bu benim düşüncem :) ateşim genelde ovu sonrasi 36.6-36.7 civarlarında olur bu sefer genelde 36.5te kaldi demekki progesteronum cok artmadi diye düşündümBuradan yumurta kaliteli değilse ateş çok yükselmez diye bir yorum çıkıyor?
Inşallah o günleri göreyim canım ne güzel atlatmissin sen de peki azalma oldu mu hep aynı şiddette mi gidiyo bulantı 8 9 da en tavan yaptığı zaman oluyo demiş çoğu kişi
kızlar yine çok mutsuz umutsuzum 4 aylık evli kuzenimin 1 aylık hamile olduğunu öğrendim eşime yazdım beni de çok üzüyosun Allah ne zaman ol derse o zaman olacak biz elimizden geleni yapalım diyo bende kendime öyle demeye çalışıyorum ama olmuyobide daha 23 yaşında
12. Haftaya kadar çok şiddetli geçti benim 12 den sonra bulantılar devam etti ama kusmalar azaldı. İnan geçmeyecekmiş gibi geliyor ama çabuk geçiyor bugünleri çok beklediğimiz için ben hiç şikayet etmedim hep şükrettim sabırla geçmesini bekledim gönül isterdik belirtisiz olsaydı ama bizim için böyledi hayırlıymış demekki. Hem miden bulandıkça bebeğinin varlığını heran hissediyorsun :) Rabbim tez vakitte diğer arkadaşlarımızada hayırlısıyla nasip etsin inşallah...Inşallah o günleri göreyim canım ne güzel atlatmissin sen de peki azalma oldu mu hep aynı şiddette mi gidiyo bulantı 8 9 da en tavan yaptığı zaman oluyo demiş çoğu kişi
Bencede ya hemen hamileliği düşünenlere bende o gözle bakıyorum.anneliğin emekliliği Yok.dur yoruldum ara vereyim de Yok..o yüzden şu zamanlarında kıymetini bilmek lazım..amaaannn onunkide iyi degil boşver. eşiyle şöyle başbaşa 1 sene bile gecirememis daha evlilige bile alisamamis simdi bide bebek olcakboşver sen kendine degil kuzenine üzül
12. Haftaya kadar çok şiddetli geçti benim 12 den sonra bulantılar devam etti ama kusmalar azaldı. İnan geçmeyecekmiş gibi geliyor ama çabuk geçiyor bugünleri çok beklediğimiz için ben hiç şikayet etmedim hep şükrettim sabırla geçmesini bekledim gönül isterdik belirtisiz olsaydı ama bizim için böyledi hayırlıymış demekki. Hem miden bulandıkça bebeğinin varlığını heran hissediyorsun :) Rabbim tez vakitte diğer arkadaşlarımızada hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
bu benim düşüncem :) ateşim genelde ovu sonrasi 36.6-36.7 civarlarında olur bu sefer genelde 36.5te kaldi demekki progesteronum cok artmadi diye düşündüm
Yok canım. Stres olmayayim diye tekrarlamadim. Cuma kontrolüm var.. Bakalım. Sen nasılsın vesoncum korunma ne zaman bitecek ?Testi tekrarladın mı
cnm
Özlem öbür topicte bu ay benden ümitli olduğunu yazmıştın canım.. Inşallah haklı çıkarsın iki canınla Rabbim kalbine yansıtmıştır... duâ bekliyorum gülüm...Yok canım. Stres olmayayim diye tekrarlamadim. Cuma kontrolüm var.. Bakalım. Sen nasılsın vesoncum korunma ne zaman bitecek ?
bende öyle düşünüyorum ztn 2 yıl korunduk böyle düşündüğümüz için ama bş buçuk yıldırda çırpınıp olmayınca ister istemez üzülüyorum bu kuzenin ablası gerdekte hamile kaldı resmen şimdi de bu bunların annesi geçen anneme diyomuş zafrinanın çocuğu mu olmuo yoksa terbiyesizliğe bakarmısın sanane derman mı olcaksın brnim yerime sen mi yapıcaksın çocuğu annemde demiş düşünmüolar daha ztn babasını düşünmekten evine kendine mi bakabiliyoCanim benim de eylulde evlenen arkadasim 5 haftalik hamile.
Ben bunu da saglikli bulmuyorum. Yani evlenip aninda hamile kalanlara hic ozenmedim. Once evlilik oturmali.
Ama insan cocuk isterken boyle haberleri duyunca icten ice uzuluyor bende de oluyordu anliyorum seni.
Allah tez zamanda saglicakla nasip eder insallah sana ve hepinize
Kaçırdm sanırım banlanmış kız. Ama anlamadım bende ilginç geldi 15 gün yatma işini ilk kez duydum. Neyse yardımcı olmuştur bizimkilerkizlar arkadasi ben davet ettim buraya bi el atalim yardimci olalim bol tecrubelerimiz var bu konulardaSalliala Veson iiz elmol @Cok da Seyapmamak Lazim LeYLa_21 @Elcanki @SaskinAnne @passionete X xDerinMavix
Seninle 2 hafta var aramızda :) inşallah sağlıkla alırız Can'ım kucağımıza. Cinsiyet belli mi seninBulantilari atlatmis olmana sevindim canim.
Benim kusmam hic olmadi. Bulantilar da epey azaldi sukur.
Bulantilar bebegin saglikli olduguna isaretmis oyle diyorlar.
Halimize cok sukur. Zaman su gibi geciyor. Ben hamileligimi sanki dun ogrendim ama 15+2 olduk bile :)
Saglikla kucagimiza da aliriz insallah.
Yok canım yapmadım daha...inşallah sonu güzel olur...hayırlısı Rabbimden inşallah vardır...Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah...
canım ya dpo 11 deyım ama adet gelıcek galıba bırazdan cok agrım var. nıye böyle olmus olabilir sence ?bu benim düşüncem :) ateşim genelde ovu sonrasi 36.6-36.7 civarlarında olur bu sefer genelde 36.5te kaldi demekki progesteronum cok artmadi diye düşündüm
bende öyle düşünüyorum ztn 2 yıl korunduk böyle düşündüğümüz için ama bş buçuk yıldırda çırpınıp olmayınca ister istemez üzülüyorum bu kuzenin ablası gerdekte hamile kaldı resmen şimdi de bu bunların annesi geçen anneme diyomuş zafrinanın çocuğu mu olmuo yoksa terbiyesizliğe bakarmısın sanane derman mı olcaksın brnim yerime sen mi yapıcaksın çocuğu annemde demiş düşünmüolar daha ztn babasını düşünmekten evine kendine mi bakabiliyo
Üşütmedir belki adet değildir canım.. cok erken ya...canım ya dpo 11 deyım ama adet gelıcek galıba bırazdan cok agrım var. nıye böyle olmus olabilir sence ?
üşütmedim ki hiç sıcaktayım . karnım cok ağrımaya başladı ama böyle ağlayasımda varÜşütmedir belki adet değildir canım.. cok erken ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?