Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde azcik midem bulansada azcik kilo versem töbe yarebbim

LeYLa_21 abla ya valla sabrina hayranim. atesine masaalla masallahh. sonu.bebis olsun.insallah.
aminnnnnnnn gülüm inşallah...
sabrın sonu selamet olsun inşallah gülüm...

kız tuğbişim ya işyerinde sesli kahkaha attım valla yazdığını okuyunca.... cuma mübarek gün...cuma yada cumartesi yaparım inşallah...gelen giden olmaz ise...hayırlısı Yüce Mevlamdan...iki akşamdır kasık ağrım vardı o yüzden pek umutlanmamıştım ama ateş bugün yüksek çıkınca içim kıpırdadı sanki...inşallah yine oyun etmet bu ateş bana canımcım...
amin canım inşallah...hepimiz mutlu olalım güzel haberler alıp verelim birbirimize inşallah canımcım...

Kemal Sunal işine dönmesin Salı sallanır Çarşamba çarşafa dolanır Perşembe perişanlıktır cuma mübarek gün Cumartesi pazar tatil derken bizi oyalamayasın

Kemal Sunal işine dönmesin Salı sallanır Çarşamba çarşafa dolanır Perşembe perişanlıktır cuma mübarek gün Cumartesi pazar tatil derken bizi oyalamayasın
Kız sen böyle yazınca valla ben heyecanlanıyorum heee tuğbişim...inşallah pozitifi görmek nasip olur kuzum...cuma yada cumartesi söz yapacam ozamana dek bişey olmazsa tabiki...

ShinSeGi Veson @Cok da Seyapmamak Lazim passionete iiz kizlar fikir almam lazim
Simdi benim adet agrilari basladi dun progesteron bitti en gec yarina olurum
Soyle bir sorun var benim yumurtlamadan once progesteron yukleniyor sonra yine cocugun yerlesecek vakti olmadan adet kanamasi basliyor
Acaba diyorum ki onumuzdeki regl donemi zaten serophene icecegim muhtemelen en gec 15. gun ovulasyon olur da oldu ki gecikirse ates yukselince mi icsem ilaci ben?

Hangi ilacı cnm? Seropene mi o ilacı hiç kullanmadım ben

ben 1 kere kullandım o da alttan ve ovudan sonra başladım

Yok progestan i
Normalde 16. gun basla dedi doktor ama ovulasyon gecikti
Isin kotu tarafi esim bu ay uzulecek ya garibim kendiliginden olacak bence dedi dun
canım ya senin niki etiketlemeyi unutmuşum..çizgini çekmiş ff hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah...

iiz dün öğlen ateşim 37,0 idi bugün öğlen ölçtüm işe gelmeden 37,1 çıktı..yarın sabahki ateşi belirlermi sence canım?sen bu işten iyi anlıyorsun yorum plssssssssssssss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…