Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar biaey soracagimdır
Benden bugun yumurta akina benzeyen ama daha yapiskan bir akinti geldi
Yoksa ben yeni mi yumurtluyorum ki fikri olan var mi?

Cnm sen çalışmanı yap ateş evet Yükseldi ama 36,2 de takıldı.her ihtimali Düşünelim biz
Yarina bi pm kondururuz artik koca disciden geldi sizlanip duruyor ovulasyon testi yaptim o da negatif ama dedigin gibi nolur nolmaz

Kizlar biaey soracagimdır
Benden bugun yumurta akina benzeyen ama daha yapiskan bir akinti geldi
Yoksa ben yeni mi yumurtluyorum ki fikri olan var mi?
Daha önceki tablolarına baktım da ilk defa mı progestan kullandın canım yoksa öncekilere girmedin mi? geçen ay değil ondan önceki ay var mıydı progesteron kullanımı?

Ovulasyon degil bence eminim yumurtlama akintisina benzemiyordu jöle gibi kivamli ama yumurtlama akintisini andiriyor yapiskan bisi yalniz benzemiyordu ve amdiriyordu anlatimi kes

xpreiaZ gecen ay degilde onceki ay crinone jel basladigim gun atesim dusmustu canim ya da bir gun oncesiydi hatirlamiyorum

şimdi nasıl oldun cnm regl geldi öi
bu ay inanılmaz zor geçecek. belım reglden yarım saat önce sadece agrım olur ve derım ki aha geldı gelecek ama bu defa dünden beri ağrı çekiyorum. ayda yılda bir kere böyle olur ama ağlatacak kadar galiba bu ay öyle olacak ama hala gelmedi kırmızı.

Yoktu yani ilk defa kullanmadım ama bayadir kullanmiyordum

Dpo kısa sürmüş baya da onun için sordum canım. peki bu ay hiç gitmiş miydin takibe? yumurta çatladıktan sonra mı progesteron başladın yoksa direk doktor 16. gün başla mı dedi? doğrusu bana henüz yumurtlama olmamış gibi geldi. progesteron bittikten bikaç gün sonra da adet geliyor normalde.. inş gelmez hiç güzel haber verirsin.

Gecen ay ara kanamam olunca 16. gun basla 10 gun devam et demisti
Inan bu ay yumurta takip etmekten gina geldi bana kasildim kaldim olursa olur olmazsa ne yapayim bu aydan umitli degilim zaten
Yarin ogleden sonra bir ovu testi daha yapayim koyuysa var demektir kafam karisti iyice

Yok canım stres yapma ama belki yumurtlamayı uyarıcı bişeyler verir doktorun bir daha ki ay (inş gerek kalmaz bu ay hamilesindir tabi)

Sen çalılıyor musun kontrole gitmen zor mu oluyor yumurtlama takibi için? tabloların da bir çoğu yarım yarım ya anlayamadım senin düzenini tam. benim de glifor öncesi çok dengesizdi adet düzenim. 40 gün olduğu da oluyordu , 28 de. bu ay da kullandığım ilaçlardan dolayı 40 a yakın olacak adetimin gelmesi.

Senin klomen kullandığın bir tablon var o ay mesela hem vaktinde adet olmuşsun hem de ateşin yükselmiş. belki yumurtlama için klomen çatlatma iğnesi falan verir doktorun. iğne sonrası başlar progesterona daha net olur senin için.

xpreiaZ canim hem dijital hemde normal ovu. testinde negatif yok bisey yani birdaha test yapmiycam valla biktim

Ucretli öğretmenlik yapıyorum canim ikinvi donem basliycam ilk donem tedaviden baslayamadim problem gidip gelmekte degil de bana çok takip yapti doktorum artik yapmiyor
Serophene kullandim ben o zamanlar düzenli adet oluyordum bu ay da kullan dedi verdi ama ara kanama ya bisey olur diye korktum icmedim bu ay icicem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…