Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KORUNUYOMUSUN CNM?BEN DE KORUNCAM MI BU AY?

8403BHC canim hosgeldin dayanamadin tutamadin kendini dimi neyse artik adet olmussun insaallah bi dahaki aya
LeYLa_21 test yapmadin mi canim sen atesin super masaallah neyi bekliyorsun ki
passionete benim de dogum 27 agustosa geliyor dogum gunum ama bu ay zor olmadi eylule denk gelirse de kardesimin dogum gunu atesim cok kotu hic yukselmez mi yukselmiyor azicik bisey yukseldi onda da kaldi. gerci benim hamilelik atesim de dusuktu kendimden 37 atesle hamile kalmayi beklemiyorum pek

KORUNUYOMUSUN CNM?BEN DE KORUNCAM MI BU AY?
Korunmuyorum canim ama siftah yapmadim daha. en azindan 1 hafta g3csin istiyorum bakalim ovulayons kadar yapmayi dusunmuyorum. lekelenme bitince de testlere baslarim. doktor korun demedi canim akisina biraktim biraz.

geçen ay doktora çok yakındım ilişki sonrası kanama yaşıyorum polipmi var diye şüphelendiğim bi durum yok ama rahim inceyken bakmak lazım adetin 5. günü gibi gel demişti babam için hastanedeydm gidemedim şimdide rahim kalınlaşmaya başlamıştır bakmaz heralde doktora gitmekten de usandm ama öyle ilişkide zorlandı da kanadı gibi bişey diil bence 3 4 gündür az az devam ediyo ya kist oldu ya başka bi problem var offf bütün yaşam enerjim sönüo resmen akşam bana bi ağlama geldi bisürü hamile haberi alınca ama nasıl ağlıom hıçkıra hıçkıra eşim sarıldı gözleri doldu sanki bütün çarelerimiz bitmiş gibi davranıosun daha yaşımız kaç üzme kendini böyle fln diyo ama ne de se teselli edemiyo beni farkında diil

Amin ablacim o haber insallah bu ay gelir. hepimize tattirsin rabbim
amin gülüm..Allah razı olsun pınarcım...
cumayı bekliyorum kuzum...inşallah müjdeli haber veririm sizlere...

Canim herkesin atesi farkli senin gibi düşük seyreden arkadaslar da var gördüğün gibi ama biraz inirdan 36.20lerdrn uzaklassa daha iyi olacagi kesin. 30 agustos da benim kizkardesimin dogumgunu

Canim dun ben de cok agladim ama sebep yok. konu bu da degil ama durduramadim kendimi. bir de pc bozuldu tum yabanci dizilerim gitti. evde internet de yok mayistan beri mecbur anne dizisini izledim o da tuz basti iyice. sen onu ihmal etme dedigi zaman bir git canim yine nolur nolmaz. aglamak iyi gelir bak ben bugun cok rahatlamis uyandim ama nolur kendini paralamadan yap.

Senin yumurta kesin o gün mü çatladi Abla ? Bi kaç gün sonrası olabilir mi ? D7
kesin canım Allahın izniyle...Tablo nasılsa hepsi doğru...inşallah sonuç pozitif olur bu sefer...doktor kontrolundeydim biliyorsun...ama çatlamışmı diye bakamadık doktorum o hafta il dışındaydı.ateş tabloma göre doğru canımcım...neden sordun kuzum?

canım kendini yıpratma bak eşinde söylemiş daha yaşın genç....Olacak Allahın izniyle...Rabbine yaklaş dua et ibadetini ihmal etme...Rabbim mutlaka nasip edecektir..zira hiç bir duayı geri çevirmez YÜCE YARADANIM...İNANCIM TAM RABBİME...Herşey yoluna girecek Allahın izniyle...

hoşbuldum cnm.evet çok ağrım var kızlar

Reactions: iiz
Acaba bi iki gün ileridede düşüş varya oraya mı kayar mı çizgi diye merak ettim

ya ben ağladım ağladım babam taburcu oldu biraz kendimi toparlayınca onun yanına gittim eve kims alınmıcak bi ay enfeksiyon kapmaması çok önemliymiş eve geldm biraz tv izledim gittim yattım gözlerimden yaşlar süzülüo uyuyamadm baya bi süre eşim geldi sarıldı fln ama yok bana mısın demiyo gözlerim olmuş balon gibi güç bela uyudum ama başım okdr çok ağrıoki uyandığımdan beri hap içtim geçmedi bitane daha içsem mi diye düşünmüo diilim normalde hiç içmem ama ben hiç rahatlayamadm okdr ağlamaya kendimi çok kötü hissediyorum dün eşim soğan kürünü atmış annemin komşusu vardı kadın hamile kalamıyomuş bunla kalmış diye o da tuz biber oldu ztn hep kadınlar hamile kalamıyo erkeklerde bişey yok maşallah yazdım koptum gittim halbuki biliyorum öyle düşünediğini kırmak istemediğini ama çok hassaslaştm krndimi tanıyamıyorum o taş kalpli ben gitti herşeye duygulanan ağlayan bi ben geldi

Acaba bi iki gün ileridede düşüş varya oraya mı kayar mı çizgi diye merak ettim
Bu teoriyide ilk sen attın ortaya şimdi.. Uzmanımıza soralım. Bu soruyu Veson cevaplasın... Pik yaptığı günden 1 gün sonra ovulasyon testi silikti canım..

Bu teoriyide ilk sen attın ortaya şimdi.. Uzmanımıza soralım. Bu soruyu Veson cevaplasın... Pik yaptığı günden 1 gün sonra ovulasyon testi silikti canım..

ben uzman degilim:) ama leyla abla, eger test siliklestiyse bence cizgi dogru yerde. hani konusmustuk ya yuurta catlayablir ama progesteron hemn salgilanmayabilir. bi kac gün sonra salgilanmaya baslayabilir. böylecede ateste bir kac gün sonra yükselir. bence bu olabilir . dimi Veson cum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…