Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onumuzdeki ay yaptırırım canim. Enfeksiyonluyum :) bu ay bi bakayim hormonlar normale döndü mü:)

ben de hsg cekılırken smear alın derım ya da hsg den sonra yanı doktora baglı ama bana bağlı olursa 1 haftaya tekrar smear yaptıracagım.

Ozaman bende yarın hsg için randevu alayim :)hemen aşılama yapma bu ay belki hsg sonrası kalirsin hamile

Reactions: iiz
agızdan alınca yapıyormus bulantı alttan niye almadın ki cabım ben 1 kere denedım kendı kendıme kulandım alttan aldım
Dr ovulasyona yakın zamanda başlattığı için ilacı alttan önermedi ilişki olacak diye. Alttan alınan tabletle ağızdan alınan aynı mı ?

Leyla abla benim de bu ay esim rüya görmüştü. Eşlere mağlum mu oluyor nedir anlamadım

Eyvah tehdit başladı yine inşallah pozitif resmini koymayı nasip etsin Rabbim...

Konuş susmak yok..

Doktoru arayıp amh sonucunu bile öğrenmedim. Gerisini sen düşün yani

Nerden bildin sümbülüm

aaaa öğren AMH ı . ben koruyordum öğrendim rahatladım vala

kızlar bugun dpo 11 ve adet geldi.... normalde dpo13-14 te gelirdi. erken olmasının bir nedeni olabilir mi sizce ? fikri olan vae mı ?

kızlar gece bu saatte geldi kırmıızı öyle leke degıl baya sulu ... ben 3 gun doktora gıdecegım de .şimdi bu saat bıle olsa bugun 1. gun mu sayılır ? kafam karıstı ya. leke geldı bır kac saat sonra baya sıvı seklınde geldı

Yarini 1. gun sayacaksin canim

iiz yani gece geldi ya bugun 1. gunun yyanls yazmisim
Progesteron dusuktur ondan erken gelmistir uzulme sakin

iiz yani gece geldi ya bugun 1. gunun yyanls yazmisim
Progesteron dusuktur ondan erken gelmistir uzulme sakin
ff ye akıntı light girdim 7 aralıgı 1. gün saydı . demek ki öyle sayılıyormus. sadece lekelenme olsa sayılmıyor galiba. gece 1 de geldi ama gene de 7 aralıgı 1. gun sayacagım değil mi.

progesteron mu düşük hımmmm niye düşük ki acaba ! demek k kaliteli yumurta olmadı değil mi ?

kızlar bugun dpo 11 ve adet geldi.... normalde dpo13-14 te gelirdi. erken olmasının bir nedeni olabilir mi sizce ? fikri olan vae mı ?
Bazen olur 1-2 gün oynama erken geç olabilir
8 Aralık 1. Gün kabul et Cumartesi kan ver

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…