- 5 Mayıs 2013
- 33.908
- 41.579
- 798
zaten genelde devamli acik cnm. bazen gündüzleri cok sicak oluyor o zaman mecbur kapatiyoruz. bilgilendirme icin sagol
evet bize gelen dogalgazcıda aynı şeyleri söylemişti canım..belli sabit bir ısıda sürekli yansın demişti...Canim benim esim dogalgaz tesisat isi yapiyor. Her odayi acar misiniz onu bilemem ama ac kapat yapmak daha cok faturaya neden olur her zaman. Dogalgaz dosedikleri evlere hep bu oneriyi veriyorlar. Sabit bir isida surekli calissin diyor esim. Ac kapat yapmayin diyor.
Mesela bizim banyoda elektrikli termosifon var o bile kullanmasak da 7/24 aciktir. Ac kapat yapinca fatura artiyor.
ahhh be leyla ablacim hayatimin en cok doktora gittigim yillarimdayimgüneş giren eve doktor girmez demişler..ne güzel işte canım ya...
evet bize gelen dogalgazcıda aynı şeyleri söylemişti canım..belli sabit bir ısıda sürekli yansın demişti...
kız eskiler hep öyle derler bilirsin..güneş giren eve doktor girmez diye ama doğru söylüyorsun...sende haklısın ne diyim...inşallah bu son gidişin olur canım...ahhh be leyla ablacim hayatimin en cok doktora gittigim yillarimdayimama tabi genelde bebek icin demekki güneşin bi bebege faydasi olmamış
aynennnnnn canım...miden düzeldimi?Aynen ablacim cunku ac kapat yapinca eski isiya getirene kadar daha fazla enerji harcaniyor. Mantiken de oyle olmasi gerekiyor.
kız eskiler hep öyle derler bilirsin..güneş giren eve doktor girmez diye ama doğru söylüyorsun...sende haklısın ne diyim...inşallah bu son gidişin olur canım...
aynennnnnn canım...miden düzeldimi?
bu sabahki gerçek canım...geçen ay yarım saat arayla oynama olmuştu...geçen ayki 36,5 doğru bu ayki 36,8 ...iki gündür hafif ağrılarım vardı kasıkta yumurtalık civarında bugün kesildi..inşallah iyiye delalettir..bugün test günü gösteriyor ff...boş çıkar diye korkuyorum...cumayı bekleyecem canım..o zamana kadar gelen giden olmazsa yaparım cuma...dua edin nolur...LeYLa_21 abla ateşine yorum yapicam ama korkuyorum. gecen ayda dpo 16da ateşin 36.8 filandi ben dedim bu kesin hamile. ama sonra adet olunca dpo 16daki ateşi 36.5 yapiverdin. eğer bu sefer gercekten 36.8 ise ateşin gayet güzel insallah iyiye işarettir
en iyisi bencede bekle bi kac gün. artik üzülmeni yipranmani istemem. insallah artik pozitifi görürsün testte. ama en azindan ateşin güzel bu sana moral olsun şu anbu sabahki gerçek canım...geçen ay yarım saat arayla oynama olmuştu...geçen ayki 36,5 doğru bu ayki 36,8 ...iki gündür hafif ağrılarım vardı kasıkta yumurtalık civarında bugün kesildi..inşallah iyiye delalettir..bugün test günü gösteriyor ff...boş çıkar diye korkuyorum...cumayı bekleyecem canım..o zamana kadar gelen giden olmazsa yaparım cuma...dua edin nolur...
