- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
pazarteiye kadar söz veremem:) önce bir cumartesiyi göreyimde:) pazara kadar sabretsem bile büyük is. ama zaten eger 28inde olursam gerek kalmaz cumartesi adeet olurum. Allahim böyle bir acab ile beklemek ne kadar yor. saatlerdir cakilip oturmusum. sonucu ögrensem rahtalayacam ya hayirlisiEvet bu ay herşeyiniz aynı olmuş inşallah ikimiz de hamileyizdir :) pazartesiye kadar test yapmak yok anlaşalım :) tabii regl olmazsak inşallah
Bu teoriyide ilk sen attın ortaya şimdi.. Uzmanımıza soralım. Bu soruyuVeson cevaplasın... Pik yaptığı günden 1 gün sonra ovulasyon testi silikti canım..
Ben de uzman Değilim ama çizgi doğru yerde gibi geldiben uzman degilim:) ama leyla abla, eger test siliklestiyse bence cizgi dogru yerde. hani konusmustuk ya yuurta catlayablir ama progesteron hemn salgilanmayabilir. bi kac gün sonra salgilanmaya baslayabilir. böylecede ateste bir kac gün sonra yükselir. bence bu olabilir . dimiVeson cum?
Gözün Aydın cnmArkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
masallah. insallah saglicaklada kucagina alirsinArkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
canım ne mutlu sanaArkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
Gözün Aydın cnmdemekki kalp atışı herkeste bulantı yapmıyormuş:))
masallah. insallah saglicaklada kucagina alirsin
7 haftaya yakın cnm gayet sağlıklı hersey yolunda dedi doktorum ultrason kağıdını çekip atarım birazdan cnmcanım ne mutlu sanabebiş nasılmış ne kadar olmuş ? biz seninle aynı gidiyoruz bu arada Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Amin canm inşallah.bekleyelim bakalım cuma hayırlı haberlerini bekliyoruzevet canım hayırlısı olsun behicecim...inşallah tez vakitte senden güzel haber alırız canım..
cuma yapacam inşallah canım...amin gülüm inşallah Rabbim güzel haber vermeyi nasip etsin kuzum...sende umudunu yitirme iyi düşenelimki herşey iyi olsun kuzum...
aminnnnnnnnnnnn gülüm inşallah...Rabbim ol demiştir inşallah...hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize inşallah...
iki hafta sonra tekrar çağırdı mı beni çağırdı şimdi gün sayıyorum yine daha iki hafta var7 haftaya yakın cnm gayet sağlıklı hersey yolunda dedi doktorum ultrason kağıdını çekip atarım birazdan cnm
Sen ne zaman gittin dr kaçırmışım canm yebrikler gözün aydın canmcanım ne mutlu sanabebiş nasılmış ne kadar olmuş ? biz seninle aynı gidiyoruz bu arada Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
ben bulantılara dayanamayıp dün gittim ilaç almaya o arada baktık hem de kalp atışına da çok şükür herşey yolunda canım Allah ım bu güzel duyguları herkese tattırsın ilk defa tadacaklar için çok heyecanlı ama eminim ikinci kez olanlar için de farklı değildir doyulacak bi duygu olmadığını düşünüyorum sağlıkla nasip olsun hepimizeSen ne zaman gittin dr kaçırmışım canm yebrikler gözün aydın canm
Gözün aydın canmArkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
Aminnn canm benim allah yardımcın olsun bulantı kötü ama olsun varlığı ve sağlıklı olması önemli olanben bulantılara dayanamayıp dün gittim ilaç almaya o arada baktık hem de kalp atışına da çok şükür herşey yolunda canım Allah ım bu güzel duyguları herkese tattırsın ilk defa tadacaklar için çok heyecanlı ama eminim ikinci kez olanlar için de farklı değildir doyulacak bi duygu olmadığını düşünüyorum sağlıkla nasip olsun hepimize
27 aralıkta çağırdı canmiki hafta sonra tekrar çağırdı mı beni çağırdı şimdi gün sayıyorum yine daha iki hafta var
Darısı başınıza ins cnm benimGözün aydın canm
Canim yasadiklarimiz kolay degil. ki zaten senin bir de malesef babanin durumu var. bir yandan onu da takiyorsun kafaya. rabbim insallah dertlerimize care olsunya ben ağladım ağladım babam taburcu oldu biraz kendimi toparlayınca onun yanına gittim eve kims alınmıcak bi ay enfeksiyon kapmaması çok önemliymiş eve geldm biraz tv izledim gittim yattım gözlerimden yaşlar süzülüo uyuyamadm baya bi süre eşim geldi sarıldı fln ama yok bana mısın demiyo gözlerim olmuş balon gibi güç bela uyudum ama başım okdr çok ağrıoki uyandığımdan beri hap içtim geçmedi bitane daha içsem mi diye düşünmüo diilim normalde hiç içmem ama ben hiç rahatlayamadm okdr ağlamaya kendimi çok kötü hissediyorum dün eşim soğan kürünü atmış annemin komşusu vardı kadın hamile kalamıyomuş bunla kalmış diye o da tuz biber oldu ztn hep kadınlar hamile kalamıyo erkeklerde bişey yok maşallah yazdım koptum gittim halbuki biliyorum öyle düşünediğini kırmak istemediğini ama çok hassaslaştm krndimi tanıyamıyorum o taş kalpli ben gitti herşeye duygulanan ağlayan bi ben geldi
Gozun aydin canim cok sevindimArkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
valla 3 folikül demişti sanırım doktor...zaten adetin 3 günü gittim serephoneyi verdi yolladı..şugün çalış çatlamaya bakamayacaz il dışında olacam bu ay böyle olacak mecbur dedi...yani bir tane garantide gerisini bilmiyorumBen de uzman Değilim ama çizgi doğru yerde gibi geldiSalliala 18 den mi şüphelendin cnm? Evet olabilirdi ama opk dan çok uzakta.testleri çok net Hatırlıyorum geçen Aylar gibi değildi gerçekten koyuluk pik yapmıştı geçen aylar hiç Eşit koyuluk olmamıştı. missdincer in 2 yumurtası var dı onun da öyle bşr Düşüş Yaşadı biz de 2. Yumurtaya yormuştuk Leyla senin kaç yumurta vardı? Yada bir başka Seçenek aklıma geldi Yerleşme Düşüşü olabilir mi???
Öyle birşey attınız ki ortaya test yapmaya zor ikna ettik cumaya bu gidişle Leyla test tarihini öteleyecek
gözün aydın canım...Arkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
aminnnnnn kuzum inşallah...hepimiz güzel haber verelim inşallah...Amin canm inşallah.bekleyelim bakalım cuma hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?