Çizgin gelmiş hadi hayırlı olsun ama hala ateş 36,2 Barajı'na takılmış umarım daha da yükselişe geçerGunaydinnnnn
Veson atesimi girdim kocaman opucukler yolluyorum herkese pek mutluyum her ne kadar adet agrisi ie uyansam da
ohhh masallah artik cok rahat olabilirsin cnmKızlar ben kalp atışlarını gördüm :)) 6+6 ymisiz satla uyumlu gidiyoruz bulantı için dramamine yazdı kızlar metpamidden daha etkiliymis bakalım nolcak
Dr a be zaman gitmiştin bir de o gün Çoktan çatlamıştı diye Hatırlıyorum.dr yumurta görememişti.dpo9 bile olsa test için erken olabilir.ateşin de bu ay gerçekten istikrarlı ilerliyor inşallah yeşillensin.arkadaşlar çizgiden bir gün önce ilişki olsa daha şyi OLDUĞUNU savunuyor.sanki bana da öyle gibi geliyor.ben de o şekilde hamile kalmıştımVeson canm ben hangi gün çatladım acaba emin olamadım opk çekilen çizgiyse dpo 9 test yaptım negatif çıktı varsa bişey çıkardı bence ama bir olasılık ateşin sıçrama yaptığı gün ovu olduysa dpo 7 oluyor ben yine karıştım yaa cd22 de yum olduysa ogünde ilişki yok böyle hiç içime sinmiyor ff nin ilişki olmayan güne çizgiyi çekmesine gıcık oluyorum
COK bulantim var ya cok fenayim doktora gidicem boyle olmayacakÇizgin gelmiş hadi hayırlı olsun ama hala ateş 36,2 Barajı'na takılmış umarım daha da yükselişe geçer
Bir süre kaloriferi evde kalmıştım kazanı yakmasını bilmek gerek ilk kapıcı süperdi çok güzel beceriyordu bu işi içeri cayır cayır yanıyordu bir de yerden ısıtmalı idi süper yani:) kış günü dolaba su koyup içiyorduk o derecebizim ev kaloriferli doğalgaz gelmedi buraya henüz. geçen sene donmuştuk resmen! ev sahibi ile kızı ile karısı ile tartışa tartışa bir hal olmuştum. kadına soğuk ev donuyoruz niye yakmıyorsunuz dediğimde "yorganın üzerine battaniye atın" diyordu. benden mi bıktılar artık bilmem yazın dış cephe yaptırdılar, şimdi de cayır cayır yanıyor kaloriferler çok şükür. geçen ev sahibi soruyor bu sene nasıl ısınıyor musunuz diye. dedim amca geçen sene ile alakası yok , bu sene memnunuz tabiki. "aynı kömür aynı kazan ne değiştiyse sanki " dedi gitti
Ay çok sevindim cnm inşallah böyle devam eder bulantılar da inşallah geçicidir.nasıl zor OLDUĞUNU bilirimKızlar ben kalp atışlarını gördüm :)) 6+6 ymisiz satla uyumlu gidiyoruz bulantı için dramamine yazdı kızlar metpamidden daha etkiliymis bakalım nolcak
Git cnm ihmal etmeCOK bulantim var ya cok fenayim doktora gidicem boyle olmayacak
15 gün ne için yatacaksın canım anlamadım? yumurta takibi için yatmaya gerek yokkiimeerhabalaarrdirek konuya dalıyorum
9 aydır bebek istiyoruz ve ben pkoluyum..
