Iyiyiz canim sukur sagolasin..hadi artik guzel haber bekliyoruzikizler nasıl kuzum?inşallah herşey yolundadır...
dpo 8 de kan baktir diyen @leyla 21 abla :) cok tatlisin. atesinede masallah diyelim. insallah hamissindir. hamisimdir:) hadi leyla abla patlat bir test:) topikce sevinelim.olabilir canım..kiminde etkiler erken başlar ..bünyeden bünyeye değişir yani...imkanın varsa kan ver..idrarda çıkmaz henüz..dpo8 desin...
Amin canim insallahÇok Tşk ederim Can'ım inşsllah sizde o günleri göreceksiniz zaman su gibi akıyor
ayy öyle dimeyinnn kızlarr benim annem doğurana kdr kusmuş ben 2100g kardeşim 2300g doğmuşuz hiç bişey yiyemiyomuşHayir canim 10 haftadayim sukur oyle mide bulantim kusmam olmadi 2 3 kere kokular rahatsiz etti okadar..sikma canini herkesin genetik bu annem cok rahatmis bende oyleyim cevremde cogu kisi ailesi nasilsa kendide oyle..bebisini uzme bosuna endiselenip ok :)
Canim kesinligide yok her vucut kendine gore tepki veriyor bu duruma..bulanti konusu anneme cekmis ama onceki gebeligimde 7_24uyuyordum simdi cin gibiyim gece 1 2 masallahim var..insallah hepinizin gebeligi hissettirmeden cok sade guzel gecer insallah benimde boyle devam eder..ayy öyle dimeyinnn kızlarr benim annem doğurana kdr kusmuş ben 2100g kardeşim 2300g doğmuşuz hiç bişey yiyemiyomuş
HAYIR CNMHala konferans konuşmadan mesaj alamıyor musun?
Mune ye yazayım durHAYIR CNM
Umarım olmamıştır SOĞAN için sanırım biraz geçkızlar kafayı yicem 3 4 gündür ilişki sonrası kahve lekelenmem devzm ediyo günlük pedi doldurmuo ama gelio azıcık en son leke yaşadığımda kist vardı geçen ayda klomenden 3 yumurta vardı çatladı ateşe göre ama biri çatlayamayıp kist mi oldu yine soğana başlasam geç mi kaldım regl 12 deyim şuan
canim eger gecmezse farkli bi doktora daha mi gitsen acabakızlar kafayı yicem 3 4 gündür ilişki sonrası kahve lekelenmem devzm ediyo günlük pedi doldurmuo ama gelio azıcık en son leke yaşadığımda kist vardı geçen ayda klomenden 3 yumurta vardı çatladı ateşe göre ama biri çatlayamayıp kist mi oldu yine soğana başlasam geç mi kaldım regl 12 deyim şuan
hoşbuldum cnm.Kizlar gunaydin gunaydinLeYLa_21 leylos cok güldürdun beni dpo8de kiza test yap diyorsun bu atesle dpo17 desin hala bekliyorsun baski yapmiyorum ama insallah guzel haber bekliyorum. zafrina89 canim benim ozellikle kur yaptigim aylar ara kanamam oluyor. bence bizlerde bir problem var ama her doktor bunu goremiyor gibi geliyor. insallah bir sorun yoktur ama benim doktorum hormon dengesizlikleri ya da rahimdeki miyom polip yapar. bazen de iliski sirasinda zorlanmadan bile olabilir demisti. bir tekrar git bakalim doktora ne diycek. 8403BHC canim hosgeldin bosuna özlettin kendini. zaten pis kirmizilar da geliyormus
doktoru değiştirmeye karar verdim ama yenisini bulamadm henüz soğana da veson geç dedi napsam bilemedimcanim eger gecmezse farkli bi doktora daha mi gitsen acaba
Benim bir kez testim Dura dura bozulmuştuVeson canim ya dün testi aldim bu sabah yapmadim. bakalim yarin sabahida yapmadan gecebilecek miyim? elde test varken beklemek daha zor:)
hic güzel rüya görmedim. rüyamda lekelenme yasiyordum. esime dur bakayim aadet mi yerlesme mi diyorum. bi bakiyorum ki damla damla kan. üzülüyordum.
canim ya . insallah hsg sonrasi seninicin terrtemiz bir sayfa olur. Raabbim nasip etsin insallah sana bana heimize. birde canim bi ozele bakar misin bir se y diyecegimBenim bir kez testim Dura dura bozulmuştukırmızılar hiç fırsat vermedi ki yapayım en son Yaptım hep Çizgiler dağılmış meğer bozulmuş:)) umarım sana yapmak kısmet olur.
amin gülüm...Allah razı olsun melisam..sende sağlıkla kucakla ikizlerini inşallah gülüm...Iyiyiz canim sukur sagolasin..hadi artik guzel haber bekliyoruzinsallah dualarim sizinle rabbim cumlenize saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah
amin kuzum inşallah...cuma yapacam nasip olursa...dpo 8 de kan baktir diyen @leyla 21 abla :) cok tatlisin. atesinede masallah diyelim. insallah hamissindir. hamisimdir:) hadi leyla abla patlat bir test:) topikce sevinelim.
bende dün test aldim bat günüm pazartesi gelmezse yapmayi düsünüyorum.
amin canım bende güzel haber vermek istiyorum artık...İnşallah Rabbim nasip etmiştir pınarcım...hepimizin yüzü gülsün inşallah kuzum...Kizlar gunaydin gunaydinLeYLa_21 leylos cok güldürdun beni dpo8de kiza test yap diyorsun bu atesle dpo17 desin hala bekliyorsun baski yapmiyorum ama insallah guzel haber bekliyorum. zafrina89 canim benim ozellikle kur yaptigim aylar ara kanamam oluyor. bence bizlerde bir problem var ama her doktor bunu goremiyor gibi geliyor. insallah bir sorun yoktur ama benim doktorum hormon dengesizlikleri ya da rahimdeki miyom polip yapar. bazen de iliski sirasinda zorlanmadan bile olabilir demisti. bir tekrar git bakalim doktora ne diycek. 8403BHC canim hosgeldin bosuna özlettin kendini. zaten pis kirmizilar da geliyormus
Canim valla iyiyim pozitifim ben de baya. dün bu ay hamile kalsam dogum ne zaman onu hesapladim. 30 agustos. ogretmenim ya 30 agustos olursa dogum oncesi iznimi sonraya atamiyorum zaten tatil oldugu icin. e kredi oduyoruz malum tr sartlari ucretsiz izin alamam. sanki hemen hamile kalcam. hsg cekinince kafam rahatladi. bayadir istiyordum çünkü . insallah hersey guzel olacak canim oyle dusunelimhoşbuldum cnm.
Gelsin tatlım kırmızılaronların gelmediği zaman onları da özliycez(menapoz zamanı).
ay bu adet döneminde ne kadar iyimser ne kadar polyanna oldum kendimi tanıyamadım :)
sen neler yapıosun cnm hsg sonrası kanaman olmuş galiba.şimdi iyimisin?
doktor ne dedi?
Amin ablacim o haber insallah bu ay gelir. hepimize tattirsin rabbimamin gülüm...Allah razı olsun melisam..sende sağlıkla kucakla ikizlerini inşallah gülüm...
amin kuzum inşallah...cuma yapacam nasip olursa...
amin canım bende güzel haber vermek istiyorum artık...İnşallah Rabbim nasip etmiştir pınarcım...hepimizin yüzü gülsün inşallah kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?