Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bisey soyleyecegim gulmek serbest
Benim gecen hafta pozitif cikan testimde yumurtam catladi atesim cok sonra yyükseldi aslinda ven hamileyim kasik agrilarim ve bulantim ondan hahahahh

Haydi hayirli olsun kafayi tirlattim sonunda

Bisey soyleyecegim gulmek serbest
Benim gecen hafta pozitif cikan testimde yumurtam catladi atesim cok sonra yyükseldi aslinda ven hamileyim kasik agrilarim ve bulantim ondan hahahahh

Haydi hayirli olsun kafayi tirlattim sonunda
ateşin 34.7lere kadar düşmese olabilir derdim. ahhh keşke kuzum keşke tirlatma kafayi 3-5 ay takil. kafani dinle gez toz eglen sonra birlikte 3. tüp bebegi deneriz olmadi ben simdi misafir listesi yapcam 3. denemeden önce evime herkesi bi cagirayim sırayla

Cnm aynen bat krizi:) sakin ol herşey olacağına varır.rabbim Herşeyin hayırlısını versin inşallah pozitif test fotoları ile gelirsin Kafanı Dağıtmaya çalış film izle temizlik yap arkadaşlarla takıl falan unutmaya çalış bak az kalmış cumaya ne kaldı ki şurda

O yerlesme dususuydu hahahhhh saka bir yana oyle olacak gibi ya ama havalar ısınsın oyle artik benim doktor bana 2 saat uzakta yumurta olcumune gidip gelmek hele ki bu havada zulum gibi

O yerlesme dususuydu hahahhhh saka bir yana oyle olacak gibi ya ama havalar ısınsın oyle artik benim doktor bana 2 saat uzakta yumurta olcumune gidip gelmek hele ki bu havada zulum gibi
Aradaki 4 günlük kanama ne peki o da Yerleşme kanamau mı?

yerlesme düşüşu ise iyi yerlesmis yani cnm mide bulantin usutmeden filan da olabilir. ayaklarini sicak tut, ihlamur filan ic
aynen cnm bende nisana kadar hic bi doktora baslamayi düşünmüyorum. bi tek endokrine gidicem bi ara tiroid icin

bana çizgi çekmez canım progesteron kullanırken yükselen ateşi ovulasyon olarak kabul etmiyor ff. bu ay tek isteğim ilaçlarımın bitmesi benim de zaten. estrofem bitti çok şükür primoluta devam ediyorum. 11 inde o da bitecek 15 gibi adet bekliyorum ben de.. ovulasyon hissetmedim de canım hiç ama tabi inşallah bir süpriz olur bu kadar hormona rağmen yumurtlamış ve döllenmiş olur da adet olmam sağlıklı bir gebelik olur inşallah..

Biz cok iyi yerlesiriz anasina cekmis =)))
Ya gecen ayaklarimi usuttum ince ayakkabi ile gitmistim anneme ordada kar atistirdi ayak islandi ondan midem bulaniyor
Ama cok kötü oldum 4 gundur hic bisey yiyemiyorum hayir o degilde zayiflayacagim kocam begenmeyecek

Ay çok sevindim cnm inşallah böyle devam eder bulantılar da inşallah geçicidir.nasıl zor OLDUĞUNU bilirim
Inşallah canım sen de yaşamışsın o bulantı baş dönmesi sürekli araba tutmuş gibi nereye baksan napsan olmuyo inşallah geçer en kısa zamanda

elmol canim ya bir sey soracam.sen.sanki idrarinla bir test mi.ne yapmistin? o nasildi?
Canım akşamdan test yaptığım idrar kabında kalmıştı ertesi gün idrarin üstü yoğun jöle gibi olmuştu önceki hamileligimde sonra bunda da kendim denedim benzer olunca suphelenip test yapmıştım yine

sagolasin canim. bende bir bardaga yaptim idrari koydum kenara:) Nerler deniyoruz bazen sasiriyorum kendime:) kk da konu varmis yeni buldum ona bakiyorum. insallah bende de olusur o jöle

ayrica canim kalp atislarini görmüssün masallahm darisi bizlere inallah. saglikla kucagina alirsin insallah

sagolasin canim. bende bir bardaga yaptim idrari koydum kenara:) Nerler deniyoruz bazen sasiriyorum kendime:) kk da konu varmis yeni buldum ona bakiyorum. insallah bende de olusur o jöle
Ben tesadüfen kesfetmistim sonra arastirinca konu bile varmış burda bununla ilgili

Inşallah canım sen de yaşamışsın o bulantı baş dönmesi sürekli araba tutmuş gibi nereye baksan napsan olmuyo inşallah geçer en kısa zamanda
Hem de nasıl benimki 5. Aya kadar devam etti umarım seninki o kadar sürmez o haplar ben de hiç bir işe yaramadı sürekli yatıyordum su içsem çıkartıyorum falan.çok kötü olursan arada serum takdır cnm vücut susuz kalmasın

Doktorum da öyle dedi ilaca rağmen iyi değilim dersen hemen serum takalım gel dedi annemin de böyleymiş dört beş aya kadar hep hayırlısı artık benim en çok iş kafama takılıyor bi hafta rapor alsam öbür hafta napıcam yıllık izinden kullanmak istemiyorum zaten o da bu yıldan kalmadı ocaktan sonra ancak

Evet iş sıkıntı ben iş yerinde ruh gibiydim çok ilginçtir iş yerinde yemekhanenin kötü yemeklerini az da olsa yiyebiliyordum ev de hiç yiyemiyordum zaten mutfağa giremiyorsun Allah yardımcın olsun evde Bakanın var mı

Kardeşim gelecek bu hafta inşallah şimdilik eşim elinden geldiğince ışte karşı kanepeden bakıyo :) bir iki bişey hazırlıyor önüme sağolsun bide yiyebilsem kirt kirt çubuk kraker yiyorum sabredicem başka çıkarı yok gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…