ben de hsg cekılecegım. aynı zaman gelecek galiba ıkımızın . benım de bugun en gec yarın sabaha adet gelecek belliregl ye dediğim gibi hazırlıklıydımhsg çekilcem bakalım adet bitince.
haksızlığa hiç tahammülüm yok napiyim ben de böleyim işte :)
sizi çok özlemişim.
az kamış ovuya daha erken başlasan daha ıyı olurdu.doktoru değiştirmeye karar verdim ama yenisini bulamadm henüz soğana da veson geç dedi napsam bilemedim
benim de midem bile bulanıyor nedense . 2 gündür kendime hiç dikkat etmedim . dogru düzgün yemek yemedim ondna mı acaba deim yemegi yedim gene öyle .hoşbuldum cnm.evet çok ağrım var kızlar
agızdan alınca yapıyormus bulantı alttan niye almadın ki cabım ben 1 kere denedım kendı kendıme kulandım alttan aldımBu sabah 1-2 saat başım döndü sadece ama 10 gündür progestan içiyorum yatmadan önce belki o baş dönmesi yapmış olabilir yani hüsnükuruntu yapıyorum :)
şimdi merak ettik işte güzelmisin diyeGamzeli olur muş ..var mı sen de
Arkadaşlar çok şükürler olsun kalp atışımizida duyduk çok şükür Allahim
Bende zor sabrediyorum ama ne edeyimmi beklemek daha doğru geliyor... Inşallah canım bakalım hayırlısı Rabbim den...aaaaaaa maasallah :) ateş yükselişte yarına 37 ye vurur inşallah. leylacım gene bizi yalvartıcaksın degıl mı . seni beklemek kendimi beklemekten daha zor valla
döndün mü tatlım :) hoşgeldin
Trabzon hasırı alsın küpe nekiküpe de alsın kız o kadar uğraştın :)
Bugün hiç girmedin akşama kadar uyuyor musun kuzum sen?maşallah
Bende zor sabrediyorum ama ne edeyimmi beklemek daha doğru geliyor... Inşallah canım bakalım hayırlısı Rabbim den...
Trabzon hasırı alsın küpe neki
evet ... çok güldümen az sen söyledin tek sen gittin.yazık sana ttalım . o sana takıldı ya seni şikayet etti demek ki o yüzden. ben koca koca parağraflar yazdım . veson bana mesaj atmasa daha hızımı alamamıştım yazıyordum
ama üzüldüm sonradan ya.. aman banene hiç önemli değil havalarının altında aslında cok kaygılı oldug bellıydı keşke yardım etseydik çünkü gerekiyordu. amh cok düşük ve sorunu yok sanıyordu. doktor söylememiş bile o da farkında değil. zaten onun yum. takibi yapmaya zamanı yok ki direk tüp bakmalıyken o buralarda zaman kaybediyor. benim bir sorunum yok ki diyrdu hala
neyse artık
Arabam var yeni olmasaydı aldırırdım
yok kız yazık . daha sana masraf yapacak ya . bebişe de yapacak yoksa araba da alsın :)
tutsun biri bizi yoksa adama ev aldıracağız 15 dk sonra
kız nerden bildin içine mi doğdu. evet dündne beri kötüydüm . gece uyuyamadım. gündüzde uyuyamadım ama sürekli uyumaya çalışma modundaydım. adet co cok agrılı gececek yılda 1 kez oluyor bana böyle bu aya denk geldı o da galibaBugün hiç girmedin akşama kadar uyuyor musun kuzum sen?
Bak nasıl anladım içime doğmuş sümbülüm.. Geçmiş olsun canım..kız nerden bildin içine mi doğdu. evet dündne beri kötüydüm . gece uyuyamadım. gündüzde uyuyamadım ama sürekli uyumaya çalışma modundaydım. adet co cok agrılı gececek yılda 1 kez oluyor bana böyle bu aya denk geldı o da galiba
yazık ya bizeBende okadar yazdim beni banlamamislar :) kotu bisey de yazmadım gerci de kendisine amh dusuk tup yaptir dedim diye tup sanki kotu biseymis gibi git sen yaptir diyor banatup bebek merkezleri ile kanka olmusum haberi yok
Bak nasıl anladım içime doğmuş sümbülüm.. Geçmiş olsun canım..
Cnm hatim yapıyoruz ya konferans konuşma Dediğimiz o.sana da sormuştum Katılmak ister misin diye? Okumasan da Aramıza Katılmak istersen Mune ye yazabiliriz .tüm topik hemen hemen orda:)konferans konusma mı yapıorsunuz kızlar ya benim niye haberim yok
ben demiştim adama ev aldırırız biz diyeArabam var yeni olmasaydı aldırırdım
Bu sefer beni kesersiniz kör bıçakla.leyloşum bu ay da yalvartacak mısın bizi baştan söyle alıstıralım kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?