Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yazık ya bize sanki bizim durumumuz başka biz de çabalıyoruz bebek için işte. sanki biz ona biz istesek 5 dk dabir dogururz da sen doğuramazsın demişiz gibi.
Laf iste
Aman neyse geldi gecti oyle insanlar garibime gidiyor deli gibi bebek istiyor amh dusuk ama yumurtalarim duzenli calisiyor diyor enteresan

Reactions: iiz
LeYLa_21 bu benım tablom olsa ben umutlu olurdum ama mınıcık bır sey bıle olsa ben umutlu oluyorum mesela benı en sevındıren sey kasıklarımda ki batma kasıklarda batma sureklı olursa sertleşirse ben gıderek daha umutlanırım. ateşim yüksek seyretmesi bile benı umutlandıırır. umut etmek güzeldir . samımı söyluyorum ben dpo 17 de olsam ff nın tarıhını bıle gectın ben test yapardım. ben bılerek rahat eden bir insanım . bilmeyerek değil. bu yüzden kendi yöntemlerımle dpo 8 de bır umudum yoksa yok dıyorum hemen diğer aya da planımı yapmaya başlıyorum.

ben olsam saate bıle bakmadan 2 saat ıdrarı tutar test yapardım baktım ateş düşmüyor mu tekrar yapardım. ben haziran da çok umtlenmıstım 3 test yaptım 3 de negatıftı ona ragmen gene de kan verdım. ben öyleyım yanı

Cnm hatim yapıyoruz ya konferans konuşma Dediğimiz o.sana da sormuştum Katılmak ister misin diye? Okumasan da Aramıza Katılmak istersen Mune ye yazabiliriz .tüm topik hemen hemen orda:)
internete oldugum saatler kattlırım ama sizi izlerım dınlerım sadece öyle olurmu ki

LeYLa_21 abla ben şimdiden sana hayırlı olsun diyim :) herhangi bir düşüş de yok maasAlalh subhanallah. Darisi bizim basimiza.. dpo 19 da mi test yapcan simdi?? :)) bence cumadan sonra yaparsın sen :))))))) bi de bu ay fazla stress yapmadin takipten dolayi herhalde.. olmustur yani...

Cumaya test fotosunu görmezsek
Eyvah tehdit başladı yine inşallah pozitif resmini koymayı nasip etsin Rabbim...
Konuş susmak yok..
Doktoru arayıp amh sonucunu bile öğrenmedim. Gerisini sen düşün yani
kız valla bak bize eziyet olsun diye yapıyor sırf yalvaralım diye. bu var ya kocasını kesin 5 yıl gece gunduz yalvartmıstır da sonra evlenmıstır
Nerden bildin sümbülüm

Amin kuzum inşallah.. Hepinizin haklı çıkmasını ve eşimin gördüğü rüyanında gerçeğe dönüşmesini çok istiyorum gülüm. Güzel yorumuna teşekkür ederim ablacım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım. Amin...

Tekrar önce doktora gitmem gerekir mi bilmiyorum yoksa hsg çekilip sonra mi doktora gideyim

doktor bana sen şimdi hsg cekılen yere gıt ordan randevu al dedı. ben de gıttım . adetının ılk gunu arayacaksın bız sana randevu verecegız dedıler. ben de yarın arayacagım. yanı doktora gıtmeyecegım. sonra hsg sonucunu alıp , eşim sperm testıde verdı onunda sonucunu alıp , hormon testlerını de alıp doktora gıdıcem doktor ona göre karar verecekmiş. ama ıhtımalen sana aşılama yapacagız dedi. ben 1 yıldır denıyorum ama dktora 2 yıl dedım ki oyalamasın dıye. zaten yeterınce denemişsin dedi doktor da bana . yaşında var zaten . beklemeye gerek yok dedi. ben de sevındım tabı. tam ıstedgım şey. ayy heyecanlandım anlatırken

Sonuca beni de etiketlersen sevinirim:)) ben bu ara cok yoğunum öyle sürekli bakamıyorum onemli seyleri sorup cikiyorum.. ama aklimdasiniz.. insAllah butun topigimizin hasreti biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…