benim ovulasyondan önceki atesler sinuzitten ötürü yuksekti o yuzden discart ettim. yum catladiktan sonrada ates cok aşırı yukselmedi ondan cizgi cekmedi.A aichazeyn ateş nasıl bu kadar sabitlemiş senin ya...sonu güzel olur inşallah canım..
iiz ateşin biraz düşmüş sonu iyi olur inşallah canım..
@tsefem28 ortalarda yoksun canım..adet bitmiş ..inşallah bu ay güzel olur tatlım...
Veson sen beklemedesin bu ay sanırım canım...sonu güzel olsun inşallah...korunmadan sonra gelecek bebiş inşallah..
@Elcanki bu ay inşallah güzel olur senin içinde tatlım...
ShinSeGi senin çizgi çekilmemiş hala..neden?
@Cok da Seyapmamak Lazim canım senin ateş uçmuş ama hala çizgi yok...?
bizde de kiralar çok pahalı burda 800 e oturuyoruz bu ay kira arttırma ayı geldi bakalım kaç yapacak.bende o yüzden ev bulamadım küçücük evler 1100 1200 den kiralar yatak Odam sigmiyo üstelik o evlere dolap başka odada duracak öyle bi eve o kadar kira çok fazla inşallah bu sene bulurum istediğim gibi bi yerAy canim benim varya sanki bana bizim evi anlattin. Ayni seyleri yasiyorum.
Bizim catida gider var ama ilkbaharda gider tikanmis fena yagmur yagmisti yukarisi gol olmus sip sip tepemize damladi
Son bir yildir burada kiralar iki katina cikti. Bizim evden cok daha kucuk evler vile iki kati para. Esim bira daha sabredelim diyor o da hakli.
Aynen canim yine de sorucam suyu sorarken.
Ay kiyamam ya sizinki de hepten acaipmis yani ocak ayinda 15 gun buz gibi sogukta oturulur mu. Nadem para almayi biliyorlar insanlarinda magdur etmeyecekler.
Hayalci almina ne yapacaksın ben geçen gün etiketlerken onu yazmışım tekrar düzeltme yaptın:) ben hiç unutamadım :)
o nik güzeldi ya...diğeri etiketlenmiyor...
Adaçayı hayıt kürü ise sabah bir fincan adaçayı kaynar suda bir tutam 3-5 dk beklet iç akşam kaynar suda bir tatlı kaşığı hayıt 15 dk beklet iç adet2-12 arası
Bal çörekotu tarçın ı ben şöyle yapıyorum bir tatlı kaşığı Bâlâ bir çay kaşığı çörekotu bir miktar da tarçın seri dişlerin Arasında çörekotunu iyice ez sabahları aç karna sadece çörek otu yiyen arkadaşlar yada akşamları yoğurda kayıp yiyenler de var bu adet2-12 arası Yapılıyorkaramelizeee
hepimiz geçtik bu yollardan umarım arkadaş çok bilgilenmeden hamile kalırVeson iyilik melegimiz iş başında
Daha bebekler ortada bile yok isimlerini hazırladıkkizim olsaydi o ara adini almina koymayi düşünüyordum. ama nick olarak kullaninca sıkıldım o isimden azcik zaman gecsin sizin icin yine "hayalci"li bi nick yaparim. bu arada kizima hala bi isim bulamadim, tabi hamile kalamayinca isim düşünmez oldum
Aynen ya ne kadar bilgisizdim korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım nerden bileyim hemen hamile kalınabiliyor testten de anlamıyorum silik çizgi de pozitif mi oluyo diye bilmiyorum o zamanlarhepimiz geçtik bu yollardan umarım arkadaş çok bilgilenmeden hamile kalır
ne zaman böyle yazsamNeslihaann ın ilk mesajı aklıma geliyor pozitif testi yollamış kk ya hamile miyim diye sormuş altına da
İnşallah canm umarım son ateş ölçtüğümüz ay olsun hepimizinA aichazeyn ateş nasıl bu kadar sabitlemiş senin ya...sonu güzel olur inşallah canım..
iiz ateşin biraz düşmüş sonu iyi olur inşallah canım..
