Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende doğru yerde olduğunu düşünüyorum ablacım...sonuçta pik yaptığını gördük ve silikleştiği günüde biliyorum yani...hayırlısı Rabbimden...
LeYLa_21 canım ateşin cok iyi normalde beklenen adet tarihin ne zaman ? eğer gectiyse test yap.
BAT 5 Aralık Pazartesi günü idi canım..dünde test gününü gösteriyordu ff..cuma yapacam inşallah..bende kendimi zor tutuyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım o yüzden bekliyorum canım...

Amin inşallah :)

AA benim de bat günüm pazartesi :) inşallah hepimiz hamişizdir :) birlikte seviniriz

AA benim de bat günüm pazartesi :) inşallah hepimiz hamişizdir :) birlikte seviniriz

ay hadi insallah. benim bat icin son gün pazartesi. aslinda 28.gün cumartesi. küratjdn beri 28 ya 30 günde bir oluyorum hic belli olmuyor.. sende hic belirti var mi? bir seyler hissediyor musun?

Ben de olmadı canım bulantı falan. 2 gün önce oldu ama ilaçlarla alakası yok midemi üşütmüştüm. İnşallah yan etkiden değil müjdeli haberdendir bulantı

ay hadi insallah. benim bat icin son gün pazartesi. aslinda 28.gün cumartesi. küratjdn beri 28 ya 30 günde bir oluyorum hic belli olmuyor.. sende hic belirti var mi? bir seyler hissediyor musun?
Bu sabah 1-2 saat başım döndü sadece ama 10 gündür progestan içiyorum yatmadan önce belki o baş dönmesi yapmış olabilir yani hüsnükuruntu yapıyorum :)

Bu sabah 1-2 saat başım döndü sadece ama 10 gündür progestan içiyorum yatmadan önce belki o baş dönmesi yapmış olabilir yani hüsnükuruntu yapıyorum :)
haydi hayirlar getirsin. bende de creamy tarzinda akinti var. vajinal islaklik yasiyorum. normalde bugünlerde kuru olurdum. insallah geelige isarettir ikimizinkide. ay heyecanlandim. bi tarafim diyro ki yarina patlat bir test:) diger tarafim diyo ki bekle hele bir pazartesi olsun:)

Hepimizin oluyor böyle dönemleri.. söyleyeceğim şey teselli etmez seni biliyorum ama geçecek bu halin bunu söyleyebilirim. dağılsak da üzülsek de toparlanıp tekrar başlayacağız.

Bana da artık sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. Ama bunu üzülerek düşünmüyorum yada pes etme anlamında da değil. kabul ediş gibi.. tüp bebekle olursa olacak sanki , normal yoldan olmayacak.. elimden gelen herşeyi yaptım , içim rahat.. nasip olmadı 4. seneye girdim çocuk isteyeli... tıp açıklayamıyor vakti zamanı gelmedi demekki.. annem de kvde de 6 sene beklemiş. demek onlara çekmişiz biz de.. nasip işte..

ben cmt yine eski doktora bi gidip kistmi var diye mi baktırsam popüler doktorların hepsi dolu ya da cmt çalışmıolar
Ben de histereskopi olduğum hastaneyi sırf cumartesi öğlene kadar açık diye tercih etmiştim ama tırt çıktı işte! Genel merkezine bir dünya saydırdım randevumu iptal etmek için aradıklarında. dalga mı geçiyorsunuz kaç haftadır erteliyorsunuz, cumartesi hizmet vermeyecekseniz demeyin o zaman cumartesi açığız diye. haklısınız falan dedi de elime geçen birşey yok. Ama 2 hafta izin aldım ya illa adetli zamanım o 2 haftaya denk gelecek. İnşallah bir aksilik olmaz da adetken kontrole gidebilirim

Bende de creamy akıntı var iki gündür hayırlara yoralım hayır olsun ama test için erken daha, hayal kırıklığı yaşamayalım. Pazartesi birlikte yaparız :)

Bende de creamy akıntı var iki gündür hayırlara yoralım hayır olsun ama test için erken daha, hayal kırıklığı yaşamayalım. Pazartesi birlikte yaparız :)
yaaa var ya bende cd 25 teyim :) hatta gecen ay 17 de yumurtlaistim bu ayda öyle olabilir. ayni anda filan ögrensek ne süper olur:)

SaskinAnne sen bu ay iki kere yumurtlamış olabilir misin tablon sanki öyle gibi geldi bana ?
Hangi gunler gibi geldi canim? belkide oyledir ama ilac falan kullanmadim ki ben yalniz tek hatirladigim 18 yada 19. gun hatirlamiyorum da sanirim 19 du yumurtam catlarken ki keskin agri oldu
Canim herkesin atesi farkli senin gibi düşük seyreden arkadaslar da var gördüğün gibi ama biraz inirdan 36.20lerdrn uzaklassa daha iyi olacagi kesin. 30 agustos da benim kizkardesimin dogumgunu
Nasip canim napalim gunu gunune iliski oldugunda da tutmadi benim vardir Rabbimin bir bildigi sebepsiz degil diyorum Allah yardim etsin insaallah hepimize

SaskinAnne sen bu ay iki kere yumurtlamış olabilir misin tablon sanki öyle gibi geldi bana ?
Hangi gunler gibi geldi canim? belkide oyledir ama ilac falan kullanmadim ki ben yalniz tek hatirladigim 18 yada 19. gun hatirlamiyorum da sanirim 19 du yumurtam catlarken ki keskin agri oldu
Canim herkesin atesi farkli senin gibi düşük seyreden arkadaslar da var gördüğün gibi ama biraz inirdan 36.20lerdrn uzaklassa daha iyi olacagi kesin. 30 agustos da benim kizkardesimin dogumgunu
Nasip canim napalim gunu gunune iliski oldugunda da tutmadi benim vardir Rabbimin bir bildigi sebepsiz degil diyorum Allah yardim etsin insaallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…