LeYLa_21 abla ateşine yorum yapicam ama korkuyorum. gecen ayda dpo 16da ateşin 36.8 filandi ben dedim bu kesin hamile. ama sonra adet olunca dpo 16daki ateşi 36.5 yapiverdin. eğer bu sefer gercekten 36.8 ise ateşin gayet güzel insallah iyiye işarettir
amin gülüm sağolasın..bende artık sevinmek istiyorum canımcım...yorumun için teşekkür ederim kuzum...en iyisi bencede bekle bi kac gün. artik üzülmeni yipranmani istemem. insallah artik pozitifi görürsün testte. ama en azindan ateşin güzel bu sana moral olsun şu an
amin gülüm...sağolasın kuzum...inşallah canım inşallah..Ayy ben de simdi onu diyecektimLeYLa_21 ablaya. 4 gundur atesi 0.1 dereceyle sabit gidiyor. Insallah vardir da aliriz guzel haberi Rabbim hayirlisiyla nasip etsin
canım bende hiç sevmiyorum ilaç içmeyi hele bu ay günde 7-8 ilaç içtim! ama ara vermeden 6 ay kullanalım bir bakalım faydası olacak mı... ben daha çok düşüklerimin insulin direnci ile ilişkisi var mıdır acaba diye düşündüğümden glifora devam ediyorum ama bu sefer de hamilelik olmuyorxpreiaZ canım ben şu glucophage ye başladım 4 gün oluyo bende mide bulantısı yapmadı ama ben düzenli sürekli ilaç kullanamıyorum ya psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum artık ben hastayım psikolojisine giriyorum bugunde biraz sonra içerim diye diye içmedim ilacı zaten folik asit i de epey zamandır boşlamış durumdayım ya bu sıralar gebelik için çaba göstermek içimden hiç geçmiyor içimden bi ses diyor ki ne olacak içme bunları of nasıl alisacam devamli kullanmaya bilmiyorum ya
Kapattığım odaların kapılarına Şöyle kapı altı rüzgarlığı almıştım onları koyuyorum çok iyi oluyor bunlar tavsiye ederim.bide benim en büyük sorun uzunca bi koridorum var ve petek yok bende mecbur boş odanın petegide açık birakiyordum koridor soğuk olunca ev ısınamıyor.simdi uzun koridorun solunda mutfak salon yatakodasi var sağda tuvalet banyo boş Odam ve günlük oturduğum oda var solda ki 3 petegi kapatacam yatak odası ve salonu yani. sağ açık kalacak zaten Evimin sağı daha sıcak oluyo sol rüzgarlı bide yatakodasına diğer binanın çatısı denk geliyor kar odanın duvarına yigiliyor yağınca oda soğuk olmasına sebeb oluyor ben 3. Kattayim yan taraf 2 katlı müstakil bi evRica ederim canim gorevim
Bu aradaNeslihaann canim esime sordum bazi odalarda petekleri kapatmak faturayi azaltiyormus. Ama soguk hava kapinin altindan gecmesin diye kapi altina bir sey kapatmak lazimmis canim :)
Şöyle ince bir ilaç olsa varya o zaman mutlu mutlu içerdim galiba :)canım bende hiç sevmiyorum ilaç içmeyi hele bu ay günde 7-8 ilaç içtim! ama ara vermeden 6 ay kullanalım bir bakalım faydası olacak mı... ben daha çok düşüklerimin insulin direnci ile ilişkisi var mıdır acaba diye düşündüğümden glifora devam ediyorum ama bu sefer de hamilelik olmuyor
bizim ev kaloriferli doğalgaz gelmedi buraya henüz. geçen sene donmuştuk resmen! ev sahibi ile kızı ile karısı ile tartışa tartışa bir hal olmuştum. kadına soğuk ev donuyoruz niye yakmıyorsunuz dediğimde "yorganın üzerine battaniye atın" diyordu. benden mi bıktılar artık bilmem yazın dış cephe yaptırdılar, şimdi de cayır cayır yanıyor kaloriferler çok şükür. geçen ev sahibi soruyor bu sene nasıl ısınıyor musunuz diye. dedim amca geçen sene ile alakası yok , bu sene memnunuz tabiki. "aynı kömür aynı kazan ne değiştiyse sanki " dedi gittiRica ederim canim gorevim
Bu aradaNeslihaann canim esime sordum bazi odalarda petekleri kapatmak faturayi azaltiyormus. Ama soguk hava kapinin altindan gecmesin diye kapi altina bir sey kapatmak lazimmis canim :)
evet dünya kadar ilaç içiyorum ama hiçbiri glifor kadar kocaman değilŞöyle ince bir ilaç olsa varya o zaman mutlu mutlu içerdim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?