Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum insuline direnc dusuk yapmaz diye dusunuyorum. bende de var lanet olasi tuylenme kist olusumu yok pcos yok ama insuline direnc var kilo aldim iyice artti bende kullaniyorum glifor yaklasik 1.5 yil oldu
Sende pihtilasma varmiydi

Kuzum insuline direnc dusuk yapmaz diye dusunuyorum. bende de var lanet olasi tuylenme kist olusumu yok pcos yok ama insuline direnc var kilo aldim iyice artti bende kullaniyorum glifor yaklasik 1.5 yil oldu
Sende pihtilasma varmiydi
pıhtılaşma yok canım. son düşüğümde coraspin kullanıyordum zaten yine de düştü.. insulin direnci de düşük nedeni maalesef.. ama benim düşüklerin nedeni o mu bilmiyorum

Umre dönüşü 2 yaparım diye karar verdim bende çok şükür yan etki yapmadı şimdilik ama progesteron içeren haplardan korkuyorum progestan beni mahvetmisdi ömrümde hiç öyle bi ilaç görmedim ben ölecem sanmıştım her akşam canım çıkacak sanıyordum yinede bebek için içmistim inşallah primolut bişey yapmaz bana

Kızlar ben kalp atışlarını gördüm :)) 6+6 ymisiz satla uyumlu gidiyoruz bulantı için dramamine yazdı kızlar metpamidden daha etkiliymis bakalım nolcak
hadi maşallah canım yaa... inş bulantıların da hafifler en kısa sürede. ben de dün midemi üşütmüşüm akşam istifra ede ede bir hal oldum , midem çıkacak sandım. çok kötü gerçekten.

Kızlar ben kalp atışlarını gördüm :)) 6+6 ymisiz satla uyumlu gidiyoruz bulantı için dramamine yazdı kızlar metpamidden daha etkiliymis bakalım nolcak
Maşallah ikinizede canım Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde kucağına aldırsın canım

yapmaz inşallah canım, ben de dayanılmayacak halde değilim ama şiştim işte sadece o da primolut mu estrofemden mi bilmiyorum ama primoluta başlayınca oldu sanki. son 5 günüm artık bitiyor ilaçlar inşallah..

pıhtılaşma yok canım. son düşüğümde coraspin kullanıyordum zaten yine de düştü.. insulin direnci de düşük nedeni maalesef.. ama benim düşüklerin nedeni o mu bilmiyorum
Ben bilmiyordum
Bende hamilelikte gliforu doktora sormadan biraktim benimde ondan mi oldu diye kafam karisti
Ana bana % 60 pihtilasmadan dediler tek faktör heterezigot var bende

8403BHC canim atesin dusmus cok uzuldum insaallah kisa zamanda hhayrli haber aliriz

Ben bilmiyordum
Bende hamilelikte gliforu doktora sormadan biraktim benimde ondan mi oldu diye kafam karisti
Ana bana % 60 pihtilasmadan dediler tek faktör heterezigot var bende
bilmiyorum ki canım... sen yine de hamilelik olduğunda riskli gebelik doktoruna hem gliforu hem pıhtılaşma ile alakalı olanı sorarsın. hangi gen heterozigot senin? benim mthfr c677t heterozigot, pıhtılaşmaya neden olmuyormuş. ama faktör 5 alan heterozigotsa onlar önemli imiş ve pıhtılaşmaya neden oluyormuş

Bu arada şu genetik sonuçları ne çıkmaz biseymis aradım 5 gün önce 1 ay sonra çıkar demiştiniz çıktı mı dedim yok dedi bazen 45 gün sürebilir 15 gün sonra tekrar arayın dedi

Bu arada şu genetik sonuçları ne çıkmaz biseymis aradım 5 gün önce 1 ay sonra çıkar demiştiniz çıktı mı dedim yok dedi bazen 45 gün sürebilir 15 gün sonra tekrar arayın dedi
Benim de çok uzun sürmüştü 45i de geçmişti hatta

Mthfr 1298 a heterezigot benimde

Aç kapat değil de derecesini 3-5 oynasak

elmol kalp atıslarını duymussunuz hayırlı olsun :) mide bulabtısına gelınce 12 haftada azalıyor 14. haftasa rahatlıyorsun az biraz dayan .
LeYLa_21 Ateşin ümit verici inşallah sonu güzel haber verir:)

Sağol canım inşallah geçer dayanicaz napalım ondan gelsin yeter ki dert :) kimse bulantiyla gecirmesin hamileliği inşallah zor ama gerçekten

Ben de sabit isida tüm odalari yakanlardanim. bir yeri kapatınca sanki ordan buz gibi hava geliyor gibi bana. faturalarim da gayet iyi geliyor.

Ay canim benim cok sevindim. masallah size

Rica ederim canim gorevim
Bu arada Neslihaann canim esime sordum bazi odalarda petekleri kapatmak faturayi azaltiyormus. Ama soguk hava kapinin altindan gecmesin diye kapi altina bir sey kapatmak lazimmis canim :)
Peki bir de suyun doğal gazını açık bırakıyoruz ya suyu açmazsak da yazıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…