malesef yok :)Gamzeli olur muş ..var mı sen de
Saol canm Allahım sizlerede nasip etsin insGozun aydin canim cok sevindim
Gözün aydin canim cok sevindim guzel guzel buyusun insallahArkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
Cnm sen çalışmanı yap ateş evet Yükseldi ama 36,2 de takıldı.her ihtimali Düşünelim bizKizlar biaey soracagimdır
Benden bugun yumurta akina benzeyen ama daha yapiskan bir akinti geldi
Yoksa ben yeni mi yumurtluyorum ki fikri olan var mi?
Yarina bi pm kondururuz artik koca disciden geldi sizlanip duruyor ovulasyon testi yaptim o da negatif ama dedigin gibi nolur nolmazCnm sen çalışmanı yap ateş evet Yükseldi ama 36,2 de takıldı.her ihtimali Düşünelim biz
Daha önceki tablolarına baktım da ilk defa mı progestan kullandın canım yoksa öncekilere girmedin mi? geçen ay değil ondan önceki ay var mıydı progesteron kullanımı?Kizlar biaey soracagimdır
Benden bugun yumurta akina benzeyen ama daha yapiskan bir akinti geldi
Yoksa ben yeni mi yumurtluyorum ki fikri olan var mi?
Yoktu yani ilk defa kullanmadım ama bayadir kullanmiyordumDaha önceki tablolarına baktım da ilk defa mı progestan kullandın canım yoksa öncekilere girmedin mi? geçen ay değil ondan önceki ay var mıydı progesteron kullanımı?
bu ay inanılmaz zor geçecek. belım reglden yarım saat önce sadece agrım olur ve derım ki aha geldı gelecek ama bu defa dünden beri ağrı çekiyorum. ayda yılda bir kere böyle olur ama ağlatacak kadar galiba bu ay öyle olacak ama hala gelmedi kırmızı.şimdi nasıl oldun cnm regl geldi öi
Yoktu yani ilk defa kullanmadım ama bayadir kullanmiyordum
Bizde tebrik ettik canım bize yanıt yokmu.. Herkese yazıp bir beni ayırmışsın aşkolsun.. Üzüldüm inanki...Saol canm Allahım sizlerede nasip etsin ins
Saol cnm senin bebisin de insGözün aydin canim cok sevindim guzel guzel buyusun insallah
Cnm benim aşk olsun telden giriyom bi tuaf heryorum gorunmuyo sanada çifter çifter versin insBizde tebrik ettik canım bize yanıt yokmu.. Herkese yazıp bir beni ayırmışsın aşkolsun.. Üzüldüm inanki...
Gecen ay ara kanamam olunca 16. gun basla 10 gun devam et demistiDpo kısa sürmüş baya da onun için sordum canım. peki bu ay hiç gitmiş miydin takibe? yumurta çatladıktan sonra mı progesteron başladın yoksa direk doktor 16. gün başla mı dedi? doğrusu bana henüz yumurtlama olmamış gibi geldi. progesteron bittikten bikaç gün sonra da adet geliyor normalde.. inş gelmez hiç güzel haber verirsin.
Gecen ay ara kanamam olunca 16. gun basla 10 gun devam et demisti
Inan bu ay yumurta takip etmekten gina geldi bana kasildim kaldim olursa olur olmazsa ne yapayim bu aydan umitli degilim zaten
Yarin ogleden sonra bir ovu testi daha yapayim koyuysa var demektir kafam karisti iyice
Ucretli öğretmenlik yapıyorum canim ikinvi donem basliycam ilk donem tedaviden baslayamadim problem gidip gelmekte degil de bana çok takip yapti doktorum artik yapmiyorYok canım stres yapma ama belki yumurtlamayı uyarıcı bişeyler verir doktorun bir daha ki ay (inş gerek kalmaz bu ay hamilesindir tabi)
Sen çalılıyor musun kontrole gitmen zor mu oluyor yumurtlama takibi için? tabloların da bir çoğu yarım yarım ya anlayamadım senin düzenini tam. benim de glifor öncesi çok dengesizdi adet düzenim. 40 gün olduğu da oluyordu , 28 de. bu ay da kullandığım ilaçlardan dolayı 40 a yakın olacak adetimin gelmesi.
Senin klomen kullandığın bir tablon var o ay mesela hem vaktinde adet olmuşsun hem de ateşin yükselmiş. belki yumurtlama için klomen çatlatma iğnesi falan verir doktorun. iğne sonrası başlar progesterona daha net olur senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?