Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok Sağol canım hemen ondan da aldiriyorum yarın bu arada benim annem teyzem böyleymiş kuzenler yatak döşek geçirdi hamileliği kaç kuzenimi baktım serum değişmeyi falan öğrendim

şimdi nasıl oldun cnm regl geldi öi

Reactions: iiz
gunaydin ateşe bak hey masallah bence cunartesiyi bekleme abla yüksek cikarsa yarin yap testi persembe de mübarek gün:))) senin dpo en fazla kac olmustu daha önce?
Kız dur gaz verme bana... Yarınki ateşide bir görelim hele.. kürtajdan önce dpo16 yada 17.gün geliyordu.hayırlısı canım inşallah vardır. duâlarınızı bekliyorum gülüm...

Kız dur gaz verme bana... Yarınki ateşide bir görelim hele.. kürtajdan önce dpo16 yada 17.gün geliyordu.hayırlısı canım inşallah vardır. duâlarınızı bekliyorum gülüm...
En geç Cuma günü ateş düşmezse kesin test bekliyoruz bak eşine falan sormak yok haberin olsun söz verdin yoksa bozuşuruz

Arkadaşlar mide bulantısı çok olmayan birinin bebeğin kalp atışı yok demekmi Ayyy çok canım sıkıldı suan
Hayir canim 10 haftadayim sukur oyle mide bulantim kusmam olmadi 2 3 kere kokular rahatsiz etti okadar..sikma canini herkesin genetik bu annem cok rahatmis bende oyleyim cevremde cogu kisi ailesi nasilsa kendide oyle..bebisini uzme bosuna endiselenip ok :)

En geç Cuma günü ateş düşmezse kesin test bekliyoruz bak eşine falan sormak yok haberin olsun söz verdin yoksa bozuşuruz
kız sabah sabah ne sopa gösteriyorsun öyle.... yarında yüksek çıkarsa cuma yapacam inşallah kuzum...korkunun ecele faydası yok...inşallah Rabbim nasip etmiştir...içimde iki gündür acayip bir sevinç var...32 dişim dışarda anlamsızca sırıtıyorum.... eşime yüzüğü hazırla dedim...ne kadar eminsin kendinde diyor..gülmekten öldüm...emin değilim sadece istiyorum dedim...

elmol cnm zencefili gazozu ben gecen A101 de gördüm sizin orda varsa bi bak. bu arada ayva yiyeyin kizi güzel olur derler annem bende hep ayva ve cubuk kraker yemiş fena sayilmam yani
evimin hemen yanında var canım iş çıkışı bakıcam ayva da alayım kızçe olursa güzel olsun bizde de ayvayla şeftali yersen tüylü olur derler

ikizler nasıl kuzum?inşallah herşey yolundadır...

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…