Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zaten genelde devamli acik cnm. bazen gündüzleri cok sicak oluyor o zaman mecbur kapatiyoruz. bilgilendirme icin sagol

Rica ederim canim gorevim
Bu arada Neslihaann canim esime sordum bazi odalarda petekleri kapatmak faturayi azaltiyormus. Ama soguk hava kapinin altindan gecmesin diye kapi altina bir sey kapatmak lazimmis canim :)

evet bize gelen dogalgazcıda aynı şeyleri söylemişti canım..belli sabit bir ısıda sürekli yansın demişti...

LeYLa_21 abla ateşine yorum yapicam ama korkuyorum. gecen ayda dpo 16da ateşin 36.8 filandi ben dedim bu kesin hamile. ama sonra adet olunca dpo 16daki ateşi 36.5 yapiverdin. eğer bu sefer gercekten 36.8 ise ateşin gayet güzel insallah iyiye işarettir

ahhh be leyla ablacim hayatimin en cok doktora gittigim yillarimdayim ama tabi genelde bebek icin demekki güneşin bi bebege faydasi olmamış
kız eskiler hep öyle derler bilirsin..güneş giren eve doktor girmez diye ama doğru söylüyorsun...sende haklısın ne diyim...inşallah bu son gidişin olur canım...
Aynen ablacim cunku ac kapat yapinca eski isiya getirene kadar daha fazla enerji harcaniyor. Mantiken de oyle olmasi gerekiyor.
aynennnnnn canım...miden düzeldimi?

kız eskiler hep öyle derler bilirsin..güneş giren eve doktor girmez diye ama doğru söylüyorsun...sende haklısın ne diyim...inşallah bu son gidişin olur canım...

aynennnnnn canım...miden düzeldimi?

Evet ablacim sagol cok sukur duzeldi. Esime daha az once mide yanmasini da atlattik bakalim sirada ne var dedim

bu sabahki gerçek canım...geçen ay yarım saat arayla oynama olmuştu...geçen ayki 36,5 doğru bu ayki 36,8 ...iki gündür hafif ağrılarım vardı kasıkta yumurtalık civarında bugün kesildi..inşallah iyiye delalettir..bugün test günü gösteriyor ff...boş çıkar diye korkuyorum...cumayı bekleyecem canım..o zamana kadar gelen giden olmazsa yaparım cuma...dua edin nolur...

en iyisi bencede bekle bi kac gün. artik üzülmeni yipranmani istemem. insallah artik pozitifi görürsün testte. ama en azindan ateşin güzel bu sana moral olsun şu an

Ayy ben de simdi onu diyecektim LeYLa_21 ablaya. 4 gundur atesi 0.1 dereceyle sabit gidiyor. Insallah vardir da aliriz guzel haberi Rabbim hayirlisiyla nasip etsin

Gunaydinnnnn
Veson atesimi girdim kocaman opucukler yolluyorum herkese pek mutluyum her ne kadar adet agrisi ie uyansam da

en iyisi bencede bekle bi kac gün. artik üzülmeni yipranmani istemem. insallah artik pozitifi görürsün testte. ama en azindan ateşin güzel bu sana moral olsun şu an
amin gülüm sağolasın..bende artık sevinmek istiyorum canımcım...yorumun için teşekkür ederim kuzum...
Ayy ben de simdi onu diyecektim LeYLa_21 ablaya. 4 gundur atesi 0.1 dereceyle sabit gidiyor. Insallah vardir da aliriz guzel haberi Rabbim hayirlisiyla nasip etsin
amin gülüm...sağolasın kuzum...inşallah canım inşallah...hayırlısıyla nasip etsin Allahım...

canım bende hiç sevmiyorum ilaç içmeyi hele bu ay günde 7-8 ilaç içtim! ama ara vermeden 6 ay kullanalım bir bakalım faydası olacak mı... ben daha çok düşüklerimin insulin direnci ile ilişkisi var mıdır acaba diye düşündüğümden glifora devam ediyorum ama bu sefer de hamilelik olmuyor

Veson canm ben hangi gün çatladım acaba emin olamadım opk çekilen çizgiyse dpo 9 test yaptım negatif çıktı varsa bişey çıkardı bence ama bir olasılık ateşin sıçrama yaptığı gün ovu olduysa dpo 7 oluyor ben yine karıştım yaa cd22 de yum olduysa ogünde ilişki yok böyle hiç içime sinmiyor ff nin ilişki olmayan güne çizgiyi çekmesine gıcık oluyorum

Bu arada Neslihaann canim esime sordum bazi odalarda petekleri kapatmak faturayi azaltiyormus. Ama soguk hava kapinin altindan gecmesin diye kapi altina bir sey kapatmak lazimmis canim :)
Kapattığım odaların kapılarına Şöyle kapı altı rüzgarlığı almıştım onları koyuyorum çok iyi oluyor bunlar tavsiye ederim.bide benim en büyük sorun uzunca bi koridorum var ve petek yok bende mecbur boş odanın petegide açık birakiyordum koridor soğuk olunca ev ısınamıyor.simdi uzun koridorun solunda mutfak salon yatakodasi var sağda tuvalet banyo boş Odam ve günlük oturduğum oda var solda ki 3 petegi kapatacam yatak odası ve salonu yani. sağ açık kalacak zaten Evimin sağı daha sıcak oluyo sol rüzgarlı bide yatakodasına diğer binanın çatısı denk geliyor kar odanın duvarına yigiliyor yağınca oda soğuk olmasına sebeb oluyor ben 3. Kattayim yan taraf 2 katlı müstakil bi ev

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-06-09-48-06.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 48
Şöyle ince bir ilaç olsa varya o zaman mutlu mutlu içerdim galiba :)

bizim ev kaloriferli doğalgaz gelmedi buraya henüz. geçen sene donmuştuk resmen! ev sahibi ile kızı ile karısı ile tartışa tartışa bir hal olmuştum. kadına soğuk ev donuyoruz niye yakmıyorsunuz dediğimde "yorganın üzerine battaniye atın" diyordu. benden mi bıktılar artık bilmem yazın dış cephe yaptırdılar, şimdi de cayır cayır yanıyor kaloriferler çok şükür. geçen ev sahibi soruyor bu sene nasıl ısınıyor musunuz diye. dedim amca geçen sene ile alakası yok , bu sene memnunuz tabiki. "aynı kömür aynı kazan ne değiştiyse sanki " dedi gitti

Şöyle ince bir ilaç olsa varya o zaman mutlu mutlu içerdim galiba :)
evet dünya kadar ilaç içiyorum ama hiçbiri glifor kadar kocaman değil primolut hele mini mini birşey suya bile gerek yok içerken ama içtikten sonrası fena onun da.. çok fena şiştim davul gibi oldum...

glifor günde tek içtiğimde bende de bulantı yapmamıştı 2 ye geçince bulantı yaptı. olmazsa umre dönüşü 2 ye çıkarırsın canım şimdilik 1 iç sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…