KORUNUYOMUSUN CNM?BEN DE KORUNCAM MI BU AY?Canim valla iyiyim pozitifim ben de baya. dün bu ay hamile kalsam dogum ne zaman onu hesapladim. 30 agustos. ogretmenim ya 30 agustos olursa dogum oncesi iznimi sonraya atamiyorum zaten tatil oldugu icin. e kredi oduyoruz malum tr sartlari ucretsiz izin alamam. sanki hemen hamile kalcam. hsg cekinince kafam rahatladi. bayadir istiyordum çünkü . insallah hersey guzel olacak canim oyle dusunelim
Korunmuyorum canim ama siftah yapmadim daha. en azindan 1 hafta g3csin istiyorum bakalim ovulayons kadar yapmayi dusunmuyorum. lekelenme bitince de testlere baslarim. doktor korun demedi canim akisina biraktim biraz.KORUNUYOMUSUN CNM?BEN DE KORUNCAM MI BU AY?
geçen ay doktora çok yakındım ilişki sonrası kanama yaşıyorum polipmi var diye şüphelendiğim bi durum yok ama rahim inceyken bakmak lazım adetin 5. günü gibi gel demişti babam için hastanedeydm gidemedim şimdide rahim kalınlaşmaya başlamıştır bakmaz heralde doktora gitmekten de usandm ama öyle ilişkide zorlandı da kanadı gibi bişey diil bence 3 4 gündür az az devam ediyo ya kist oldu ya başka bi problem var offf bütün yaşam enerjim sönüo resmen akşam bana bi ağlama geldi bisürü hamile haberi alınca ama nasıl ağlıom hıçkıra hıçkıra eşim sarıldı gözleri doldu sanki bütün çarelerimiz bitmiş gibi davranıosun daha yaşımız kaç üzme kendini böyle fln diyo ama ne de se teselli edemiyo beni farkında diilKizlar gunaydin gunaydinLeYLa_21 leylos cok güldürdun beni dpo8de kiza test yap diyorsun bu atesle dpo17 desin hala bekliyorsun baski yapmiyorum ama insallah guzel haber bekliyorum. zafrina89 canim benim ozellikle kur yaptigim aylar ara kanamam oluyor. bence bizlerde bir problem var ama her doktor bunu goremiyor gibi geliyor. insallah bir sorun yoktur ama benim doktorum hormon dengesizlikleri ya da rahimdeki miyom polip yapar. bazen de iliski sirasinda zorlanmadan bile olabilir demisti. bir tekrar git bakalim doktora ne diycek. 8403BHC canim hosgeldin bosuna özlettin kendini. zaten pis kirmizilar da geliyormus
amin gülüm..Allah razı olsun pınarcım...Amin ablacim o haber insallah bu ay gelir. hepimize tattirsin rabbim
cumayı bekliyorum kuzum...inşallah müjdeli haber veririm sizlere...8403BHC canim hosgeldin dayanamadin tutamadin kendini dimi neyse artik adet olmussun insaallah bi dahaki aya
LeYLa_21 test yapmadin mi canim sen atesin super masaallah neyi bekliyorsun ki
passionete benim de dogum 27 agustosa geliyor dogum gunum ama bu ay zor olmadi eylule denk gelirse de kardesimin dogum gunu atesim cok kotu hic yukselmez mi yukselmiyor azicik bisey yukseldi onda da kaldi. gerci benim hamilelik atesim de dusuktu kendimden 37 atesle hamile kalmayi beklemiyorum pek
canim rastegele kür yapma zaten belki kanamani arttirir sorunu bilmiyoruz çünküdoktoru değiştirmeye karar verdim ama yenisini bulamadm henüz soğana da veson geç dedi napsam bilemedim
Senin yumurta kesin o gün mü çatladi Abla ? Bi kaç gün sonrası olabilir mi ? D7amin gülüm..Allah razı olsun pınarcım...
cumayı bekliyorum kuzum...inşallah müjdeli haber veririm sizlere...
