Canim ilk once pko ne durumda?? Duzenli adet gorenlerden misin :)) insAllah kure fln gerek kalmaz bugunlerini değerlendir.. ates takibine basla bence en azindan yumurtlama gununu sabitlersin bu ay içinde:))meerhabalaarrdirek konuya dalıyorum
9 aydır bebek istiyoruz ve ben pkoluyum..
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalaradoğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı.varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım
karamelizeee hoşgeldın canım. pko konusunu kızlar bilir hıcbır fıkrım yok. kafan cok karısık bu halde hıcbı sey yapmazsın zaten. yaşın küçükse acelende yoksa kendı halıne bırakabılırsın bır sure . önce pkonun tedavısıne bak bence
kürlerede başlayacaksan sogandan başlamanı tavsıye dereım ama ilk basta yapman gereken sey. hormon tahlıllerın yaptırman . degerlerını bır gör bakalım. ona gör bır yol çizersin
tarlusal kullanmasa 4 5 ay adet olmam.. teşekkür ederim :)Canim ilk once pko ne durumda?? Duzenli adet gorenlerden misin :)) insAllah kure fln gerek kalmaz bugunlerini değerlendir.. ates takibine basla bence en azindan yumurtlama gununu sabitlersin bu ay içinde:))
Geçmiş olsun canım. 12.haftadan sonra hafifler ins.Evet canım çok şükür ama beni kusmalar mafetti çok erken başladı 6+6 şuan ama bi haftadır nerdeyse var
Canim ben bu ilacı kullanimi konusunda birşey bilmiyorum yanlis bilgi vermiyimShinSeGi Veson @Cok da Seyapmamak Lazim passionete @sumbulkokusu kizlar fikir almam lazim
Simdi benim adet agrilari basladi dun progesteron bitti en gec yarina olurum
Soyle bir sorun var benim yumurtlamadan once progesteron yukleniyor sonra yine cocugun yerlesecek vakti olmadan adet kanamasi basliyor
Acaba diyorum ki onumuzdeki regl donemi zaten serophene icecegim muhtemelen en gec 15. gun ovulasyon olur da oldu ki gecikirse ates yukselince mi icsem ilaci ben?
Inşallah canım bir haftada bu haldeyim zamanla nolucam bilmiyorum sağlıklı olsun da biz katlaniyoruz çok şükürGeçmiş olsun canım. 12.haftadan sonra hafifler ins.
Yok canım yapmadım daha...inşallah sonu güzel olur...hayırlısı Rabbimden inşallah vardır...Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah...İnsAllah poncik ablacim insaallah.. cumlemizle beraberr.. senin durum noldu bakamadm simdi bakicammm?? Test fln yaptin mi
ben parfümde çalışıyorum her yerim ayrı kokuyo üretim ayrı oda ayrı hamile kalırsam naparım bilmiyorumHerşey kokuyor çamaşır asıyorum deterjan kokusu mafetti şampuan kokusu bile ogurtuyo bu ne hassasiyet valla çok zor inşallah geçer kızlar Allah size hiç anlamadan sağlıkla geçecek gebelikler versin
Buradan yumurta kaliteli değilse ateş çok yükselmez diye bir yorum çıkıyor?ovvvv ortalik fena karışmış
polimik yapmayin kizlar. herkesin karakteri kişiliği farkli niye birbirini yargılıyor bu insanlar.
ayrıca biz burda senelerdir ugrsan insanlariz gectik artik öyle stresten olmuyo filan durumlarini, her yolu denedik. hic takmamayi da denedik. olmuyo işte. resmen dalgalandik da durulduk
ateş ölçmek, ovulasyon takibi vs bi süre sonra sıradan hale geliyor. mesela ben ne kadat heyecan yapardim. sabah elim titrerdi ates olcerken. simdi arada canim isterse ölcuyorum düşük çıkarsa dereceme espiriler yapiyorum "üşüdün mü bakiim sen" diye. yumurtam catladi mi acaba diye kontrole bile gitmedim bu ay. catlamadiysa napcaktiki doktor. ama ateş sagolsun catladigini ateş sayesinde doktora gitmeden anliyorum ama kaliteli yum olmadigini ateşin yeterli artamayisindan da anliyorum.
neyse icimi döktum azcik.
