- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Benimde 5 tane yanıyor sadece salonun 2 tane kapalı ama yatak odasını da kapatmak istiyorum boş Odam var orası güzel ısınıyor bazami oraya alacam bu kış yatak Odam çok soğuk oluyo boşuna orda yakmak istemiyoruz kapatmak istiyoruz ama en az kaç olmalı kapatmak sorun olur mu diye sormak istedimEşim en az 3 yeterli diyor evim sıcak oluyor biz başka yakmıyoruz.
Canim benim rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin sanada :) cifter cifter cumlenize :)@elmolMelissa81 kizlar baslamis bulantilar allah kolaylik versin. rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin insallah. kizlar gerilmeyin ya yazarak insan yanlis anliyor, anlasiliyor. ates bana gore sabah 1 dklik is ne stres ne baska bisey. bir ay 16sinda bir ay 26sinda bir ay adet beklediğim gun yumurtlama olunca ates olmasa napardim bilmiyorum. onceden regl günümü bilmezdim agrili yasamadigim icin gelse de anlamazdim ama yumurtlamayi tespi ettigimde regli 12. gun bekliyorum. kafam daha rahat. herkes tabiki ozgur burda biz ne dertlerimize ortak olduk. neler gecirdik beraber. biri mutsuzsa hepimiz mutsuzuz. o yuzden arkadasiMIZ kesinlikle umrumuzda. surekli burda olunca anliyor insan
Kuzum sagol dusundugun icin rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah sanada..her nekadar ates olcmesede burada paylasilmisliklar adina girip merak eden arkadaslar var.biz abla kardes gibi olduk dert ortagi olduk..kimse kusura bakmasin :)Kizlar kizlar herkese iyi aksamlar:)))
Ya ben sizleri cok merak ediyorum . cok arada giriyorum insallah bir haber var diye:)
Insallah guzel haberler yakindir.
Veson cum 23.gune kadar sabrettim olcmedim ateşimi:) bugün ölçtüm. herhalde çatlamış:)))
Beklemek ve beklemek:))
Bu ay daha iyiyim sanki. cok dua ettim. olmazsada olmaz farkindayim. Allah veredebilir vermeyedebilir. bir gun verecek en hayirli zamanda buna artik yurekten inaniyorum. son bir ayda 5 kilo kadar verdim. bitkisel kurume devam ediyorum. hamile olmazsam kirk gune tamamlamis olacam. Bu ayin sonuna 3 günlük bir tatil ayarladık. Öģrenci tatili:))
Insallah güler yüzümüz. inşallah
Hepinize cok dua ediyorum. benden haberler bu kadar:)
@sumbulkokusu canım hala gülüyorum sonsuz boşluk:))) aklima geldikce. parmak testinide ovu oncesi ve sonrasinda hep yaptim. ama skarsilastiramiyorum.
LeYLa_21 abla ve @80BHc insallah hamilesinizdir. Rabbim hayirlar versin.
@elmol X xDerinMavix @melissa cim sizede guzel hamilelikler diliyorum. insallah saglikla sihhatle kucaginiza alırsınız.. bir yerde okumustum gebeliklerin belli miktarda bulantiyla gecmesi bebegin sihhatinden sebepmiş:) inşallah kolaylikla gecer.
Ve diger arkadaslar. dpo bekleyenler, ovu bekleyenler. hepimize Allah'tan sabirlar, guzel psikolojiler, pozitif enerjiler:)
Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.
İşte tam da doğru noktaya değindin sorunlarla cinselliği ayırmak bunu erkekler gayet de güzel yapıyor kavga ediyorsun yatağa gelince sanki hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyor kadınlar öyle değil seneler öncesini aklında tutuyor çıkartamıyor.duygusal yaklaşıyor olaya.çok Sağol cnm tavsiyelerin için deneyeceğimkuzum iste aslinda yazarken cevabi icinde veriyorsun. 'bebek icin cabaladikca' evet zod. bunu akildam cikarmak zor ama imkansiz degil. 2.yazdigimi okuyabildin mi? zihinsel alistirma yapmak cok onemli. zihni bosaltmak ve pozitif seylerle yeniden doldurmak. zihin hazir oldugunda bedende ona cevao veriyor.
Fizyoloji kayitsiz kalmiyor . en onemlisi bunlar atlatilabilor seyler. zihinde sorunlarla cinselkigi ayirmak. bu da ciddi efor gerektiriyor....
Mesela ben kurtajdan sonra gumlerce hic bisi anlamadim esimle kurdugum iletisimden... 2 ay gdcti belki daha fazla noluyor dedim... zihinsel alistirmalara basladim. inaniyorum ise yariyor.. cok ksiide de gordum
Cnm ovulasyonun üzerinden kaç gün geçtiKizlar bugun sabah uyamdim kalktim ve 3 yada 5 adim ötedeki ısı ölçeri alıp ateşimi hemen ölçtüm, saniye anca geçmiştir. 37.0 çıktı. Göğüslerim cok ağrıyor. Normalde her an adet olmam gerekiyor ancak adetime yakin atesim 36.0 yada 36.2 civarındadir herzaman. Şimdi neden yüksek sizce. Gebelik olabilir mi.