@tsefem28 ortalarda yoksun canım..adet bitmiş ..inşallah bu ay güzel olur tatlım...
Veson sen beklemedesin bu ay sanırım canım...sonu güzel olsun inşallah...korunmadan sonra gelecek bebiş inşallah..
@Elcanki bu ay inşallah güzel olur senin içinde tatlım...
ShinSeGi senin çizgi çekilmemiş hala..neden?
@Cok da Seyapmamak Lazim canım senin ateş uçmuş ama hala çizgi yok...?
teşekkürler bu ay geçti o zaman inşalah bi daha ki ayaAdaçayı hayıt kürü ise sabah bir fincan adaçayı kaynar suda bir tutam 3-5 dk beklet iç akşam kaynar suda bir tatlı kaşığı hayıt 15 dk beklet iç adet2-12 arası
Bal çörekotu tarçın ı ben şöyle yapıyorum bir tatlı kaşığı Bâlâ bir çay kaşığı çörekotu bir miktar da tarçın seri dişlerin Arasında çörekotunu iyice ez sabahları aç karna sadece çörek otu yiyen arkadaşlar yada akşamları yoğurda kayıp yiyenler de var bu adet2-12 arası Yapılıyorkaramelizeee
kizlar arkadasi ben davet ettim buraya bi el atalim yardimci olalim bol tecrubelerimiz var bu konularda@Salliala Veson iiz @elmol @Cok da Seyapmamak Lazim LeYLa_21 @Elcanki SaskinAnne @passionete X xDerinMavix
bizde de erkek ismi hazir kiz ismi sürekli degisiyor vakit gectikce. insallah isimlerimizi yakinfa koyarızDaha bebekler ortada bile yok isimlerini hazırladıkbende aynıyım isimler hazır eşime değişelim mi hep sonu kötü bitti bu isimlerin diyorum öyle benimsemiş ki isimleri Hayır diyo yani isimleri ben buldum ama eşim daha çok sahiplenmis durumda
Bende zeynep koyacağım inşaallahkizim olsaydi o ara adini almina koymayi düşünüyordum. ama nick olarak kullaninca sıkıldım o isimden azcik zaman gecsin sizin icin yine "hayalci"li bi nick yaparim. bu arada kizima hala bi isim bulamadim, tabi hamile kalamayinca isim düşünmez oldum
bizde de kiralar çok pahalı burda 800 e oturuyoruz bu ay kira arttırma ayı geldi bakalım kaç yapacak.bende o yüzden ev bulamadım küçücük evler 1100 1200 den kiralar yatak Odam sigmiyo üstelik o evlere dolap başka odada duracak öyle bi eve o kadar kira çok fazla inşallah bu sene bulurum istediğim gibi bi yer
kizlar arkadasi ben davet ettim buraya bi el atalim yardimci olalim bol tecrubelerimiz var bu konularda@Salliala Veson iiz @elmol @Cok da Seyapmamak Lazim LeYLa_21 @Elcanki SaskinAnne @passionete X xDerinMavix
bat krizine girmişsinVeson nnnnnnnnn cankm yaaaa yumurtkanayida.kafya takmadan.an gecirmeyi.basardim ama su adet.oncesi 3-4. gun bunu.nasil asacam.bilmiyommmmmm. bu kisim en.zoru sanirim. hic bisi yapasim gelmiyor. hep uyumak.istiyorum ama onuda yapamiyorum
bir seylere sarsam.gececek farkindayii ama olmuyor iste
krize.girdim.vallaaaaa. test gunu muamma:) gecen. 30.gun oldum. ama ondn. onceki 3 ay 28.gun. kurtajdan beridr.ya 30 da ya 28 de oluyom. 28 ise cumartesi 30 ise.pazartesi bat. zaten. cuma gunu test alip yapayim diyom.aslinda.su.sabirsiz.kafam.beklese pazartesi gunu normal.doktora kan.vermeye gidecem. tam o.gune randevu verdiler:) normmal doktora.gittim boyle.bole.anlattim. kadin.kendisde o.surecleri yasamis kanla.bakilacak.her.degerime bakacak:)))bat krizine girmişsintest günü ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?