Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ilk once pko ne durumda?? Duzenli adet gorenlerden misin :)) insAllah kure fln gerek kalmaz bugunlerini değerlendir.. ates takibine basla bence en azindan yumurtlama gununu sabitlersin bu ay içinde:))

Canim ilk once pko ne durumda?? Duzenli adet gorenlerden misin :)) insAllah kure fln gerek kalmaz bugunlerini değerlendir.. ates takibine basla bence en azindan yumurtlama gununu sabitlersin bu ay içinde:))
tarlusal kullanmasa 4 5 ay adet olmam.. teşekkür ederim :)

Canim ben bu ilacı kullanimi konusunda birşey bilmiyorum yanlis bilgi vermiyim

kızlar yine çok mutsuz umutsuzum 4 aylık evli kuzenimin 1 aylık hamile olduğunu öğrendim eşime yazdım beni de çok üzüyosun Allah ne zaman ol derse o zaman olacak biz elimizden geleni yapalım diyo bende kendime öyle demeye çalışıyorum ama olmuyo bide daha 23 yaşında

İnsAllah poncik ablacim insaallah.. cumlemizle beraberr.. senin durum noldu bakamadm simdi bakicammm?? Test fln yaptin mi
Yok canım yapmadım daha...inşallah sonu güzel olur...hayırlısı Rabbimden inşallah vardır...Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah...

Herşey kokuyor çamaşır asıyorum deterjan kokusu mafetti şampuan kokusu bile ogurtuyo bu ne hassasiyet valla çok zor inşallah geçer kızlar Allah size hiç anlamadan sağlıkla geçecek gebelikler versin
ben parfümde çalışıyorum her yerim ayrı kokuyo üretim ayrı oda ayrı hamile kalırsam naparım bilmiyorum inşallah az belirtili bi hamilelik geçiririm diye ediyim dua mı

Cok kotuyum ben yaw Allah hamilelikte bulanti cekenlere yardim etsin cumartesi gununden beri araliksiz devam ediyor bugun hele hic bisey yiyemedim tatli severim diye ekler yaptim bir iki yedim o da gitti bu ay ben cok problemli oldum
Kendi kendime de kiziyorum valla ama kendimi dovsem de bulanti benim istegim dogrultusunda olmuyor işte
Bunu yazarken bile zor duruyorum

Buradan yumurta kaliteli değilse ateş çok yükselmez diye bir yorum çıkıyor?

Herşey kokuyor çamaşır asıyorum deterjan kokusu mafetti şampuan kokusu bile ogurtuyo bu ne hassasiyet valla çok zor inşallah geçer kızlar Allah size hiç anlamadan sağlıkla geçecek gebelikler versin
. Can'ım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşsllah.seni o kadar iyi anlıyorumki ben de 3 ay ölü gibi yattım sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyordu ama 16. Haftada geçti çok şükür benimde 5. Haftada başladı bana ilaç da fayda etmemişti insan o dönem hayattan soğuyor eşinden bile tiksiniyorsun. Ama geçiyor sana iyi gelen yiyecekleri bulmaya çalış umarım bu dönemi kolay atlatırsın Can'ım

ben parfümde çalışıyorum her yerim ayrı kokuyo üretim ayrı oda ayrı hamile kalırsam naparım bilmiyorum inşallah az belirtili bi hamilelik geçiririm diye ediyim dua mı
Amin canım inşallah her anın tadını çıkararak geçirirsin canım

Inşallah o günleri göreyim canım ne güzel atlatmissin sen de peki azalma oldu mu hep aynı şiddette mi gidiyo bulantı 8 9 da en tavan yaptığı zaman oluyo demiş çoğu kişi

canim olabilir mantikli söylediklerin. yumun catladigindan emin olunca baslayabilirsin ama gecen ay yum catlamadan adet gelmisti.

oooo karnim açıktı kiz :)))) muhallbili tatlilar yaparsan onlar dolapta 1 gün durunca daha güzel oluyor mesela hazir pasta kekinden trimasu yapabilirsin

amaaannn onunkide iyi degil boşver. eşiyle şöyle başbaşa 1 sene bile gecirememis daha evlilige bile alisamamis simdi bide bebek olcak boşver sen kendine degil kuzenine üzül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…