Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21 olabilir gibime geldi o zaman Çatladı ise Dr da folüküler görememiş olabilir.inşallah sonu güzel olsun bu hasret bitsin:))
Olabilir şöylede bişey var ama benim testler 21 gün bile silikleşmedi net çizgi vardı tabi pik değildi 22 .ci gün silikleşti biraz amann neyse boşver canm olan oldu bitti bir kaçgün daha umutlanıyım bari sonra kısmette ne varsa o artık yapacak bişey yok sağol canm ilgilendiğin için

Onu bilmiyorum canim esime sorup sana haber ederim :)
Sor cnm ama aslında cevap yazmışsın gibime geldi sonuçta 3- den 5 e getirmek için de enerji sarfedecek o da çok yazacak Dediğin gibi ne peteklerin ayarı ne de kombinin ayarı ile çok oynamamak gerek demekki az da olsa belli ısıda yakmalı sanırım

Ahahah merkezi sistem dogalgazdan kat kat iyi biliyor musun. O evde dogalgaz olsa bu kadar isinamazdin kesinlikle.
sen geçen sene bizim evi görseydin "sokakta yatın daha sıcak olur " derdin emin ol, öyle ki soğuktu atkı bere mont ile evin içinde geziyordum, yün çorap üstü patik üstü panduflar vardı ayağımda yine de titriyordum! alttan kaç kat giydiğimi sayamıyordum , bak hiçbiri abartı değil. kış memleketi zaten burası , aşırı soğuk. ocak ayında 15 gün kaloriferi yakmadılar! yakan adam kolunu kırmış 15 gün sabrettim bir de! sonra gittim yetti artık napıyosunuz niye yanmıyo ocak ayındayız farkında mısınız diye. adam kolunu kırmış da yakacak kimse yokmuş da başka adam yok sanki! bir kişi zaten5-6 apt yi yakıyor. siz bulamıyorsanız ben bulayım adam böyle rezillik mi olur ya, ne eksikse söyleyin halledelim dedim. 1 hafta yaktılar sonra yine aynı

geçen sene için hakkımı helal etmiyorum ben! adam başı 3 ton kömür parası aldılar , 1 tonu bile yanmamıştır geçen sene.. evlendiğimden beri tayinler yüzünden 3 kere taşındım gözüm kesmedi taşınmayı yoksa geçen sene aralık ayında çıkacaktım evden...

tatlim sana glifor tavsiyesi yaptim zaten onun haricinde eczaneden kendin alip kullanabilecegin bi ilac var. inocolic. vitamin takviyesi gibi. icinde hem folik asit var hem de inozitol var inozitol yumurtlamaya yardimci oluyor. kullanan cok var. gidip al hemen basla derim. toz olani alirsan sabah aksam 2şer poşet hap olani alirsan sabah aksam birer tane.

yumurta takibi yapmak istersen bu topigin ilk sayfasını oki orda nasil ates ölçülür yaziyor. Veson da bizlerde bu konuda yardimci oluruz.

bi de internetten ovulasyon testi alabilirsin.

Evet Dediğin gibi o arada olan olmuş 20-22 arası Çalışmada var bize beklemek Düşüyor yine

sadece bir tanesini mi kullanmam gerek yoksa hem vitamin hem folik asit kullanabilir miyim

Ahahah merkezi sistem dogalgazdan kat kat iyi biliyor musun. O evde dogalgaz olsa bu kadar isinamazdin kesinlikle.
bir de canım doğalgaz merkezi sistemli evde de kaldım , kaloriferli lojmanda da kaldım, doğalgaz herkesin kendi evinde olanda da kaldım. merkezi sistem normal şartlarda hepsinden iyi ama bu apt de sıkıntı var işte. adamlar pintilikten ölecekler! merdivenci için her ay para alıyorlar ne merdivenci gördük ne bişey! bir baktım ev sahibinin karısı siliyor merdivenleri. kadın 70 yaşında rahat var. apartman komple onların zaten. 3 kuruş para için yalanlar dolanlar...

ay neyse 6 ayım kaldı zaten gidiyoruz yakında. günaydın iyi akşamlar muhabbeti ile geçiştiriyorum. ama özümde hepsinden nefret ediyorum

Kızı zorla getirmedin umarım

Cnm böğürtlen kürü bu şekilde karamelizeee

SOĞAN kürü de burda anlatılıyor
http://m.sabah.com.tr/saglik/2014/10/22/prof-dr-ibrahim-saracoglunun-sogan-kuru-tarifi

A aichazeyn ateş nasıl bu kadar sabitlemiş senin ya...sonu güzel olur inşallah canım..
@sumbulkokusu ateşin biraz düşmüş sonu iyi olur inşallah canım..
tsefem28 ortalarda yoksun canım..adet bitmiş ..inşallah bu ay güzel olur tatlım...
Veson sen beklemedesin bu ay sanırım canım...sonu güzel olsun inşallah...korunmadan sonra gelecek bebiş inşallah..
Elcanki bu ay inşallah güzel olur senin içinde tatlım...
ShinSeGi senin çizgi çekilmemiş hala..neden?
xpreiaZ canım senin ateş uçmuş ama hala çizgi yok...?

Son düzenleme:

Ay canim benim varya sanki bana bizim evi anlattin. Ayni seyleri yasiyorum.
Bizim catida gider var ama ilkbaharda gider tikanmis fena yagmur yagmisti yukarisi gol olmus sip sip tepemize damladi
Son bir yildir burada kiralar iki katina cikti. Bizim evden cok daha kucuk evler vile iki kati para. Esim bira daha sabredelim diyor o da hakli.

Aynen canim yine de sorucam suyu sorarken.

Ay kiyamam ya sizinki de hepten acaipmis yani ocak ayinda 15 gun buz gibi sogukta oturulur mu. Nadem para almayi biliyorlar insanlarinda magdur etmeyecekler.

senin eski nikin neydi ya unuttum kuzum?

Adaçayı hayıt kürü ise sabah bir fincan adaçayı kaynar suda bir tutam 3-5 dk beklet iç akşam kaynar suda bir tatlı kaşığı hayıt 15 dk beklet iç adet2-12 arası

Bal çörekotu tarçın ı ben şöyle yapıyorum bir tatlı kaşığı Bâlâ bir çay kaşığı çörekotu bir miktar da tarçın seri dişlerin Arasında çörekotunu iyice ez sabahları aç karna sadece çörek otu yiyen arkadaşlar yada akşamları yoğurda kayıp yiyenler de var bu adet2-12 arası Yapılıyor karamelizeee

Evet ben bu ay da korunuyorum.benim de şu kaşıntı ara ara geliyor deli oluyorum travaz.. Kremi sürünce rahatlıyorum var bir sorun ben de mi Dr a gitsem
bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…