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalaradoğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı.varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım
Dr 'a ateşin yükseldiği gün gitmiştim ama öyle düzgün bakmadı bile 2 saniye baktı yumurta varmı dedim yumurta bol ama folükül yok dedi.yani anlıyacağın ogün biraz salladı gibime geldi yinede dediğin gibi erken olabilir ama regl ağrıları başladıDr a be zaman gitmiştin bir de o gün Çoktan çatlamıştı diye Hatırlıyorum.dr yumurta görememişti.dpo9 bile olsa test için erken olabilir.ateşin de bu ay gerçekten istikrarlı ilerliyor inşallah yeşillensin.arkadaşlar çizgiden bir gün önce ilişki olsa daha şyi OLDUĞUNU savunuyor.sanki bana da öyle gibi geliyor.ben de o şekilde hamile kalmıştım
21 olabilir gibime geldi o zaman Çatladı ise Dr da folüküler görememiş olabilir.inşallah sonu güzel olsun bu hasret bitsin:))Dr 'a ateşin yükseldiği gün gitmiştim ama öyle düzgün bakmadı bile 2 saniye baktı yumurta varmı dedim yumurta bol ama folükül yok dedi.yani anlıyacağın ogün biraz salladı gibime geldi yinede dediğin gibi erken olabilir ama regl ağrıları başladıbenim hem sabit giden hemde merdiven yapan ateş tablolarım oldu canm hatta bu tabloya benzer olanıda sonu yine
Kapattığım odaların kapılarına Şöyle kapı altı rüzgarlığı almıştım onları koyuyorum çok iyi oluyor bunlar tavsiye ederim.bide benim en büyük sorun uzunca bi koridorum var ve petek yok bende mecbur boş odanın petegide açık birakiyordum koridor soğuk olunca ev ısınamıyor.simdi uzun koridorun solunda mutfak salon yatakodasi var sağda tuvalet banyo boş Odam ve günlük oturduğum oda var solda ki 3 petegi kapatacam yatak odası ve salonu yani. sağ açık kalacak zaten Evimin sağı daha sıcak oluyo sol rüzgarlı bide yatakodasına diğer binanın çatısı denk geliyor kar odanın duvarına yigiliyor yağınca oda soğuk olmasına sebeb oluyor ben 3. Kattayim yan taraf 2 katlı müstakil bi ev
bizim ev kaloriferli doğalgaz gelmedi buraya henüz. geçen sene donmuştuk resmen! ev sahibi ile kızı ile karısı ile tartışa tartışa bir hal olmuştum. kadına soğuk ev donuyoruz niye yakmıyorsunuz dediğimde "yorganın üzerine battaniye atın" diyordu. benden mi bıktılar artık bilmem yazın dış cephe yaptırdılar, şimdi de cayır cayır yanıyor kaloriferler çok şükür. geçen ev sahibi soruyor bu sene nasıl ısınıyor musunuz diye. dedim amca geçen sene ile alakası yok , bu sene memnunuz tabiki. "aynı kömür aynı kazan ne değiştiyse sanki " dedi gitti
Aç kapat değil de derecesini 3-5 oynasak
Tabi bir oda soguk olursa diger odalarda da sicagi kiriyor haliyle en iyisini yapiyorsun.Ben de sabit isida tüm odalari yakanlardanim. bir yeri kapatınca sanki ordan buz gibi hava geliyor gibi bana. faturalarim da gayet iyi geliyor.
Ay canim benim cok sevindim. masallah size
Peki bir de suyun doğal gazını açık bırakıyoruz ya suyu açmazsak da yazıyor mu?
Cnm Kür çok ama kürler genellikle adetin 2. Günü başlanıyor biraz geç kalmışsın bu ay böyle devam et hamile kalmazsam gelecek aya Kür yapabilirsin adaçayı-hayıt , böğürtlen,çörekotu bal tarçın ve SOĞAN kürleri en çok tercih edilen kürler Arasında gelmektedirmeerhabalaarrdirek konuya dalıyorum
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalaradoğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı.varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım
kizlar arkadasi ben davet ettim buraya bi el atalim yardimci olalim bol tecrubelerimiz var bu konulardameerhabalaarrdirek konuya dalıyorum
Ev bizim değil kiradayım bu yıl çıkmak için biraz gec kaldım ev bulamadım benim sorunum şu çatının gideri yok su orda birikiyor yazın yatak Odam hep küf kokuyor bazam küf olmaya başladı biran önce çıkmak istiyorum o yüzden bu sene nisan gibi ev bakmaya başlayacaz ev sahibim çok iyi biri mimar kendisi oturuyordu bu evde yan tarafı yalıtım yaptırmış ama yine şu nem rutubet olayı gitmemişAy kiz benim de ayni ucuncu kattayim yan taraf 2 katli ve tam yan tarafi bos olan odada yatiyoruz.
Ev sizin mi kiraci misiniz? Eger ev sizinse koridora bi petek koydurun bence cok fazla tutmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?