Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben herseyi denemistim hic birsey iyi gelmedi bana maleseff suyu bile kusduydum inşallah hemen gecer vallah tek duam o cnmm ben o yüzden ikinci bebek icin korkuyorum ne yala sölim
Suyun kokusu bil midemi kaldırıyor canım malesef doya doya su içmeye hasretim

Ayyy ne guzel hayirli olsun canim.
Ben de kiz olmasini cok istiyorum. Allah sagliklisini versin de. Isimleri bile hazir :)
Rabbim hayırlısıyla seninde gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah o zaman Can'ım bende hep hayırlısı dedim ama ne yalan söyleyim gönlümdende hep kız geçti

Arkadaşlar mide bulantısı çok olmayan birinin bebeğin kalp atışı yok demekmi Ayyy çok canım sıkıldı suan

Arkadaşlar mide bulantısı çok olmayan birinin bebeğin kalp atışı yok demekmi Ayyy çok canım sıkıldı suan
yok tatlım ne alakası var sıkma kendini herkesin belirtileri farklı miden bulanmasn ne güzel bak kızlar nasıl derbeder oluo su bile içemiyoruz diyolar hem erken senin bulantı için elmol erken başladı bulantım dio aynı haftadaysanız

Ya yok öyle birşey ben çok rahat geçirdim hamileliği toplamda 4 kere filân çıkardım sadece onlar da canım istemezken hep biraz daha ye ısrarları sonucu oldu. En güzeli rahat rahat herşeyin vitaminini alarak yedim herseyden az az. ek vitamin olarak bi multivitamin yeterli oldu diyemeyenler omega kalsiyum magnezyum vs. Birsuru hap yutmak zorunda kalıyor.

Canim zaman ne cabuk geciyor ya. 30 hafta olmus. biz de pesinden geliriz insallah dedik ama zamani varmis demek. az kalmis masallah

Canim zaman ne cabuk geciyor ya. 30 hafta olmus. biz de pesinden geliriz insallah dedik ama zamani varmis demek. az kalmis masallah
Öyle canım gelin inşaallah hala hep beraber 2017 annesi olabilirz sanıyorum az kaldı denilecek zamanlara geldim evet sona kendi hazırlığını bıraktım şimdi onlara bakınıyorum artık. İnşaallah Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünüzü dualarımdasınız

Amin canim rabbim en hayirli zamanda hepimize nasip etsin insallah. sana da bir avazda kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah.

Canim hic alakasi yok. benjm hic bulantim olmadi hic kusmam olmadi. Biran benj kotu hissettirecem anim olmadi.bebegim 12.ci haftaya kadar da gayet saglikliydi. takma kafana oyle seyleri. pozitif dusun pozitif olsun. valla kimse o soyleyen guzelce agzinin payini verseydkn!!!

O nasıl oluyo satılıyor mu gazoza mi zencefil katayım canım
Hazir var canim marka aklimda degil su an ama yarin bakayim bakkalda

Bana da demişlerdi onu benim bebeğin kalbi yavas atiyordu ama atiyordu birgun dellendim doktoruma sordum anne de yada anne tarafinda bulanti olmamissa sende dd olmaz genetik dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…