Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr a be zaman gitmiştin bir de o gün Çoktan çatlamıştı diye Hatırlıyorum.dr yumurta görememişti.dpo9 bile olsa test için erken olabilir.ateşin de bu ay gerçekten istikrarlı ilerliyor inşallah yeşillensin.arkadaşlar çizgiden bir gün önce ilişki olsa daha şyi OLDUĞUNU savunuyor.sanki bana da öyle gibi geliyor.ben de o şekilde hamile kalmıştım

Bir süre kaloriferi evde kalmıştım kazanı yakmasını bilmek gerek ilk kapıcı süperdi çok güzel beceriyordu bu işi içeri cayır cayır yanıyordu bir de yerden ısıtmalı idi süper yani:) kış günü dolaba su koyup içiyorduk o derece

Kızlar ben kalp atışlarını gördüm :)) 6+6 ymisiz satla uyumlu gidiyoruz bulantı için dramamine yazdı kızlar metpamidden daha etkiliymis bakalım nolcak
Ay çok sevindim cnm inşallah böyle devam eder bulantılar da inşallah geçicidir.nasıl zor OLDUĞUNU bilirim

meerhabalaarr direk konuya dalıyorum
9 aydır bebek istiyoruz ve ben pkoluyum..
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalara doğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı. varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım

15 gün ne için yatacaksın canım anlamadım? yumurta takibi için yatmaya gerek yokkii

Dr 'a ateşin yükseldiği gün gitmiştim ama öyle düzgün bakmadı bile 2 saniye baktı yumurta varmı dedim yumurta bol ama folükül yok dedi.yani anlıyacağın ogün biraz salladı gibime geldi yinede dediğin gibi erken olabilir ama regl ağrıları başladı benim hem sabit giden hemde merdiven yapan ateş tablolarım oldu canm hatta bu tabloya benzer olanıda sonu yine

Eklentiler

• IMG_2228.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 45
21 olabilir gibime geldi o zaman Çatladı ise Dr da folüküler görememiş olabilir.inşallah sonu güzel olsun bu hasret bitsin:))

Ay kiz benim de ayni ucuncu kattayim yan taraf 2 katli ve tam yan tarafi bos olan odada yatiyoruz.
Ev sizin mi kiraci misiniz? Eger ev sizinse koridora bi petek koydurun bence cok fazla tutmaz.

Ahahah merkezi sistem dogalgazdan kat kat iyi biliyor musun. O evde dogalgaz olsa bu kadar isinamazdin kesinlikle.

Cnm Kür çok ama kürler genellikle adetin 2. Günü başlanıyor biraz geç kalmışsın bu ay böyle devam et hamile kalmazsam gelecek aya Kür yapabilirsin adaçayı-hayıt , böğürtlen,çörekotu bal tarçın ve SOĞAN kürleri en çok tercih edilen kürler Arasında gelmektedir

kizlar arkadasi ben davet ettim buraya bi el atalim yardimci olalim bol tecrubelerimiz var bu konularda Salliala Veson @sumbulkokusu elmol xpreiaZ LeYLa_21 Elcanki SaskinAnne passionete X xDerinMavix

Ay kiz benim de ayni ucuncu kattayim yan taraf 2 katli ve tam yan tarafi bos olan odada yatiyoruz.
Ev sizin mi kiraci misiniz? Eger ev sizinse koridora bi petek koydurun bence cok fazla tutmaz.
Ev bizim değil kiradayım bu yıl çıkmak için biraz gec kaldım ev bulamadım benim sorunum şu çatının gideri yok su orda birikiyor yazın yatak Odam hep küf kokuyor bazam küf olmaya başladı biran önce çıkmak istiyorum o yüzden bu sene nisan gibi ev bakmaya başlayacaz ev sahibim çok iyi biri mimar kendisi oturuyordu bu evde yan tarafı yalıtım yaptırmış ama yine şu nem rutubet olayı gitmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…