Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim ovulasyondan önceki atesler sinuzitten ötürü yuksekti o yuzden discart ettim. yum catladiktan sonrada ates cok aşırı yukselmedi ondan cizgi cekmedi.

bizde de kiralar çok pahalı burda 800 e oturuyoruz bu ay kira arttırma ayı geldi bakalım kaç yapacak.bende o yüzden ev bulamadım küçücük evler 1100 1200 den kiralar yatak Odam sigmiyo üstelik o evlere dolap başka odada duracak öyle bi eve o kadar kira çok fazla inşallah bu sene bulurum istediğim gibi bi yer

Hayalci almina ne yapacaksın ben geçen gün etiketlerken onu yazmışım tekrar düzeltme yaptın:) ben hiç unutamadım :)
o nik güzeldi ya...diğeri etiketlenmiyor...
kizim olsaydi o ara adini almina koymayi düşünüyordum. ama nick olarak kullaninca sıkıldım o isimden azcik zaman gecsin sizin icin yine "hayalci"li bi nick yaparim. bu arada kizima hala bi isim bulamadim, tabi hamile kalamayinca isim düşünmez oldum

Veson iyilik melegimiz iş başında

Daha bebekler ortada bile yok isimlerini hazırladık bende aynıyım isimler hazır eşime değişelim mi hep sonu kötü bitti bu isimlerin diyorum öyle benimsemiş ki isimleri Hayır diyo yani isimleri ben buldum ama eşim daha çok sahiplenmis durumda

hepimiz geçtik bu yollardan umarım arkadaş çok bilgilenmeden hamile kalır

ne zaman böyle yazsam Neslihaann ın ilk mesajı aklıma geliyor pozitif testi yollamış kk ya hamile miyim diye sormuş altına da
Aynen ya ne kadar bilgisizdim korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım nerden bileyim hemen hamile kalınabiliyor testten de anlamıyorum silik çizgi de pozitif mi oluyo diye bilmiyorum o zamanlar

İnşallah canm umarım son ateş ölçtüğümüz ay olsun hepimizin ateşin böyle sabitlenmesini bende anlam veremedim döngümün başıda öyle çünkü derce bozuk dedik ama değilmiş görüldüğü gibi bu ay böyle bünyem sanırım.leylacım söyleyecem diyorum vazgeçiyorum sabah tablolara bakıyorum senin bu sabrına hayranım valla bir test yap kurtar bizi bu meraktan

teşekkürler bu ay geçti o zaman inşalah bi daha ki aya

karamelizeee yumurta geliştirici ilaçlar için erken zaten daha 9 ay olmuş ben 2 yıla yakındı başladığımda
En iyisi bal tarcin corekotu
Incı kuru yapma sakin aman benim başım neler geldi ondan
Agnucaston diye bir hap var onu tavsiye ederim

bizde de erkek ismi hazir kiz ismi sürekli degisiyor vakit gectikce. insallah isimlerimizi yakinfa koyarız

Bende zeynep koyacağım inşaallah
Bahar ile başladık hamileyken yusra olsun dedim kurtaj olduğum hafta zeynep adını gördüm rüyamda ve dahası bir sabah z şeklinde leke vardı uyandığında elimde
Şimdi zeynep Nazlı diyoruz oğlan olursa Muhammet koyacağım ama yanına bir işim bulamadım henüz
Ama kızım olacak biliyorum ben

Hamile k aldığımda da ilk elimi karnıma koydum hoşgeldin kızım dedim gerçektende kız mis yavru kusum

LeYLa_21 e yorum yapmaya korkuyor insan tabloları hep hamile tablosu gibi ilerliyor sonra patıdanak ateş düşüyor dpo ünleri de hep uzuyor.leyla ne zaman test yapacaksın bak eşinle otur istişareni yap hangi gün yapacaksın kesin söyle sonra gelip de yok eşim izin vermiyor vazgeçtim bugün test yapmaktan diyip bizi çatlatma

Ay inşallah canım kiralar cep yakıyor vallahi burada da.

karamelizeee hoşgeldın canım. pko konusunu kızlar bilir hıcbır fıkrım yok. kafan cok karısık bu halde hıcbı sey yapmazsın zaten. yaşın küçükse acelende yoksa kendı halıne bırakabılırsın bır sure . önce pkonun tedavısıne bak bence

kürlerede başlayacaksan sogandan başlamanı tavsıye dereım ama ilk basta yapman gereken sey. hormon tahlıllerın yaptırman . degerlerını bır gör bakalım. ona gör bır yol çizersin

Veson nnnnnnnnn cankm yaaaa yumurtkanayida.kafya takmadan.an gecirmeyi.basardim ama su adet.oncesi 3-4. gun bunu.nasil asacam.bilmiyommmmmm. bu kisim en.zoru sanirim. hic bisi yapasim gelmiyor. hep uyumak.istiyorum ama onuda yapamiyorum
bir seylere sarsam.gececek farkindayii ama olmuyor iste

bat krizine girmişsintest günü ne zaman

bat krizine girmişsintest günü ne zaman
krize.girdim.vallaaaaa. test gunu muamma:) gecen. 30.gun oldum. ama ondn. onceki 3 ay 28.gun. kurtajdan beridr.ya 30 da ya 28 de oluyom. 28 ise cumartesi 30 ise.pazartesi bat. zaten. cuma gunu test alip yapayim diyom.aslinda.su.sabirsiz.kafam.beklese pazartesi gunu normal.doktora kan.vermeye gidecem. tam o.gune randevu verdiler:) normmal doktora.gittim boyle.bole.anlattim. kadin.kendisde o.surecleri yasamis kanla.bakilacak.her.degerime bakacak:))) Veson yaaaaa nasil.gececek.bu.gunler.nasil ?dun.gee atesimi.olctum 36.6 cikti . ama stres oldugumi.farkettim.cumartesi.olcecem yeniden. Veson canim yaaa parmak testi.yaptim sanki bos gibi ama emin degilim. bat kri dimi.bunun adi!??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…