nazah kendini strese sokmaya çalışıyor sanırım...benim kızımda hiç midem bulanmadı..ama geçenki gebeliğimde acayip bulantım olmuştu...belli olmuyorki bu işler dimi şekerim...Kiz ne alakasi var?
Ben 10.haftaya kadar bulanti yasamadim. Gayet de kalp atisi vardi ultrasonda.
tablona baktım şimdi..güzel gidiyor seninde...belki gebelik olabilir tatlım...illa ilaç yapacak diye bişey yok...denizege34 Elcanki @Cok da Seyapmamak Lazim Kızlar 11 gündür progestan içiyorum ama hiç baş dönmem olmamıştı ama bu sabah çok kötü bir baş dönmesi ile uyandım ve hala da devam ediyor. Kimler bu ilacı kullanıyor bilmiyorum ama kullananlar cevaplayabilir mi ? Bu ilaç 10 gün sonra etki göstermiş olabilir mi ? Yoksa başka bir şeyden mi şüphelenmeliyim ? :)
Daha önce hiç gebe kalmadım da bu kadar erken baş dönmesi olur mu acaba sence ?tablona baktım şimdi..güzel gidiyor seninde...belki gebelik olabilir tatlım...illa ilaç yapacak diye bişey yok...
olabilir canım..kiminde etkiler erken başlar ..bünyeden bünyeye değişir yani...imkanın varsa kan ver..idrarda çıkmaz henüz..dpo8 desin...Daha önce hiç gebe kalmadım da bu kadar erken baş dönmesi olur mu acaba sence ?
olabilir canım..kiminde etkiler erken başlar ..bünyeden bünyeye değişir yani...imkanın varsa kan ver..idrarda çıkmaz henüz..dpo8 desin...
ben en geç cuma yapacam kuzum...sen baş dönmem var deyince kan ver için rahat etsin dedim...eğer gebeysen progestanı kesersin diye söyledim...senin kararın elbette...insan hayal kırıklığı yaşamak istemiyor haklısın..hakkımızda hayırlısı olsun canım...hepimiz mutlu olalım güzel haberler alalım inşallah...LeYLa_21 Önce sen yap sen benden daha öncesin :)) benim adetimin geçmesine daha 5-6 gün var :) kan verince beklentim çok yüksek oluyor hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden adetim geçene kadar beklemeye söz verdim kendime kan tahlili için. Senin şuan test yapmamanı çok iyi anlıyorum, hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz.
Hoşbuldum ateş patttttt diye düştü ve bugün damlalar başladı.sen napiosun leyloşum ateşini falan incelemedim daha?Behice Hg canım... nasılsın? seni merak ettim...
şimdi düzelttim cnm ben hiç bir konuşma görmedim :)Cnm sen konferans konuşmaları Görüyor musun? Özel mesaj atıl mıyor sana sanırım onları göremiyorsun ayarlarına bşr bak özel mesaj kabul etmiyorum kısmını işaretlemişsin sanırım
Evet canm tablo güzelde keşke sonuda güzel olsa ama yine bişey hissetmiyorum kızımda hamileyken daha çok erken hissettim bebiş olduğunu belki anlarsın beni belirti var her ay 5 senedir ama his yok o olmayınca olmuyor canm bu ayda böyle umutsuzum işte sende ne güzel pozitiflik var öyle maşallah
regl ye dediğim gibi hazırlıklıydımBoş yere banlandın işte üstüne regl geldi iyi misin?
Çok Tşk ederim Can'ım inşsllah sizde o günleri göreceksiniz zaman su gibi akıyorTatlim hayirlisi olsun cok guzel insallah bizede o gunleri gormek nasip olur
bence hamilesin o grafik ne öle hep yüksek hep yüksekBehice Hg canım... nasılsın? seni merak ettim...
nazah kendini strese sokmaya çalışıyor sanırım...benim kızımda hiç midem bulanmadı..ama geçenki gebeliğimde acayip bulantım olmuştu...belli olmuyorki bu işler dimi şekerim...
evet canım hayırlısı olsun behicecim...inşallah tez vakitte senden güzel haber alırız canım..Hoşbuldum ateş patttttt diye düştü ve bugün damlalar başladı.sen napiosun leyloşum ateşini falan incelemedim daha?
cuma yapacam inşallah canım...amin gülüm inşallah Rabbim güzel haber vermeyi nasip etsin kuzum...sende umudunu yitirme iyi düşenelimki herşey iyi olsun kuzum...Evet canm tablo güzelde keşke sonuda güzel olsa ama yine bişey hissetmiyorum kızımda hamileyken daha çok erken hissettim bebiş olduğunu belki anlarsın beni belirti var her ay 5 senedir ama his yok o olmayınca olmuyor canm bu ayda böyle umutsuzum işte sende ne güzel pozitiflik var öyle maşallahbuda bir belirtidir inşallah yarın güzel haberi vericeksin inanıyorum ama keşke bugün versen bizde mutlu olsak
aminnnnnnnnnnnn gülüm inşallah...Rabbim ol demiştir inşallah...hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize inşallah...bence hamilesin o grafik ne öle hep yüksek hep yüksek
Birçok arkadaşa özelden mesaj attım ama sana özelden mesaj atılmıyordu olan sana oldu banlandınregl ye dediğim gibi hazırlıklıydımhsg çekilcem bakalım adet bitince.
haksızlığa hiç tahammülüm yok napiyim ben de böleyim işte :)
sizi çok özlemişim.
Bİ TEK BEN Mİ BANLANDIMBirçok arkadaşa özelden mesaj attım ama sana özelden mesaj atılmıyordu olan sana oldu banlandın
Bir de malum arkadaşBİ TEK BEN Mİ BANLANDIM
Hala konferans konuşmadan mesaj alamıyor musun?Bİ TEK BEN Mİ BANLANDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?