Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ne alakasi var?
Ben 10.haftaya kadar bulanti yasamadim. Gayet de kalp atisi vardi ultrasonda.
nazah kendini strese sokmaya çalışıyor sanırım...benim kızımda hiç midem bulanmadı..ama geçenki gebeliğimde acayip bulantım olmuştu...belli olmuyorki bu işler dimi şekerim...

denizege34 Elcanki @Cok da Seyapmamak Lazim Kızlar 11 gündür progestan içiyorum ama hiç baş dönmem olmamıştı ama bu sabah çok kötü bir baş dönmesi ile uyandım ve hala da devam ediyor. Kimler bu ilacı kullanıyor bilmiyorum ama kullananlar cevaplayabilir mi ? Bu ilaç 10 gün sonra etki göstermiş olabilir mi ? Yoksa başka bir şeyden mi şüphelenmeliyim ? :)

tablona baktım şimdi..güzel gidiyor seninde...belki gebelik olabilir tatlım...illa ilaç yapacak diye bişey yok...

Daha önce hiç gebe kalmadım da bu kadar erken baş dönmesi olur mu acaba sence ?
olabilir canım..kiminde etkiler erken başlar ..bünyeden bünyeye değişir yani...imkanın varsa kan ver..idrarda çıkmaz henüz..dpo8 desin...

olabilir canım..kiminde etkiler erken başlar ..bünyeden bünyeye değişir yani...imkanın varsa kan ver..idrarda çıkmaz henüz..dpo8 desin...
LeYLa_21 Önce sen yap sen benden daha öncesin :)) benim adetimin geçmesine daha 5-6 gün var :) kan verince beklentim çok yüksek oluyor hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden adetim geçene kadar beklemeye söz verdim kendime kan tahlili için. Senin şuan test yapmamanı çok iyi anlıyorum, hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz.

ben en geç cuma yapacam kuzum...sen baş dönmem var deyince kan ver için rahat etsin dedim...eğer gebeysen progestanı kesersin diye söyledim...senin kararın elbette...insan hayal kırıklığı yaşamak istemiyor haklısın..hakkımızda hayırlısı olsun canım...hepimiz mutlu olalım güzel haberler alalım inşallah...

A aichazeyn ateş yükselmiş tatlım...hadi bakalım güzel gidiyor tablon....
Evet canm tablo güzelde keşke sonuda güzel olsa ama yine bişey hissetmiyorum kızımda hamileyken daha çok erken hissettim bebiş olduğunu belki anlarsın beni belirti var her ay 5 senedir ama his yok o olmayınca olmuyor canm bu ayda böyle umutsuzum işte sende ne güzel pozitiflik var öyle maşallah buda bir belirtidir inşallah yarın güzel haberi vericeksin inanıyorum ama keşke bugün versen bizde mutlu olsak

nazah kendini strese sokmaya çalışıyor sanırım...benim kızımda hiç midem bulanmadı..ama geçenki gebeliğimde acayip bulantım olmuştu...belli olmuyorki bu işler dimi şekerim...

Aynen öyle ablacım.
9 ay hiç bulantısı olmayan oluyor, 9 ay bulantısı durmayan oluyor.
Bünyeye göre değişiyor, strese gerek yok

Hoşbuldum ateş patttttt diye düştü ve bugün damlalar başladı.sen napiosun leyloşum ateşini falan incelemedim daha?
evet canım hayırlısı olsun behicecim...inşallah tez vakitte senden güzel haber alırız canım..
cuma yapacam inşallah canım...amin gülüm inşallah Rabbim güzel haber vermeyi nasip etsin kuzum...sende umudunu yitirme iyi düşenelimki herşey iyi olsun kuzum...
bence hamilesin o grafik ne öle hep yüksek hep yüksek
aminnnnnnnnnnnn gülüm inşallah...Rabbim ol demiştir inşallah...hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…