Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iiz dün öğlen ateşim 37,0 idi bugün öğlen ölçtüm işe gelmeden 37,1 çıktı..yarın sabahki ateşi belirlermi sence canım?sen bu işten iyi anlıyorsun yorum plssssssssssssss...
bugun hala düşmemiş onu belirler bu kesin. gece uyumadan bak düşme başlamış mı diye ama leylacım snein sabah düşüyor gecen sefer gece ateşlerine bakmıştık ya . bence 2 güne düüş olmazsa umutlanabilirsin

5 ay sonra diyorsanız ben de katılırım size. o zamana gitmiş olurum burdan herhalde, inşallah, hayırlısıyla, amin

canım ya senin niki etiketlemeyi unutmuşum..çizgini çekmiş ff hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah...
Sagol canim ama adet geliyor yine benim son birkac ay erken adet oluyorum malesef
Ama Rabbim Ol demistir belki ben adet beklerim hamile olurum belli de olmaz
Umudu kesmeden bekliyoruz bakalim
Insaallah hepimizin olur

2 gün mü?ne ettin kuzum sen öyle...bugün zaten dpo16 ..ff bugünü test günü gösteriyor dünü bat gösteriyordu...çatladığı gündende eminiz..inşallah 9 ay düşmesin gelsin kuzucuğumun kardeşi

Sagol canim ama adet geliyor yine benim son birkac ay erken adet oluyorum malesef
Ama Rabbim Ol demistir belki ben adet beklerim hamile olurum belli de olmaz
Umudu kesmeden bekliyoruz bakalim
Insaallah hepimizin olur
amin gülüm inşallah..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kaderimize yazsın inşallah...

bu arada ben de haftaya ve sonraki haftaya izin aldım 2016 nın son izinleri, yanmasın bari dedim. ben de artık alayım arkadaşları pasta börek listeleri hazırlamam lazım yavaştan. çarşamba yada perşembe bir ekip alırım, ev temizken cuma da bir ekip alırım diyorum. pastaların da pişmeden dolapta bekleyecek olanından fazla yaparım cuma için direk fırına verme ve pişirme kısmı kalır. muska böreği, profiterolun topları, fellah köftesi buzlukta bekletmeyi planladıklarımdan. buzlukta 1 gün bekleyebilecek aklınıza gelen şeyler var mı sizin?

Inşallah canım sen de yaşamışsın o bulantı baş dönmesi sürekli araba tutmuş gibi nereye baksan napsan olmuyo inşallah geçer en kısa zamanda
benim kalp atışı bile yokken öyleydi.. nefes almaktan bile tiksiniyordum. mutfağa adım atamıyordum zaten, bir kere girdim burnuma mandal takıp tost yaptım ama koktu onu da yiyemedim eşimin kokusu bile istifra nedeni idi.. lavaboya yetişemiyordum inşallah geçer en kısa sürede canım

Herşey kokuyor çamaşır asıyorum deterjan kokusu mafetti şampuan kokusu bile ogurtuyo bu ne hassasiyet valla çok zor inşallah geçer kızlar Allah size hiç anlamadan sağlıkla geçecek gebelikler versin

Ben bilmiyorum canim sizin dogu görevi mi var?
evet eşimin doğu görevi. işin kötüsü evlenmeden ben kendi doğu görevimi yapmıştım , benimki bitti bittiği hafta düğün oldu hoooppp geldim eşimin doğu görevine. 5 sene oldu çalışmaya başlayalı doğudan kurtulamadık ben de eşim de doğuluyuz zaten aslında sorun doğuda olmamız değil de imkanlar çok kısıtlı işte, iklim sert, kar kış ulaşıma engel, şehir küçük...

Kızlar ben kalp atışlarını gördüm :)) 6+6 ymisiz satla uyumlu gidiyoruz bulantı için dramamine yazdı kızlar metpamidden daha etkiliymis bakalım nolcak
Hamilemisin cnm hayirli olsun allah kucana almayi nasip etsin migdenmi bulanıyor

Herşey kokuyor çamaşır asıyorum deterjan kokusu mafetti şampuan kokusu bile ogurtuyo bu ne hassasiyet valla çok zor inşallah geçer kızlar Allah size hiç anlamadan sağlıkla geçecek gebelikler versin
Merhaba elmol bulantilarin kaçıncı haftada başladı?

Cnm benim 6 haftaliken basladi bulantilar 9 ay bulandı 9 ay kusdum ne sor oldugunu bilyiorum hayatin maf oluyor hic birsey yiyemiyorsun kav kez hastanelik oldum inşallah senin hemen gecer inşallah cnm

Hamilemisin cnm hayirli olsun allah kucana almayi nasip etsin migdenmi bulanıyor
Evet canım çok şükür ama beni kusmalar mafetti çok erken başladı 6+6 şuan ama bi haftadır nerdeyse var

Cnm benim 6 haftaliken basladi bulantilar 9 ay bulandı 9 ay kusdum ne sor oldugunu bilyiorum hayatin maf oluyor hic birsey yiyemiyorsun kav kez hastanelik oldum inşallah senin hemen gecer inşallah cnm
Ay canım Allah yardım etmiş sana 9 ay nasıl geçer böyle hiç azalma rahatlama olmadı mi canım ?

İnsAllah poncik ablacim insaallah.. cumlemizle beraberr.. senin durum noldu bakamadm simdi bakicammm?? Test fln yaptin mi

Ben bu ay ne kdr doğru olduğunu vücudumda gördüm..36.8 dm inmeyen ateşim.adet günü 36.2 ye çakılı geldi ..şok oldum ..en garanti yöntem bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…