Çok Sağol canım hemen ondan da aldiriyorum yarın bu arada benim annem teyzem böyleymiş kuzenler yatak döşek geçirdi hamileliği kaç kuzenimi baktım serum değişmeyi falan öğrendimHazir var canim marka aklimda degil su an ama yarin bakayim bakkalda
Bana da demişlerdi onu benim bebeğin kalbi yavas atiyordu ama atiyordu birgun dellendim doktoruma sordum anne de yada anne tarafinda bulanti olmamissa sende dd olmaz genetik dedi bana
şimdi nasıl oldun cnm regl geldi öihayır agrım var adet gibi ama eminim ya adet gelecekk ama cok erkenVeson a soralım beki bir fikri vardır.
canım dpo 11 deyim ama adet gelecek çok belli. çok kısa değil mi sence ? ne olmus olabilir. bu ay sadce ıltıhap ıcın bır fıtıl 1 tane de agızdan ılac aldım hepsı o
Sen niye ozur diliyisun cnm :)Herkesten özür diliyorum topik sahibi olarak ortamı yakıştıramadım.bazı Arkadaşlara özelden mesaj attım ama sanırım geç kaldım.bazı arkadaşlar banlandı.
Boş yere banlandın işte üstüne regl geldi iyi misin?Sen niye ozur diliyisun cnm :)
Cnm sen konferans konuşmaları Görüyor musun? Özel mesaj atıl mıyor sana sanırım onları göremiyorsun ayarlarına bşr bak özel mesaj kabul etmiyorum kısmını işaretlemişsin sanırımSen niye ozur diliyisun cnm :)
Bak burda iletişim detayları var orda özel mesaj kabul ediyorum var Orayı işaretleSen niye ozur diliyisun cnm :)
gelmez belki cnm yaa. bazen agrilar 2-3 gun once baslayabiliyorcanım ya dpo 11 deyım ama adet gelıcek galıba bırazdan cok agrım var. nıye böyle olmus olabilir sence ?
Behice Hg canım... nasılsın? seni merak ettim...Sen niye ozur diliyisun cnm :)
gunaydin ateşe bak hey masallahGünaydın kızlar...
Kız dur gaz verme bana... Yarınki ateşide bir görelim hele.. kürtajdan önce dpo16 yada 17.gün geliyordu.hayırlısı canım inşallah vardır. duâlarınızı bekliyorum gülüm...gunaydin ateşe bak hey masallahbence cunartesiyi bekleme abla yüksek cikarsa yarin yap testi persembe de mübarek gün:))) senin dpo en fazla kac olmustu daha önce?
En geç Cuma günü ateş düşmezse kesin test bekliyoruz bak eşine falan sormak yok haberin olsun söz verdin yoksa bozuşuruzKız dur gaz verme bana... Yarınki ateşide bir görelim hele.. kürtajdan önce dpo16 yada 17.gün geliyordu.hayırlısı canım inşallah vardır. duâlarınızı bekliyorum gülüm...
Tatlim hayirlisi olsun cok guzel insallah bizede o gunleri gormek nasip olurBenim bi kız bebeğim olacak inşallah Can'ım benimde Yen'i belli oldu zaten hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Hayir canim 10 haftadayim sukur oyle mide bulantim kusmam olmadi 2 3 kere kokular rahatsiz etti okadar..sikma canini herkesin genetik bu annem cok rahatmis bende oyleyim cevremde cogu kisi ailesi nasilsa kendide oyle..bebisini uzme bosuna endiselenip ok :)Arkadaşlar mide bulantısı çok olmayan birinin bebeğin kalp atışı yok demekmi Ayyy çok canım sıkıldı suan
kız sabah sabah ne sopa gösteriyorsun öyle....En geç Cuma günü ateş düşmezse kesin test bekliyoruz bak eşine falan sormak yok haberin olsun söz verdin yoksa bozuşuruz
evimin hemen yanında var canım iş çıkışı bakıcam ayva da alayım kızçe olursa güzel olsunelmol cnm zencefili gazozu ben gecen A101 de gördüm sizin orda varsa bi bak. bu arada ayva yiyeyin kizi güzel olur derler annem bende hep ayva ve cubuk kraker yemiş fena sayilmam yani
ikizler nasıl kuzum?inşallah herşey yolundadır...Hayir canim 10 haftadayim sukur oyle mide bulantim kusmam olmadi 2 3 kere kokular rahatsiz etti okadar..sikma canini herkesin genetik bu annem cok rahatmis bende oyleyim cevremde cogu kisi ailesi nasilsa kendide oyle..bebisini uzme bosuna endiselenip ok :)
seftaliyi bilmem ama ayva tüy yapmiyor bak ben nerdeyse sıfır tüyluyüm:))))evimin hemen yanında var canım iş çıkışı bakıcam ayva da alayım kızçe olursa güzel olsunbizde de ayvayla şeftali yersen tüylü olur derler
Arkadaşlar mide bulantısı çok olmayan birinin bebeğin kalp atışı yok demekmi Ayyy çok canım sıkıldı suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?