Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçi şu tablonda da iğneye ve progesterona rağmen yükselme olmamış, bunda yumurtan çatlamıştı değil mi?

Haa doğru hatırladım şimdi unutmuşum kusura bakma. İnşallah bu ay güzel haber verirsin gerek kalmaz hiç.

Gerçi şu tablonda da iğneye ve progesterona rağmen yükselme olmamış, bunda yumurtan çatlamıştı değil mi?
Eki Görüntüle 1922217
DOktorum ovitrelle den sonra kontrol etmedi ama atese gore çatlama olmamisti bende progesteron ates yapmaz hamile tablom var onda da hep progesteron kullandim hem igne hem jel formunda igne apse yapti gunde iki jele devam ettim yine de atesim yukselmedi

Cnm benim aşk olsun telden giriyom bi tuaf heryorum gorunmuyo sanada çifter çifter versin ins
Amin canım cümlemize versin inşallah... Nasıl görünmüyor ki bende telden giriyorum. Bildirimlere bakınca gözükmesi lazım ama bilemedim ki neden öyle olmuş...

xpreiaZ canim hem dijital hemde normal ovu. testinde negatif yok bisey yani birdaha test yapmiycam valla biktim
Üzme kendini ya aman benim her ay ateşim yükseliyor da noluyor sanki hem elmol ateşin düşük gittiği ama sonunda hamilelik olan tablolar göndermişti hatırlarsan. herkesin bünyesi aynı değil ki. senin de tablonun sonu yeşillensin sağlıkla en kısa sürede inş , hepimizin tablosu..

Annemle tartistim arkadaslarinin hep torunlari oluyor simdi aradi tylolhot icicem hastayim dedim icme dedi anne hamile degilim dedim küstü kapatti annem de basladi soylenmeye agliycam ya

Reactions: iiz
Ben gormemistim ama ff de var bakarim birazdan
Benim bu ay cidden zor cidden. yumurtlama oldu mu onu bile bilmiyorum nasip onumuzdeki aya hep beraber saflari siklastiralim

Kız dur gaz verme bana... Yarınki ateşide bir görelim hele.. kürtajdan önce dpo16 yada 17.gün geliyordu.hayırlısı canım inşallah vardır. duâlarınızı bekliyorum gülüm...

aaaaaaa maasallah :) ateş yükselişte yarına 37 ye vurur inşallah. leylacım gene bizi yalvartıcaksın degıl mı . seni beklemek kendimi beklemekten daha zor valla
Sen niye ozur diliyisun cnm :)

döndün mü tatlım :) hoşgeldin

Kız dur gaz verme bana... Yarınki ateşide bir görelim hele.. kürtajdan önce dpo16 yada 17.gün geliyordu.hayırlısı canım inşallah vardır. duâlarınızı bekliyorum gülüm...

aaaaaaa maasallah :) ateş yükselişte yarına 37 ye vurur inşallah. leylacım gene bizi yalvartıcaksın degıl mı . seni beklemek kendimi beklemekten daha zor valla
En geç Cuma günü ateş düşmezse kesin test bekliyoruz bak eşine falan sormak yok haberin olsun söz verdin yoksa bozuşuruz

yoook illa bütün topic peşine düşecegiz . her gün yolunu gözleyeceğiz yoksa yapmaz ben sana söyleyeyim. ben olsam 5 kere yapmıştım

küpe de alsın kız o kadar uğraştın :)

Annemle tartistim arkadaslarinin hep torunlari oluyor simdi aradi tylolhot icicem hastayim dedim icme dedi anne hamile degilim dedim küstü kapatti annem de basladi soylenmeye agliycam ya

Ben benim anneme kızmıştım bir kere hem de iyi kızdıydım. her konuşmada "var mı bişey , var mı bişey" yeter ya dedim olsa görürsün herhalde senden gizli doğurup büyütecek değilim sorma artık diye. o zamandan beri son oldu. histereskopi olacağım zaman da geldi "emin misin boş yere ameliyat olmuş olmayasın " dedi , "varsa bir bildiğin onu yapalım kadın doğumcu bunu önerdi , sen neyi önerirsin " diye ona da kızmıştım. cemi cümleye düşüğümü vs her naneyi anlatmış zaten hem kaynanam hem annem. memlekette sokaktan geçen her 3 kişiden biri durumumu biliyor

Anestezi olucam yatarım kalkamam nolur nolmaz diye histereskopiyi söyledim ama onun dışında hiçbişeyi anlatmıyorum artık iki tarafa da..

ben kime küseyim deseydin. beraber ağlayalım

SaskinAnne en sevdiğim şey de bu . sanki ben istesem 5 dk da çocuk olucakta ama ben istemiyorum.... !!! annemle en son konuştuğumda daha hadi kızım diyordu . ne yapayım anne ya elimden geleni yapıyorum , doktorlarada gıdıyorum sorun da yok ne yapayım artık allahın işine karışılır mı dedim

Bİ TEK BEN Mİ BANLANDIM

evet ... çok güldüm en az sen söyledin tek sen gittin.yazık sana ttalım . o sana takıldı ya seni şikayet etti demek ki o yüzden. ben koca koca parağraflar yazdım . veson bana mesaj atmasa daha hızımı alamamıştım yazıyordum

ama üzüldüm sonradan ya.. aman banene hiç önemli değil havalarının altında aslında cok kaygılı oldug bellıydı keşke yardım etseydik çünkü gerekiyordu. amh cok düşük ve sorunu yok sanıyordu. doktor söylememiş bile o da farkında değil. zaten onun yum. takibi yapmaya zamanı yok ki direk tüp bakmalıyken o buralarda zaman kaybediyor. benim bir sorunum yok ki diyrdu hala

neyse artık

Bunu yapan kaynanam degil yalniz annem ki ben ilk çocuğuyum ve 5 yil sonra hamile kalmis bana kendi basina da gelmis bu ne trip anlamadim
benım de kendı annem . umursamıyoruz öyle sallıyoruz sanıyorlar daha fazla önemle peşine düş ilglen demek istiyorlar oysa bilseer gece gunduz işimiz bu

Benimki de biseye karışmaz di hatta babamla ortak karar vermisler tup bebekte kullanfigim ilaclar bana cok kilo yapmis yipratmis falan bi daa tup bebek yaptirma diyorlar bana
Ama bu yeni yeni moda oldu surekli torunum yok ki diye soyleniyor

Daha önce hiç gebe kalmadım da bu kadar erken baş dönmesi olur mu acaba sence ?

olur olur mesela o sıra direncin düşmüştür döllenme de vucudu zorlar bu sebep olur . yanı bır sekılde etkıler . niye olamsın ki.

benım belirtilerim öyle oluyor ki resmen vucudum bagırıyor ya dile gelecek nerdeyse o yuzden ben dpo 7 de batmalar falan yoksa bir şey yoktur. ben hazıran da hamıle oldugumu dusundum cunku gunde 2 saat uyuttu vucudum benı perişan oldum sonunda da aşırı ağrılı bir adtım oldu hala kimyasaldı kesin diyorum. mahfoldum o ay hem de ovu dan hemen 1 gun sonra başladı ta adete kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…