Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bu ay herşeyiniz aynı olmuş inşallah ikimiz de hamileyizdir :) pazartesiye kadar test yapmak yok anlaşalım :) tabii regl olmazsak inşallah
pazarteiye kadar söz veremem:) önce bir cumartesiyi göreyimde:) pazara kadar sabretsem bile büyük is. ama zaten eger 28inde olursam gerek kalmaz cumartesi adeet olurum. Allahim böyle bir acab ile beklemek ne kadar yor. saatlerdir cakilip oturmusum. sonucu ögrensem rahtalayacam ya hayirlisi

13. gun iliski yok ama malesef
Ha birde o aralar oovulasyo testinde cizgi bile cikmiyordu ama olabilir bilmiyorum ki ben hamileyim diyorum kimse inanmiyor bana hahahhh saka tabi yani mumkun degil en cok hayal ettigim sey ne biliyormusun ne zaman tup yaptiracaksin diyenlere kendim dogal yolla hamile kaldim diyebilmek keske olsa keske

Bu teoriyide ilk sen attın ortaya şimdi.. Uzmanımıza soralım. Bu soruyu Veson cevaplasın... Pik yaptığı günden 1 gün sonra ovulasyon testi silikti canım..
Ben de uzman Değilim ama çizgi doğru yerde gibi geldi Salliala 18 den mi şüphelendin cnm? Evet olabilirdi ama opk dan çok uzakta.testleri çok net Hatırlıyorum geçen Aylar gibi değildi gerçekten koyuluk pik yapmıştı geçen aylar hiç Eşit koyuluk olmamıştı. missdincer in 2 yumurtası var dı onun da öyle bşr Düşüş Yaşadı biz de 2. Yumurtaya yormuştuk Leyla senin kaç yumurta vardı? Yada bir başka Seçenek aklıma geldi Yerleşme Düşüşü olabilir mi???

Öyle birşey attınız ki ortaya test yapmaya zor ikna ettik cumaya bu gidişle Leyla test tarihini öteleyecek

Arkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
canım ne mutlu sana bebiş nasılmış ne kadar olmuş ? biz seninle aynı gidiyoruz bu arada Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah

Gözün Aydın cnmdemekki kalp atışı herkeste bulantı yapmıyormuş:))
masallah. insallah saglicaklada kucagina alirsin
canım ne mutlu sana bebiş nasılmış ne kadar olmuş ? biz seninle aynı gidiyoruz bu arada Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
7 haftaya yakın cnm gayet sağlıklı hersey yolunda dedi doktorum ultrason kağıdını çekip atarım birazdan cnm

Amin canm inşallah.bekleyelim bakalım cuma hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sen ne zaman gittin dr kaçırmışım canm yebrikler gözün aydın canm
ben bulantılara dayanamayıp dün gittim ilaç almaya o arada baktık hem de kalp atışına da çok şükür herşey yolunda canım Allah ım bu güzel duyguları herkese tattırsın ilk defa tadacaklar için çok heyecanlı ama eminim ikinci kez olanlar için de farklı değildir doyulacak bi duygu olmadığını düşünüyorum sağlıkla nasip olsun hepimize

Aminnn canm benim allah yardımcın olsun bulantı kötü ama olsun varlığı ve sağlıklı olması önemli olan

Canim yasadiklarimiz kolay degil. ki zaten senin bir de malesef babanin durumu var. bir yandan onu da takiyorsun kafaya. rabbim insallah dertlerimize care olsun

valla 3 folikül demişti sanırım doktor...zaten adetin 3 günü gittim serephoneyi verdi yolladı..şugün çalış çatlamaya bakamayacaz il dışında olacam bu ay böyle olacak mecbur dedi...yani bir tane garantide gerisini bilmiyorum valla saliha testlerim net olmasaydı belki bende öyle düşünebilirdim ama..olumlu düşünüp pozitifi görmek istiyorum kızlar...dua edin siz...
Arkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
gözün aydın canım...
Amin canm inşallah.bekleyelim bakalım cuma hayırlı haberlerini bekliyoruz
aminnnnnn kuzum inşallah...hepimiz güzel haber verelim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…