Gerçi şu tablonda da iğneye ve progesterona rağmen yükselme olmamış, bunda yumurtan çatlamıştı değil mi?Gecen ay ara kanamam olunca 16. gun basla 10 gun devam et demisti
Inan bu ay yumurta takip etmekten gina geldi bana kasildim kaldim olursa olur olmazsa ne yapayim bu aydan umitli degilim zaten
Yarin ogleden sonra bir ovu testi daha yapayim koyuysa var demektir kafam karisti iyice
Haa doğru hatırladım şimdi unutmuşum kusura bakma. İnşallah bu ay güzel haber verirsin gerek kalmaz hiç.Ucretli öğretmenlik yapıyorum canim ikinvi donem basliycam ilk donem tedaviden baslayamadim problem gidip gelmekte degil de bana çok takip yapti doktorum artik yapmiyor
Serophene kullandim ben o zamanlar düzenli adet oluyordum bu ay da kullan dedi verdi ama ara kanama ya bisey olur diye korktum icmedim bu ay icicem artik
DOktorum ovitrelle den sonra kontrol etmedi ama atese gore çatlama olmamisti bende progesteron ates yapmaz hamile tablom var onda da hep progesteron kullandim hem igne hem jel formunda igne apse yapti gunde iki jele devam ettim yine de atesim yukselmediGerçi şu tablonda da iğneye ve progesterona rağmen yükselme olmamış, bunda yumurtan çatlamıştı değil mi?
Eki Görüntüle 1922217
Amin canım cümlemize versin inşallah... Nasıl görünmüyor ki bende telden giriyorum. Bildirimlere bakınca gözükmesi lazım ama bilemedim ki neden öyle olmuş...Cnm benim aşk olsun telden giriyom bi tuaf heryorum gorunmuyo sanada çifter çifter versin ins
Üzme kendini ya aman benim her ay ateşim yükseliyor da noluyor sankixpreiaZ canim hem dijital hemde normal ovu. testinde negatif yok bisey yani birdaha test yapmiycam valla biktim
Ben gormemistim ama ff de var bakarim birazdanÜzme kendini ya aman benim her ay ateşim yükseliyor da noluyor sankihem elmol ateşin düşük gittiği ama sonunda hamilelik olan tablolar göndermişti hatırlarsan. herkesin bünyesi aynı değil ki. senin de tablonun sonu yeşillensin sağlıkla en kısa sürede inş , hepimizin tablosu..
Kız dur gaz verme bana... Yarınki ateşide bir görelim hele.. kürtajdan önce dpo16 yada 17.gün geliyordu.hayırlısı canım inşallah vardır. duâlarınızı bekliyorum gülüm...
Sen niye ozur diliyisun cnm :)
Kız dur gaz verme bana... Yarınki ateşide bir görelim hele.. kürtajdan önce dpo16 yada 17.gün geliyordu.hayırlısı canım inşallah vardır. duâlarınızı bekliyorum gülüm...
En geç Cuma günü ateş düşmezse kesin test bekliyoruz bak eşine falan sormak yok haberin olsun söz verdin yoksa bozuşuruz
ben kime küseyim deseydin. beraber ağlayalımAnnemle tartistim arkadaslarinin hep torunlari oluyor simdi aradi tylolhot icicem hastayim dedim icme dedi anne hamile degilim dedim küstü kapatti annem de basladi soylenmeye agliycam ya
küpe de alsın kız o kadar uğraştın :)kız sabah sabah ne sopa gösteriyorsun öyle....yarında yüksek çıkarsa cuma yapacam inşallah kuzum...korkunun ecele faydası yok...inşallah Rabbim nasip etmiştir...içimde iki gündür acayip bir sevinç var...32 dişim dışarda anlamsızca sırıtıyorum.... eşime yüzüğü hazırla dedim...ne kadar eminsin kendinde diyor..gülmekten öldüm...emin değilim sadece istiyorum dedim...
Annemle tartistim arkadaslarinin hep torunlari oluyor simdi aradi tylolhot icicem hastayim dedim icme dedi anne hamile degilim dedim küstü kapatti annem de basladi soylenmeye agliycam ya
ben kime küseyim deseydin. beraber ağlayalım
Bunu yapan kaynanam degil yalniz annem ki ben ilk çocuğuyum ve 5 yil sonra hamile kalmis bana kendi basina da gelmis bu ne trip anlamadimben kime küseyim deseydin. beraber ağlayalım
Bİ TEK BEN Mİ BANLANDIM
benım de kendı annem . umursamıyoruz öyle sallıyoruz sanıyorlar daha fazla önemle peşine düş ilglen demek istiyorlar oysa bilseer gece gunduz işimiz buBunu yapan kaynanam degil yalniz annem ki ben ilk çocuğuyum ve 5 yil sonra hamile kalmis bana kendi basina da gelmis bu ne trip anlamadim
konferans konusma mı yapıorsunuz kızlar ya benim niye haberim yokHAYIR CNM
SaskinAnne en sevdiğim şey de bu . sanki ben istesem 5 dk da çocuk olucakta ama ben istemiyorum.... !!! annemle en son konuştuğumda daha hadi kızım diyordu . ne yapayım anne ya elimden geleni yapıyorum , doktorlarada gıdıyorum sorun da yok ne yapayım artık allahın işine karışılır mı dedim
Ben benim anneme kızmıştım bir kere hem de iyi kızdıydım. her konuşmada "var mı bişey , var mı bişey" yeter ya dedim olsa görürsün herhalde senden gizli doğurup büyütecek değilim sorma artık diye. o zamandan beri son oldu. histereskopi olacağım zaman da geldi "emin misin boş yere ameliyat olmuş olmayasın " dedi , "varsa bir bildiğin onu yapalım kadın doğumcu bunu önerdi , sen neyi önerirsin " diye ona da kızmıştım. cemi cümleye düşüğümü vs her naneyi anlatmış zaten hem kaynanam hem annem. memlekette sokaktan geçen her 3 kişiden biri durumumu biliyor
Anestezi olucam yatarım kalkamam nolur nolmaz diye histereskopiyi söyledim ama onun dışında hiçbişeyi anlatmıyorum artık iki tarafa da..
Daha önce hiç gebe kalmadım da bu kadar erken baş dönmesi olur mu acaba sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?