojisine giriyorum bugunde biraz sonra içerim diye diye içmedim ilacı zaten folik asit i de epey zamandır boşlamış durumdayım ya bu sıralar gebelik için çaba göstermek içimden hiç geçmiyor içimden bi ses diyor ki ne olacak içme bunları of nasıl alisacam devamli kullanmaya bilmiyorum ya

Eşim en az 3 yeterli diyor evim sıcak oluyor biz başka yakmıyoruz.
Benimde 5 tane yanıyor sadece salonun 2 tane kapalı ama yatak odasını da kapatmak istiyorum boş Odam var orası güzel ısınıyor bazami oraya alacam bu kış yatak Odam çok soğuk oluyo boşuna orda yakmak istemiyoruz kapatmak istiyoruz ama en az kaç olmalı kapatmak sorun olur mu diye sormak istedim

Canim benim rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin sanada :) cifter cifter cumlenize :)

Kuzum sagol dusundugun icin rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah sanada..her nekadar ates olcmesede burada paylasilmisliklar adina girip merak eden arkadaslar var.biz abla kardes gibi olduk dert ortagi olduk..kimse kusura bakmasin :)

100 mesaj daha vardi okuyamadim topige dusen yildirim gecmis herhal..neyse herkese iyi uykular canlarim..

İşte tam da doğru noktaya değindin sorunlarla cinselliği ayırmak bunu erkekler gayet de güzel yapıyor kavga ediyorsun yatağa gelince sanki hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyor kadınlar öyle değil seneler öncesini aklında tutuyor çıkartamıyor.duygusal yaklaşıyor olaya.çok Sağol cnm tavsiyelerin için deneyeceğim

Cnm ovulasyonun üzerinden kaç gün geçti

Ben salonu ve bir boş oda var oraları kapattım

Valla canim bu ara doktor moktor göresimm yok. Az biraz kendi halime takılmak istiyorum. Gecen aydan bunalmıştım cok. Bu ay nedense bi rahatlık var :)
@sumbulkokusu bu arada kafamıza gçre kullandığımız abtibiyotikler yararlı bakterileride öldürdüğünden vajinal mantara sebeb olabiliyomuş mantar olduğumda okumuştum haberiniz olsun kızlar smear de 2 dklık iş muayene esnasında alıveriyolar kolay bişey

Reactions: iiz
cnm biz genelde sadece 1 petek aciyoruz. bizim ev cok güneş aliyot o yuzden aşırı soguk olmaz genelde. hatta gündüzleri bazen dogal gazi kapatiyorum. 5 kademeleri bizim dogalgazin derecesi 2 veya 3 te açıyorum. en fazla 180 geliyor. esimle cok tartistim ben heryer acik olursa, devamli acik olursa daha az geliyormus filan diye, inanma hurafe onlar dedi e baktim dogalgazda uygun geliyor bu sisteme devam ettik. burda diger ailelere 350-400 geliyor onlar her yeri devamli açıyor

kız sen izmirdesin istisnasın

benim de doktorun adı ufuktu "ufuk abiiiii, ufuk abii ne varmış içerde , yaptın mı bişey " dedim doktor güldü sonra konuşuruz dedi gitti sonra da eşim nerde dedim.

Canim benim esim dogalgaz tesisat isi yapiyor. Her odayi acar misiniz onu bilemem ama ac kapat yapmak daha cok faturaya neden olur her zaman. Dogalgaz dosedikleri evlere hep bu oneriyi veriyorlar. Sabit bir isida surekli calissin diyor esim. Ac kapat yapmayin diyor.
Mesela bizim banyoda elektrikli termosifon var o bile kullanmasak da 7/24 aciktir. Ac kapat yapinca fatura artiyor.

zaten genelde devamli acik cnm. bazen gündüzleri cok sicak oluyor o zaman mecbur kapatiyoruz. bilgilendirme icin sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…