Testler yanılmaz genelde haydi inşaallahBu teoriyide ilk sen attın ortaya şimdi.. Uzmanımıza soralım. Bu soruyuVeson cevaplasın... Pik yaptığı günden 1 gün sonra ovulasyon testi silikti canım..
bende doğru yerde olduğunu düşünüyorum ablacım...sonuçta pik yaptığını gördük ve silikleştiği günüde biliyorum yani...hayırlısı Rabbimden...ben uzman degilim:) ama leyla abla, eger test siliklestiyse bence cizgi dogru yerde. hani konusmustuk ya yuurta catlayablir ama progesteron hemn salgilanmayabilir. bi kac gün sonra salgilanmaya baslayabilir. böylecede ateste bir kac gün sonra yükselir. bence bu olabilir . dimiVeson cum?
BAT 5 Aralık Pazartesi günü idi canım..dünde test gününü gösteriyordu ff..cuma yapacam inşallah..bende kendimi zor tutuyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım o yüzden bekliyorum canım...LeYLa_21 canım ateşin cok iyi normalde beklenen adet tarihin ne zaman ? eğer gectiyse test yap.
Amin salihacım..iki canınla dua et ablacım...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...T
Testler yanılmaz genelde haydi inşaallah
Amin inşallah :)ben en geç cuma yapacam kuzum...sen baş dönmem var deyince kan ver için rahat etsin dedim...eğer gebeysen progestanı kesersin diye söyledim...senin kararın elbette...insan hayal kırıklığı yaşamak istemiyor haklısın..hakkımızda hayırlısı olsun canım...hepimiz mutlu olalım güzel haberler alalım inşallah...
AA benim de bat günüm pazartesi :) inşallah hepimiz hamişizdir :) birlikte sevinirizdpo 8 de kan baktir diyen @leyla 21 abla :) cok tatlisin. atesinede masallah diyelim. insallah hamissindir. hamisimdir:) hadi leyla abla patlat bir test:) topikce sevinelim.
bende dün test aldim bat günüm pazartesi gelmezse yapmayi düsünüyorum.
AA benim de bat günüm pazartesi :) inşallah hepimiz hamişizdir :) birlikte seviniriz
Ben de olmadı canım bulantı falan. 2 gün önce oldu ama ilaçlarla alakası yok midemi üşütmüştüm. İnşallah yan etkiden değil müjdeli haberdendir bulantı@denizege34 @ElcankixpreiaZ Kızlar 11 gündür progestan içiyorum ama hiç baş dönmem olmamıştı ama bu sabah çok kötü bir baş dönmesi ile uyandım ve hala da devam ediyor. Kimler bu ilacı kullanıyor bilmiyorum ama kullananlar cevaplayabilir mi ? Bu ilaç 10 gün sonra etki göstermiş olabilir mi ? Yoksa başka bir şeyden mi şüphelenmeliyim ? :)
Bu sabah 1-2 saat başım döndü sadece ama 10 gündür progestan içiyorum yatmadan önce belki o baş dönmesi yapmış olabilir yani hüsnükuruntu yapıyorum :)ay hadi insallah. benim bat icin son gün pazartesi. aslinda 28.gün cumartesi. küratjdn beri 28 ya 30 günde bir oluyorum hic belli olmuyor.. sende hic belirti var mi? bir seyler hissediyor musun?
Bulantı değil de baş dönmesi oldu sadece 1-2 saat geçmedi sabahBen de olmadı canım bulantı falan. 2 gün önce oldu ama ilaçlarla alakası yok midemi üşütmüştüm. İnşallah yan etkiden değil müjdeli haberdendir bulantı
haydi hayirlar getirsin. bende de creamy tarzinda akinti var. vajinal islaklik yasiyorum. normalde bugünlerde kuru olurdum. insallah geelige isarettir ikimizinkide. ay heyecanlandim. bi tarafim diyro ki yarina patlat bir test:) diger tarafim diyo ki bekle hele bir pazartesi olsun:)Bu sabah 1-2 saat başım döndü sadece ama 10 gündür progestan içiyorum yatmadan önce belki o baş dönmesi yapmış olabilir yani hüsnükuruntu yapıyorum :)
Hepimizin oluyor böyle dönemleri.. söyleyeceğim şey teselli etmez seni biliyorum ama geçecek bu halin bunu söyleyebilirim. dağılsak da üzülsek de toparlanıp tekrar başlayacağız.geçen ay doktora çok yakındım ilişki sonrası kanama yaşıyorum polipmi var diye şüphelendiğim bi durum yok ama rahim inceyken bakmak lazım adetin 5. günü gibi gel demişti babam için hastanedeydm gidemedim şimdide rahim kalınlaşmaya başlamıştır bakmaz heralde doktora gitmekten de usandm ama öyle ilişkide zorlandı da kanadı gibi bişey diil bence 3 4 gündür az az devam ediyo ya kist oldu ya başka bi problem var offf bütün yaşam enerjim sönüo resmen akşam bana bi ağlama geldi bisürü hamile haberi alınca ama nasıl ağlıom hıçkıra hıçkıra eşim sarıldı gözleri doldu sanki bütün çarelerimiz bitmiş gibi davranıosun daha yaşımız kaç üzme kendini böyle fln diyo ama ne de se teselli edemiyo beni farkında diil