@Coffeeturk arkadasim dedigin hic biseye ne alindim ne kizdim kendince haklisin amaVeson a azcik haksizlik yapmışsın. o asla kimseye zorla ateş ölç demez. aşırı stres yapinca bizi uyarir. hatta bazen ates olcmeye ara vermemizi tavsiye eder. cok pozitif yapıcı biridir bize hep moral verir. sen tanimadigin icin sanirim onu bize zorla ateş ölçtüruyor fila sandin
. Can'ım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşsllah.seni o kadar iyi anlıyorumki ben de 3 ay ölü gibi yattım sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyordu ama 16. Haftada geçti çok şükür benimde 5. Haftada başladı bana ilaç da fayda etmemişti insan o dönem hayattan soğuyor eşinden bile tiksiniyorsun. Ama geçiyor sana iyi gelen yiyecekleri bulmaya çalış umarım bu dönemi kolay atlatırsın Can'ımHerşey kokuyor çamaşır asıyorum deterjan kokusu mafetti şampuan kokusu bile ogurtuyo bu ne hassasiyet valla çok zor inşallah geçer kızlar Allah size hiç anlamadan sağlıkla geçecek gebelikler versin
ben onu kullandım klomen tarzı canım...klomenle eşdeğer...Hangi ilacı cnm? Seropene mi o ilacı hiç kullanmadım ben
15 gün neden yatmanız gerekiyorCanim ilk once pko ne durumda?? Duzenli adet gorenlerden misin :)) insAllah kure fln gerek kalmaz bugunlerini değerlendir.. ates takibine basla bence en azindan yumurtlama gununu sabitlersin bu ay içinde:))
Amin canım inşallah her anın tadını çıkararak geçirirsin canımben parfümde çalışıyorum her yerim ayrı kokuyo üretim ayrı oda ayrı hamile kalırsam naparım bilmiyoruminşallah az belirtili bi hamilelik geçiririm diye ediyim dua mı
Inşallah o günleri göreyim canım ne güzel atlatmissin sen de peki azalma oldu mu hep aynı şiddette mi gidiyo bulantı 8 9 da en tavan yaptığı zaman oluyo demiş çoğu kişi. Can'ım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşsllah.seni o kadar iyi anlıyorumki ben de 3 ay ölü gibi yattım sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyordu ama 16. Haftada geçti çok şükür benimde 5. Haftada başladı bana ilaç da fayda etmemişti insan o dönem hayattan soğuyor eşinden bile tiksiniyorsun. Ama geçiyor sana iyi gelen yiyecekleri bulmaya çalış umarım bu dönemi kolay atlatırsın Can'ım
canim olabilir mantikli söylediklerin. yumun catladigindan emin olunca baslayabilirsin ama gecen ay yum catlamadan adet gelmisti.ShinSeGi Veson @Cok da Seyapmamak Lazim passionete @sumbulkokusu kizlar fikir almam lazim
Simdi benim adet agrilari basladi dun progesteron bitti en gec yarina olurum
Soyle bir sorun var benim yumurtlamadan once progesteron yukleniyor sonra yine cocugun yerlesecek vakti olmadan adet kanamasi basliyor
Acaba diyorum ki onumuzdeki regl donemi zaten serophene icecegim muhtemelen en gec 15. gun ovulasyon olur da oldu ki gecikirse ates yukselince mi icsem ilaci ben?
cnmGeçmiş olsun canım. 12.haftadan sonra hafifler ins.
oooo karnim açıktı kiz :)))) muhallbili tatlilar yaparsan onlar dolapta 1 gün durunca daha güzel oluyor mesela hazir pasta kekinden trimasu yapabilirsinbu arada ben de haftaya ve sonraki haftaya izin aldım 2016 nın son izinleri, yanmasın bari dedim. ben de artık alayım arkadaşlarıpasta börek listeleri hazırlamam lazım yavaştan. çarşamba yada perşembe bir ekip alırım, ev temizken cuma da bir ekip alırım diyorum. pastaların da pişmeden dolapta bekleyecek olanından fazla yaparım cuma için direk fırına verme ve pişirme kısmı kalır. muska böreği, profiterolun topları, fellah köftesi buzlukta bekletmeyi planladıklarımdan. buzlukta 1 gün bekleyebilecek aklınıza gelen şeyler var mı sizin?
Progestanı soruyormuş cnm onu değilben onu kullandım klomen tarzı canım...klomenle eşdeğer...
amaaannn onunkide iyi degil boşver. eşiyle şöyle başbaşa 1 sene bile gecirememis daha evlilige bile alisamamis simdi bide bebek olcakkızlar yine çok mutsuz umutsuzum 4 aylık evli kuzenimin 1 aylık hamile olduğunu öğrendim eşime yazdım beni de çok üzüyosun Allah ne zaman ol derse o zaman olacak biz elimizden geleni yapalım diyo bende kendime öyle demeye çalışıyorum ama olmuyobide daha 23 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?