Bu ayda korunuyorum adet olunca kontrol var bakalım Dr ne diyecek gelişmeleri gel yaz merakta Bırakma bizleriYok canım. Stres olmayayim diye tekrarlamadim. Cuma kontrolüm var.. Bakalım. Sen nasılsın vesoncum korunma ne zaman bitecek ?
Herkes o yatmaya takıldı kız açıklama yapamadan banlandıKaçırdm sanırım banlanmış kız. Ama anlamadım bende ilginç geldi 15 gün yatma işini ilk kez duydum. Neyse yardımcı olmuştur bizimkiler
bende öyle düşünüyorum ztn 2 yıl korunduk böyle düşündüğümüz için ama bş buçuk yıldırda çırpınıp olmayınca ister istemez üzülüyorum bu kuzenin ablası gerdekte hamile kaldı resmen şimdi de bu bunların annesi geçen anneme diyomuş zafrinanın çocuğu mu olmuo yoksa terbiyesizliğe bakarmısın sanane derman mı olcaksın brnim yerime sen mi yapıcaksın çocuğu annemde demiş düşünmüolar daha ztn babasını düşünmekten evine kendine mi bakabiliyo
Evet Leyla Abla, hala ümitliyim. Rabbim güzel haberlerini almayı, kızına kardeş nasip etsin ins.Özlem öbür topicte bu ay benden ümitli olduğunu yazmıştın canım.. Inşallah haklı çıkarsın iki canınla Rabbim kalbine yansıtmıştır... duâ bekliyorum gülüm...
Korunmadan hemen sonra alırız Inşallah bebis haberini canım. Haber ederimBu ayda korunuyorum adet olunca kontrol var bakalım Dr ne diyecek gelişmeleri gel yaz merakta Bırakma bizleri
Seninle 2 hafta var aramızda :) inşallah sağlıkla alırız Can'ım kucağımıza. Cinsiyet belli mi senin
Amin gülüm.. Allah razı olsun güzel duaların için... sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...Evet Leyla Abla, hala ümitliyim. Rabbim güzel haberlerini almayı, kızına kardeş nasip etsin ins.
Korunmadan hemen sonra alırız Inşallah bebis haberini canım. Haber ederim
Nasıl oldun canım geçti mi?üşütmedim ki hiç sıcaktayım . karnım cok ağrımaya başladı ama böyle ağlayasımda var
hayır agrım var adet gibi ama eminim ya adet gelecekk ama cok erkenNasıl oldun canım geçti mi?
Düzelme oldz 6 aylikdan sonra azaldi ama kusmalar gitmedi bende cnm allahim inşallah sende hemen gecer. ah o kusmalar bilmemmi öldürdü benii günde kac kez kusuyordum sayisini bilmiyorum. senin gecer ins 12ck haftadaAy canım Allah yardım etmiş sana 9 ay nasıl geçer böyle hiç azalma rahatlama olmadı mi canım ?
Inşallah canım 8-9 da geçen bile varmış vücudu hormona hemen alışan ılk hedefim onlar gibi olmak olmazsa 12-14 böyle böyle ben de zamanı geçiririm bugün herhalde 5-6 kere kustum hala da zor tutuyorum kendimi mide bomboş şuan üstelik sanki bekliyo biraz mide suyu oluyo tekrar başa alıyoruzDüzelme oldz 6 aylikdan sonra azaldi ama kusmalar gitmedi bende cnm allahim inşallah sende hemen gecer. ah o kusmalar bilmemmi öldürdü benii günde kac kez kusuyordum sayisini bilmiyorum. senin gecer ins 12ck haftada
Tuzlu çubuk kraker ye iyi gelir...Inşallah canım 8-9 da geçen bile varmış vücudu hormona hemen alışan ılk hedefim onlar gibi olmak olmazsa 12-14 böyle böyle ben de zamanı geçiririm bugün herhalde 5-6 kere kustum hala da zor tutuyorum kendimi mide bomboş şuan üstelik sanki bekliyo biraz mide suyu oluyo tekrar başa alıyoruz
Yiyorum canım bi avuntum onlar başka iyi gelen bişey olmadı ayva alıcam yarın onu da dedi kızlar bakalımTuzlu çubuk kraker ye iyi gelir...
Evet ayva da iyi gelir canım ya...bir ayvadan ısır bir tuzlu çubuk at ağzına. seni rahatlatır. hemde tok tutar... senin kesin erkek.. içime öyle doğdu...Yiyorum canım bi avuntum onlar başka iyi gelen bişey olmadı ayva alıcam yarın onu da dedi kızlar bakalım
Zencefilli gazoz iyi gelir canimYiyorum canım bi avuntum onlar başka iyi gelen bişey olmadı ayva alıcam yarın onu da dedi kızlar bakalım
Ben herseyi denemistim hic birsey iyi gelmedi bana maleseff suyu bile kusduydum inşallah hemen gecer vallah tek duam o cnmm ben o yüzden ikinci bebek icin korkuyorum ne yala sölimYiyorum canım bi avuntum onlar başka iyi gelen bişey olmadı ayva alıcam yarın onu da dedi kızlar bakalım
Benim bi kız bebeğim olacak inşallah Can'ım benimde Yen'i belli oldu zaten hayırlısı sağlıklısı olsun inşallahSon kontrolde doktor soylemedi sonraki kontrolde soylicem dedi ben de israr etmedim canim. 19'unda randevum var soyler artik :) Senin belli mi?
Benim bi kız bebeğim olacak inşallah Can'ım benimde Yen'i belli oldu zaten hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Çevremdeki herkes bunu söylüyo canım daha bir kişi kızın olur demedi sadece eşim bi defa istemsiz kızım anneni uzuyon mu sen dedi hep oğlum diye severdi ağzından bian çıktı arkadaşlarım aileden herkes senin erkek diyo hatta kuaförüm de geçen senin kesin oğlun olacak içime doğdu dedi yok artık dedim herkes aynı şeyi diyo zaten bizim de erkek ismi hazır kız hiç belli değil :))Evet ayva da iyi gelir canım ya...bir ayvadan ısır bir tuzlu çubuk at ağzına. seni rahatlatır. hemde tok tutar... senin kesin erkek.. içime öyle doğdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?