Ben de histereskopi olduğum hastaneyi sırf cumartesi öğlene kadar açık diye tercih etmiştim ama tırt çıktı işte! Genel merkezine bir dünya saydırdım randevumu iptal etmek için aradıklarında. dalga mı geçiyorsunuz kaç haftadır erteliyorsunuz, cumartesi hizmet vermeyecekseniz demeyin o zaman cumartesi açığız diye. haklısınız falan dedi de elime geçen birşey yok. Ama 2 hafta izin aldım ya illa adetli zamanım o 2 haftaya denk gelecek. İnşallah bir aksilik olmaz da adetken kontrole gidebilirimben cmt yine eski doktora bi gidip kistmi var diye mi baktırsam popüler doktorların hepsi dolu ya da cmt çalışmıolar
Bende de creamy akıntı var iki gündür hayırlara yoralım hayır olsun ama test için erken daha, hayal kırıklığı yaşamayalım. Pazartesi birlikte yaparız :)haydi hayirlar getirsin. bende de creamy tarzinda akinti var. vajinal islaklik yasiyorum. normalde bugünlerde kuru olurdum. insallah geelige isarettir ikimizinkide. ay heyecanlandim. bi tarafim diyro ki yarina patlat bir test:) diger tarafim diyo ki bekle hele bir pazartesi olsun:)
yaaa var ya bende cd 25 teyim :) hatta gecen ay 17 de yumurtlaistim bu ayda öyle olabilir. ayni anda filan ögrensek ne süper olur:)Bende de creamy akıntı var iki gündür hayırlara yoralım hayır olsun ama test için erken daha, hayal kırıklığı yaşamayalım. Pazartesi birlikte yaparız :)
Hangi gunler gibi geldi canim? belkide oyledir ama ilac falan kullanmadim ki ben yalniz tek hatirladigim 18 yada 19. gun hatirlamiyorum da sanirim 19 du yumurtam catlarken ki keskin agri olduSaskinAnne sen bu ay iki kere yumurtlamış olabilir misin tablon sanki öyle gibi geldi bana ?
Nasip canim napalim gunu gunune iliski oldugunda da tutmadi benim vardir Rabbimin bir bildigi sebepsiz degil diyorum Allah yardim etsin insaallah hepimizeCanim herkesin atesi farkli senin gibi düşük seyreden arkadaslar da var gördüğün gibi ama biraz inirdan 36.20lerdrn uzaklassa daha iyi olacagi kesin. 30 agustos da benim kizkardesimin dogumgunu
Hangi gunler gibi geldi canim? belkide oyledir ama ilac falan kullanmadim ki ben yalniz tek hatirladigim 18 yada 19. gun hatirlamiyorum da sanirim 19 du yumurtam catlarken ki keskin agri olduSaskinAnne sen bu ay iki kere yumurtlamış olabilir misin tablon sanki öyle gibi geldi bana ?
Nasip canim napalim gunu gunune iliski oldugunda da tutmadi benim vardir Rabbimin bir bildigi sebepsiz degil diyorum Allah yardim etsin insaallah hepimizeCanim herkesin atesi farkli senin gibi düşük seyreden arkadaslar da var gördüğün gibi ama biraz inirdan 36.20lerdrn uzaklassa daha iyi olacagi kesin. 30 agustos da benim kizkardesimin dogumgunu
Evet bu ay herşeyiniz aynı olmuş inşallah ikimiz de hamileyizdir :) pazartesiye kadar test yapmak yok anlaşalım :) tabii regl olmazsak inşallahyaaa var ya bende cd 25 teyim :) hatta gecen ay 17 de yumurtlaistim bu ayda öyle olabilir. ayni anda filan ögrensek ne süper olur:)
Gamzeli olur muş ..var mı sen de@elmol cnm zencefili gazozu ben gecen A101 de gördüm sizin orda varsa bi bak. bu arada ayva yiyeyin kizi güzel olur derlerannem bende hep ayva ve cubuk kraker yemiş fena sayilmam yani
Hangi gunler gibi geldi canim? belkide oyledir ama ilac falan kullanmadim ki ben yalniz tek hatirladigim 18 yada 19. gun hatirlamiyorum da sanirim 19 du yumurtam catlarken ki keskin agri oldu
Canım 13. Gün de yumurtlamış olabilirsin wet alıntı girmişsin ve ateşin düşmüş. Ben de ilaç kullanmadan iki tane yumurtladım bu ay. Kendininkine benzer tablo var mı diye bakarken senin tablonu gördüm. Takip yaptırdığım için de Emin'im iki kere yumurtaladığımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?