Onumuzdeki ay yaptırırım canim. Enfeksiyonluyum :) bu ay bi bakayim hormonlar normale döndü mü:)tamElcanki nerde diyecektim ortaya çıktı
smear yapana kadar tependeyim ha kaçamazsın bir yere . o test yapılacak canım
Onumuzdeki ay yaptırırım canim. Enfeksiyonluyum :) bu ay bi bakayim hormonlar normale döndü mü:)
İnsAllah problem çıkmaz kuzum. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın kucağınızı hayırlarla doldursun..ben de hsg cekılırken smear alın derım ya da hsg den sonra yanı doktora baglı ama bana bağlı olursa 1 haftaya tekrar smear yaptıracagım.
Ozaman bende yarın hsg için randevu alayim :)hemen aşılama yapma bu ay belki hsg sonrası kalirsin hamile
doktor bana sen şimdi hsg cekılen yere gıt ordan randevu al dedı. ben de gıttım . adetının ılk gunu arayacaksın bız sana randevu verecegız dedıler. ben de yarın arayacagım. yanı doktora gıtmeyecegım. sonra hsg sonucunu alıp , eşim sperm testıde verdı onunda sonucunu alıp , hormon testlerını de alıp doktora gıdıcem doktor ona göre karar verecekmiş. ama ıhtımalen sana aşılama yapacagız dedi. ben 1 yıldır denıyorum ama dktora 2 yıl dedım ki oyalamasın dıye. zaten yeterınce denemişsin dedi doktor da bana . yaşında var zaten . beklemeye gerek yok dedi. ben de sevındım tabı. tam ıstedgım şey. ayy heyecanlandım anlatırken
Dr ovulasyona yakın zamanda başlattığı için ilacı alttan önermedi ilişki olacak diye. Alttan alınan tabletle ağızdan alınan aynı mı ?agızdan alınca yapıyormus bulantı alttan niye almadın ki cabım ben 1 kere denedım kendı kendıme kulandım alttan aldım
Leyla abla benim de bu ay esim rüya görmüştü. Eşlere mağlum mu oluyor nedir anlamadımAmin kuzum inşallah.. Hepinizin haklı çıkmasını ve eşimin gördüğü rüyanında gerçeğe dönüşmesini çok istiyorum gülüm. Güzel yorumuna teşekkür ederim ablacım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım. Amin...
bir gün şaşırtır inşallahGecmis olsuniiz kirmizilar da bir kere sasirtsin bizi ya.
Eyvah tehdit başladı yineinşallah pozitif resmini koymayı nasip etsin Rabbim...
Konuş susmak yok..
Doktoru arayıp amh sonucunu bile öğrenmedim. Gerisini sen düşün yani
Nerden bildin sümbülüm
doktor karar verecek düşünelim belki de aşılamayı kolaylaştırır işte ikisi birden daha ıyı olur şans artar fena mıOzaman bende yarın hsg için randevu alayim :)hemen aşılama yapma bu ay belki hsg sonrası kalirsin hamile
Inşallah canım ya... Rabbim sağlıkla nasip etsin cümlemize inşallah gülüm...Leyla abla benim de bu ay esim rüya görmüştü. Eşlere mağlum mu oluyor nedir anlamadım
Yarini 1. gun sayacaksin canimkızlar gece bu saatte geldi kırmıızı öyle leke degıl baya sulu ... ben 3 gun doktora gıdecegım de .şimdi bu saat bıle olsa bugun 1. gun mu sayılır ? kafam karıstı ya. leke geldı bır kac saat sonra baya sıvı seklınde geldı
ff ye akıntı light girdim 7 aralıgı 1. gün saydı . demek ki öyle sayılıyormus. sadece lekelenme olsa sayılmıyor galiba. gece 1 de geldi ama gene de 7 aralıgı 1. gun sayacagım değil mi.iiz yani gece geldi ya bugun 1. gunun yyanls yazmisim
Progesteron dusuktur ondan erken gelmistir uzulme sakin
bugunden kastın ne canım 8 aralık mı demek istedin ?iiz yani gece geldi ya bugun 1. gunun yyanls yazmisim
Progesteron dusuktur ondan erken gelmistir uzulme sakin
Bazen olur 1-2 gün oynama erken geç olabilirkızlar bugun dpo 11 ve adet geldi.... normalde dpo13-14 te gelirdi. erken olmasının bir nedeni olabilir mi sizce ? fikri olan vae mı ?
8 Aralık 1. Gün kabul et Cumartesi kan verkızlar gece bu saatte geldi kırmıızı öyle leke degıl baya sulu ... ben 3 gun doktora gıdecegım de .şimdi bu saat bıle olsa bugun 1. gun mu sayılır ? kafam karıstı ya. leke geldı bır kac saat sonra baya sıvı seklınde geldı
ama ff 7 aralığı 1. gün dediBazen olur 1-2 gün oynama erken geç olabilir
8 Aralık 1. Gün kabul et Cumartesi kan ver
Saat 12 den sonra yeni güne geçiyoruz ta ben bu şekilde yapıyorum.ama çok çok da Önemi yok arada bir gün oynar.ama tahlillerini Cumartesi verama ff 7 aralığı 1. gün dedi
lekelenmem degıl bıldıgın sıvı şekilde geldı ff 1. gun dedıgı ıcın emın olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?