Canim herkesin atesi farkli senin gibi düşük seyreden arkadaslar da var gördüğün gibi ama biraz inirdan 36.20lerdrn uzaklassa daha iyi olacagi kesin. 30 agustos da benim kizkardesimin dogumgunu8403BHC canim hosgeldin dayanamadin tutamadin kendini dimi neyse artik adet olmussun insaallah bi dahaki aya
passionete benim de dogum 27 agustosa geliyor dogum gunum ama bu ay zor olmadi eylule denk gelirse de kardesimin dogum gunu atesim cok kotu hic yukselmez mi yukselmiyor azicik bisey yukseldi onda da kaldi. gerci benim hamilelik atesim de dusuktu kendimden 37 atesle hamile kalmayi beklemiyorum pek
geçen ay doktora çok yakındım ilişki sonrası kanama yaşıyorum polipmi var diye şüphelendiğim bi durum yok ama rahim inceyken bakmak lazım adetin 5. günü gibi gel demişti babam için hastanedeydm gidemedim şimdide rahim kalınlaşmaya başlamıştır bakmaz heralde doktora gitmekten de usandm ama öyle ilişkide zorlandı da kanadı gibi bişey diil bence 3 4 gündür az az devam ediyo ya kist oldu ya başka bi problem var offf bütün yaşam enerjim sönüo resmen akşam bana bi ağlama geldi bisürü hamile haberi alınca ama nasıl ağlıom hıçkıra hıçkıra eşim sarıldı gözleri doldu sanki bütün çarelerimiz bitmiş gibi davranıosun daha yaşımız kaç üzme kendini böyle fln diyo ama ne de se teselli edemiyo beni farkında diil
kesin canım Allahın izniyle...Tablo nasılsa hepsi doğru...inşallah sonuç pozitif olur bu sefer...doktor kontrolundeydim biliyorsun...ama çatlamışmı diye bakamadık doktorum o hafta il dışındaydı.ateş tabloma göre doğru canımcım...neden sordun kuzum?Senin yumurta kesin o gün mü çatladi Abla ? Bi kaç gün sonrası olabilir mi ? D7
canım kendini yıpratma bak eşinde söylemiş daha yaşın genç....Olacak Allahın izniyle...Rabbine yaklaş dua et ibadetini ihmal etme...Rabbim mutlaka nasip edecektir..zira hiç bir duayı geri çevirmez YÜCE YARADANIM...İNANCIM TAM RABBİME...Herşey yoluna girecek Allahın izniyle...geçen ay doktora çok yakındım ilişki sonrası kanama yaşıyorum polipmi var diye şüphelendiğim bi durum yok ama rahim inceyken bakmak lazım adetin 5. günü gibi gel demişti babam için hastanedeydm gidemedim şimdide rahim kalınlaşmaya başlamıştır bakmaz heralde doktora gitmekten de usandm ama öyle ilişkide zorlandı da kanadı gibi bişey diil bence 3 4 gündür az az devam ediyo ya kist oldu ya başka bi problem var offf bütün yaşam enerjim sönüo resmen akşam bana bi ağlama geldi bisürü hamile haberi alınca ama nasıl ağlıom hıçkıra hıçkıra eşim sarıldı gözleri doldu sanki bütün çarelerimiz bitmiş gibi davranıosun daha yaşımız kaç üzme kendini böyle fln diyo ama ne de se teselli edemiyo beni farkında diil
ben cmt yine eski doktora bi gidip kistmi var diye mi baktırsam popüler doktorların hepsi dolu ya da cmt çalışmıolarcanim rastegele kür yapma zaten belki kanamani arttirir sorunu bilmiyoruz çünkü
hoşbuldum cnm.evet çok ağrım var kızlar8403BHC canim hosgeldin dayanamadin tutamadin kendini dimi neyse artik adet olmussun insaallah bi dahaki aya
Acaba bi iki gün ileridede düşüş varya oraya mı kayar mı çizgi diye merak ettimkesin canım Allahın izniyle...Tablo nasılsa hepsi doğru...inşallah sonuç pozitif olur bu sefer...doktor kontrolundeydim biliyorsun...ama çatlamışmı diye bakamadık doktorum o hafta il dışındaydı.ateş tabloma göre doğru canımcım...neden sordun kuzum?
ya ben ağladım ağladım babam taburcu oldu biraz kendimi toparlayınca onun yanına gittim eve kims alınmıcak bi ay enfeksiyon kapmaması çok önemliymiş eve geldm biraz tv izledim gittim yattım gözlerimden yaşlar süzülüo uyuyamadm baya bi süre eşim geldi sarıldı fln ama yok bana mısın demiyo gözlerim olmuş balon gibi güç bela uyudum ama başım okdr çok ağrıoki uyandığımdan beri hap içtim geçmedi bitane daha içsem mi diye düşünmüo diilim normalde hiç içmem ama ben hiç rahatlayamadm okdr ağlamaya kendimi çok kötü hissediyorum dün eşim soğan kürünü atmış annemin komşusu vardı kadın hamile kalamıyomuş bunla kalmış diye o da tuz biber oldu ztn hep kadınlar hamile kalamıyo erkeklerde bişey yok maşallah yazdım koptum gittim halbuki biliyorum öyle düşünediğini kırmak istemediğini ama çok hassaslaştm krndimi tanıyamıyorum o taş kalpli ben gitti herşeye duygulanan ağlayan bi ben geldiCanim dun ben de cok agladim ama sebep yok. konu bu da degil ama durduramadim kendimi. bir de pc bozuldu tum yabanci dizilerim gitti. evde internet de yok mayistan beri mecbur anne dizisini izledim o da tuz basti iyice. sen onu ihmal etme dedigi zaman bir git canim yine nolur nolmaz. aglamak iyi gelir bak ben bugun cok rahatlamis uyandim ama nolur kendini paralamadan yap.
Bu teoriyide ilk sen attın ortaya şimdi.. Uzmanımıza soralım. Bu soruyuAcaba bi iki gün ileridede düşüş varya oraya mı kayar mı çizgi diye merak ettim
Bu teoriyide ilk sen attın ortaya şimdi.. Uzmanımıza soralım. Bu soruyuVeson cevaplasın... Pik yaptığı günden 1 gün sonra ovulasyon testi silikti canım..
olabilir cnmben cmt yine eski doktora bi gidip kistmi var diye mi baktırsam popüler doktorların hepsi dolu ya da cmt çalışmıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?