Hep beraber hayal Dünyasına geçmeye çalışıyoruz@sumbulkokusuVeson @BenanAsiye bizde de var ayni sıkıntılar hatta yazmistim burda adam benden kaciyor dogru dürüst iliski olmuyor birde serophene klomen falan kullandiginda kuruluk oluyor cok kotu bisey
Ben salonu ve bir boş oda var oraları kapattımBenimde 5 tane yanıyor sadece salonun 2 tane kapalı ama yatak odasını da kapatmak istiyorum boş Odam var orası güzel ısınıyor bazami oraya alacam bu kış yatak Odam çok soğuk oluyo boşuna orda yakmak istemiyoruz kapatmak istiyoruz ama en az kaç olmalı kapatmak sorun olur mu diye sormak istedim
@sumbulkokusu bu arada kafamıza gçre kullandığımız abtibiyotikler yararlı bakterileride öldürdüğünden vajinal mantara sebeb olabiliyomuş mantar olduğumda okumuştum haberiniz olsun kızlar smear de 2 dklık iş muayene esnasında alıveriyolar kolay bişeyValla canim bu ara doktor moktor göresimm yok. Az biraz kendi halime takılmak istiyorum. Gecen aydan bunalmıştım cok. Bu ay nedense bi rahatlık var :)
cnm biz genelde sadece 1 petek aciyoruz. bizim ev cok güneş aliyot o yuzden aşırı soguk olmaz genelde. hatta gündüzleri bazen dogal gazi kapatiyorum. 5 kademeleri bizim dogalgazin derecesi 2 veya 3 te açıyorum. en fazla 180 geliyor. esimle cok tartistim ben heryer acik olursa, devamli acik olursa daha az geliyormus filan diye, inanma hurafe onlar dedi e baktim dogalgazda uygun geliyor bu sisteme devam ettik. burda diger ailelere 350-400 geliyor onlar her yeri devamli açıyorBizim topikte her konuda fikir danışmak serbest ya bende bişey danışayim kızlar kış gelince malum doğalgaz ısınma ve fatura sorunu sizce bazı petekleri kapalı tutmak gerçekten faturayı azaltır mı.bide en az kaç petek açık olmalı
amiiin cnm insallahRabbim en ummadığın anda güldürsün yüzünü tüm dertlerin çektiğin sıkıntılar bir bebek sesi ile silinip gitsin inşaallah.
kız sen izmirdesin istisnasıncnm biz genelde sadece 1 petek aciyoruz. bizim ev cok güneş aliyot o yuzden aşırı soguk olmaz genelde. hatta gündüzleri bazen dogal gazi kapatiyorum. 5 kademeleri bizim dogalgazin derecesi 2 veya 3 te açıyorum. en fazla 180 geliyor. esimle cok tartistim ben heryer acik olursa, devamli acik olursa daha az geliyormus filan diye, inanma hurafe onlar dedi e baktim dogalgazda uygun geliyor bu sisteme devam ettik. burda diger ailelere 350-400 geliyor onlar her yeri devamli açıyor
benim de doktorun adı ufuktu "ufuk abiiiii, ufuk abii ne varmış içerde , yaptın mı bişey " dedim doktor güldü sonra konuşuruz dedi gittiValla bilmiyorum ki canim. ama aynen en son kafanda ne varsa onla uyaniyorsun. ben sene hastanede calistim. arkadasim beraber calistigi doktora kufur ederek uyanmıştı. kiz icinde ne var ne yok dökmüştü. Cok calistirmasindan tut nelerneler. en facia buydi benim bildigim.
cnm biz genelde sadece 1 petek aciyoruz. bizim ev cok güneş aliyot o yuzden aşırı soguk olmaz genelde. hatta gündüzleri bazen dogal gazi kapatiyorum. 5 kademeleri bizim dogalgazin derecesi 2 veya 3 te açıyorum. en fazla 180 geliyor. esimle cok tartistim ben heryer acik olursa, devamli acik olursa daha az geliyormus filan diye, inanma hurafe onlar dedi e baktim dogalgazda uygun geliyor bu sisteme devam ettik. burda diger ailelere 350-400 geliyor onlar her yeri devamli açıyor
canim bi dr evim acaip güneş aliyor. ama yazinda cehennem gibi, klimasiz asla durulmazkız sen izmirdesin istisnasın
zaten genelde devamli acik cnm. bazen gündüzleri cok sicak oluyor o zaman mecbur kapatiyoruz. bilgilendirme icin sagolCanim benim esim dogalgaz tesisat isi yapiyor. Her odayi acar misiniz onu bilemem ama ac kapat yapmak daha cok faturaya neden olur her zaman. Dogalgaz dosedikleri evlere hep bu oneriyi veriyorlar. Sabit bir isida surekli calissin diyor esim. Ac kapat yapmayin diyor.
Mesela bizim banyoda elektrikli termosifon var o bile kullanmasak da 7/24 aciktir. Ac kapat yapinca fatura artiyor.
güneş giren eve doktor girmez demişler..ne güzel işte canım ya...canim bi dr evim acaip güneş aliyor. ama yazinda cehennem gibi, klimasiz asla durulmaz
Bizdea iyiz çok şükür cnm 11aylik oldu vallah nezaman büyüdü hiç anlamadimm.Bizler iyiyiz canım seni sormalı nasıl bebis kaç aylık oldu iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?