Ufak şeylerle kurtulamaz bide erkek olursa yandı inanki..nazi zulmu görür o zamanben demiştim adama ev aldırırız biz diyeya ev alsın ya çocuğu kendi yapsın
Laf isteyazık ya bizesanki bizim durumumuz başka biz de çabalıyoruz bebek için işte. sanki biz ona biz istesek 5 dk dabir dogururz da sen doğuramazsın demişiz gibi.
allah korusun. se iyi ol da sağlıklı ol da ne zaman olsa öğreniriz. o biraz seni hzlandırmak için alttan sopayı göstermiş delirtme bizi diye
Hislerin ne diyor sümbülüm?allah korusun. se iyi ol da sağlıklı ol da ne zaman olsa öğreniriz. o biraz seni hzlandırmak için alttan sopayı göstermiş delirtme bizi diye
allah korusun. se iyi ol da sağlıklı ol da ne zaman olsa öğreniriz. o biraz seni hzlandırmak için alttan sopayı göstermiş delirtme bizi diye
Cumaya test fotosunu görmezsekHislerin ne diyor sümbülüm?
sus diyorHislerin ne diyor sümbülüm?
Geçmiş olsun cnmbenim de midem bile bulanıyor nedense . 2 gündür kendime hiç dikkat etmedim . dogru düzgün yemek yemedim ondna mı acaba deim yemegi yedim gene öyle .
sus diyor
Geçmiş olsun cnm
Pazartesi yada salı cekilirim sanırım cnm henüz randevu bile almadim amaben de hsg cekılecegım. aynı zaman gelecek galiba ıkımızın . benım de bugun en gec yarın sabaha adet gelecek belli
kız valla bak bize eziyet olsun diye yapıyor sırf yalvaralım diye. bu var ya kocasını kesin 5 yıl gece gunduz yalvartmıstır da sonra evlenmıstırCumaya test fotosunu görmezsek
ben de yarın randevu alacagım ve benım de pazartesi ve salıya denk gelicekPazartesi yada salı cekilirim sanırım cnm henüz randevu bile almadim ama
Tekrar önce doktora gitmem gerekir mi bilmiyorum yoksa hsg çekilip sonra mi doktora gideyimben de yarın randevu alacagım ve benım de pazartesi ve salıya denk gelicek
internete oldugum saatler kattlırım ama sizi izlerım dınlerım sadece öyle olurmu kiCnm hatim yapıyoruz ya konferans konuşma Dediğimiz o.sana da sormuştum Katılmak ister misin diye? Okumasan da Aramıza Katılmak istersen Mune ye yazabiliriz .tüm topik hemen hemen orda:)
Eyvah tehdit başladı yineCumaya test fotosunu görmezsek
Konuş susmak yok..sus diyor
Doktoru arayıp amh sonucunu bile öğrenmedim. Gerisini sen düşün yaniLeYLa_21 bu benım tablom olsa ben umutlu olurdum ama mınıcık bır sey bıle olsa ben umutlu oluyorum mesela benı en sevındıren sey kasıklarımda ki batma kasıklarda batma sureklı olursa sertleşirse ben gıderek daha umutlanırım. ateşim yüksek seyretmesi bile benı umutlandıırır. umut etmek güzeldir . samımı söyluyorum ben dpo 17 de olsam ff nın tarıhını bıle gectın ben test yapardım. ben bılerek rahat eden bir insanım . bilmeyerek değil. bu yüzden kendi yöntemlerımle dpo 8 de bır umudum yoksa yok dıyorum hemen diğer aya da planımı yapmaya başlıyorum.
ben olsam saate bıle bakmadan 2 saat ıdrarı tutar test yapardım baktım ateş düşmüyor mu tekrar yapardım. ben haziran da çok umtlenmıstım 3 test yaptım 3 de negatıftı ona ragmen gene de kan verdım. ben öyleyım yanı
Nerden bildin sümbülümkız valla bak bize eziyet olsun diye yapıyor sırf yalvaralım diye. bu var ya kocasını kesin 5 yıl gece gunduz yalvartmıstır da sonra evlenmıstır
Amin kuzum inşallah.. Hepinizin haklı çıkmasını ve eşimin gördüğü rüyanında gerçeğe dönüşmesini çok istiyorum gülüm. Güzel yorumuna teşekkür ederim ablacım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım. Amin...LeYLa_21 abla ben şimdiden sana hayırlı olsun diyim :) herhangi bir düşüş de yok maasAlalh subhanallah. Darisi bizim basimiza.. dpo 19 da mi test yapcan simdi?? :)) bence cumadan sonra yaparsın sen :))))))) bi de bu ay fazla stress yapmadin takipten dolayi herhalde.. olmustur yani...
Tekrar önce doktora gitmem gerekir mi bilmiyorum yoksa hsg çekilip sonra mi doktora gideyim
Sonuca beni de etiketlersen sevinirim:)) ben bu ara cok yoğunum öyle sürekli bakamıyorum onemli seyleri sorup cikiyorum.. ama aklimdasiniz.. insAllah butun topigimizin hasreti biter :)Amin kuzum inşallah.. Hepinizin haklı çıkmasını ve eşimin gördüğü rüyanında gerçeğe dönüşmesini çok istiyorum gülüm. Güzel yorumuna teşekkür ederim ablacım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?