Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
regl ye dediğim gibi hazırlıklıydım hsg çekilcem bakalım adet bitince.
haksızlığa hiç tahammülüm yok napiyim ben de böleyim işte :)
sizi çok özlemişim.
ben de hsg cekılecegım. aynı zaman gelecek galiba ıkımızın . benım de bugun en gec yarın sabaha adet gelecek belli

Bu sabah 1-2 saat başım döndü sadece ama 10 gündür progestan içiyorum yatmadan önce belki o baş dönmesi yapmış olabilir yani hüsnükuruntu yapıyorum :)
agızdan alınca yapıyormus bulantı alttan niye almadın ki cabım ben 1 kere denedım kendı kendıme kulandım alttan aldım

kızlar kahveler devam ediyodu şimdi yine ilişki sonrası kırmızıya döndü cmt bi doktor bulup gözükmem lazım bi 3 daha kahve gider artık böyle eşimde bırak çocuğu önce seni bi sağlığına kavuştıralım diyo doğru söylüo adam

aaaaaaa maasallah :) ateş yükselişte yarına 37 ye vurur inşallah. leylacım gene bizi yalvartıcaksın degıl mı . seni beklemek kendimi beklemekten daha zor valla

döndün mü tatlım :) hoşgeldin
Bende zor sabrediyorum ama ne edeyimmi beklemek daha doğru geliyor... Inşallah canım bakalım hayırlısı Rabbim den...
küpe de alsın kız o kadar uğraştın :)
Trabzon hasırı alsın küpe neki

Reactions: iiz
Bende zor sabrediyorum ama ne edeyimmi beklemek daha doğru geliyor... Inşallah canım bakalım hayırlısı Rabbim den...

Trabzon hasırı alsın küpe neki

yok kız yazık . daha sana masraf yapacak ya . bebişe de yapacak yoksa araba da alsın :)
tutsun biri bizi yoksa adama ev aldıracağız 15 dk sonra

Bende okadar yazdim beni banlamamislar :) kotu bisey de yazmadım gerci de kendisine amh dusuk tup yaptir dedim diye tup sanki kotu biseymis gibi git sen yaptir diyor bana tup bebek merkezleri ile kanka olmusum haberi yok

Bugün hiç girmedin akşama kadar uyuyor musun kuzum sen?
kız nerden bildin içine mi doğdu. evet dündne beri kötüydüm . gece uyuyamadım. gündüzde uyuyamadım ama sürekli uyumaya çalışma modundaydım. adet co cok agrılı gececek yılda 1 kez oluyor bana böyle bu aya denk geldı o da galiba

Bak nasıl anladım içime doğmuş sümbülüm.. Geçmiş olsun canım..

Bende okadar yazdim beni banlamamislar :) kotu bisey de yazmadım gerci de kendisine amh dusuk tup yaptir dedim diye tup sanki kotu biseymis gibi git sen yaptir diyor bana tup bebek merkezleri ile kanka olmusum haberi yok
yazık ya bize sanki bizim durumumuz başka biz de çabalıyoruz bebek için işte. sanki biz ona biz istesek 5 dk dabir dogururz da sen doğuramazsın demişiz gibi.

konferans konusma mı yapıorsunuz kızlar ya benim niye haberim yok
Cnm hatim yapıyoruz ya konferans konuşma Dediğimiz o.sana da sormuştum Katılmak ister misin diye? Okumasan da Aramıza Katılmak istersen Mune ye yazabiliriz .tüm topik hemen hemen orda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…